Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

11 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εισάγει προς κύρωση άρθρα του Παγκόσμιου Συντάγματος, δηλαδή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, δήθεν για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που όλα έχουν σχεδιαστεί εναντίον των δυτικών λαών;

Απαγόρευση χρήσης ΙΧ αυτοκινήτου = στέρηση ελευθερίας = συνταγματική εκτροπή = δολοφονία εκ προμελέτης.

 

 

 

 

Άλλο ένα από τα εξαιρετικά αφυπνιστικά άρθρα της Χρυσούλας Μπουκουβάλα, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου της επερχόμενης νέας λαίλαπας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση που δυστυχώς ακόμα μας ταλανίζει είναι, πως υπάρχει ακόμα χρόνος για την αντίσταση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.

 

ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

 

Η κυβέρνηση τελευταία επικαλέστηκε νέα υγειονομική κρίση και μας επέβαλλε ακόμα πιο φασιστικά μέτρα.

 

Πού στηρίχτηκε; Σε χαλκευμένους αριθμούς που οφείλονται κυρίως σε Αλβανούς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, αλλά και όλης της χώρας.

https://www.protothema.gr/…/koronoios-pos-alvanoi…/

 

Εξ αιτίας αυτού του “μαγειρέματος” βγήκε από τα ρούχα του και ο δήμαρχος Ιωαννίνων, διαμαρτυρόμενος επειδή η κυβέρνηση κλείνει μέσα τους Γιαννιώτες και καταστρέφει τις ντόπιες επιχειρήσεις, λόγω των Αλβανών Covid-19 ασθενών που μπουκάρουν με πλαστά τεστ PCR από τα σύνορα.

https://www.thetoc.gr/…/prin-to-lockdown-ta-giannena…/

 

Επιπλέον, η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τους νοσούντες λαθρομετανάστες που φρακάρουν τα ελληνικά νοσοκομεία, ενώ ο αριθμός των Ελλήνων Covid ασθενών, βαίνει μειούμενος. https://spoilers.gr/lathrometanastes-pnigoun-ta…/

 

Μισό λεπτό όμως: Ποιος έδωσε εντολή να περνούν τα σύνορα οι Αλβανοί (και να αφήσουν τα ψέμματα περί ομογενών Βορειοηπειρωτών), και να νοσηλεύονται στα δικά μας νοσοκομεία με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων;

 

Μα το Υπουργείο Εξωτερικών. Να υποθέσω λόγω μεσολάβησης του ΝΑΤΟ και των άσπονδων “φίλων” μας που ελέγχουν τη χώρα μας; Ε, ναι.

 

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ – Έντι Ράμα /Τουρκίας. Είναι γνωστό ότι η Αλβανία είναι σταυροδρόμι λαθρεμπορίου ναρκωτικών και ανέκαθεν οι υπηρεσίες πληροφοριών του Imperium έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο γι’ αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Επαγγελματικό.

 

Τι γίνεται λοιπόν εδώ; Γενοκτονία εκ προμελέτης των Ελλήνων;

 

Οι Έλληνες που πλήρωναν μια ζωή εισφορές για να έχουν μια αξιοπρεπή νοσηλεία, απαγορεύεται να εγχειριστούν και πεθαίνουν κάθε μέρα αβοήθητοι στα σπίτια τους, γιατί στη θέση τους νοσηλεύεται είτε αλβανικός, είτε λαθρεποικιστικός πληθυσμός, και όλοι πλην πολιτικών και λαθρεποίκων φυλακιζόμαστε μέσα στα σπίτια μας, ενώ μπαίνει η άνοιξη;

 

Αίσχος ξευτιλισμένοι μειοδότες.

 

Δεν μας ενδιαφέρει τι ισχυρίζεστε. Το αποτέλεσμα μετράει. Και αυτό είναι δολοφονικό για τον ελληνικό λαό.

 

Δηλαδή, με αφορμή τις νοσηλείες τόσων αλλοδαπών απαγορεύτηκε η μετακίνηση των νομίμων πολιτών εκτός Δήμων και ταυτόχρονα μέσα στη σύγχιση του κόσμου, η μηχανή της ενσωμάτωσης της νεοταξίτικης νομοθεσίας, δουλεύει νυχθημερόν;

 

Ακριβώς.

 

Μέσω των τεχνασμάτων που προαναφέρθηκαν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εισάγει προς κύρωση άρθρα του Παγκόσμιου Συντάγματος, δηλαδή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, δήθεν για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που όλα έχουν σχεδιαστεί εναντίον των δυτικών λαών;

 

Αυτό ακριβώς κάνει.

 

Πράγματι στις 4 Μαρτίου, την ίδια μέρα ισχύος της ΚΥΑ της νέας αποτρόπαιης φυλάκισής μας, παρουσιάστηκε ενώπιον της (ψευτο) Βουλής από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, σχέδιο νόμου (επί της ουσίας, στα πλαίσια του Στόχου 7 του ΟΗΕ: Φτηνή και Καθαρή Ενέργεια).

 

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Η Ελλάδα σε κίνηση: Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα – Μικροκινητικότητα» έχει ήδη περάσει από δημόσια διαβούλευση και πρόκειται να κυρωθεί από τα κόμματα του Κυνοβουλίου, προφανώς με απόλυτη ομοφωνία των κυνών της ψευτο-βουλής.

http://www.opengov.gr/yme/?p=4589

 

Η απαγόρευση χρήσης του αυτοκινήτου σας για να βγείτε από τον δήμο που κατοικείτε και να πάτε με τα παιδιά σας στη φύση, δεν είναι παρά δοκιμή αυτού ακριβώς του Νομοσχεδίου.

 

Καταλάβατε τώρα; Μόνο με ποδήλατα, πατίνια και ρόλερς θα πηγαίνετε στις παραλίες και στα βουνά αν ζείτε σε αστικά κέντρα…

 

Όμως, απαγόρευση χρήσης ΙΧ αυτοκινήτου = στέρηση ελευθερίας = συνταγματική εκτροπή = δολοφονία εκ προμελέτης.

 

Αυτό ακριβώς είναι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), υποχρεωτικά για κάθε πόλη με πάνω από 30.000 κατοίκους.

Τα ΣΒΑΚ αντικαθιστούν τον παραδοσιακό αστικό συγκοινωνιακό σχεδιασμό, δήθεν για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, στη πραγματικότητα για να πέσει το χρήμα από το Πράσινο Ταμείο στις τσέπες των ημετέρων.

 

Οι Μεγάλες Κομπίνες είναι πάντα εδώ, ενωμένες δυνατές! Ο κόσμος πεινάει και το χρήμα ρίχνεται σε ηλεκτρικά πατίνια.

 

Υποτίθεται ότι όταν το νομοσχέδιο δημοσιευτεί σε ΦΕΚ θα υλοποιηθούν διάφορα ΣΒΑΚ, ωστόσο, δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για αλλαγή των υφιστάμενων εγκεκριμένων χρήσεων γης στις περιοχές παρέμβασης και του υπάρχοντος πολεοδομικού σχεδιασμού, ούτε αλλαγή του πλαισίου ασφαλίσεων!

 

Πιο ρεμούλα, δεν γίνεται. Έπιασαν πάτο.

 

Οικολογία στο όνομα παπαρολογιών, όπως ο όρος Ελαφρά Προσωπικά Hλεκτρικά Οχήματα (ΕΠΗΟ) που τον έχουν μεταφράσει από τον αγγλικό Personal Light Electric Vehicles, που για να παραχθούν και να λειτουργήσουν απαιτούν ορυκτά καύσιμα, και ΑΠΕ που πάλι απαιτούν ορυκτά καύσιμα. Σαν τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά.

 

Από ποιους παρακινείται η κυβέρνηση Κούλη για να προωθεί τόσες παπαρολογίες;

 

Μα από αυτούς που παρακινούνται όλες οι ελεγχόμενες κυβερνήσεις της Δύσης: από τις εγκληματικές συμμορίες των διεθνών τραπεζιτών, του Διευθυντήριου των Βρυξελλών και της σέχτας του ΟΗΕ που έχουν αποφασίσει να εξολοθρεύσουν το δυτικό πόπολο για να μην τους ενοχλεί.

 

Μας στερούν το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση, αλλά και στη χρήση της περιουσίας μας, ενώ οι ίδιοι μετακινούνται με κρατικά ή ιδιωτικά αεροπλάνα και πάνε όπου θέλουν και κάνουν ό,τι θέλουν.

Όποιος δεν το κατάλαβε ακόμα αυτό είναι βλάκας.

 

Στο στόχαστρο αυτών των εγκληματιών και των ντόπιων υποτακτικών τους, είστε εσείς κι εγώ, οι απλοί πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλης της Δύσης, που οι πεφωτισμένοι μας αποκαλούν κατ’ ιδίαν: ζώα, βόδια, γουρούνια, κοπάδια, αλλά τους ξεφεύγει και δημοσίως το μαλάκες, όπως αποκάλεσε γνωστό δημοσιογράφο ο “κύριος” Βερέμης, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, δείχνοντας και το ποιόν του.

 

Όλοι αυτοί κάνουν ένα λάθος που θα το πληρώσουν πολύ ακριβά: θεωρούν το σύνολο του ελληνικού λαού ΟΧΛΟ.

 

Αφού μας στερούν βασικές συνταγματικές ελευθερίες, όπως το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ιδιωτική περιουσία, (που εκτός από την πρώτη κατοικία, μπορεί να περιλαμβάνει εξοχικό, βάρκα ή σκάφος που στο μεταξύ καταστρέφονται λόγω μη συντήρησης), το δικαίωμα στην ελεύθερη μετακίνηση στη χώρα μας, που ωστόσο ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ, τώρα μας στερούν και την άθληση και τη δυνατότητα επαφής με τη φύση, εφόσον μας απαγορεύουν να χρησιμοποιήσουμε τα αυτοκίνητά μας για να βγούμε από τις πόλεις!

 

Με τη ψήφιση του προαναφερθέντος νομοσχεδίου θέλουν να μας επιβάλλουν να κινούμαστε μέσα στις πόλεις άνω των 30.000 κατοίκων μόνο πεζοί ή με συμβατικά ποδήλατα, ή με ενοικιαζόμενα ηλεκτροκίνητα πατίνια, ρόλερ και σκούτερ μόνο μέχρι 250 watt και μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων/ώρα.

 

Σε μια χώρα γεμάτη με ημιορεινές και ορεινές πόλεις, πάνε να απαγορεύσουν στους ανθρώπους που δεν είναι γυμνασμένοι, είναι μεσήλικες με προστάτη ή πρόβλημα στα γόνατα, ή απλά δεν μπορούν να ισορροπήσουν σε ποδήλατα και πατίνια διότι ζαλίζονται, τη κίνηση με το ΙΧ αυτοκίνητό τους μέσα στη πόλη, και με ΕΠΗΟ 500 και 1000 watt, γιατί μόνο αυτά μπορούν να ανεβαίνουν στις απότομες ανηφόρες.

 

Ηλίθιοι ή επικίνδυνοι; Και τα δύο.

 

Τι θέλουν τέλος πάντων; Να μας φυλακίσουν μέσα στα σπίτια μας, να μην κατέχουμε τίποτε, ώστε τελικά να αυτοκτονήσουμε από μαρασμό;

 

Ε, λοιπόν όχι. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Αυτό το κουρέλιασμα όλων των συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών θα καταλήξει σε αιματοχυσία.

 

Ξέρουν ότι η Δικαιοσύνη δεν μας προστατεύει, γιατί οι περισσότεροι δικαστές και εισαγγελείς εκβιάζονται, και το Συμβούλιο της Επικρατείας ακυρώνει συστηματικά κάθε μήνυση Ελλήνων πολιτών που καταγγέλλει εσχάτη προδοσία των πολιτικών και εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

 

Ξέρετε πόσες τέτοιες έχουν κατατεθεί και ειδικά κατά της νομιμότητας της παράνομης ΑΑΔΕ; Χιλιάδες. Όλες απορρίφθηκαν από το ΣΤΕ.

 

Ντροπή τους. Να αυτοκτονήσουν ομαδικά πρέπει.

 

Κατά συνέπειαν, ασκώντας τόσο ωμή βία στον ελληνικό λαό εδώ και έντεκα χρόνια, αμφότεροι επωάζουν τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης αυτοδικίας, που όταν ξεσπάσει θα σύρει πάαααρα πολλούς απ’ αυτούς στον τάφο.

 

Ποιος είπε στους ξευτιλισμένους αυτούς ότι θα ανεχτούμε να μας στερούν την ελευθερία, την υγεία και τη περιουσία μας που την αποκτήσαμε χύνοντας ωκεανούς αίματος και δακρύων;

 

Μια σπίθα αρκεί. Μία και μόνο. Και το ξέρουν. Να πάρουν αμέσως πίσω ΟΛΕΣ τις παρανομίες.

 

Πολιτική ανυπακοή όλοι μας.

 

Όποιος πιστεύει λοιπόν ακόμα ότι τα αυστηρά lockdown γίνονται για να προστατευθεί η υγεία του, που τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι εγκληματικοί τύποι την είχαν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι, είναι ηλίθιος και προκαλεί βλάβη στο εθνικό συμφέρον.

 

Όποιος όμως δεν το πιστεύει, να ξυπνήσει και τους άλλους.

 

Διαδώστε παντού τις φριχτές ανομίες που γίνονται εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αντιληφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ότι τα μέτρα δεν είναι υγειονομικά, αλλά καθαρά πολιτικά.

 

Ότι πρέπει να ακυρωθούν ΟΛΑ και οι υπεύθυνοι του βασανισμού μας να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

 

Χρυσούλα Μπουκουβάλα

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα