Η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής: Πού είναι ο ιός;

Η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής: Πού είναι ο ιός;

1 Νοεμβρίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,167
Μοίρασέ το

 

 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

TONF3992

Ο F. William Engdahl, λέκτορας, ιστορικός και συγγραφέας, αποκάλυψε ότι ο Δρ. Fauci, ο οποίος έχει εργαστεί στο CDC για 36 χρόνια, ενέκρινε την αναξιόπιστη ΄΄θεωρία» του ιού HIV / AIDS χρησιμοποιόντας διεφθαρμένη επιστήμη και έρευνες. 

Ο Roberto A. Giraldo, MD και ο Etienne de Harven, MD έγραψε ότι οι κύριες έρευνες που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάγνωση του AIDS, συμπεριλαμβανομένης της ELISA, του Western blot και του γενετικού τεστ PCR, δεν είναι έγκυρες.

Οι γιατροί έγραψαν: »Κανένα από αυτά τα τεστ δεν ανιχνεύει τον ίδιο τον ιό HIV, ούτε ανιχνεύει σωματίδια HIV.» 

Το γεγονός ότι μετά από 25 χρόνια έντονης έρευνας ο HIV ΔΕΝ έχει απομονωθεί ΟΥΤΕ καθαριστεί από την άποψη της κλασικής ιολογίας, μας δείχνει ότι η μολυσματική άποψη του AIDS ως μεταδοτικής ιογενούς νόσου βασίζεται σε ένα φαινομενικά ανύπαρκτο μικρόβιο! 

Αυτό το σενάριο επαναλαμβάνεται καθώς ο ιός της COVID-19 δεν έχει ακόμη απομονωθεί και αποδειχθεί.

Ύποπτα, το άρθρο του 2006 από τους Giraldo και de Harven αποσύρθηκε ξαφνικά από το περιοδικό το 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού της Wuhan.

Ο Fauci και οι συνοδεία του, η Δρ Deborah Birx, συντονιστής της Ομάδας Εργασίας COVID-19 του Λευκού Οίκου, και ο διευθυντής του CDC Robert Redfield, είναι ένοχοι για τις απάτες και τις πρακτικές του HIV / AIDS, και σήμερα κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον όχι μόνο της αμερικανικής δημόσιας υγείας, αλλά και ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας.

Δραματικές πολιτικές και κοινωνικές αποφάσεις λαμβάνονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα καραντίνας έκτακτης ανάγκης και άλλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. 

Σε πολλές περιπτώσεις, τα ριζοσπαστικά και σοβαρά μέτρα, όπως το κλείσιμο της παγκόσμιας οικονομίας, δικαιολογούνται από τις προβλέψεις περί νοσηρότητας της υπόθεσης COVID-19 στο μέλλον. 

Εάν υπάρχει ένα άτομο που είναι το πρόσωπο της τρέχουσας στρατηγικής αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην Ουάσινγκτον, είναι ο Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ για την Αλλεργία και τις Λοιμώδεις Νόσους (NIAID) του NIH, Δρ. Tony Fauci. 

Αυτό που τα μεγάλα ΜΜΕ αφήνουν βολικά απ έξω από τη συζήτηση, είναι ο  ρόλος του Fauci και η εξαιρετικά αμφιλεγόμενη και συγκρουόμενη ιστορία του από τότε που έγινε μέλος του NIAID το 1984 κατά την έναρξη του πανικού για το AIDS.

Ο ρόλος του στη συνέχεια ρίχνει πολύτιμο φως στις αξιόλογες και εξαιρετικά αμφιλεγόμενες ενέργειές του σήμερα.

Ο Tony Fauci, ηγετικό μέλος της Task Force Coronavirus του Λευκού Οίκου, προωθείται από μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όπως το CNN, το MSNBC ή οι New York Times ως ο μεγάλος εμπειρογνώμονας σε όλα τα σχετικά με το ξέσπασμα της Covid19. 

Είχε απορρίψει τις προσπάθειες του Προέδρου να προωθήσει ένα γνωστό φάρμακο για την ελονοσία ως θεραπεία για σοβαρούς ασθενείς με κορωνοιό ως «ανέκδοτο», παρόλο που επτά χρόνια πριν ο ίδιος είχε υποστήριξε το ίδιο φάρμακο. 

Έχει λάβει δημόσια προβολές από ένα ινστιτούτο που δημιουργήθηκε στην πολιτεία της Ουάσινγκτον από το Ίδρυμα Gates, το ίδιο ίδρυμα που ουσιαστικά κατέχει τον ΠΟΥ και κατέχει μεγάλα μερίδια στους κορυφαίους κατασκευαστές εμβολίων, για να ισχυριστεί ότι έως 200.000 Αμερικανοί θα μπορούσαν να πεθάνουν από η COVID19.

 Ο Fauci δήλωσε ότι η COVID19 είναι «πιθανώς περίπου 10 φορές πιο θανατηφόρα από την εποχιακή γρίπη», κάτι που θα σήμαινε 300-600.000 θανάτους φέτος, ταυτόχρονα σε ένα σεβαστό ιατρικό περιοδικό συνέκρινε την Covid-19 ως παρόμοια με την εποχική γρίπη στη νοσηρότητα. 

Όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό πρέπει να διαρκέσει το κλείσιμο μεγάλου μέρους της οικονομίας των ΗΠΑ, ο Fauci απάντησε μόνο όταν υπάρχουν μηδενικές νέες δοκιμασμένες περιπτώσεις covid19, κάτι αδύνατο λόγω των ελαττωματικών δοκιμαστικών εξετάσεων. 

Έχει επίσης υποστηρίξει άμεσες ανθρώπινες δοκιμές νέων εμβολίων χωρίς προηγούμενες δοκιμές σε ζώα, συμπεριλαμβανομένων με ριζικά μη δοκιμασμένα εμβόλια επεξεργασμένα με γονίδιο mRNA.

Ο Fauci έχει μεγαλύτερη επιρροή στην εθνική πολιτική των ΗΠΑ για την άνευ προηγουμένου πανδημία Covid-19 από οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου. Πολλά ΜΜΕ τον αντιμετωπίζουν με δέος ως ακαταμάχητο επιστήμονα, έναν από τους καλύτερους του κόσμου. 

Μια πιο προσεκτική ματιά στην καριέρα του Anthony Fauci δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, πολύ ανησυχητική.

 

Ο τσάρος του AIDS της Αμερικής

 

Ο Tony Fauci κατείχε την κορυφαία θέση στο NIAID στην Ουάσιγκτον εκπληκτικά για 36 χρόνια.

Σήμερα είναι αρκετά μετά την ηλικία συνταξιοδότησης στα 79 του και διαθέτει τα κεφάλαια για να προσδιορίσει ποιες φαρμακευτικές εταιρείες ή πανεπιστημιακοί ερευνητές θα λάβουν πολύτιμα κρατικά κεφάλαια ή όχι από τον ετήσιο προϋπολογισμό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της NIAID.

Ας επιστρέψουμε στο 1984 όταν ο Fauci ανακηρύχθηκε επικεφαλής του NIAID κατά την εποχή του Reagan. 

Εκείνη τη χρονιά ένας ερευνητής του AIDS, ο Ρόμπερτ Γκάλο, που εργάζεται υπό τον  Fauci , πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει ότι είχε «ανακαλύψει» τον ιό του AIDS.

Είπε ότι ήταν ιός HIV – ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας.

Η συγκλονιστική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, αγνόησε πλήρως τις επιστημονικές διαδικασίες προηγούμενων δημοσιευμένων επιστημονικών αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων αναλύσεων με το ηλεκτρονικό μικροσκοπίο. 

Ήταν μια περίπτωση «επιστήμης από συνέντευξη τύπου», όπως την περιέγραψε ο κριτικός επιστήμονας, ο καθηγητής Peter H. Duesberg

Ο Duesberg ήταν ένας βραβευμένος ερευνητής στο Μπέρκλεϊ που απομόνωσε το πρώτο γονίδιο καρκίνου μέσω του έργου του στους ρετροϊούς το 1970 και χαρτογράφησε τη γενετική δομή αυτών των ιών.

Εδώ ο Ο καθηγητής Peter Duesberg παρουσιάζει «Η υπόθεση του HIV-AIDS – 30 χρόνια αργότερα» στο ετήσιο συνέδριο της Διεθνούς Ακαδημίας Στοματικής και Τοξικολογίας του 2015 στο Λας Βέγκας της Νεβάδας.

https://www.rethinkingaids.com/index.php/peter-duesberg-in-las-vegas

http://www.duesberg.com/

Για τον Gallo και τον Fauci, αυτό ήταν ασήμαντο καθώς εκατομμύρια ερευνητικά κεφάλαια εισήχθησαν στο NIAID για να ερευνήσουν τον νέο ιό, τον HIV. 

Ο Fauci και ο Gallo ισχυρίστηκαν ότι το AIDS ήταν πολύ μεταδοτικό, επίσης μέσω της σεξουαλικής μετάδοσης, ειδικά μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών.

Συγκεκριμένα, πριν από τον ισχυρισμό του Gallo ότι βρήκε τον ιό του HIV AIDS, το NIAID είχε κάνει έρευνα σχετικά με το ρόλο των φαρμάκων, των poppers ή των νιτρωδών, αποδεδειγμένων ανοσοκατασταλτικών, στους θανάτους των πρώτων ασθενών με AIDS. 

Αυτό απορρίφθηκε γρήγορα υπέρ της έρευνας μιας «θεραπείας» για το AIDS. 

Τα ΜΜΕ ενημερώθηκαν ότι το AIDS ήταν η «απειλή για τη δημόσια υγεία του αιώνα». 

Ο Γκάλο συνέχισε να κερδίζει εκατομμύρια από την πατενταρισμένη εξέταση αίματος για τον ιό HIV, παρά το γεγονός ότι το τεστ έδινε συχνά ψευδώς θετικά και δεν έλεγχε άμεσα για τον φερόμενο ιό, αλλά για ενεργά αντισώματα, κάτι που η πρακτική της ανοσολογίας είπε ότι δεν ήταν έγκυρο, καθώς τα αντισώματα απλώς προτείνουν μια προηγούμενη απόκριση λοίμωξης και όχι απαραίτητα την παρουσία του HIV. 

Αυτή τη στιγμή στη δεκαετία του 1980 ο Fauci ήταν υπεύθυνος για την έρευνα για το AIDS στο NIAID, μια θέση που εξακολουθεί να κατέχει.

 

Ψευδείς δοκιμές;

Το ζήτημα των διαγνωστικών εξετάσεων του HIV / AIDS είναι σημαντικό. 

Ενώ ένας φοβισμένος κόσμος ζητούσε απεγνωσμένα μια εξέταση, ο Gallo και ο Fauci προώθησαν τα βαθιά ελαττωματικά τεστ αντισωμάτων τους. 

Το 2006 ο Gallo ισχυρίστηκε, «Οι εξετάσεις HIV ήταν πολύ ακριβείς από τη στιγμή που αναπτύχθηκαν απο το 1984 και έχουν γίνει πολύ πιο ακριβείς με την πάροδο του χρόνου …» Πολύ ακριβείς το 1984, αλλά πιο ακριβείς από ότι με την πάροδο του χρόνου; 

Ο Gallo πρόσθεσε ως απάντηση στην κριτική, «Μια δοκιμή PCR για την παρουσία του ίδιου του ιού μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια την κατάσταση ενός  παιδιού στον HIV».

Σε μια έντονη αντίρρηση των ισχυρισμών του Gallo, οι ισχυρισμοί οι οποίοι επικυρώθηκαν από τον Fauci και το NIAID καθώς και το CDC, ο Roberto A. Giraldo, MD και ο Etienne de Harven, MD, ο επιστήμονας που παρήγαγε την πρώτη ηλεκτρονική μικρογραφία ενός ρετροϊού, επεσήμαναν ότι και τα δύο τέστ η  ELISA και το Western blot, και ένα γενετικό τεστ, το PCR ή το «Viral Load», οι δύο βασικές δοκιμές που χρησιμοποιήθηκαν για να προσδιοριστεί εάν κάποιος έχει AIDS, είναι άκυρες. 

«Καμία από αυτές τις δοκιμές δεν ανιχνεύει τον ίδιο τον ιό HIV, ούτε ανιχνεύει σωματίδια του HIV». 

Προσθέτουν ότι υπάρχουν «περισσότερες από 70 διαφορετικές τεκμηριωμένες καταστάσεις υγείας που μπορούν να προκαλέσουν θετικές αντιδράσεις αντισωμάτων χωρίς μόλυνση από HIV». 

Μεταξύ των ψευδών θετικών περιπτώσεων είναι η γρίπη, το κοινό κρυολόγημα, η λέπρα ή η ύπαρξη εγκυμοσύνης.

Οι ίδιες δοκιμές χρησιμοποιούνται σήμερα για τον προσδιορισμό του SARS-CoV-2-θετικού.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα: 

»Το γεγονός ότι μετά από 25 χρόνια έντονης έρευνας ο HIV ΔΕΝ απομονώθηκε ΟΥΤΕ καθαρίστηκε από την άποψη της κλασικής ιολογίας μας δείχνει ότι η μολυσματική άποψη του AIDS ως μεταδοτικής ιογενούς νόσου βασίζεται σε ένα φαινομενικά ανύπαρκτο μικρόβιο!»

Οι Giraldo και de Harven δήλωσαν, «Η υποτιθέμενη ύπαρξη HIV επιβεβαιώθηκε από τη μελέτη πρωτεϊνών, δραστηριότητας αντίστροφης μεταγραφάσης (RT) και θραυσμάτων RNA που βρέθηκαν σε υπερκείμενα καλλιέργειας, όχι από την άμεση ανάλυση καθαρισμένων σωματιδίων ιού». 

Το CDC απαιτεί θετικό τεστ αντισωμάτων για τον HIV για τον προσδιορισμό του AIDS στις ΗΠΑ. 

Ωστόσο, στην Αφρική από το 1985, ο ΠΟΥ δεν απαιτεί κανένα τεστ HIV ή οποιοδήποτε άλλο εργαστηριακό τεστ. Μόνο τα συμπτώματα του ασθενούς που μπορεί να περιλαμβάνουν απώλεια βάρους, χρόνια διάρροια, παρατεταμένο πυρετό, επίμονο βήχα και τέτοια, συμπτώματα ενδημικά στη χρόνια φτώχεια, υποσιτισμό και έλλειψη υγιεινής.

Ωστόσο, αυτή η απάτη διαμόρφωσε την καριέρα του Tony Fauci για περισσότερα από 35 χρόνια. Ο Fauci ως επικεφαλής του NIAID έλαβε εκατομμύρια από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates καθώς και από το Ίδρυμα Clinton μαζί με δεκάδες δισεκατομμύρια από τους αμερικανούς φορολογούμενους για αυτήν την ψευδή έρευνα. 

Ύποπτα, το άρθρο του 2006 από τους Giraldo και de Harven αποσύρθηκε ξαφνικά από το περιοδικό το 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του κοραναϊού της Wuhan.

Παρά το γεγονός ότι γνώριζε τους καθιερωμένους κανόνες της ιολογίας, ο Fauci, ως επικεφαλής της NIAID, συνέστησε το φάρμακο χημειοθεραπείας της Burroughs Wellcome, το AZT ως «προληπτικό φάρμακο» για ασθενείς με διάγνωση HIV ακόμη και χωρίς συμπτώματα! 

Η Burroughs Wellcome έδωσε στο NIAID τη μελέτη που ήταν σκόπιμα προκατειλημμένη για το AZT. 

Ο Fauci υποστήριξε ακόμη και το AZT για έγκυες γυναίκες παρά τον σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο. 

Ένα σημάδι εγκυμοσύνης σε όλες τις γυναίκες είναι ένα υψηλότερο επίπεδο αντιγόνων καθώς το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά οποιαδήποτε μόλυνση για την προστασία του εμβρύου. 

Το AZT ή το Retrovir, ένα αποτυχημένο φάρμακο λευχαιμίας, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα εξαιρετικά τοξικό φάρμακο

Εγκρίθηκε για δοκιμή για το AIDS σε χρόνο ρεκόρ 5 ημερών από τον Fauci και την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1987. Σήμερα, παρά τα περισσότερα από τριάντα χρόνια χρηματοδότησης έρευνας και δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο για το HIV / AIDS.

 

Fauci και Gilead

Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν μελετήσει τον ρόλο του Tony Fauci ως επικεφαλής του NIAID, το επίκεντρό του ήταν αυτό που ονομάζεται επιστημονική απλούστευση, που περιγράφεται ως «μια θεωρία του 19ου αιώνα, μια θεωρία ενός παρασίτου για έναν σύνθετο ιστό παραγόντων που καταρρέει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός υποσυνόλου ομοφυλοφίλων στις αρχές της δεκαετίας του 1980. » 

Αρνήθηκε να διερευνήσει την τεκμηρίωση ότι μια ποικιλία θανατηφόρων φαρμάκων και άλλων τοξινών όπως τα νιτρώδη θα μπορούσαν να διαδραματίζουν κάποιο ρόλο. 

Ως αποτέλεσμα, έχει σπαταλήσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων από το 1984 σε αδιέξοδα πειράματα. Ένα από τα πιο άθλια του ήταν η συνεργασία του με την Gilead Sciences.

Μη ικανοποιημένος από το ότι έχει αναπτύξει ένα ψευδώς θετικό τεστ για το AIDS και έχοντας αποκτήσει την ταχεία έγκριση του FDA για το AZT για τη θεραπεία θετικών στον HIV ασθενών με σοβαρά συμπτώματα ασθένειας, ο Fauci αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Gilead (όπως στο Βιβλικό «βάλσαμο της Gilead ») αυτό που ονομάστηκε πειράματα PrEP.

Ο Fauci το 2007 άρχισε να χρηματοδοτεί κλινικές δοκιμές των φαρμάκων AZT σε άτομα «αρνητικά» στον HIV, με τη θεωρία ότι η χημειοθεραπεία θα τα «προστατεύει» από το να γίνουν «θετικά»

Δηλαδή, δοκιμάζοντας τοξικά φάρμακα HIV σε διάφορα υγιή άτομα για να τα «προστατεύσετε» ότι δεν αποκτήσουν ποτέ AIDS. 

Αν σας ακούγεται τρελό, ναι είναι. 

Η Gilead παρείχε το φάρμακο, Truvada, στο NIAID μεταξύ της περιόδου 2007-2012 για δοκιμές σε Φάση III σε ανθρώπους αρνητικούς στον HIV. 

Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δοκιμές τουλάχιστον από 2.000 και έως 5.000 ανθρώπων η κάθε μία.  

Το έργο ονομάστηκε «προφύλαξη πριν από την έκθεση» ή «PrEP». 

Σε υγιή άτομα δόθηκαν δόσεις χημειοθεραπείας Truvada με την θεωρία ότι θα μπορούσε να τους αποτρέψει από το να γίνουν θετικοί στον ιό HIV κάποια μέρα.

Το CDC, με σύσταση του τον Μαΐο του 2014, προέτρεψε τους γιατρούς να συνταγογραφήσουν το Truvada σε ανθρώπους αρνητικούς στον ιό HIV στις λεγόμενες «ομάδες κινδύνου», μια επίσημη κυβέρνητική τυπωμένη οδηγία για ένα εξαιρετικά επικερδές φάρμακο.

Το FDA αγνόησε δύο από τις τέσσερις δοκιμές Truvada που είχαν αποτύχει και σταμάτησαν. 

Παρ όλα αυτά και λόγω της χειραγώγησης των δεδομένων από το NIAID και την Gilead του Fauci, το FDA ενέκρινε το επικίνδυνο Truvada για το PrEP.

(Σημειωτέον απο αυτό το πρόγραμμα χρηματοδοτούνται έρευνες για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο.

Ειναι αυτό το πρόγραμμα που ο Τράμπ έχει αρχίσει δικαστικές έρευνες, αλλά και  για το NIAID, για τα 3,7 εκατομμύρια που δώσαν στο εργαστήριο της Γουχάν.

Σήμερα η Gilead παραθέτει τις ανεπιθύμητες παρενέργειες του Truvada: 

Νεφρικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της νεφρικής ανεπάρκειας. επιδείνωση της ηπατίτιδας Β πάρα πολύ γαλακτικό οξύ στο αίμα σας (γαλακτική οξέωση), που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, σοβαρά ηπατικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο,προβλήματα στα οστά.

Δηλώνουν ότι το Truvada «μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης HIV-1 μέσω σεξ, όταν λαμβάνεται καθημερινά και χρησιμοποιείται μαζί με ασφαλέστερες σεξουαλικές πρακτικές».

Η απάτη του Fauci-Gilead για την προώθηση του Truvada για υγιείς ανθρώπους για να «μειώσει τον κίνδυνο» του HIV είναι δείκτης για το επίπεδο της ιατρικής, κακής πρακτικής και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι εμφανής εγκληματική κακοποίηση της ανθρώπινης υγείας που εκπροσωπεί ο σημερινός γκουρού του κοροναϊού του Λευκού Οίκου, A. Fauci. .

 

Fauci και COVID-19

 

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Fauci και το NIAID του έλαβαν 100 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates για να αναπτύξουν «γονιδιακές» θεραπείες για τον ιό HIV και τη δρεπανοκυτταρική νόσο. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Fauci μέχρι τη στιγμή των πρώτων ισχυρισμών για τον νέο κορωνοιό της Wuhan της Κίνας, ο Fauci εξακολουθούσε να προωθεί μια απάτη 35 ετών γύρω από τον ιό HIV. 

Ο Fauci είναι επίσης μέρος του Gates Foundation. 

Το 2012 ο Fauci ανακηρύχθηκε ένας από τα πέντε Συμβούλια Ηγεσίας του Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης στο ίδρυμα για τα Εμβόλια του Gates την GAVI.

Αυτό σχετίζεται ιδιαίτερα με τον ρόλο του σήμερα ως «Πάπας» του Κορωνοιού της Διοίκησης Τραμπ. 

Έχει το NIAID ή οποιοδήποτε άλλο εργαστήριο του κόσμου αυστηρά, με ηλεκτρονική μικροσκοπία, απομονωμένα και καθαρισμένα δείγματα ασθενών που έχουν δοκιμαστεί θετικοί στον SARS-CoV-2 για την Covid-19;

 Ή μήπως οι ενδείξεις ιών είναι ελαττωματικές όπως ο Fauci και η κλίκα του, έχουν κάνει για το AIDS και για τον HIV;

Επιπλέον, το NIAID συνεργάζεται με τη Gilead για τη διεξαγωγή δοκιμών σε φάση II για το φάρμακο του Gilead, το remdesivir, ως πιθανή θεραπεία για ενήλικες νοσοκομειακούς ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με COVID-19.

 

Μια σύμπτωση?

Σχετικό είναι επίσης το γεγονός ότι όλοι οι κορυφαίοι επιστημονικοί σύμβουλοι της ομάδας εργασίας του Προέδρου των ΗΠΑ για το COVID-19 συνδέονται από δεκαετίες με την ψευδή και καταστροφική έρευνα για το HIV / AIDS και τη διάδοση ψευδών θεωριών. 

Μαζί με τον Tony Fauci του NIAID βρίσκεται η Deborah L. Birx, M.D, ο Ομπάμα διορίστηκε ως Συντονιστής Παγκόσμιου AIDS για το AIDS που εργάστηκε υπό τον Tony Fauci στο NIAID από το 1983-1986.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφιλντ είναι ο σημερινός Διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων CDC, κέντρο του πρόσφατου σκάνδαλου με τα διαγνωστικά τέστ για τον κορωνοιό. 

Ο Ρέντφιλντ συνδιοργανώθηκε με τον αναξιόπιστο Ρόμπερτ Γκάλοπρώην συνάδελφο του Fauci στα σκάνδαλα του AIDS στις αρχές της δεκαετίας του 1980 στο NIH, το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων ιολογιών με έδρα το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. 

Οι Redfield και Birx συνέταξαν επίσης πολλά επιστημονικά άρθρα σχετικά με τα φερόμενα εμβόλια HIVκανένα από τα οποία δεν ήταν αποτελεσματικό.

Οι Fauci, Birx και Redfield, όλοι εμπλέκονται συστηματικά στις απάτες και την κακή πρακτική του HIV / AIDS, σήμερα κρατούν το μέλλον όχι μόνο της αμερικανικής δημόσιας υγείας, αλλά και ολόκληρης της παγκόσμιας οικονομίας στα χέρια τους. 

Όχι καλή κατάσταση. 

Όπως δείχνει η εργασία τους για την αποδεδειγμένη απάτη HIV = AIDS, τα τεστ κορωνοιού ΔΕΝ αποδεικνύουν καθόλου την παρουσία ενός θανατηφόρου ιού σε κανέναν ασθενή.

 Εάν συμβαίνει αυτό, είναι ίσως η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στο ιατρικό ιστορικό.

Πηγές

The Greatest Criminal Fraud in Medical History: Where’s the Virus?

 

Joe Rogan Experience #282 – Dr. Peter Duesberg & Bryan Callen

 

Πηγή

Προβολές : 1,167


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα