Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας.

Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας.

9 Ιουνίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει πια να μας επιβάλλουν οι σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας μας και μελλοντικοί ιδιοκτήτες της ότι θέλουν – καθώς επίσης να μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο κάθε είδους νόμου που υιοθετεί η Ευρώπη.

Για παράδειγμα, είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωζώνης που, εκτός του ότι έχει υποθηκεύσει τα πάντα και κυριολεκτικά λεηλατείται, ευρίσκεται υπό το καθεστώς της «αυξημένης εποπτείας» – σύμφωνα με το νόμο 472 που επιβλήθηκε από τον Σόιμπλε το 2013, με πειραματόζωο την Ελλάδα.

Ο έλεγχος των μαζών μέσω της πανδημίας.

 

Όταν έπρεπε να ξεσηκωθούμε σύσσωμοι κατά της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, και ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ, ποιήσαμε σχεδόν την νήσσαν…

Η πλειοψηφία των “ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ”, ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ, δηλαδή, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ, που έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και είμαστε πιο αφυπνισμένοι, η ιστορία επαναλαμβάνεται και ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΚΟΚΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ.

ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ… ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Από το 2010, γράφω πως όλος αυτός ο εφιάλτης, θα τελειώσει με πολύ αίμα.

Λυπάμαι, αλλά το βλέπω να ‘ρχεται με απίστευτη ταχύτητα.

 

Ο Covid μεταμορφώθηκε από μία πανδημία σε μία ημιμόνιμη δικαιολογία για τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τις «Big Tech» και «Big Pharma», οπότε και το χρηματοπιστωτικό κτήνος που τις κατέχει, να εισβάλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και να τους ελέγχουν – ακριβώς όπως ο Μεγάλος Αδελφός του Orwell.

Εμείς οι Έλληνες πάντως έχουμε συνηθίσει πια να μας επιβάλλουν οι σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας μας και μελλοντικοί ιδιοκτήτες της ότι θέλουν – καθώς επίσης να μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο κάθε είδους νόμου που υιοθετεί η ΕΕ. Για παράδειγμα, είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωζώνης που, εκτός του ότι έχει υποθηκεύσει τα πάντα και κυριολεκτικά λεηλατείται, ευρίσκεται υπό το καθεστώς της «αυξημένης εποπτείας» – σύμφωνα με τον νόμο 472 που επιβλήθηκε από τον Σόιμπλε το 2013, με πειραματόζωο την Ελλάδα.

Με δεδομένο τώρα το ότι, η κυβέρνηση-υποχείριο ελέγχει πάνω από το 80% των ΜΜΕ, καθώς επίσης όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι σε θέση να χειραγωγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού – ενώ είναι ασφαλώς ανόητο να τοποθετείται κανείς αντίθετα σε ένα κοπάδι, αφού είναι σίγουρο πως θα ποδοπατηθεί.

Εν τούτοις, όσο ακόμη επιτρέπεται η ελευθερία της έκφρασης, μπορεί να λέει τη γνώμη του – προσεκτικά φυσικά, για να μην «κακοποιηθεί».

 

Άποψη

 

Τους τελευταίους 15 μήνες, οι Πολίτες των περισσοτέρων κρατών του πλανήτη έχουν τρομοκρατηθεί από το κατακλυσμό των ειδήσεων σχετικά με την πανδημία, από τα κλειδώματα (lockdowns), από τις καραντίνες, από την υποχρέωση τήρησης κοινωνικών αποστάσεων, από τις μάσκες, από τις απαγορεύσεις ταξιδιών ή διακοπών κοκ. Πρόσφατα τώρα, από τις ενέσεις με πειραματικές θεραπείες τροποποίησης γονιδίων που δεν είναι αληθινά εμβόλια με την παραδοσιακή τους έννοια, ενώ έχουν προσωρινή άδεια έως το 2023 – καθώς επίσης από τα υπόλοιπα που φαίνεται πως έχουν κάποια προβλήματα, αφού έχουν απαγορευθεί από ορισμένα κράτη.

Εν προκειμένω, οι άνθρωποι είτε προσαρμόζονται, είτε γίνονται αντικοινωνικοί και αποσύρονταιενώ είναι δεδομένο πως αυξάνονται ραγδαία οι διαταραχές, όπως το άγχος, η κατάθλιψη, η βία, η κατάχρηση ναρκωτικών, η υπερκατανάλωση αλκοόλ, καθώς επίσης οι αυτοκτονίες.

Το μεγάλο πρόβλημα που εμφανίζεται εδώ είναι το ότι, όταν η ανθρώπινη συμπεριφορά προσαρμοσθεί με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι εύκολο να επιστρέψει στην προηγούμενη κατάσταση της – στο πώς ήταν δηλαδή πριν από την πανδημία.

Εάν τώρα δεν συμβεί ενδιάμεσα κάποιο εξίσου καταστροφικό γεγονός που θα προκαλέσει μία νέα προσαρμογή, όπως ένας πόλεμος ή μία φυσική καταστροφή, η παραπάνω συμπεριφορά μπορεί να συνεχισθεί για πολλά χρόνια – ενδεχομένως για δεκαετίες.

Εκτός αυτού, επειδή κάποιοι άνθρωποι προσαρμόζονται πιο εύκολα από άλλους, η συγκεκριμένη κατάσταση είναι δυνατόν να οδηγήσει σε συγκρούσεις – μεταξύ αυτών που είναι πιο ικανοί να επανέλθουν στο φυσιολογικό, καθώς επίσης εκείνων που δεν μπορούν.

Περαιτέρω, στο παράδειγμα των Η.Π.Α., μία αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να πάψει να απαιτεί μάσκες στους εσωτερικούς χώρους της για όσους έχουν εμβολιασθεί – χωρίς όμως να ζητάει απόδειξη εμβολιασμού.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση πολλών πελατών της που επέμειναν στην απαίτηση μάσκας – λέγοντας επί πλέον πως θα συνεχίζουν να φορούν επ’ αόριστον τις μάσκες τους.

Αρκετοί δε, ισχυρίσθηκαν ότι, κάθε «επιστημονικά εγγράμματο» άτομο, θα εξακολουθεί να φοράει μάσκα – παρά το ότι η πραγματική επιστήμη δείχνει πως η μάσκα δεν λειτουργεί και δεν προστατεύει.

Προκλήθηκε λοιπόν μία σύγκρουση, μεταξύ των οπαδών και των αρνητών της μάσκας – ενώ οι διαχειριστές του καταστήματος, οι οποίοι απλά προσπαθούσαν να επιστρέψει στο φυσιολογικό, βρέθηκαν στο στόχαστρο και των δύο πλευρών, υφιστάμενοι καυστικά σχόλια.

Το συμπέρασμα εδώ, χωρίς φυσικά να υιοθετούμε τη θέση της μίας ή της άλλης πλευράς, είναι πως ο φόβος δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί – ακόμη και αν εξαφανισθεί εντελώς η πανδημία.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί με τις υπόλοιπες «νέες συνήθειες» – όπως είναι η στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από τα κράτη.

Συνεχίζοντας, ενώ οι κυβερνήσεις εγκαινιάζουν με τυμπανοκρουσίες το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως σήμερα η ελληνική, σαν να πρόκειται για μία μεγάλη δική τους επιτυχία, διαβεβαιώνουν ταυτόχρονα τους Πολίτες πως δεν θα είναι υποχρεωτικό – κάτι που φυσικά είναι ψέμα, αφού ευρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία.

Για παράδειγμα, η ΕΕ έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν οι Αμερικανοί στην επικράτεια της, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού – δηλαδή μία επικύρωση κωδικού QR στο κινητό τηλέφωνο του ταξιδιώτη.

Παρεμπιπτόντως εδώ, δεν υπάρχει καμία αναφορά σε αυτούς που έχουν ήδη νοσήσει από τον Covid και αναρρώσει – παρά το ότι έχουν πραγματικά αντισώματα που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από τα γενετικά τροποποιημένα, τα οποία παράγονται από τα πειραματικά εμβόλια.

Σε κάθε περίπτωση, όλες αυτές οι πολιτικές επιλογές που διαφέρουν από χώρα σε χώρα, εκτός του ότι είναι ενοχλητικές και αυξάνουν τους ανθρώπινους φόβους, δεν είναι καθόλου δωρεάν – αφού επιβαρύνουν με τεράστιο κόστος την οικονομία, ενώ επιβραδύνουν την ανάκαμψη, παρά τις τεράστιες ποσότητες χρημάτων που διατίθενται με δημοσιονομικά και με νομισματικά μέτρα.

Οι φόβοι για να πάει κανείς για ψώνια, για φαγητό, στον κινηματογράφο ή για διακοπές, θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμη, αποτελώντας τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη – αφού η ζήτηση, οπότε οι επενδύσεις, θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα.

 

Ο Μεγάλος Αδελφός

 

Περαιτέρω, η πρόθεση των κυβερνήσεων, παρά τις αντίθετες αρχικά δηλώσεις σχετικά με την υποχρέωση εμβολιασμού μόνο των υπερηλίκων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είναι ο εμβολιασμός όλων – με την επίκληση της δημιουργίας ανοσίας αγέλης που, από το 60-70% του πληθυσμού αυξήθηκε στο 80%, στο 90% και πλέον στο 100%.

Εν προκειμένω, σε πολλές χώρες, υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις που δεν αφορούν μόνο τους «επιστημονικά αγράμματους», τους γραφικούς και τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας – όπως μίας ομάδας Γερμανών επιστημόνων που, με τον τίτλο «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, λέμε όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», γράφουν τα εξής:

“Είμαστε εναντίον της συνεχώς μεγαλύτερης προσπάθειας να συμπεριληφθούν τα παιδιά στη στρατηγική εμβολιασμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας. 

Είναι γνωστό πως τα εμβόλια, με βάση τα γονίδια που αναπτύχθηκαν από τη φαρμακευτική βιομηχανία, έχουν εγκρίσεις έκτακτης ανάγκης.

Πρόκειται δηλαδή για εμβόλια εγκεκριμένα με μια ταχεία διαδικασία, ενώ δεν έχουν περάσει από τις συνήθεις μακροπρόθεσμες διαδικασίες δοκιμών και αξιολόγησης.

Όπως γνωρίζουμε, όχι μόνο στη Γερμανία, αυτά τα εμβόλια περιέχουν ανυπολόγιστους κινδύνους για την υγεία ανθρώπων όλων των ηλικιών.

Η πρόθεση εμβολιασμού παιδιών και εφήβων σε μαζική κλίμακα, πρέπει επομένως να θεωρηθεί ακόμη πιο προβληματική. 

Τα παιδιά ευρίσκονται σε εξέλιξη, στη διαδικασία ευαισθητοποίησης της προσωπικότητάς τους, σε μια μόνιμη φυσική και διανοητική διαδικασία αλλαγής, ενώ είναι επιρρεπή σε κρίσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο τα ειδικά, γρήγορα δημιουργημένα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια για την καταπολέμηση της πανδημίας, θα επηρεάσουν τη διαδικασία ανάπτυξης των παιδιών μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, είναι εντελώς ανεξερεύνητος. 

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απολύτως ανεύθυνο να χρησιμοποιηθούν αυτά τα εμβόλια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, με βάση γονίδια. 

Για εμάς είναι ακατανόητο το ότι, ο εμβολιασμός αυτής της ηλικιακής ομάδας προωθείται από τις κυβερνήσεις” (πηγή).

Εν τούτοις, οι απειλές εναντίον της ελευθερίας μας ουσιαστικά, δεν προέρχονται μόνο από τις κυβερνήσεις – αλλά, επί πλέον, από τις μεγάλες τεχνολογικές και φαρμακευτικές επιχειρήσεις, γνωστές ως «Big Tech» και «Big Pharma».

Όλα αυτά μαζί δε αποτελούν συστατικά της νέας ψηφιακής κουλτούρας του Μεγάλου Αδελφού του 21ου αιώνα – ενώ θυμίζουν τρομακτικά το 1984 του Orwell.

Με απλά λόγια, ως αποτέλεσμα των περιορισμών Covid που χρησιμοποιούνται για τη μείωση των ελευθεριών των ανθρώπων και για την τρομοκρατία του πληθυσμού, του 99% από το 1%, οι τακτικές του «Μεγάλου Αδελφού», του «Big Brother», δεν αποτελούν πλέον μία προειδοποίηση – αλλά είναι μία οδυνηρή πραγματικότητα.

Γιατί επιβάλλονται; Επειδή το σύστημα δεν μπορεί πια να επιβιώσει διαφορετικά – λόγω των τεράστιων εισοδηματικών ανισοτήτων που έχουν δημιουργηθεί, των βουνών των χρεών, των φουσκών κοκ.

Παράδειγμα ξανά οι Η.Π.Α. και το πνευματικό τέκνο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, το «Excelsior Pass», οι πολιτικές του οποίου σκότωσαν πάνω από 15.000 Αμερικανούς – όταν ανάγκασε τα θύματα του Covid να οδηγηθούν στα γηροκομεία, με αποτέλεσμα να διαδώσουν την πανδημία στα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας, στους υπερήλικες.

Ειδικότερα, το «Excelsior Pass» είναι ένα ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού που χρησιμοποιεί έναν κωδικό QR στο κινητό τηλέφωνο – για να αποδείξει πως έχει κανείς εμβολιασθεί.

Χωρίς αυτό το διαβατήριο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανένας συγκεκριμένες θεατρικές παραστάσεις ή αθλητικές εκδηλώσεις – ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που δεν τους επιβάλλεται κάτι τέτοιο από το κράτος, μπορούν να αποφασίσουν μόνες τους εάν ζητήσουν το «Excelsior Pass».

Στα πλαίσια αυτά, έχουν ήδη δημιουργηθεί αθλητικοί χώροι με προτιμόμενα καθίσματα για όσους διαθέτουν «Excelsior Pass» – ενώ χωριστά, σε υποβαθμισμένα σημεία του σταδίου, καθίσματα για όσους δεν διαθέτουν.

Παρά το ότι λοιπόν έως σήμερα κυριαρχούσε το ιατρικό απόρρητο, τώρα θα πρέπει να δείξει κανείς τα ιατρικά του αρχεία δημόσια – αφού διαφορετικά δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Οι απορίες που δημιουργούνται εδώ είναι οι εξής:

“Τι γίνεται με εκείνους που έχουν ακόμη ισχυρότερα αντισώματα, επειδή επέζησαν του COVID; 

Τι γίνεται με το γεγονός ότι, τα «εμβόλια» δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά πειραματικές θεραπείες τροποποίησης γονιδίων που μπορεί να προκαλέσουν μόνιμες αλλαγές στη γενετική μας σύνθεση; 

Τι γίνεται με τη δημόσια ταπείνωση που συνοδεύει τον διαχωρισμό;

Τι γίνεται εάν αποφασισθεί μετά από κάποιους μήνες πως θα χρειασθεί μία τρίτη, τέταρτη κοκ. δόση;

Τι γίνεται εάν το διαβατήριο εμβολιασμού λήξει, εάν αρνηθεί κανείς την τρίτη δόση;

Θα πρέπει να κάνει κανείς ότι του λένε σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, για να μην του αφαιρεθεί το διαβατήριο;”

Προφανώς υπάρχουν πολύ περισσότερες ερωτήσεις και απορίες από τις παραπάνω, αν και κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί κανείς «αναχρονιστικός» και «επιστημονικά αγράμματος».

Η αλήθεια είναι όμως το ότι, ο Covid μεταμορφώθηκε από μία πανδημία σε μία ημιμόνιμη δικαιολογία για τις κυβερνήσεις που υπηρετούν τις «Big Tech» και «Big Pharma», οπότε και το χρηματοπιστωτικό κτήνος που τις κατέχει, να εισβάλουν στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και να τους ελέγχουν – ακριβώς όπως ο Μεγάλος Αδελφός του Orwell.

 

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει πια να μας επιβάλλουν οι σκιώδεις κυβερνήτες της χώρας μας και μελλοντικοί ιδιοκτήτες της ότι θέλουν – καθώς επίσης να μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο κάθε είδους νόμου που υιοθετεί η Ευρώπη.

Για παράδειγμα, είμαστε η μοναδική χώρα της Ευρωζώνης που, εκτός του ότι έχει υποθηκεύσει τα πάντα και κυριολεκτικά λεηλατείται, ευρίσκεται υπό το καθεστώς της «αυξημένης εποπτείας» – σύμφωνα με το νόμο 472 που επιβλήθηκε από τον Σόιμπλε το 2013, με πειραματόζωο την Ελλάδα.

Με δεδομένο τώρα το ότι, η κυβέρνηση-υποχείριο ελέγχει πάνω από το 80% των ΜΜΕ, καθώς επίσης όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι σε θέση να χειραγωγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού ενώ είναι ασφαλώς ανόητο να τοποθετείται κανείς αντίθετα σε ένα κοπάδι, αφού είναι σίγουρο πως θα ποδοπατηθεί.

Εν τούτοις, όσο ακόμη επιτρέπεται η ελευθερία της έκφρασης, μπορεί να λέει τη γνώμη του – προσεκτικά φυσικά, για να μην «κακοποιηθεί».

 

Πηγή: analyst.gr

id-ont.org

Πηγή

Προβολές : 260


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα