Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αστυνομικοί: «Θα προσβάλουμε την διαταγή» – ΕΜΑΚ: «Μας ενοχλεί η απειλή»

19 Μαΐου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:426
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, δημιουργήθηκε ένα θέμα «που δεν υπάρχει», καθώς «κανένας δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί».

Τα μέλη της ΕΜΑΚ είναι απορημένα, όπως είπε, με την απόφαση και τους ενοχλεί «η διαταγή για υποχρεωτικό εμβολιασμό και η απειλή» που εκφράστηκε μέσω του εγγράφου του αρχηγείου της Πυροσβεστικής, ότι όποιος δεν εμβολιαστεί, θα αλλάξει πόστο.

 

 

 

 

 

Πού τις είδατε μωρέ τις πραγματικές αντιδράσεις;

Συνδικαλιστές και αντιδράσεις στο πολιτικό παρακράτος, δεν υπάρχουν.

Εσείς οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί, διαβάστε τι λένε κορυφαίοι επιστήμονες κύρους για το τι προκαλούν τα μπόλια, δείτε και τους χιλιάδες νεκρούς και τους εκατοντάδες χιλιάδες με τις παρενέργειες των εμβολίων, και αν μετά αποφασίσετε να μπολιαστείτε, δηλαδή οικειοθελώς να … ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ,  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έντονες αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η εντολή του του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Στέφανου Δ. Κολoκούρη, μέσα από την οποία οι υπάλληλοι της ΕΜΑΚ πρέπει να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού μέχρι τις 11 Ιουνίου, αλλιώς θα μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία. 

Η εντολή αυτή ουσιαστικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλα Σώματα Ασφαλείας (ενώ αναμένεται να γίνουν υποχρεωτικοί και για τους υγειονομικούς). 

Έτσι από το πρωί έχει ξεκινήσει η «σφυγμομέτρηση» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου στους υποχρεωτικούς εμβολιασμού.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ) Δημήτρη Σταθόπουλο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως «μας ενοχλεί η απειλή». 

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, δημιουργήθηκε ένα θέμα «που δεν υπάρχει», καθώς «κανένας δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί».

Τα μέλη της ΕΜΑΚ είναι απορημένα, όπως είπε, με την απόφαση και τους ενοχλεί «η διαταγή για υποχρεωτικό εμβολιασμό και η απειλή» που εκφράστηκε μέσω του εγγράφου του αρχηγείου της Πυροσβεστικής, ότι όποιος δεν εμβολιαστεί, θα αλλάξει πόστο.

«Είναι λανθασμένη η διατύπωση της απόφασης και μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για ολόκληρο το δημόσιο τομέα», προειδοποίησε ο κ. Σταθόπουλος. «Η απόφαση βάζει την ΕΜΑΚ απέναντι στην κοινωνία και την παρουσιάζει σαν αρνητή ενώ τα πράγματα δεν είναι έτσι».

Ερωτώμενος από τον ΣΚΑΙ που έχει τη λέξη «αρνητές» ως καραμέλα, αν υπάρχουν μέλη της ΕΜΑΚ που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος απάντησε: «Όπως και μέσα στην κοινωνία θα υπάρχει ένα ελάχιστο ποσοστό, αλλά δεν έχουν αρνηθεί να εμβολιαστούν απλώς στάθηκαν πίσω–πίσω».

Όσο για το αν έχει στοιχεία με τα ποσοστά του εμβολιασμού στο Σώμα, ο Δημήτρης Σταθόπουλος είπε: «Δεν υπάρχουν στοιχεία για τον αριθμό των εμβολιασμένων στην ΕΜΑΚ, που αριθμεί περίπου 400 άτομα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους εμβολιασμούς καθώς ψυχή τους είναι η προστασία του πολίτη».

Ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι αστυνομικοί αναμένεται να αντιδράσουν σφοδρά σε περίπτωση που έρθει μία τέτοια εντολή, καθώς αναμένεται να την προσβάλουν. 

Γι’ αυτό ερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Πάκος Δημοσθένης, τονίζοντας πως «δεν πιστεύω σε αυτό που έγινε στην ΕΜΑΚ, πιστεύω στον εμβολιασμό σαν άνθρωπος, δεν πιστεύω στην υποχρεωτικότητα, από τη στιγμή που υπάρχουν νόμοι σε αυτό το κράτος, βάσει των νόμων που ισχύουν δεν είναι αυτό το πράγματα υποχρεωτικό». 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ.
ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΣΑΣ.
ΕΤΣΙ ΚΟΒΕΤΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕ.

 

Σιγά την αντίδραση!Στην ουσία είπε ότι κακώς τους λένε αρνητές και ότι σύντομα όλοι στην ΕΜΑΚ θα εμβολιαστούν μέχρι και ο τελευταίος!Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην ωραιοποιούμε μία αρνητική κατάσταση!

 

Δεν τον πείραξε η υποχρεωτικότητα, τον πείραξε η απειλή..

 

 

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα και εγώ. Η όλη φρασεολογία ενός παπάρα που εκπροσωπεί “υποτίθεται” τους υπαλλήλους του Π.Σ. αναφέρεται σε μειοψηφίες και μαλακίες. Που το ξέρει ο ηλίθιος ότι «κανένας δεν αρνήθηκε να εμβολιαστεί» και ποιός ο λόγος να γνωστοποιούνται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του καθ’ ενός. Να τον χαίρεστε εσείς που τον βγάλατε εκπρόσωπο.

 

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΝΕΚΡΩΝ?
ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ IQ. MONO ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΛΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΕΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? AN EINAI AYTΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΣ,
ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ SPUTNIK KAI TO ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 426


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα