Μετά το “lockdown” θα μάθουμε και το ... “click away”... Ψώνια μόνον για τους μπολιασμένους!!! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

Μετά το “lockdown” θα μάθουμε και το ... “click away”... Ψώνια μόνον για τους μπολιασμένους!!! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

28 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Μετά το “lockdown” θα μάθουμε και το ... “click away”... Ψώνια μόνον για τους μπολιασμένους!!! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

M.Yeadon: «Οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την ελευθερία και την δημοκρατία»

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει τεθεί επί τάπητος η επιστροφή του click away στο λιανεμπόριο, όμως μόνο για τους ανεμβολίαστους.

Ουσιαστικά, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους θα μπορούν να ψωνίσουν μόνο με τη μέθοδο του click away, η οποία, σημειωτέον, εισήχθη κατά την περίοδο του δεύτερου lockdown.

Μετά το “lockdown” θα μάθουμε και το ... “click away”... Ψώνια μόνον για τους μπολιασμένους!!! ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

 

Μας αφαιρούν την μια μετά την άλλη τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ και οδηγούν τα μικρά μαγαζιά και τις επιχειρήσεις σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ και την ΑΝΕΡΓΙΑ να κτυπάει ταβάνι…

ΡΕ ΠΑΙΔΟΛΥΜΗ Ε@ΡΑΙΕ ΜΠΣΤΡΔ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Διαρρέεται εκ νέου από την κυβέρνηση το σενάριο που θέλει τους ανεμβολίαστους… να κοιτούν μόνο τις βιτρίνες από τον Σεπτέμβριο, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κυβέρνηση είναι αρκετά πιθανό να ανακοινώσει πως οι μη εμβολιασμένοι θα ψωνίζουν πλέον μόνο με click away.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει τεθεί επί τάπητος η επιστροφή του click away στο λιανεμπόριο, όμως μόνο για τους ανεμβολίαστους. Ουσιαστικά, όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους θα μπορούν να ψωνίσουν μόνο με τη μέθοδο του click away, η οποία, σημειωτέον, εισήχθη κατά την περίοδο του δεύτερου lockdown.

Υπενθυμίζεται εν προκειμένω ότι, με την διαδικασία του click away, η παραγγελία από τον καταναλωτή πραγματοποιείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ή ακόμη και τηλεφωνικά στο ίδιο το κατάστημα.

Στη συνέχεια, οι υπεύθυνοι στα καταστήματα ετοιμάζουν την παραγγελία έτσι ώστε ο καταναλωτής να κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και να προσέρχεται να την παραλάβει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ελαχιστοποιώντας με τον τρόπο αυτό την ανθρώπινη επαφή.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό.

Βέβαια, προκύπτει ένα ζήτημα και συγκεκριμένα το πώς θα δύνανται οι καταστηματάρχες να ελέγχουν όταν προσέρχονται οι πελάτες στα καταστήματα λιανικής ποιος μπαίνει με εμβόλιο και ποιος χωρίς εμβόλιο και να ζητούν πιστοποιητικά.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση θέλει να υπάρχει ένας βιοέλεγχος… παντού, καθώς πλέον θα χρειάζεται να δείχνει κάποιος κάποιο πιστοποιητικό είτε για να ψωνίσει, είτε για να πιεί έναν καφέ, ενώ στο μέλλον δεν είναι διόλου απίθανο να ζητηθούν παρόμοια πιστοποιητικά και για τα σούπερ μάρκετ κτλ. 

M.Yeadon: «Οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την ελευθερία και την δημοκρατία»

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Dr. Mike Yeadon είχε αναφερθεί στους κινδύνους που ενέχουν από τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Τότε είχε τονίσει: «Άπαξ και μπεις στο σύστημα όλη σου η ζωή εξαρτάται από τη στάση του σε αυτό αν έχεις ένα έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή όχι.

Στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να αγοράσουμε βενζίνη χωρίς αυτό.

Ότι πουν οι κανόνες.

Θα κάνεις αυτό που θέλουν.

Είναι αυτό που θέλεις;

Εάν όχι, τότε καλύτερα να διαμαρτυρηθείς γιατί από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Μπορώ να σας προειδοποιήσω και να σας εξηγήσω το πόσο επικίνδυνο είναι, αλλά εσύ που το παρακολουθείς πίσω από την κάμερα εάν δεν κάνεις κάτι αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την δημοκρατία και την ελευθερία για πάντα». 

Εμβολιασμός στην εστίαση

Ένα άλλο σενάριο, το οποίο φαίνεται πάντως να κερδίζει έδαφος, είναι αυτό του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην εστίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται τον ενδεχόμενο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό προκειμένου για εργαζόμενους σε καφέ, κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια. Οι πιθανότητες δεν είναι αμελητέες, καθώς θεωρείται βέβαιο πως και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν θα είχαν σοβαρούς λόγους να αντιδράσουν αφού λογικά θα προτιμούσαν να εμβολιαστούν από το να ξοδεύουν κάθε εβδομάδα χρήματα σε self test ή rapid test.

Υπενθυμίζεται σχετικά ότι από προχθές ισχύει η υποχρέωση των εργαζομένων σε εστίαση και τουρισμό σε δύο εβδομαδιαία τεστ κορωνοϊού και να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα στην πλατφόρμα της Εργάνης. Το 1ο τεστ είναι self test και διατίθεται δωρεάν από το κράτος, ενώ πραγματοποιείται στην αρχή της εβδομάδας. Το 2ο τεστ είναι εργαστηριακό rapid test, πραγματοποιείται με ευθύνη του εργαζόμενου ελέγχεται από τον εργοδότη και δηλώνεται έως την Πέμπτη κάθε εβδομάδας.

 

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα