Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

23 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:907
Μοίρασέ το

The Secret Covenant of the Illuminati

 
“Αν όμως μάθουν ότι είναι ίσοι με εμάς, τότε θα χάσουμε.
Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το γνωρίζουν.
 
Αν βρουν ποτέ ότι μαζί μπορούν να μας εξοντώσουν, θα αναλάβουν δράση.
 
Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν τι κάναμε, διότι, αν το κάνουν, δεν θα έχουμε θέση να τρέξουμε, γιατί όταν πέσει το πέπλο θα είναι εύκολο να δουν ποιοι είμαστε.
 
Οι ενέργειές μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας άνθρωπος δεν θα μας δώσει καταφύγιο.”

 
 
 
Αν όλα αυτά τα φρικτά που ζει η ανθρωπότητα και τα φρικτότερα που μας ετοιμάζουν αυτά τα ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, δεν είναι αυτά ακριβώς που περιγράφουν στην μυστική διαθήκη τους, τότε τι είναι;
 
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ… ΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
 
Διαθέτουν δύναμη… ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
 
ΜΕΝΕΙ Σ’ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ.
 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

 

 

“Μια ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη, τόσο ευρεία που θα ξεφύγει από την αντίληψή τους”.

“Εκείνοι που θα το δουν θα θεωρηθούν τρελοί.

 
Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη σχέση μεταξύ μας, θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι για να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση.
 
Στόχος μας είναι  να ενεργούμε κατά μία σταγόνα κάθε φορά, ώστε να μην φέρουμε ποτέ υποψίες στους εαυτούς μας, γεγονός που θα τους εμποδίσει να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν.

“Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους, γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα παραμένουμε δεσμευμένοι από το αίμα και την μυστικότητα. Ο θάνατος θα έλθει σε εκείνον που μιλάει.

“Θα κρατήσουμε τη διάρκεια ζωής τους σύντομη και το μυαλό τους αδύναμο ενώ θα προσποιούμε το αντίθετο.
Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει.
 
Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και προσθετικά στα τρόφιμα και το νερό, επίσης στον αέρα. Θα απειλούνται από δηλητήρια παντού όπου γυρίζουν.

Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα πολλά μας μέτωπα , όμως θα τους ταΐζουμε με περισσότερο δηλητήριο.
 
Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν μέσω του δέρματος και του στόματος τους, θα καταστρέψουν το μυαλό τους και τα αναπαραγωγικά τους συστήματα.
 
Από όλα αυτά, τα παιδιά τους θα γεννώνται νεκρά και θα αποκρύπτουμε αυτές τις πληροφορίες.

Τα δηλητήρια θα βρίσκονται σε όλα όσα τους περιβάλλουν, σε αυτά που πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν.
 
Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στη διάθεση των δηλητηρίων και να βλέπουμε μακριά.
 
Θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με εικόνες και ευχάριστους ήχους.
 
Εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πάνω θα σας βοηθήσουν.
Θα τους στρατολογήσουμε να προωθήσουν τα δηλητήρια μας.
       
«Θα βλέπουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται σε ταινίες και θα τα συνηθίσουν και δεν θα ξέρουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα.
 
Όταν γεννιούνται, θα εισαγάγουμε δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι είναι για τη βοήθειά τους.
 
Όταν τα μυαλά τους είναι νεαρά, θα στοχεύσουμε τα παιδιά τους με αυτά που αγαπούν τα παιδιά, δηλαδή τα γλυκά πράγματα.

Όταν τα δόντια τους σαπίζουν, θα τα γεμίζουμε με μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα κλέψουν το μέλλον τους.
 
Όταν η ικανότητά τους να μάθουν έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τους κάνουν πιο άρρωστους και θα προκαλέσουμε άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα φάρμακα.
 
Με τη δύναμή μας θα τους καταστήσουμε υπάκουους και αδύναμους. Θα πάθουν κατάθλιψη, θα γίνουν αργόστροφοι και παχύσαρκοι, και όταν θα έρθουν σε μας για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερα δηλητήρια.  
                            

ΥΛΙΣΜΟΣ


«Θα επικεντρώσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και στα υλικά αγαθά, έτσι ώστε πολλοί να μην συνδέονται ποτέ με τον εσωτερικό εαυτό τους.
 
Θα τους αποσπάσουμε με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα όλων αυτών.
 
Τα μυαλά τους θα ανήκουν σε εμάς και θα κάνουν ό, τι λέμε.
 
Αν αρνηθούν θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνολογία που αλλάζει τη σκέψη στη ζωή τους (mind-altering technology) .
 
Θα χρησιμοποιήσουμε το φόβο ως όπλο μας.
 
Εμείς θα καθιερώσουμε τις κυβερνήσεις τους και θα εγκαθιδρύσουμε αντιθέσεις στο εσωτερικό.
Θα ελέγχουμε και τις δύο πλευρές.
 
Πάντα θα κρύβουμε τον στόχο μας αλλά θα κάνουμε το σχέδιό μας. Θα εκτελέσουν το έργο για εμάς και θα ευημερήσουμε από το έργο τους.
 
 «Οι οικογένειές μας δεν θα αναμιγνύονται ποτέ με τις δικές τους.
 
Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που θα τους κάνει να σκοτώνουν ο ένας τον άλλο όταν μας βολεύει.
 
Θα τους κρατήσουμε διαχωρισμένους από την ενότητα με τα δόγματα και την θρησκεία.
 
Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και να τους λέμε τι να σκεφτούν και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και απαλά αφήνοντάς τους να πιστεύουν ότι αυτοί καθοδηγούν τους εαυτούς τους.
 
Θα υποκινούμε την εχθρότητα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας.
 
Όταν ένα φως θα λάμψει μεταξύ τους, θα το σβήσουμε με την γελοιοποίηση ή τον θάνατο, όποιο από αυτά μας ταιριάζει καλύτερα.
 
Θα τους κάνουμε να διαχωρίζουν τις καρδιές τους και να σκοτώνουν τα δικά τους παιδιά.
 
Θα το επιτύχουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχό μας, τον θυμό ως φίλο μας.
 
Το μίσος θα τους τυφλώνει τελείως, και ποτέ δεν θα το δουν αυτό από τις συγκρούσεις τους που αναδύονται ως κυβερνήτες τους.

Θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Θα κολυμπήσουν στο αίμα τους και θα σκοτώσουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα θεωρούμε κατάλληλο.

“Θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας βλέπουν, επειδή δεν μπορούν να μας δουν, θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους τους (prosper from their wars) και τους θανάτους τους.
 
Θα το επαναλαμβάνουμε αυτό ξανά και ξανά μέχρι να πετύχουμε τον απώτατο στόχο μας.
 
Θα τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό, με εικόνες και ήχους.
 
Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε. Τα εργαλεία θα παρέχονται από τη δουλειά τους. 
 
Θα τους κάνουμε να μισούν τους εαυτούς τους και τους γείτονές τους.

Εμείς πάντα θα κρύβουμε τη θεϊκή αλήθεια από αυτούς, ότι είμαστε όλοι ένα.
 
Αυτό δεν πρέπει ποτέ να ξέρουν!
 
Δεν πρέπει ποτέ να ξέρουν ότι το χρώμα είναι ψευδαίσθηση, πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι.
 
Θα προωθήσουμε τον στόχο μας, θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο.
 
Θα τους εξαπατήσουμε για να αποδεχθούμε τους νόμους που θα κλέψουν τη μικρή ελευθερία που θα έχουν, θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα χρήματος που θα τους φυλακίζει για πάντα , κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους σε χρέος.

“Όταν θα συνεννοηθούν, θα τους κατηγορήσουμε για διάφορα εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα έχουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης.
 
Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μας για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και τα συναισθήματα τους προς όφελός μας.
Εάν εξεγερθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι λιγότερο από αυτό. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν τίποτα επειδή δεν θα έχουν όπλα.

“Θα προσλάβουμε μερικούς από τους δικούς μας για να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας, θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ επειδή δεν είναι από εμάς. 
 
Οι νεοσύλλεκτοι θα αποκαλούνται “μυημένοι” και θα είναι δασκαλεμένοι να πιστεύουν σε ψευδείς τελετές μετάβασης σε υψηλότερες σφαίρες. Τα μέλη των ομάδων αυτών θα πιστεύουν ότι είναι μαζί μας αλλά δεν θα γνωρίζουν ποτέ την αλήθεια.

Δεν πρέπει να μάθουν ποτέ αυτή την αλήθεια επειδή θα στραφούν εναντίον μας.
 
Για τη δουλειά τους, θα ανταμειφθούν με τα γήινα πράγματα και με τίτλους μεγάλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και θα συνδεθούν μαζί μας, ποτέ δε θα λάβουν το φως και δεν θα ταξιδέψουν στα αστέρια.
 
Ποτέ δεν θα φτάσουν στις υψηλότερες σφαίρες, γιατί η δολοφονία του ίδιου του είδους τους θα αποτρέψει τη μετάβαση στη σφαίρα του διαφωτισμού. Αυτό δεν θα μάθουν ποτέ.

Η αλήθεια θα είναι κρυμμένη μπροστά στο πρόσωπό τους, τόσο κοντά που δεν θα μπορέσουν να επικεντρωθούν σε αυτήν μέχρι να είναι πολύ αργά.
 
Ω ναι, τόσο μεγάλη είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, ότι δεν θα μάθουν ποτέ πως είναι δούλοι μας.

      «Όταν όλα θα βρίσκονται στη θέση τους, η πραγματικότητα που θα δημιουργήσουμε γι ‘ αυτούς, θα τους κατέχει. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους, θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας ολοκληρωθεί, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή κυριαρχίας. Θα δεσμευτούν από τις πεποιθήσεις τους, τις πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων.

     “Αν όμως μάθουν ότι είναι ίσοι με εμάς, τότε θα χάσουμε. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το γνωρίζουν. Αν βρουν ποτέ ότι μαζί μπορούν να μας εξοντώσουν, θα αναλάβουν δράση. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν τι κάναμε, διότι, αν το κάνουν, δεν θα έχουμε θέση να τρέξουμε, γιατί όταν πέσει το πέπλο θα είναι εύκολο να δουν ποιοι είμαστε. Οι ενέργειές μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας άνθρωπος δεν θα μας δώσει καταφύγιο.

“Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της σημερινής και της μελλοντικής ζωής μας, γιατί αυτή η πραγματικότητα θα υπερβεί πολλές γενιές και πολλές διάρκειες ζωής.”

Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη με αίμα, το δικό μας αίμα. Εμείς που ήλθαμε από τον ουρανό στην γη. ” ( the ones who from heaven to earth came)

 “Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ να γίνει γνωστό πως υπάρχει.

 Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να γραφτεί ή να μιλήσει για το εάν υπάρχει, η συνείδηση θα απελευθερώσει την οργή του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ σε εμάς και θα ριφθούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου».

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_21.htm

 

Πηγή

 

by G. Edward Griffin

2004

from FreedomForce Website

Spanish version

 

 

 

On March 25, 2004, I received an email copy of a document entitled The Secret Covenant. It appeared to be the blueprint for a master conspiracy to dominate the world. The author was anonymous, and the original text, dated June 21, 2002, came from a non-functioning email address.

 

Nevertheless, it was so convincing that the lady who sent it to me believed it was an authentic message from a member of the Illuminati.

 

She wrote:

Mr. Griffin:
Maybe you are already aware of this document from an unknown author but I thought it was worth sending to you just in case.

 

It is so powerful in its statement that you cannot imagine it to be a hoax; anyone with a sane mind will notice that we are already in that world. I just feel it is warning us, but how many will believe it. You and I know that that world is here. What amazes me is that one of the “Illuminattis” is actually warning us.

 

Please send your comments,
M.C.
Quebec City

The Secret Covenant follows.

 

My reply is at the end.
 

 

 


THE SECRET COVENANT

 

 

The Bankindex editorial staff thanks you for all your e-mails regarding this piece, but we do NOT know who he or she is. The piece came in through one of our forms and the Author left

an unusable e-mail address. Thank you.
Written by UNKNOWN Author has submitted second version,

Posted 6/21/2002
http://www.bankindex.com

 

 

“An illusion it will be, so large, so vast it will escape their perception.

 

Those who will see it will be thought of as insane. We will create separate fronts to prevent them from seeing the connection between us. We will behave as if we are not connected to keep the illusion alive. Our goal will be accomplished one drop at a time so as to never bring suspicion upon ourselves. This will also prevent them from seeing the changes as they occur.

“We will always stand above the relative field of their experience for we know the secrets of the absolute. We will work together always and will remain bound by blood and secrecy. Death will come to he who speaks.

“We will keep their lifespan short and their minds weak while pretending to do the opposite. We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so they will never see what is happening. We will use soft metals, aging accelerators and sedatives in food and water, also in the air. They will be blanketed by poisons everywhere they turn.

 

The soft metals will cause them to lose their minds. We will promise to find a cure from our many fronts, yet we will feed them more poison. The poisons will be absorbed through their skin and mouths, they will destroy their minds and reproductive systems. From all this, their children will be born dead, and we will conceal this information.

 

The poisons will be hidden in everything that surrounds them, in what they drink, eat, breathe and wear. We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far. We will teach them that the poisons are good, with fun images and musical tones. Those they look up to will help. We will enlist them to push our poisons.

“They will see our products being used in film and will grow accustomed to them and will never know their true effect. When they give birth we will inject poisons into the blood of their children and convince them its for their help. We will start early on, when their minds are young, we will target their children with what children love most, sweet things.

 

When their teeth decay we will fill them with metals that will kill their mind and steal their future. When their ability to learn has been affected, we will create medicine that will make them sicker and cause other diseases for which we will create yet more medicine. We will render them docile and weak before us by our power. They will grow depressed, slow and obese, and when they come to us for help, we will give them more poison.

“We will focus their attention toward money and material goods so they many never connect with their inner self. We will distract them with fornication, external pleasures and games so they may never be one with the oneness of it all. Their minds will belong to us and they will do as we say. If they refuse we shall find ways to implement mind-altering technology into their lives.

 

We will use fear as our weapon. We will establish their governments and establish opposites within. We will own both sides. We will always hide our objective but carry out our plan. They will perform the labor for us and we shall prosper from their toil.

“Our families will never mix with theirs. Our blood must be pure always, for it is the way. We will make them kill each other when it suits us. We will keep them separated from the oneness by dogma and religion. We will control all aspects of their lives and tell them what to think and how. We will guide them kindly and gently letting them think they are guiding themselves.

 

We will foment animosity between them through our factions. When a light shall shine among them, we shall extinguish it by ridicule, or death, whichever suits us best. We will make them rip each other’s hearts apart and kill their own children. We will accomplish this by using hate as our ally, anger as our friend. The hate will blind them totally, and never shall they see that from their conflicts we emerge as their rulers.

 

They will be busy killing each other. They will bathe in their own blood and kill their neighbors for as long as we see fit.

“We will benefit greatly from this, for they will not see us, for they cannot see us. We will continue to prosper from their wars and their deaths. We shall repeat this over and over until our ultimate goal is accomplished. We will continue to make them live in fear and anger though images and sounds. We will use all the tools we have to accomplish this. The tools will be provided by their labor. We will make them hate themselves and their neighbors.

“We will always hide the divine truth from them, that we are all one. This they must never know! They must never know that color is an illusion, they must always think they are not equal. Drop by drop, drop by drop we will advance our goal. We will take over their land, resources and wealth to exercise total control over them. We will deceive them into accepting laws that will steal the little freedom they will have. We will establish a money system that will imprison them forever, keeping them and their children in debt.

“When they shall ban together, we shall accuse them of crimes and present a different story to the world for we shall own all the media. We will use our media to control the flow of information and their sentiment in our favor. When they shall rise up against us we will crush them like insects, for they are less than that. They will be helpless to do anything for they will have no weapons.

“We will recruit some of their own to carry out our plans, we will promise them eternal life, but eternal life they will never have for they are not of us. The recruits will be called “initiatesand will be indoctrinated to believe false rites of passage to higher realms. Members of these groups will think they are one with us never knowing the truth.

 

They must never learn this truth for they will turn against us. For their work they will be rewarded with earthly things and great titles, but never will they become immortal and join us, never will they receive the light and travel the stars. They will never reach the higher realms, for the killing of their own kind will prevent passage to the realm of enlightenment. This they will never know.

 

The truth will be hidden in their face, so close they will not be able to focus on it until its too late. Oh yes, so grand the illusion of freedom will be, that they will never know they are our slaves.

“When all is in place, the reality we will have created for them will own them. This reality will be their prison. They will live in self-delusion. When our goal is accomplished a new era of domination will begin. Their minds will be bound by their beliefs, the beliefs we have established from time immemorial.

“But if they ever find out they are our equal, we shall perish then. THIS THEY MUST NEVER KNOW. If they ever find out that together they can vanquish us, they will take action. They must never, ever find out what we have done, for if they do, we shall have no place to run, for it will be easy to see who we are once the veil has fallen. Our actions will have revealed who we are and they will hunt us down and no person shall give us shelter.

“This is the secret covenant by which we shall live the rest of our present and future lives, for this reality will transcend many generations and life spans. This covenant is sealed by blood, our blood. We, the ones who from heaven to earth came.”

 

“This covenant must NEVER, EVER be known to exist.

 

It must NEVER, EVER be written or spoken of for if it is, the consciousness it will spawn will release the fury of the PRIME CREATOR upon us and we shall be cast to the depths from whence we came and remain there until the end time of infinity itself.”
 

 

 

MY REPLY

Thank you for sending The Secret Covenant.

 

Since you requested my opinion, it is that this document is not authentic. I believe it is a fairly accurate summary of what is really happening in our world, and it may correctly expresses the dark motives of the highest masters who pursue such plans, but it is highly unlikely that any of them would describe their agenda with such self-condemning language.

 

If they ever put such a plan into print (which would be foolish of them), the language would be couched and self-serving, making every act seem justified and wise.

I believe this piece was written by some well-intentioned soul who wanted to use it to convince his friends of the truth of what he has been telling them all along. It is similar to The Protocols of the Learned Elders of Zion that has circulated among pro-freedom groups for over fifty years.

 

The Protocols express an almost identical blueprint but portends to be written by Jewish conspirators. However, as you pointed out in your message, only those who are already aware of a hidden hand in world affairs will have any basis for understanding these documents – and even those justifiably will question their validity.

There are plenty of authentic documents and elements of verifiable history to prove almost everything stated in The Secret Covenant.

 

We do not need to invent anything to make our friends take notice. We should stick with the verifiable record rather than rely on documents that cannot be authenticated. Anonymous sources almost always weaken our case.

Thank you for requesting my analysis. I hope you agree with it.

Ed Griffin

 

 

Πηγή

Προβολές : 907


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα