Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, έγραψαν:

Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, έγραψαν:

22 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, έγραψαν:

Το «Δημοκρατικό» επιχείρημα της Παγκόσμιας Χούντας εναντίον της Ελευθερίας είναι τα αόριστα δικαιώματα των ακόμα πιο αόριστων «πολλών», που δεν έχουν ονοματεπώνυμο

Όταν ο βδελυρός Επίσκοπος Νεας Ιουστινιανής είπε ότι το σκεύασμα του Μπουρλά είναι «δώρο Θεού», εννοούσε τον ισχυρό και Ανώτερο Θεό που λατρεύει ο περιούσιος λαός των Σοδομιστών, και το Περιστύλιον είτε λέγεται Μωλέχ ειτε Μπαφομέτ!

 

Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, έγραψαν:

Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση, πως Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΑΛΛΟΝ “θεό”… ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το «Δημοκρατικό» επιχείρημα της Παγκόσμιας Χούντας εναντίον της Ελευθερίας είναι τα αόριστα δικαιώματα των ακόμα πιο αόριστων «πολλών», που δεν έχουν ονοματεπώνυμο

«Δεν μπορεί να καταπατούνται τα δικαιώματα των πολλών, από κάποιους.
Δώρο Θεού, το εμβόλιο.
Να μάθουν να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων..
Πρέπει να σταματήσει ο καθένας να κάνει το δικό του κομμάτι ιδιαίτερα οι νεαροί οφείλουν να συμμορθωθούν».
Ο φετβάς εκδόθηκε από τον βδελυρό Επίσκοπο  που είναι και υψηλόβαθμός Τέκτων και έμπειρος πράκτορας .
 Το εμβόλιο του Μπουρλά το ευλόγησε ο ανώτερος και ισχυρότερος θεός. 

Όταν ο βδελυρός Επίσκοπος Νεας Ιουστινιανής είπε ότι το σκεύασμα του Μπουρλά είναι «δώρο Θεού», εννοούσε τον ισχυρό και Ανώτερο Θεό που λατρεύει ο περιούσιος λαός των Σοδομιστών, και το Περιστύλιον είτε λέγεται Μωλέχ ειτε Μπαφομέτ! 

Τα επιχειρήματα τους είναι: 
1. Πειθαρχία και Υπακοή.
 2. Τα δικαιώματα των πολλών. 
3. Είμαστε η πλειοψηφία 
4. Η υποταγή της μειοψηφίας στην πλειοψηφία.
 
Δηλαδή ο Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός.
 Οφείλουμε λοιπόν να πειθαρχούμε και να υπακούσουμε τους ανωτέρους μας και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. 
Θα πρέπει να πάψει ο καθένας μας να κάνει το δικό.
 
Η Ελευθερία και η Ισότητα ισχύουν μόνο για τους ΛΟΑΤΚΙ, τους «Πρόσφυγες» τους «Οικονομικούς μετανάστες», τους «Ιεχωβάδες» που δεν χρειάζονται εμβολιασμό γιατί δεν συνιστούν απειλή. 
 Οι άλλοι , ΕΜΕΙΣ, δεν έχουμε στην Παγκόσμια Δικτατορία, ατομικές ελευθερίες και Δικαιώματα. 
Αλλά, ποια ακριβώς δικαιώματα των πολλών καταπατούμε ΕΜΕΙΣ οι αρνητές οι ανεμβολίαστοι, δεν μας το λένε.
 Η παγκόσμια Χούντα αποφάσισε 2+2=5. Τελεία και παύλα.
Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων!
Ποια δικαιώματα;
Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή γιατρού και φαρμάκου;
Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή εμβολίου;
Γιατί πρέπει να πειθαρχήσουμε στον κ.Μπουρλά; 
Και πώς αποδεικνύεται ότι είναι οι Πολλοί;
Από τη δημοσκόπηση του ΟΠΕΝΒάρδουλα; 
 Γιατί δεν βάζουν σε δημοψήφισμα και όχι σε «δημοσκόπηση»,  όλα τα διλήμματα;
 Να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί με τον εξαναγκασμό σε εμβολιασμό.
Να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό εάν θέλει εμβόλια για τους υγιείς ή Φάρμακα για τους άρρωστους.
Να ρωτήσουν αν συμφωνεί ο ελληνικό λαός με τον εμβολιασμό των παιδιών και των εγκύων. 
Και να δημοσιεύσουν με βάση τον ΑΜΚΑ πόσοι από τους συμβολισθέντες ως τώρα εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζωή και πόσοι πέθαναν εντελώς συμπτωματικά.
 
Το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην πληροφόρηση δεν είναι δικαίωμα των πολλών; 
Ποιός αποφάσισε ότι η λογοκρισία , ο περιορισμός της ενημέρωσης για τους θανάτους, είναι για το καλό των πολλών; 
 Τα ίδια πάνω κάτω είπε και η Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, που «συνιστά σε όλους, να αξιοποιήσουν το δώρο αυτό, που μας χάρισε» ο Θεός, Μπαφομέτ ή Μωλέχ τον οποίο λατρεύουν στο Περιστύλιο. 
Η Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος επικαλείται και τον συνάνθρωπο.
Και λεέι ότι η δολοφονία μας με το δηλητήριο του Μπουρλά «αποτελεί μέγιστη πράξη ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, προκειμένου, να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά και κάθε άνθρωπο».
 
Οι Βδελυρά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος λέει προφανώς και καταφανώς ψέματα γιατί το πειραματικό σκεύασμα δεν προστατεύει αλλά αντίθετα σκοτώνει
Οι Βδελυροί παλιάνθρωποι που λατρεύουν τον Θεό των Σοδόμων, εγραψαν:
    «Δεν είναι δυνατόν να αποδώσουμε κανενός είδους συμφέροντα στις Ιατρικές Υπηρεσίες Υγείας του Κράτους παρά μόνο την έγνοια τους για την υγεία του λαού» .
Η  Βδελυρά Σύνοδος  δεν έχει καμιά .. έγνοια  για την υγεία του λαού. Η έγνοια τους  όπως και Εφιαλτάκη είναι η προμήθεια και μόνο αυτή.
ΥΓ. Άντε και ο μαύρος εύζωνας.

 

Πηγή

Προβολές : 601


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα