Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός (Ο Μεσσιανισμός των ψυχασθενών... Γιατί αν δεν μάθεις ποιοί είναι οι εχθροί σου, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ;;;)

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός (Ο Μεσσιανισμός των ψυχασθενών... Γιατί αν δεν μάθεις ποιοί είναι οι εχθροί σου, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ;;;)

5 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:455
Μοίρασέ το

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης.

Αυτό το παράξενο απόκρυφο όραμα με ρίζες στη βιβλική προφητεία είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα.

Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά, μια πατρίδα για τους Εβραίους.

 

Η επικαιρότητα τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς, και ο κόσμος μας οδηγείται με ταχύτητα  και σπασμένα τα φρένα στην καταστροφή, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ότι καταστροφή της Ανθρωπότητας είναι Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης.

Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)

Ο εβραϊκός μεσσιανισμός είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα.

Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά μια εβραϊκή πατρίδα.

 

Του Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

(Jewish Messianism: Excuse for Khazar Imperialism?)

Ίσως η ιδεολογία πίσω από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων να είναι ο εβραϊκός μεσσιανισμός, η άποψη ότι ο Θεός επέλεξε «τον βασιλιά των Ιουδαίων» να κυβερνήσει όλα τα έθνη.

Αυτός ο Μεσσίας ή αντί-Χριστος θα επιλεγεί από τις τάξεις της οικογένειας Ρότσιλντ.

Αυτή την άποψη ενστερνίζεται ένα πολύ σπάνιο και αδημοσίευτο βιβλίο με τίτλο «Ο προφήτης Ηλίας, οι Ρότσιλντ και η Κιβωτός της Διαθήκης» (“Eljiah, Rothschilds and the Ark of the Covenant”) των Tom Crotser & Jeremiah Patrick (Restoration Press, 1984).

 

Στο βιβλίο περιγράφεται η αναζήτηση των Ρότσιλντ για την ανακάλυψη της Κιβωτού της Διαθήκης, του καλυμμένου με χρυσό κιβωτίου που κατασκεύασε ο Μωυσής μετά την Έξοδο από την Αίγυπτο για να φυλάξει τις πρωτότυπες Δέκα Εντολές.

Προφανώς οι Ρότσιλντ προτίθενται να την τοποθετήσει στο (νέο) Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, για να δώσουν κύρος στον ισχυρισμό τους ότι είναι «ο Μεσσίας».

Αυτό το παράξενο απόκρυφο όραμα με ρίζες στη βιβλική προφητεία είναι η κινητήρια δύναμη των οικονομικών και πολιτικών γεγονότων σήμερα. Το σιωνιστικό όραμα είναι πολύ μεγαλύτερο από απλά, μια πατρίδα για τους Εβραίους.

«Η μεσσιανική ελπίδα υπόσχεται τη δημιουργία από τους Εβραίους μιας παγκόσμιας δύναμης στην Παλαιστίνη στην οποία όλα τα έθνη της γης θα αποτίσουν φόρο τιμής», λένε οι συγγραφείς. (Σελίδα 29)

«Αυτή η λαμπρή εποχή δεν μπορεί παρά να επηρεαστεί από έναν άνθρωπο, γόνο του Οίκου του Δαβίδ» που θα οδηγήσει τους Εβραίους στην «δικαιοσύνη» και την «ανάπλαση» της ανθρώπινης φυλής.

Σύμφωνα με το Ταλμούδ, αυτός ο ‘Μεσσίας’ από τη γενιά του Δαβίδ θα φέρει όλα τα ‘ειδωλολατρικά έθνη’ υπό την υποταγή του και το Ισραήλ θα γίνει η παγκόσμια δύναμη.

 

Οι Ρότσιλντ είδαν τους εαυτούς τους σε αυτόν τον ρόλο.

Ήδη από το 1836, ο Anselm Meyer Rothschild έλαβε μια επιστολή από τον Hirsch Kalischer, (φωτο στο γραμματόσημο), ένα ραβίνο, ο οποίος του αποκάλυψε το «θεϊκό σχέδιο»:

“Ας μη φανταστεί κανένας ότι ο Μεσσίας θα εμφανιστεί ξαφνικά και μέσα από θαύματα και σημεία, θα οδηγήσει τους Ισραηλίτες στην αρχαία τους κληρονομιά. Η αρχή της λύτρωσης θα είναι με φυσικό τρόπο, από την επιθυμία των Εβραίων να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη, και την προθυμία των εθνών να τους βοηθήσουν στο έργο αυτό. ”

Όταν θεωρούμε ότι το Ολοκαύτωμα ήταν κρίσιμο για την ίδρυση του Ισραήλ, το όραμα αυτό δίνει στη σύγχρονη ιστορία μια εντελώς νέα τροπή.

Το Ολοκαύτωμα μπορεί να ήταν μέρος ενός σχεδίου βήμα-βήμα για να φέρει στο προσκήνιο τον Εβραίο Μεσσία.

Ο Kalischer συνέχισε λέγοντας ότι αφού επιστρέψουν οι Εβραίοι στην Παλαιστίνη, και η Ιερουσαλήμ ανοικοδομηθεί και ο Ναός αποκατασταθεί, «τότε ο Θεός θα τους δείξει όλα τα θαύματα, σύμφωνα με την περιγραφή που δίνεται από τους προφήτες και τους σοφούς … ο Θεός θα αποστείλει τον προφήτη Του και τον χρισμένο βασιλιά Του”.

Ο Αλμπέρ Κοέν, καθηγητής του Edmund de Rothschild (στην φωτογραφία σε χαρτονόμισμα του Ισραήλ), έκανε γνωστές τις απόψεις του Kalischer.

Ως αποτέλεσμα ο Edmund de Rothschild χρηματοδότησε τον εβραϊκό εποικισμό του Ισραήλ το δέκατο ένατο αιώνα, με το ποσό των £ 6.000.000.

Ίδρυσε τη δική του διοίκηση στην Παλαιστίνη και αποφάσισε τι θα πρέπει να καλλιεργηθεί και αγόρασε την παραγωγή σε σταθερή τιμή. Μεταξύ 1887 και 1899,έκανε τρία ταξίδια.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Edmund de Rothschild έπαιζε ένα ρόλο σε ένα μεγαλύτερο δράμα που θα φέρει τελικά τον διάδοχό του να γίνει ο αντίχριστος.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών κατ’ επανάληψη αναφέρονται στο “όταν θα έχουμε έρθει στο βασίλειό μας”.

Είμαι πεπεισμένος ότι γράφτηκαν από έναν Rothschild.

Ο εβραϊκός μεσσιανισμός κάνει τα γεγονότα να φαίνονται μέσα από μια άλλη προοπτική.

Μέσα από το χρέος, η οικογένεια Ρότσιλντ γονατίζει τα έθνη του κόσμου στο δικό της θέλημα.

Μέσα από την Αραβική Άνοιξη και την καταστροφή της Λιβύης και της Συρίας, όλοι οι «περίεργοι» ευθυγραμμίζονται.

Τέλος, και το Ιράν θα οδηγηθεί στην «θεραπεία» μέσα σε έναν πόλεμο που θα καταστρέψει και θα υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο.

Δυστυχώς, ο “Μεσσίας” που θα προκύψει δεν θα λυτρώσει τον κόσμο, αλλά μάλλον θα τον καταδικάσει σε μια εποχή πόνου και σκότους.

Και τότε, δεν θα πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν, παρά τους ίδιους μας τους εαυτούς.

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

 

 

Πηγή

Προβολές : 455


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα