ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!!  Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΜ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΕ ... ΜΟΡΙΑ!

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!!!! Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΜ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΕ ... ΜΟΡΙΑ!

27 Σεπτεμβρίου, 2020 33 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:796
Μοίρασέ το

 

– Την ίδια ώρα που θα έπρεπε να γιορτάζουμε τα 2.500 χρόνια της μάχης των Θερμοπυλών και ο τόπος μας να προβάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο, η κυβέρνηση και ο ΔΟΜ ετοιμάζονται με συνοπτικές διαδικασίες να στήσουν μια νέα «Μόρια» στον ιερό τόπο των Θερμοπυλών, αρχικά με 2.000 άτομα και ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες στο μέλλον.

Αν και το άρθρο που ακολουθεί είναι “ύπουλα ανθελληνικό”, το αναρτώ μόνον και μόνο για να αναδείξω ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.
 
Είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα, κάποια ιστολόγια να μιλούν για “πρόσφυγες” και για “ανάγκη καλής συναίνεσης, ώστε να γεμίσουν όλοι οι νομοί, με τα εκατομμύρια των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ που εισρέουν καθημερινά;
 
ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ … ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ;;;
 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΜ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ… άλλωστε πάντα οι εβραίοι μισούσαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ…
 
ΓΙΑΤΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;
 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ν’ ΑΝΑΓΕΙΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ;;;
ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ…
 
 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ.
 
 
ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;;
 
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ…
 
ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ”;;;;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

 

– Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η συγκεκριμένη έκταση, που έχει επιλεγεί για να γίνει το νέο camp φιλοξενίας προσφύγων και βρίσκεται βορειοδυτικά δίπλα στην υφιστάμενη δομή, έχει κηρυχθεί αναδασωτέα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνουν εκεί οι εγκαταστάσεις.

– Καλούνται άμεσανα πάρουν θέση ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές του νομού, ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφρειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ, καθώς και όλοι οι εκπρόσωποι φορέων του Νομού Φθιώτιδας.

 

Η κυβέρνηση δεν μπορεί

 

Είναι γεγονός ότι όλες οι περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας πρέπει να σηκώσουν αναλογικά το βάρος που τους αναλογεί, για το σοβαρό θέμα του προσφυγικού. Αυτό όμως απέχει πολύ από το αποφασίζουμε και σχεδιάζουμε εν κρυπτώ αιφνιδιάζοντας τις τοπικές κοινωνίες.

Αναδεικνύεται επίσης περίτρανα ο ερασιτεχνισμός και η ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα.

Κανείς δεν είχε αντίρρηση να σηκώσει το βάρος που του αναλογεί όταν αυτό θα γινόταν με ρεαλιστικό σχέδιο, με επιχειρήματα, με διάλογο και με σωστή ενημέρωση.

Συνοπτικά θα μπορούσε να υπάρχει ένας σχεδιασμός για κάθε μια από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και η κάθε περιφέρεια να κάνει την κατανομή αναλογικά στους νομούς και τους Δήμους με κριτήρια, τα οποία θα είναι αποδεκτά από όλους.

Οι Θερμοπύλες

Αυτόν τον ευλογημένο τόπο που έχει γίνει γνωστός παγκοσμίως, ειδικά μετά την ταινία οι «300» εμείς έχουμε φροντίσει διαχρονικά να τον θάψουμε.

Καταφέραμε να «κρύψουμε» ακόμα και το άγαλμα του Λεωνίδα, για να μην το βρίσκουν οι τουρίστες.

Επίσης δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ τα ιαματικά των Θερμοπυλών.

Φανταστείτε τι θα είχαν κάνει οι Αμερικανοί αν είχαν στα χέρια τους αυτή την ιστορική περιοχή.

Θα είχε μετατραπεί σε μια τεράστια «πολιτεία» που θα ήταν παγκόσμιος προορισμός με εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, με ότι συνεπάγεται αυτό για την τοπική οικονομία.

Στο χώρο των Θερμοπυλών λειτουργεί ήδη μια δομή φιλοξενίας δυναμικότητας 500 ατόμων με πολύ καλές συνθήκες, σε σχέση με πολλές άλλες δομές, ανά τη χώρα. Επομένως ο Δήμος Λαμιέων έχει αναλάβει εδώ και καιρό το «βάρος» που του αναλογεί.

Αυτό που σχεδιάζει ο ΔΟΜ με την κυβέρνηση για επέκταση του camp, ώστε να χωράει τουλάχιστον δυο χιλιάδες άτομα, θα διχάσει ακόμα και τους ίδιους τους πρόσφυγες, αφού κάποιοι θα ξεσηκωθούν βλέποντας ορισμένους να είναι σε ξενοδοχείο και τους άλλους σε σκηνές και κοντέινερ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η συγκεκριμένη έκταση, περίπου 38 στρέμματα, που έχει επιλεγεί για να γίνει το νέο camp φιλοξενίας, έχει κηρυχθεί αναδασωτέα με ΦΕΚ. Πως είναι δυνατόν να γίνει εκεί νέο κέντρο φιλοξενίας?

Το ρεπορτάζ λέει ότι ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ)  «τρέχει» ήδη διαγωνισμό για την εργολαβία του έργου, το οποίο σχεδιάζει να ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο και να τελειώσει μέχρι τέλος του χρόνου.

Όσο είναι καιρός με ψυχραιμία, χωρίς ρατσιστικές συμπεριφορές και φασιστικές κορόνες, ας καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και ας εκπονήσουν ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά.

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

 

Πηγή

Προβολές : 796


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα