Κατεβάζουν “ρολά” οι ΗΠΑ; -Κίνα: Δολάριο τέλος – Θα πληρώσετε για τον βομβαρδισμό της πρεσβείας μας!

Κατεβάζουν “ρολά” οι ΗΠΑ; -Κίνα: Δολάριο τέλος – Θα πληρώσετε για τον βομβαρδισμό της πρεσβείας μας!

18 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:669
Μοίρασέ το

Ξεφορτώνεται το χρέος των ΗΠΑ η Κίνα;

Το Πεκίνο έχει στην κατοχή του ομόλογα και χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου πάνω από 1,073 τρισ. δολάρια.

Αν η Κίνα εξετάζει το ενδεχόμενο να μειώσει την έκθεσή της σε κρατικό χρέος των ΗΠΑ, όπως είχε ήδη προαναγγείλει επί εποχής Ν. Τραμπ, τότε έρχεται “τσουνάμι” εξελίξεων.

“Δώστε εξηγήσεις για τα βιολογικά σας εργαστήρια”

Δεν μπορεί… μας δουλεύουν και οι δυο πλευρές…

Και μπορεί η Κίνα όντως να κρατάει το κρατικό χρέος των τελειωμένων οικονομικά ΗΠΑ… και μπορεί η εβραιοσιωνιστικη τράπεζα FED να τυπώνει συνεχώς δολλάρια τα οποία είναι μια φούσκα που όταν σκάσει να παρασύρει όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, ΑΛΛΑ… πιστεύετε πως το εβραιοσιωνιστικό λόμπυ που ελέγχει εδώ και εκατό χρόνια τις ΗΠΑ, θα τις τινάξουν έτσι ξαφνικά στον αέρα;;;

Έπειτα το θέμα των βιολογικών εργαστηρίων…

Ξεχνάμε πως από την ΓΟΥΑΝ στην Κίνα, ξεκίνησε η παγκόσμια απάτη του κορονοϊού και μάλιστα από τα εργαστήρια  στα οποία ο Φάουτσι με τους συνεργάτες του, δημιούργησαν ένα βιολογικό στην ουσία όπλο;

Ο συνεργάτης του P. DASZAK δεν χρηματοδότησε τις έρευνες των εργαστηρίων της Γουχάν και ομολόγησε ότι εργαζόταν για την CIA και λίγδωσαν και τ’ αντεράκια του Τσιόρδα, του Μαγιορκίνη και λοιπών αντι-ιατρικών καθαρμάτων;;;

Ή μήπως ξεχνάτε τον δρόμο του χρήματος του υιού Μπάντεν από τις κινέζικες τράπεζες;;;

 

Κάτι δεν … κουμπώνει σε όλα αυτά…

Κι αν προσθέσετε τα … περσινά ξινά σταφύλια με τον βομβαρδισμό της Κινεζικής Πρεσβείας στην ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, τότε… όντως κάτι δεν πάει καθόλου καλά…

Το βέβαιο είναι πως θα έχουμε πολλές γεωπολιτικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τους λαούς της Ευρώπης και όχι μόνον.

Το ερώτημα είναι ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το βέβαιο είναι πως το βαθύ εβραιοσιωνιστικό παρακράτος των ΗΠΑ, δημιούργησε και τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους…

Η συνταγή, είναι έτοιμη και για τον ΤΡΙΤΟ.

 

 

Ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι, κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ της Κίνας, το υπουργείο εξωτερικών της χώρας εξαπέλυσαν μια άνευ προηγούμενου επίθεση εναντίον των ΗΠΑ για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις διμερείς σχέσεις:

Τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία, την Ταιβάν, το δολάριο ενώ εντύπωση προκαλεί η αναφορά στον βομβαρδισμό της κινεζικής πρεσβείας στην Γιουγκοσλαβία το 1999 με την κινεζική υποσημείωση “δεν το ξεχάσαμε ποτέ”.

Κινεζικά κρατικά ΜΜΕ και ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών δημοσίευσαν βίντεο με θέμα την αποκαθήλωση των ΗΠΑ μέσω του δολαρίου. Και εδώ γεννάται μεγάλο ζήτημα καθώς η Κίνα έχει τρισ δολάρια στην κατοχή της από το αμερικανικό χρέος.

Το Πεκίνο έχει στην κατοχή του ομόλογα και χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου πάνω από 1,073 τρισ. δολάρια. Αν η Κίνα εξετάζει το ενδεχόμενο να μειώσει την έκθεσή της σε κρατικό χρέος των ΗΠΑ, όπως είχε ήδη προαναγγείλει επί εποχής Ν. Τραμπ, τότε έρχεται “τσουνάμι” εξελίξεων.

 

Κίνα: “Δεν ξεχνάμε ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας”

Στην απαίτηση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Κίνα έχει υποχρέωση ως μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να υποστηρίξει και να τηρεί το διεθνές δίκαιο και να συμμετάσχει στον υπόλοιπο κόσμο καταδικάζοντας την εισβολή της Ρωσίας, το Πεκίνο απάντησε:

«Ο κινεζικός λαός μπορεί να συμπάσχει πλήρως με τα δεινά και τα βάσανα άλλων χωρών, γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος βομβάρδισε την πρεσβεία μας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας».

Δεν χρειαζόμαστε διάλεξη για τη δικαιοσύνη από τον καταχραστή του διεθνούς δικαίου. Ως απομεινάρι του Ψυχρού Πολέμου η μεγαλύτερη στρατιωτική συμμαχία στον κόσμο, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να επεκτείνει το γεωγραφικό εύρος και τη σκοπιά των επιχειρήσεων του.

Τι είδους ρόλο έχει παίξει στην παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα το ΝΑΤΟ; Χρειάζεται προβληματισμό και σκέψη”.

Oι Κινέζοι δεν ξέχασαν ποτέ τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία…

Σίγουρα οι ΗΠΑ δεν περίμεναν την απάντηση αυτή.

 

 

“Δώστε εξηγήσεις για τα βιολογικά σας εργαστήρια”

Ακολουθεί νέα ανακοίνωση της Κίνας με την οποία “απαιτεί πλήρη απολογισμό των βιοστρατιωτικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία”.

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ισχυρίζεται ότι οι απαντήσεις των ΗΠΑ είναι «αυτοαντιφατικές και συγκεχυμένες.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, ο οποίος τόνισε ότι “Αν οι ΗΠΑ θέλουν να αποδείξουν την αθωότητά τους, γιατί δεν ανοίγουν τα βιολογικά εργαστήρια για ανεξάρτητες έρευνες από διεθνείς εμπειρογνώμονες;”

Δείτε το βίντεο

 

Κινεζικό ΥΠΕΞ: Απο-δολαριοποίηση

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών κάνει ριτουίτ μαζί με κρατικά κινεζικά ΜΜΕ βίντεο σχετικό με την ηγεμονία του δολαρίου με τίτλο:

Πως οι ΗΠΑ θερίζουν τον κόσμο μέχρι τώρα με μέσο το νόμισμα τους. Μέχρι πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο ιμπεριαλισμός των ΗΠA;”

Πρόκειται για ομιλία ενός Αμερικανού οικονομολόγου του Michael Hudson, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι-Κάνσας. Στο βίντεο λέει τα εξής:

“Είναι ένα εθνικιστικό εργαλείο διάλυσης του αγροτικού τομέα, της βιομηχανίας, της εμπορικής ανάπτυξης άλλων χωρών ώστε να εξυπηρετούν τα αμερικανικά συμφέροντα και ειδικά τα αμερικανικά οικονομικά συμφέροντα.

Ο έλεγχος δεν είναι πλέον νομισματικός. Είναι οικονομικός.

Ο σούπερ ιμπεριαλισμός είναι είναι το πως οι ΗΠΑ είναι διαφορετικές από την ευρωπαϊκή αποικιοκρατία ελέγχοντας τον κόσμο οικονομικά και συγκεκαλυμμένα, πολιτικά και όχι με χρήση στρατιωτικής ισχύος.

Όλο αυτό απαιτεί μια τεράστια επιδότηση ξένων χωρών που τώρα αποσυνδέονται από το δολάριο και δεν δίνουν πλέον στην Αμερική το ελεύθερο που έχει από το 1971 όταν όλες οι κυβερνήσεις με τα πλεονάσματα του ισοζυγίου πληρωμών αγόραζαν κρατικά ομόλογα.

Τώρα αγοράζουν χρυσό, αγοράζει ο ένας τα νομίσματα του άλλου.

Κάνουν τα πάντα εκτός από το κρατούν δολάρια.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στον κόσμο”.

Τί μήνυμα στέλνει το Πεκίνο στις ΗΠΑ;

Δείτε το βίντεο

 

“Οι κυρώσεις σας δεν έχουν καμία βάση στο διεθνές δίκαιο”

Το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε πως το Πεκίνο θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξει τα εμπορικά συμφέροντα και τα νόμιμα δικαιώματα των εταιρειών της, αν αυτά πληγούν από τον αντίκτυπο των αμερικανικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της Ρωσίας λόγω της Ουκρανίας.

Το Πεκίνο σημείωσε με έμφαση πως “οι κυρώσεις ΗΠΑ-ΕΕ δεν έχουν καμία βάση στο διεθνές δίκαιο”, δηλαδή είναι παράνομες!

Πιο αναλυτικά, το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως απορρίπτει κατηγορηματικά το σχόλιο του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν ότι η απροθυμία της Κίνας να καταδικάσει τη Ρωσία είναι ασύμβατη με τη θέση της εν λόγω χώρας όσον αφορά τον χάρτη του ΟΗΕ.

Η Κίνα πιστεύει ότι η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα των κρατών θα πρέπει να υποστηρίζεται, δήλωσε ο Ζαο Λιζιάν, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, σε τακτική συνέντευξη Τύπου.

Σε συνέντευξή του στο NPR χθες, Τετάρτη, ο Μπλίνκεν δήλωσε πως το γεγονός ότι η Κίνα δεν εναντιώθηκε έντονα στην επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αντιβαίνει στις δεσμεύσεις της Κίνας ως μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας.

«Είναι εντελώς ασύμβατο με αυτό που η Κίνα λέει και επαναλαμβάνει ξανά και ξανά περί της ιερότητας του χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των θεμελιωδών αρχών, περιλαμβανομένης της κυριαρχίας των κρατών», είχε δηλώσει ο Μπλίνκεν.

Η Κίνα αντιτίθεται σε οποιαδήποτε μορφή μονομερών κυρώσεων που δεν έχουν καμιά βάση στο διεθνές δίκαιο, απάντησε ο Γκάο Φενγκ, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου, στη διάρκεια τακτικής συνέντευξης Τύπου.

 

“Η Δύση ρισκάρει να χάσει την Κίνα”

Ακολουθεί άρθρο των Financial Times με τίτλο “Η Κίνα ρισκάρει να χάσει την Δύση λόγω της Ουκρανίας” για να απαντήσει αρχισυντάκτης κρατικού Κινεζικού ΜΜΕ λέγοντας “Η Δύση ρισκάρει να χάσει την Κίνα για την Ουκρανία εάν την πιέσει πολύ σκληρά για να υποστηρίξει τη στάση της, μη λαμβάνοντας υπόψη τα εθνικά συμφέροντα της Κίνας”.

Ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών της Κίνας με τον Ολλανδό ομόλογο του όπου τονίζεται ότιτο θέμα της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας πρέπει να διατηρηθεί και στο ζήτημα της κινεζικής Ταϊβάν, όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά”.

 

Πηγή

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα