Οι διεφθαρμένοι Ολιγάρχες τα(σχεδόν) “100 χρόνια με Παπανδρέου-Καραμανλή-Μητσοτάκη” και ο εξανδραποδισμος Δικαιοσύνης και Ενημέρωσης!

Οι διεφθαρμένοι Ολιγάρχες τα(σχεδόν) “100 χρόνια με Παπανδρέου-Καραμανλή-Μητσοτάκη” και ο εξανδραποδισμος Δικαιοσύνης και Ενημέρωσης!

24 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:296
Μοίρασέ το
Σε αυτά τα χρόνια τα ανεμπόδιστα το “κεφάλαιο” έχει σήμερα μια Ελλάδα στον πάτο της ευρωπαίκής κοινωνίας.
Χειρότερη από όλες εκτός της Βουλγαρίας στη διαφθορά της κρατικής μηχανής.

Αυτής που έφτιαξε το “κεφάλαιο” και την συντηρεί συν γυναιξί και τέκνοις όλον αυτόν τον σχεδόν…αιώνα.

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, όπως και η δημοσιογραφία είναι είδος εν ανεπαρκεία και η Ελλάδα είναι δαχτυλοδειχτούμενη για άλωση των θεσμών,ώστε να συντηρείται η διαφθορά.

Μια χώρα, που η δικαιοσύνη της, οι πολιτικοί της και η δημοσιογραφία της  είναι μέσα στην διαφθορά, έχει ημερομηνία λήξης.
Αν σ’ αυτά, προσθέσουμε και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας που είναι διεφθαρμένο, τότε ως λαός, ως έθνος και ως χώρα, μετράμε αντίστροφα.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ο δημοσιογράφος άφησε απ’ έξω την διαφθορά της εκκλησίας. Γιατί άραγε;

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Τα τελευταία 24ωρα διάφοροι πολιτικοί προετοιμάζουν , λέει, την επάνοδο στην ενεργό πασοκική δράση του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου.

Μη χαθεί το “κεφάλαιο”Παπανδρέου…

Υπουργός Μεταφορών είναι ένας ακόμα Καραμανλής.Ο τρίτος κατα σειρά από την ίδια οικογένεια.

Για να μη χαθεί το “κεφάλαιο”…

Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πατέρας του είχε γίνει βουλευτής το 1946 και ενώ ένας Παπανδρέου Γεώργος ήταν τότε υπουργός.

Εκτοτε και μέχρι σήμερα,αν δεκαετίες που τελειώνουν στο “5) ένας εκ των τριών οικογενειών είναι υπουργός.

Από τότε,πάμε σχεδόν σε αιώνα.

Δεν χάθηκε το “κεφάλαιο”.

Σε αυτό το διάστημα η Ελλάδα είχε μια Χούντα 7ετή, ηγέτες της οποίες πέθαναν στη φυλακή κατά το “όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια”.

Μερικοί απο τους χουνταίους δεν ήθελνα να βγουν από …παράπονο γιατί δεν τους θεώρησαν επαναστάτες,αφού δεν έκλεψαν χρήματα…

Οι θάνατοι και οι εξανδραποδισμοί ήταν απλώς “επανάσταση”.

Σε αυτά τα χρόνια τα ανεμπόδιστα το “κεφάλαιο” έχει σήμερα μια Ελλάδα στον πάτο της ευρωπαίκής κοινωνίας. Χειρότερη από όλες εκτός της Βουλγαρίας στη διαφθορά της κρατικής μηχανής.

Αυτής που έφτιαξε το “κεφάλαιο” και την συντηρεί συν γυναιξί και τέκνοις όλον αυτόν τον σχεδόν…αιώνα.

Στον τομέα της Δικαιοσύνης είναι στο πάτο επίσης. Καταδικάζεται συνεχώς για μή δίκαιες δίκες από πάσης πλευράς στο Ευρωδικαστήριο.

Στον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης είναι στον πάτο.

Πριν 2-3 ημέρες ανακοινώθηκε η κατάταξη και είμαστε καλύτεροι μόνο απο Βουλγαρία,Ουκρανία και Ρωσία.

Χειρότεροι απο Αφρικανικές δημοκρατίες,όπως η Μποτσουάνα και η….Μπουγκίνα φάσο με πρωτεύουσα την Ουαγκαντούγκου.

Ιδού ο πίνακας που ανακοίνωσαν οι ευρωπαίοι:

 

Χθες είπαμε αρκετά στην τηλεόραση (ΑΡΤ και ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)για τον εξανδραποδισμό της Δικαιοσύνης και της Ελευθεροτυπίας και τις ομοιότητες της σημερινής Ελλάδας με την Κολομβία.

Εκεί προχθές δολοφόνησαν και πάλι μεταξύ άλλων και κυβερνήτρια μιας περιοχής.

ΕΛΛΑΔΑ όπως ΚΟΛΟΜΒΙΑ…

Η Κολομβιανή δημοσιογράφος Μαριάνα Παλάου τιμήθηκε με το βραβείο δημοσιογραφικής έρευνας και παρουσίας “ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ”,του οποίου η πηγή είναι οι ΗΠΑ με όσα αυτό σημαίνει.Και σημαίνει πολλά…

Η δημοσιογράφος αυτή πήρε το βραβείο για την έρευνα που αφορούσε δολοφονίες πολιτών, αξιωματούχων, μαρτύρων, δημοσιογράφων κ.α. απο κρατικές και παρακρατικές και παραστρατιωτικές ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ της Κολομβίας.

Πήρε το βραβείο κερδίζοντας στο νήμα τον δημοσιογράφο-ερευνητή Αλεξάντερ Κλάπ, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την έρευνα που έκανε γύρω απο το ναρκόπλοιο NOOR1, το πλοίο που πιάστηκε στην …Ελευσίνα για την μεταφορά του μεγαλύτερου φορτίου ηρωίνης στην Ευρώπη.

Πολλοί μάρτυρες της υπόθεσης δολοφονήθηκαν στην πορεία των ερευνών και ο δημοσιογράφος -ερευνητής ήρθε στην Ελλάδα και χτύπησε όλες τις βαριές και τις ελαφριές πόρτες, το δε υλικό αξιολογήθηκε εκεί στις ΗΠΑ με όσα αυτό σημαίνει.

Και σημαίνει πολλά…

Με αφορμή μια ακόμα (ν)τροπολογία-ασυλία σε σκάνδαλα που προωθεί η κυβέρνηση Κυριάκου ας δούμε ορισμένα πρακτικά παραδείγματα της προσφοράς προς την πατρίδα (και της αντιπροσφοράς της πατρίδας) από και προς τις “Οικογένειες- κεφάλαια”,αρχίζοντας από την αρχαιότερη:

 

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Έχουμε ξαναγράψει το εύρημα της οικογένειας Αλαφούζου.

Όταν θέλει να χτυπήσει(και) τον Προκόπη Παυλόπουλο, ακόμα και για μύγες που πετούν στην Αττική δημοσιεύει κείμενα (και)του  λίαν αξιόπιστου “γραφιά”  κ.Κώστα Λύκα.

Για πολλά γράφει,συμπτωματικά θα προσέξαμε εμείς περισσότερο τα εναντίον Παυλόπουλου.

Προχθές λοιπόν έγραψε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στιχομυθία που είχε με τον θείο του Χαρίλαο Φλωράκη.

Στην συνάντησή τους επετίμησε τον θείο του λέγοντας “θα κλείσετε φυλακή πρώην πρωθυπουργό για το σκάνδαλο Κοσκωτά;”

Και ο Χαρ.Φλωράκης απάντησε:

“Αφού τα πήρε! Έχουμε τα στοιχεία!. ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 16/4 ΣΕΛ 12)

Οπως ξέρετε καμία συνέπεια δεν είχε κανένας Παπανδρέου και ο Χαρίλαος Φλωράκης ήταν απο τους δράστες-θύτες του “βρόμικου ’89”.

Η μόνη συνέπεια εκ των υστέρων είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου(το “κεφάλαιο” έχασε τις δίκες(με τον Φαλσιανί) για τη λίστα Λαγκάρντ και για την μητέρα του σχετικά με τον τεράστιο λογαριασμό που είναι στο Νο1…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Μεταξύ των κατορθωμάτων της πρώτης του διετίας στην κυβέρνηση είναι η (ν)τροπολογία για τα σχετικά με το κορονοϊό.

Οπως είπαμε και πριν από όλους στην Τουβούλα είναι στάχτη τα περι δίωξης των γιατρών.Δεν κινδύνευαν απο καμία δίωξη.Κινδύνευεαν οι κρατικοί αξιωματούχοι,αν έκαναν άλλα αντι αυτών που είπαν οι γιατροί και τα οποία θα προκύψουν απο τα πρακτικά.Τα πρακτικά είναι χωρίς αξία αν δεν θα επιβεβαιώσουν με ένορκη εξέτασή τους στις δικαστικές αρχές όταν μετά χρόνια θα γίνουν έρευνες απο συγγενείς θυμάτων κλπ

Η (ν)τροπολογία με διάταξη που δεν τόλμησαν ούτε στην Κολομβία απαγορεύει να ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ οι γιατροί,άρα ακυρώνεται η αξία των πρακτικών.

Ιδού η (ν)τροπολογία:

«τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού covid-19, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω Επιτροπών- δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Για την (ν)τροπολογία αυτή οι δικηγόροι  που σχημάτισαν την  κίνηση Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή σημειώνουν μεταξύ πολλών άλλων:

Μετά από ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ξεκάθαρα τις προτεραιότητές της: διαχείριση “για το φαίνεσθαι”, πλήρης έλεγχος των ΜΜΕ με διαρκή προπαγάνδα περί “επιτυχίας” με πάνω από 80 θανάτους καθημερινά και φίμωση των γιατρών που ασκούν κριτική στην πολιτική της για τον απλούστατο λόγο ότι, με συνέπεια στα νεοφιλελεύθερα προτάγματά της, εχθρεύεται κάθε τι δημόσιο. Αντί λοιπόν να ενισχύσει ουσιαστικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τι θεώρησε προτεραιότητα να προωθήσει με τους διασωληνωμένους να χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ; Μια τροπολογία περί “ασυλίας” όχι μόνο των επιστημόνων, αλλά των πολιτικών της στελεχών:

α. Η κυβέρνηση δίνει ασυλία στα μέλη τριών Επιτροπών για γνώμες και αποφάσεις που έλαβαν, και συγκεκριμένα στα μέλη 1. της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι της Covid-19, 2. της επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και 3. της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Η ασυλία λοιπόν δεν αφορά μόνον τους γιατρούς της επιτροπής των λοιμωξιολόγων (όπως έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε την υπό στοιχείο 2 Επιτροπή), αλλά και τα πολιτικά στελέχη του Υπουργείου Υγειας, όπως ο Παναγιώτης Πρεζεράκος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ και διατελέσας διευθύνων σύμβουλος ιδιωτικών εταιρειών, κα. Δεν πρόκειται λοιπόν για τροπολογία προστασίας της έκφρασης επιστημονικής άποψης, αλλά για αμνήστευση κρατικών αποφάσεων που πλέον καθίστανται ανέλεγκτες.

β. Στην εκτίμηση αυτή συντείνει το γεγονός ότι με την τροπολογία απαγορεύεται όχι μονο η δίωξη ή η απόδοση ευθύνης, αλλά και η εξέταση μελών των τριών επιτροπών («δεν ευθύνονται, δεν διώκονται αλλά και δεν εξετάζονται»). Κατ’ ουσίαν, με τη διάταξη αυτή θωρακίζεται η κυβέρνηση, που είναι αυτή – όχι οι γιατροί – που λαμβάνει τελικά τις αποφάσεις, ακόμα και από την κλήση προς εξέταση των λοιμωξιολόγων στα πλαίσια της οποιασδήποτε διερεύνησης. Δημιουργείται έτσι ένα καθεστώς κρατικής ομερτά, με βασικό ωφελούμενο την κυβέρνηση και τα στελέχη της που έλαβαν τις αποφάσεις διαχείρισης της πανδημίας. Αντί, δηλαδή, για λόγους διαφάνειας και διαύγειας να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά των Επιτροπών των γιατρών όπως συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (έστω και ανωνυμοποιημένα) για να έχουν πρόσβαση οι πολίτες στο σκεπτικό λήψης των αποφάσεων που θίγουν θεμελιώδη δικαιώματά τους, η κυβέρνηση νομοθετεί τον όρκο σιωπής σε κάθε απόπειρα διερεύνησης τυχόν ευθυνών στη διαχείριση της πανδημίας. Γιατί άραγε; «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»…

…Η ψήφιση της τροπολογίας αναδίδει οσμή συγκάλυψης πολιτικών και ποινικών ευθυνών για τους χιλιάδες νεκρους της πανδημίας…”

Δεν είναι καινούρια τακτική,αλλά συνήθης πρακτική στη χώρα που διοικείται απο αυτά τα “ΚΕΦΑΛΑΙΑ”.

Παράδειγμα:

Πριν απο χρόνια έσκασε το σκάνδαλο λεηλασίας κρατικών ταμείων μέσω του Παντείου.

Καταδικάστηκαν πρύτανης , αντιπρυτάνεις σε καθειρξεις, μπήκαν φυλακή, αλλά ο βασικός μοχλός απο τρις σε ισόβια έπεσε σε κάτι “ψιλά” για να μην ανοίξει το στόμα του.

Και δεν το άνοιξε.

Ετσι συγγενείς των κακούργων πηγαινοέρχονται στην Ελβετία και αλλού ,όπου είναι κρυμμένα τα λεφτά.

Στο Πάντειο πρύτανης ήταν στο παρελθόν και ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης.

Δεν ενεπλάκη σε σκάνδαλα,αλλά αντίθετα είχε και έχει έντονο δημόσιο καταγγελτικό, αποκαλυπτικό, πολιτικό, κοινωνικό λόγο σε όλα τα επίπεδα.

Εγραψε βιβλία και σε ένα από αυτά με τον τίτλο “ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ”γράφει μεταξύ άλλων:

Στο βιβλίο γράφει ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει αλωθεί απο ολιγαρχικές συμμορίες και παράγει συνεχώς ασυλίες( με νόμους-τροπολογίες στη Βουλή) στα μέλη των συμμοριών που λυμαίνονται τα δημόσια ταμεία με διάφορους τρόπους.Το βιβλίο έκανε τις καταγγελίες αυτές για όσα είχαν συμβεί μέχρι το 2014 με τα διάφορα σκάνδαλα.

Τότε ήταν που είχε περάσει και η (ν)τροπολογία για την ασυλία των εγκλημάτων στις τράπεζες για να καλυφθούν και τα κομματικά θαλασσοδάνεια που κατέληξαν σε ιδιωτικές τσέπες.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα το ίδιο επαναλαμβάνεται και τώρα με τα προβλήματα από την πανδημία ,στην οποία πλείστοι κερδοσκοπούν και εταιρείες …περιπτέρων παίρνουν προμήθειες από το δημόσιο.

 

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Σήμερα υπουργός είναι ο τρίτος στη σειρά με το όνομα Κώστας και είναι υπουργός Μεταφορών.

Μεταξύ άλλων καλείται να διαχειριστεί το τεράστιο και καραμπινάτο σκάνδαλο της ΕΡΓΟΣΕ.

Κατά μια σύμπτωση το σκάνδαλο αυτό κατήγγειλε με πολλούς τρόπους ο Νίκος Νικολόπουλος, πρωην Υπουργός.

Θεωρείται λοχαγός του Καραμανλή και ο Κώστας Καραμανλής ο Β΄τον είχε ορίσει επικεφαλής του τομέα Τεκμηρίωσης σκανδάλων.

Ένα απο αυτά που τεκμηρίωσε πολύ γερά είναι το σκάνδαλο ΕΡΓΟΣΕ.

Οι κονόμες απίστευτες για το “εθνικό κύκλωμα” που ελέγχει τον τομέα των κρατικών εργολαβιών στα δημόσια έργα,στο Γενικό Λογιστήριο.

Μόνο στο σκάνδαλο σηματοδότησης της ΕΡΓΟΣΕ τα εκατομμύρια που βαρύνουν ζημιογόνα τα δημόσια ταμεία είναι πολλά και ερευνώνται για χρόνια απο την Δικαιοσύνη.

Σκάνδαλο καραμπινάτο.

Οι συμμορίες του “εθνικού κυκλώματος” ελπίζουν ότι ο Κώστας Καραμανλής ο Γ δεν θα τολμήσει να τους βάλει χέρι και θα διατηρήσουν το ακαταδίωκτο που έχουν τόσα και τόσα χρόνια…

Και αυτό το σκάνδαλο βρίσκεται στη Δικαιοσύνη.

Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με νεα σημερινή της ανακοίνωση στηλιτεύει μια ακόμα  κυβερνητική δραστηριότητα.

Ομιλεί μόνη της και δείχνει γιατί και η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, όπως και η δημοσιογραφία είναι είδος εν ανεπαρκεία και η Ελλάδα είναι δαχτυλοδειχτού μενη για άλωση των θεσμών,ώστε να συντηρείται η διαφθορά.

Διαβάστε τη:

“Η αυξημένη πρόνοια που έχει επιδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τα ζητήματα που αφορούν Δικαστές και Εισαγγελείς, αναδεικνύεται με ενδιαφέροντα τρόπο για άλλη μια φορά.

Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες, επιχειρείται η
τροποποίηση της παρ.5 του άρθρου 47 ν.4557/2018, το οποίο ορίζει τις προϋποθέσεις διορισμού του Προέδρου της Αρχής της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Με την σχεδιαζόμενη τροποποίηση, ενώ μέχρι σήμερα στη θέση αυτή μπορούσε να διορισθεί μόνο εν ενεργεία ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός, πλέον θα είναι δυνατόν τη θέση να καταλαμβάνει και «επί τιμή» ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός.

Πάγια θέση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, εκπορευόμενη από την απολύτως δεσμευτική απόφαση που έλαβε στη Γενική Συνέλευσή της 15 ης Δεκεμβρίου 2018, είναι ότι οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί δεν θα πρέπει να καταλαμβάνουν καμία πολιτική ή δημόσια θέση ή θέση σε Ανεξάρτητη Αρχή, για μία διετία μετά την αφυπηρέτηση.

Η συλλογική αυτή θέση, δεν αποτελεί μόνο μια ηθική στάση. Πάνω από όλα υπηρετεί την ουσία αλλά και την εικόνα για την Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σκοπεί
στο να δοθεί οριστικό τέλος στη λογική περί συγκοινωνούντων δοχείων της κρατικής
εξουσίας, που πληγώνει πάντα το κύρος μόνο της δικαστικής.

Καλούμε το Υπουργείο να αξιολογήσει αυτή τη συλλογική θέση των Δικαστών και Εισαγγελέων και να αποσύρει την
τροπολογία.”

ΥΓ.Δεν ανήκουμε σε κανένα “σύστημα”. Σε σας ανήκει να ενημερώσετε για το κείμενο αυτής της έρευνας όποιους μπορείτε,εάν θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο…

 

 

Πηγή

Προβολές : 296


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα