ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

28 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:444
Μοίρασέ το

Πᾶμε σὲ διάλογο μὲ τὸν κ. Ἀποστολίδη, ἐπικεφαλῆς τῆς τριμεροῦς ἐπιτροπῆς ἐπαφῶν, ποὺ θεωρεῖ πὼς οἱ Τοῦρκοι τὸ 1974 δὲν εἰσέβαλαν ἀλλὰ ἀποβιβάστηκαν (landed) στὴν Κύπρο!

Όλα τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, είναι μαζεμένα σ’ αυτή τη σφηκοφωλιά.

Αλοίμονο αν δεν τους έπλεκε το εγκώμιο η Καθημερινή, με τον Παπαχελά της Τριμερούς Επιτροπής του Ροκφέλλερ και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ κι εμείς ασχολούμαστε ακόμα με την μάσκα που φοράει η κάθε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ και ο κάθε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΡΑΓΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
 
Στὸ πλαίσιο τῶν ἐπαφῶν τῆς χώρας μας μὲ τὴν Τουρκία, ἔχει ὁρισθεῖ τριμελὴς ἐπιτροπὴ μὲ ἐπικεφαλῆς τὸν πρέσβη ε.τ. Παῦλο Ἀποστολίδη τὸ ἐγκώμιο τοῦ ὁποίου πλέκει ἡ ἐφημερίδα «Καθημερίνη» (δεῖτε ΕΔΩ σχετικὸ δημοσίευμα 10/8/2020) καὶ τὸν φωτογραφίζει ὡς τὸν πλέον κατάλληλο γιὰ τὴν θέση αὐτή. 
 
Κατὰ πολλοὺς ἦταν θερμὸς ὑποστηρικτὴς τοῦ σχεδίου Ἀνᾶν… 
 
Ὁ κ. Ἀποστολίδης ἔγραφε σὲ μελέτη τοῦ ΕΛΙΑΜΕΠ μὲ τίτλο “ELIAMEP Thesis, Cyprus July 2009” ὅτι οἱ τοῦρκοι δὲν εἰσέβαλαν στὴν Κύπρο τὸ 1974, ἀλλὰ ἀποβιβάστηκαν “In 1974, a Turkish force landed on the Island …” !! 
 
Μὲ τὸ «ἀποβιβάστηκαν» (landed), εἶναι σὰν νὰ… ἐννοεῖ ὅτι οἱ τοῦρκοι ἐδικαιοῦντο νὰ ἀποβιβαστοῦν ἐλεύθερα. 
 
 
Στὴν εἰσαγωγὴ τῆς ἐν λόγω μελέτης ὁ κ. Ἀποστολίδης ἀναφέρεται στὸ Κυπριακὸ ὡς διακοινοτικὲς συνομιλίες…. 
Θὰ πρέπει νὰ θυμίσουμε στὸν κ. Ἀποστολίδη, τὶς ἐκθέσεις καὶ τὶς ἀποφάσεις τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Δικαστηρίου Ἀνθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) καὶ τοῦ Δικαστηρίου τῆς ΕΕ στὸ Λουξεμβοῦργο, γιὰ τὴν κατανόηση τοῦ τεράστιου προβλήματος τῶν συνεχιζόμενων παραβιάσεων τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων στὴν Τουρκία ἀπὸ τὴν Τουρκία γιὰ τὰ τελευταία 45 χρόνια, ποὺ εἶναι ἡ οὐσία τοῦ προβλήματος. 
 
Αὐτὴ εἶναι ἡ πραγματικὴ φύση τοῦ προβλήματος στὴν Κύπρο.
 
Παρουσιάζοντας ὅμως τὸ πρόβλημα ὡς διακοινοτικὲς συνομιλίες παίζετε τὸ παιχνίδι τῆς Τουρκίας.
 
Στην οὐσία τέτοιες ἀπόψεις δὲν βοηθοῦν τὴν Κύπρο καὶ δὲν ὑποστηρίζουν μία λύση στὴ βάση τῶν ἀρχῶν τοῦ διεθνοῦς δικαίου…(Στοιχεῖα ἀπὸ Δρ. Ε. Μπίλλη) 
 
Υ.Γ 
Θὰ εὐχηθοῦμε καλὴ ἐπιτυχία στὸν κ. Ἀποστολίδη μὲ τὴν ἐλπίδα πὼς ἔχει ἀναθεωρήσει ἀπόψεις γιὰ τὸ καλό της πατρίδας μας… 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα