Νοσηρές προσωπικότητες του Μαξίμου, επεργάζονται ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Νοσηρές προσωπικότητες του Μαξίμου, επεργάζονται ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

10 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:645
Μοίρασέ το

Η κυβέρνηση θα αναλαμβάνει την «κηδεμονία» ανήλικου τέκνου, αν συλληφθεί ο γονιός!

Νοσηρές προσωπικότητες του Μαξίμου, επεργάζονται ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ποιά κυβέρνηση;
ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ.
Καλλιόπη Σουφλή

Το παιδί θα τίθεται υπό την εποπτεία επιτρόπου που θα ορίζεται από εισαγγελέα ή άλλο αρμόδιο όργανο

Κάποια νοσηρή προσωπικότητα στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που τα νεύρα του λαού βρίσκονται σε οριακά επίπεδα εξαιτίας του πιο άχρηστου και αναποτελεσματικού εγκλεισμού στην οικονομία και την κοινωνία στην Ευρώπη, νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τη στρόφιγγα.

Είχαν, λοιπόν, την ιδέα όταν κάποιος συλλαμβάνεται και κρατείται για παραβατική συμπεριφορά, αυτεπάγγελτα η Αστυνομία να έχει την υποχρέωση να ερευνήσει αν έχει ανήλικα τέκνα, να τα αναζητήσει και να εισηγηθεί πιθανόν στον εισαγγελέα να τεθούν υπό την εποπτεία επιτρόπου.

Αυτό το (πολιτικά…) συμπλεγματικό αστέρι, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε απερίφραστα χθες, αφήνοντας εμβρόντητους όσους την άκουσαν:

«Έχουμε συνεννοηθεί αρχικά με την ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η υποχρέωσή της και να μην είναι στην κρίση του κάθε αστυνομικού να υπάρχει η θεσμική και οριζόντια υποχρέωση για κάθε σύλληψη, για κάθε προφυλάκιση και μετά για κάθε εκτέλεση ποινής.

Η Αστυνομία θα τραβά αυτόματα από τα μητρώα πολιτών τα στοιχεία και αν υπάρχει παιδί, θα ορίζεται αντίστοιχα από το αρμόδιο όργανο ποιος θα είναι ο επίτροπος, ποιος θα βοηθήσει το παιδί κατά τη διάρκεια της απουσίας του γονέα».

Κουκούλωσε σκάνδαλο

Για όσους, τυχόν, σπεύσουν να την πάρουν στα σοβαρά, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την υφυπουργό που έχει, μεταξύ άλλων, κατηγορηθεί ότι κουκούλωσε το σκάνδαλο των κατά προτεραιότητα εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου δυστυχώς, κατά τα λεγόμενα, διέπρεψαν φίλοι και γνωστοί στελεχών.

 

 

Πηγή

Προβολές : 645


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα