Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER...”

Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER...”

23 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:647
Μοίρασέ το
Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER...”
Νίκος Αντωνιάδης: Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΣΩΣΕΙ” ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΦΟΝΙΚΟ” ΙΟ

 
Νίκος Αντωνιάδης: “ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER...”
 
ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Ο ΠΛΙΩΤΑΣ, ΣΙΩΠΑ.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΣΙΩΠΟΥΝ.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΙ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.
 
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ PFIZER, ΑΛΛΑ… “ΝΕΡΑΚΙ”;;;
 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΙΩΠΑ… κι αυτό είναι το πιο τραγικό απ’ όλα.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1. Μπουρλά, δήλωσες εβραϊκού θρησκευματος.
ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑΛΜΟΥΔ;
 
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
 
Υ.Γ.2. Πλην της πρώτης φωτογραφίας, οι επόμενες είναι επιλογή μου.
 
 
 
 
ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER…
______________________________
 
Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ “ΣΩΣΕΙ” ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΦΟΝΙΚΟ” ΙΟ
 
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer είναι ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουλά.
 
Λέει για το εμβόλιο και την εταιρεία του: “Σκοπεύουμε να τιμήσουμε την ιστορία μας και να φέρουμε στον κόσμο ένα εμβόλιο που έχει αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό”
 
Λέει για μας: “Θέλω να σας πω ότι η δική τους απόφαση δεν θα επηρεάζει μόνο τις δικές σας ζωές, που εν τέλει είναι δική σας απόφαση, αλλά θα επηρεάσει και τις ζωές άλλων, γιατί αν δεν κάνετε το εμβόλιο θα γίνετε ο αδύναμος κρίκος που θα επιτρέψει τον ιό να αναπαράγεται”
 
Και αυτό δεν το λέει κάποιος τρίτος, αλλά αυτός που το πουλάει…
 
Και είναι τόσο “δική” μας η απόφαση, που σχεδιάζεται παραγωγή για όλον τον πλανήτη.
 
Φαίνεται πολύ σίγουρος ότι θα πάρουμε τη “σωστή” απόφαση…
 
Αλλά για να μας “βοηθήσουν” οι κυβερνήσεις να πάρουμε τη “σωστή” απόφαση, έχουν φροντίσει να είναι υποχρεωτικό.
 
Είτε απευθείας με νόμους, είτε πλαγίως με τις “βεβαιώσεις εμβολιασμού”.
 
Ποια ιστορία τους, όμως, θα τιμήσουν Pfizer και Μπουλά;
 
Μαθαίνουμε για την Pfizer :
(Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
 
-Έλαβε το μεγαλύτερο ποινικό πρόστιμο ως μέρος διακανονισμού 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, για αθέμιτες προωθήσεις φαρμάκου και δωροδοκίες γιατρών.
 
-Η Pfizer δήλωσε ένοχη για την προώθηση του παυσίπονου Bextra, επειδή το προωθούσε για χρήστες που δεν είχαν εγκριθεί απο τις ιατρικές αρχές.
 
 
-Τη δεκαετία του 90 συμμετείχε στην κατασκευή ελαττωματικών καρδιακών βαλβίδων που οδήγησαν στο θάνατο περισσότερους από 100 ανθρώπους. Η εταιρεία είχε εσκεμμένα παραπλανήσει τις ιατρικές αρχές για τους κινδύνους. Η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει 10,75 εκατομμύρια δολλάρια ως πρόστιμο.
 
-Της ασκήθηκε ομαδική αγωγή και κατέβαλε αποζημίωση 60 εκατομμυρίων δολαρίων για το Rezulin, ένα φάρμακο για το διαβήτη που οδήγησε στο θάνατο ασθενών λόγω οξείας ηπατικής ανεπάρκειας που προκλήθηκε από το φάρμακο.
 
-Στην Αγγλία της έχουν επιβληθεί πρόστιμα 90 εκατομμυρίων λιρών από τον Οργανισμό Ανταγωνισμού για υπερτιμολόγηση, επειδή ανέβασε το κόστος ενός φαρμάκου για την επιληψία επί 2.500 %, χρεώνοντας τους φορολογούμενους 48 εκατομμύρια λίρες επιπλέον της πραγματικής τιμής.
 
-Το 2004 της επιβλήθηκε πρόστιμο 430 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω ποινικών κατηγοριών, επειδή πλήρωνε γιατρούς για να συνταγογραφήσουν το φάρμακο Neurontin για την επιληψία, σε ασθενείς για τους οποίους το φάρμακο δεν είχε εγκριθεί. Το 2010 ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή διαπίστωσε ότι η Pfizer διέπραξε απάτη με την εμπορία του φαρμάκου.
 
-Η Pfizer ομολόγησε ότι κατά τη διάρκεια μίας περιόδου έξι μηνών το προηγούμενο έτος, είχε πληρώσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 4.500 γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου, για να προωθούν την εταιρεία.
 
-Το 2012 η αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι είχε φτάσει σε διακανονισμό 45 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Pfizer για την επίλυση χρεώσεων, επειδή οι θυγατρικές της είχαν δωροδοκήσει γιατρούς στο εξωτερικό και άλλους επαγγελματίες υγείας για να αυξήσει τις πωλήσεις στο εξωτερικό.
 
-Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον της σε αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο από νιγηριανές οικογένειες, οι οποίες κατηγόρησαν την εταιρεία ότι δοκιμάζει ένα επικίνδυνο νέο αντιβιοτικό, που ονομάζεται troven, σε παιδιά, χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων και ότι χρησιμοποιεί τα παιδιά ως ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.
 
Oμάδα ιατρικών εμπειρογνωμώνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Pfizer είχε παραβιάσει το διεθνές δίκαιο και η εταιρεία συμφώνησε να πληρώσει 75 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις αγωγές στα δικαστήρια της Νιγηρίας.
 
Η υπόθεση στις ΗΠΑ διευθετήθηκε με άγνωστο ποσό.
 
Και μετά από όλα αυτά έρχεται ο κύριος Μπουλά και μας λέει ότι η εταιρεία του θα τιμήσει την ιστορία της.
 
Και εμείς θα τιμήσουμε τη δική μας…

 

Πηγή

Προβολές : 647


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα