Ο Τράγκας, κτυπάει καμπάνες και προειδοποιεί: “Ο νοσηρός φοβάται ποτάμια αγανακτισμένων. Ο Μητσοτάκης φέρνει φτώχεια, πείνα, ανεργία και 5ο μνημόνιο και τρέμει τις μαζικές διαδηλώσεις “

Ο Τράγκας, κτυπάει καμπάνες και προειδοποιεί: “Ο νοσηρός φοβάται ποτάμια αγανακτισμένων. Ο Μητσοτάκης φέρνει φτώχεια, πείνα, ανεργία και 5ο μνημόνιο και τρέμει τις μαζικές διαδηλώσεις “

29 Μαΐου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:741
Μοίρασέ το

 

Πρέπει να πω στη νοσηρή προσωπικότητα, που αποκαλύπτεται όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό, και στους καθηγητές που κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας μας και ρίχνουν 10 εκατομμύρια Έλληνες σε έναν οικονομικό καιάδα, ότι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο είναι η φτώχεια.

 

Και τίθεται το μεγάλο ερώτημα, πέραν των τεράστιων και ανυπολόγιστων καταστροφών που επέφερε η πολιτική συμμορία Μητσοτάκη – Τσιόρδα και λοιπών μισθοδοτούμενων από τις μεγαλοφαρμακοβιομηχανίες:

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ Η… “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”;;;

Ο ΣΙΩΠΩΝ, ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ.

Και ο πρώτος σιωπών, είναι Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ξεχνώντας πως Η ΝΕΜΕΣΙΣ, ακόμα και αν αργεί καποιες φορές, ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μη φοβάστε τίποτα. Διώξτε τον ιό της φοβίας από το αίμα. Εναντιωθείτε σε όσους θέλουν τον περιορισμό των συνταγματικών και των ατομικών δικαιωμάτων σας. Υπερασπιστείτε τα προσωπικά δεδομένα σας και κυρίως τη λογική.

Μην παρασύρεστε, χωρίς δεύτερη και τρίτη σκέψη, από τις εικόνες και τις πληροφορίες που μεταδίδουν καθοδηγούμενα και πληρωμένα από την κυβέρνηση κανάλια.

Ο υπερ-πανικός στοχεύει σε μείωση των ατομικών ελευθεριών, στον απόλυτο έλεγχο των πληθυσμών, σε πλήρη απορρύθμιση της αγοράς, σε νέα υπερκέρδη διαφόρων κέντρων.

Οι ανισότητες θα μεγαλώσουν και οι πολλοί που θα πληγούν θα πρέπει να αρκεστούν στο ότι αναπνέουν ακόμη και διασώθηκαν από τον covid-19.

Σκεφτείτε ότι στα 7,5 δισεκατομμύρια των κατοίκων του πλανήτη, παρουσίασαν συμπτώματα κορωνοϊού κοντά στα 4 εκατομμύρια.

Αντιλαμβάνεστε, ότι η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε φιάσκο και θα δικαιωθεί πλήρως ο καθηγητής Ιωαννίδης του Στάντφορντ.

Οι νεκροί που αποδόθηκαν μέχρι στιγμής στον covid-19, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, προέρχονται από άλλα αίτια, τα οποία επιδεινώθηκαν, όπως θα συνέβαινε και από μία συνήθη γρίπη.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και περισσότεροι πεινάνε σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας του lockdown και των περιοριστικών μέτρων.

Στην Ελλάδα ο covid-19 είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.

Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκαν 6 νέα κρούσματα, 30 διασωληνωμένοι και κανένας νεκρός.

Δηλαδή, παρουσιάστηκαν συμπτώματα συνήθους ίωσης σε έξι άτομα σε όλη τη χώρα.

Την ίδια ώρα, η νοσηρή πολιτική σκέψη καταστρέφει όλη την οικονομία της Ελλάδας.

 

Χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βουτάνε στο σπιράλ του θανάτου, επειδή ο κος Μητσοτάκης διάλεξε από τις εισηγήσεις των επιχορηγούμενων καθηγητών, τα πλέον ακραία μέτρα για να μας πάει στο 5ο μνημόνιο, σε επαχθείς δανεισμούς, σε πληγωμένη Δημοκρατία και περιοριστικά μέτρα στις ατομικές ελευθερίες.

 

Αντισταθείτε σε όλα αυτά που φέρνει, μία νοσηρή πολιτική με το επιχείρημα, ότι προστατεύει τη ζωή σας και για αυτό πρέπει να είμεθα όλοι ευγνώμονες απέναντι στον κο Μητσοτάκη και στην υπερδραστήρια οικογένειά του.

 

Κάποια στιγμή, μετά την πρωτοφανή καταστροφή, θα υποχρεωθούν να μιλήσουν όλοι οι επιχορηγούμενοι από τις φαρμακοβιομηχανίες καθηγητές, όπως ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και άλλοι.

Εντός ολίγου, θα γίνει απολύτως κατανοητό, πόσο έβλαψαν την εθνική οικονομία και τα τηλεοπτικά κανάλια, με εικόνες φρίκης και πανικού, με υστερικές κραυγές και απόλυτο ιαβερισμό, σε μία χώρα που είχε 150 θανάτους, στην πλειοψηφία τους υπερηλίκων, πολλοί από τους οποίους, όπως αποδέχθηκε ο κος Τσιόδρας, καταγράφηκαν ως θύματα του covid-19, ενώ πέθαναν από καρδιαγγειακά, εγκεφαλικά και καρκίνο.

 

Αναπνεύστε ελεύθερα, αποτινάξτε τον πολιτικό ζόφο, χλευάστε και γελάστε με όλα τα τρικ και την προπαγάνδα που θέλει να κάνει ένας νοσηρός εγκέφαλος, προκειμένου να μας παραπλανήσει, ότι σωθήκαμε και ότι αυτός είναι κάτι περίπου ως αρχάγγελος και τροπαιοφόρος.

 

Είχαμε παλαιότερα τον αρχάγγελο της κάθαρσης, τώρα έχουμε τον αρχάγγελο του covid-19.

Όπως και ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έτσι και ο (υ)ιός του, πιστεύει ότι είμεθα αμνήμονες και δεν αντιλαμβανόμεθα, εδώ και δέκα χρόνια, τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ο κος Μητσοτάκης – όπως έκανε και με την κα Άλκηστη Πρωτοψάλτη, χωρίς να λάβει ιδιαίτερες προφυλάξεις για τον κορωνοϊό, συγκέντρωσε πολλούς cameraman και φωτογράφους στην τελετή εντοιχισμού μίας αναμνηστικής πλάκας στο κτίριο της Marfin, προκειμένου να θυμίζει τη δολοφονία των τριών ανθρώπων και κυρίως – όπως είπε τη μισαλλοδοξία, το διχασμό και το τυφλό μίσος εκείνης της εποχής.

 

Δηλαδή ο νοσηρός Κυριάκος, κατηγόρησε τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που κινητοποιήθηκαν στους δρόμους, για να αντισταθούν στο μνημόνιο που εγκαθίδρυσε το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Για να αντισταθούν στη μείωση των συντάξεων, των μισθών, του προσδόκιμου ζωής και του βιοτικού επιπέδου.

 

Ο πρωθυπουργός της χώρας, κατηγόρησε τα εκατομμύρια των Ελλήνων που περιέπεσαν σε αναξιοπρεπή διαβίωση και θέλησαν ως ελεύθεροι άνθρωποι, να διαμαρτυρηθούν ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου, που σκότωσε στην κυριολεξία, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οδήγησε πολλούς σε αυτοκτονία, σε βίαιη μετανάστευση και ρευστοποίηση των περιουσιών τους.

 

Κουβέντα δεν είπε, ο νοσηρός, για το γεγονός, ότι ουδέποτε συνελήφθησαν οι πράκτορες που διέπραξαν το στυγερό έγκλημα.

 

Τέλεια εγκλήματα διαπράττουν μόνο οι μυστικές υπηρεσίες. Εκατοντάδες τους είδαν εκεί.

 

Κι όμως, ουδέποτε η αστυνομία κατάφερε να τους ανακαλύψει και να τους συλλάβει.

 

Τρεις οικογένειες διαλύθηκαν. Ακόμη και το κτίριο που ανήκει στην περιουσία ενός ευυπόληπτου Έλληνα, μετατράπηκε σε σημαδεμένο.

 

Έπεσαν τα νοίκια του.

 

Ουδείς από το κράτος βοήθησε για την επισκευή του. Την έκανε μόνος του, ο ιδιοκτήτης. Ούτε καν τον ρώτησαν, για να βάλουν την πλάκα στο κτίριό του.

 

Αυτό είναι το μυαλό Μητσοτάκη.

 

Ο άνθρωπος ειδοποιήθηκε δύο ημέρες νωρίτερα από την προπαγανδιστική τελετή του πρωθυπουργού.

 

Προέβαλε αντίρρηση. Δεν ήθελε να μπει εκεί η πινακίδα, παρά το γεγονός ότι στο διάστημα όλων αυτών των ετών, ρωτούσε την αστυνομία για την έρευνα και απευθύνθηκε σε πλήθος πολιτικών, για να φτιαχτεί το κτίριο.

 

Το νοσηρό μυαλό αγνόησε τις αντιρρήσεις του ιδιοκτήτη και πραγματοποίησε εκεί, τελετή κατά του μίσους.

 

Ξέρετε γιατί το κάνει;

 

Είναι βέβαιος, ότι τα μέτρα που θα πάρει θα ξεσηκώσουν τυφώνες διαμαρτυριών.

 

Γι’ αυτό επιδιώκει, είτε με νόμους για το συνδικαλισμό, είτε με υγειονομικές οδηγίες, να μειώσει τις δημοκρατικές δραστηριότητες των πολιτών.

Να μην έχει απεργίες, να μην έχει συγκεντρώσεις σε πλατείες.

Να μην έχει συναθροίσεις και κραυγές απόγνωσης.

 

Είναι βέβαιος, ότι ο κόσμος θα ξεχυθεί στους δρόμους.

Δεν αντέχει με αντίδωρα, που αλείφονται με μαρμελάδα οδηγιών για τον covid-19.

Πεινασμένος, δεν νιώθει κανείς ασφαλής.

Ούτε μέσα, ούτε έξω από το σπίτι του.

Άνεργος, δεν νιώθει κανείς ασφαλής.

Ούτε με Τσιόδρα, ούτε με Χαρδαλιά.

Ήδη στο μυαλό των πολιτών, οι μορφές τους, γίνονται γκραβούρες. Μαύρες.

 

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζητάνε πίσω τη ζωή τους.

Αυτό θα κάνετε και εσείς.

Είναι ντροπή για την πατρίδα μας να μην έχει πολιτισμό.

Να μην έχει ψωμί για τους καλλιτέχνες.

Να μην έχει θέατρα, κινηματογράφο, μουσικές παραστάσεις.

Ο νοσηρός τα διέλυσε όλα.

 

Διαβάζω ότι συγγενής του λανσάρει και προβάλλει μοντέλα προφυλακτικών μασκών για covid-19. Ας συγκρατηθούν λίγο τα μέλη της Αγίας Οικογένειας είναι παντού. Κερδίζουν παντού και πάντα.

 

Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες διαδήλωσαν στη Γερμανία, αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. 

Με συνθήματα όπως ΟΧΙ στη λογοκρισία και αντισταθείτε στα περιοριστικά μέτρα και στο lockdown της Μέρκελ, χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους του Μονάχου,  της Στουτγάρδης και άλλων αστικών κέντρων, απαιτώντας την άρση του lockdown.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη τη Γερμανία, κατηγορούν την πολιτική ηγεσία και το ιατρικό προσωπικό, ότι διασπείρουν πανικό και περιορίζουν τα δικαιώματα των πολιτών με την παράταση των περιοριστικών μέτρων. Οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επενέβησαν, επειδή οι συμμετέχοντες δεν προέβησαν σε βίαιες πράξεις.

Επίσης, είχαμε χιλιάδες διαδηλωτές στο Βερολίνο.

Οι περισσότεροι σεβάστηκαν τις οδηγίες της αστυνομίας, η οποία συνέλαβε προσωρινά 30 άτομα.

 

Παντού, σε όλο τον κόσμο, έχουμε διαδηλώσεις εναντίον των αρχών και των λοιμωξιολόγων.

Το ίδιο συμβαίνει, εκτεταμένα πλέον, σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Σε όλο τον πλανήτη ζητάνε πίσω τις δουλειές τους, τα ταξίδια, τα αεροπλάνα, το ποδόσφαιρο, όλα τα σπορ, τις ελεύθερες θάλασσες, την απόλυτη ελευθερία.

 

Όλο αυτό φαντάζει υπερβολικό, αντι- ελεύθερο, απάνθρωπο και σκοπούμενο από κάποια κέντρα, που ήδη φωτίζονται έντονα.

 

Όπως μου είπαν καλές πηγές, υπάρχει εκτεταμένο πρόβλημα με την τηλε- εκπαίδευση και την τηλεργασία.

 

Πρώτον, οι γονείς διαφόρων φοιτητών αναρωτιούνται πότε θα επιστρέψουν τα παιδιά τους στα πανεπιστήμια, στα οποία πληρώνουν 70 και 80 χιλιάδες δολάρια το χρόνο. Υπάρχουν χιλιάδες Αμερικανοί που διαμαρτύρονται, γιατί τα παιδιά τους δεν είναι στα αμφιθέατρα και στα εργαστήρια των πανεπιστημίων.

Επίσης, όλοι βλέπουν ότι ο Τραμπ αγωνίζεται για να μην σταματήσει η οικονομία.

 

Η Αμερικανική Διοίκηση έχει συγκεντρώσει ένα πλήθος στοιχείων για τις σχέσεις του κου Γκέιτς με τον κο Γκεμπρεγιέσους, τον οποίο είχε έμμισθο υπάλληλο και με τους οργανισμούς που εκτιμούσαν εδώ και καιρό, ότι ο κορωνοϊός θα σκοτώσει 3 με 4 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Επίσης, από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ερευνάται η σχέση του κου Γκεμπρεγιέσους, υπαλλήλου του κου Γκέιτς, με το Πεκίνο.

 

Πρέπει να πω στη νοσηρή προσωπικότητα, που αποκαλύπτεται όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό, και στους καθηγητές που κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας μας και ρίχνουν 10 εκατομμύρια Έλληνες σε έναν οικονομικό καιάδα, ότι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο είναι η φτώχεια.

 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία όλων των διεθνών οργανισμών, εκατομμύρια άνθρωποι όλων των χρωμάτων και όλων των φυλών, πεθαίνουν κάθε χρόνο από τις συνέπειες της φτώχειας.

 

Ο κος Τσιόδρας υπήρξε μοιραίος για την πατρίδα μας, όπως και ο κος Σύψας και μερικοί άλλοι καθηγητές – λοιμωξιολόγοι.

Δεν αποκλείω βέβαια, όλοι αυτοί οι επιχορηγούμενοι από φαρμακοβιομηχανίες καθηγητές, να ομολογήσουν ότι εισηγήθηκαν διάφορα σχέδια μέτρων στον κο Μητσοτάκη και αυτός διάλεξε το πιο ακραίο, γιατί τον βόλευε. Ο κος Τσιόδρας με τις εισηγήσεις του, οδήγησε τον Μητσοτάκη και αυτή την κυβέρνηση στην πρώτη αιτία θανάτου. Δηλαδή τη ΦΤΩΧΕΙΑ.

Κάποια στιγμή θα απολογηθούν άπαντες, με πρώτο το νοσηρό εγκέφαλο.

 

Ενώ κυβέρνηση και μία ομάδα συναδέλφων, τρομοκρατούσαν την Ελλάδα.

 

Ενώ τα ιδρύματα Γκέιτς και Κλίντον τρομοκρατούσαν την Υφήλιο, η Unicef, τον Απρίλιο ανακοίνωσε ότι με την αναστολή των εμβολιασμών, 117 εκατομμύρια παιδιά, κινδυνεύουν να προσβληθούν από ιλαρά.

 

Και αυτό, επειδή όλα τα υγειονομικά συστήματα, διατέθηκαν στη μάχη κατά του covid-19 και οι επαγγελματίες της υγείας, στράφηκαν προς τα εκεί, εγκαταλείποντας τους πιθανούς ασθενείς, δηλαδή τα μικρά παιδιά.

 

Σύμφωνα με τη Unicef, αλλά αυτά τα κρύβει ο Τσιόδρας και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ και των πληρωμένων από την κυβέρνηση καναλιών, 140.000 άνθρωποι πέθαναν μόνο το 2018 από ιλαρά και τα περισσότερα θύματα κε Τσιόδρα, ήταν κάτω από 5 ετών.

 

Η αθλιότητα, των επιχορηγούμενων λοιμωξιολόγων, απέκρυψε – διαβάζω στοιχεία της Unicef, ότι περισσότερα από 2500 παιδιά, πεθαίνουν κάθε μέρα από πνευμονία, δηλαδή από μικροβιακή μόλυνση, που μπορεί να θεραπευτεί από φθηνά φάρμακα.

Έλα όμως, που θέλουν ακριβά φάρμακα και τον μεγαλύτερο έλεγχο των πολιτών.

 

Περισσότεροι από 800 χιλιάδες θάνατοι ετησίως, θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί.

 

Η λαϊκή δημοκρατία του Κονγκό έχασε το 2019 6 χιλιάδες ανθρώπους από ιλαρά και η ελονοσία σκότωσε 13.000. ο υποσιτισμός και η φτώχεια είναι η πρώτη αιτία θανάτου.

Εκεί οδηγούν ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών, ο Μητσοτάκης και οι υγειονομικοί πατερούληδες. Σύμφωνα με στοιχεία της Unicef, η φυματίωση που γεννιέται από την πείνα και την ένδεια ( αυτά να τα ακούει ο νοσηρός του Μαξίμου) παραμένει η πιο φονική μολυσματική ασθένεια στον κόσμο, με 10 εκατομμύρια κρούσματα ετησίως και 1,5 εκατομμύριο νεκρούς.

Σκεφτείτε, ότι αυτό συμβαίνει, ενώ υπάρχει θεραπεία για τη φυματίωση.

 

Είναι η ασθένεια – και για αυτό πρέπει να ντρέπεται ο Τσιόδρας και διάφοροι άλλοι – που σαρώνει κυρίως τους φτωχούς.

Προστατέψτε τα συνταγματικά δικαιώματά σας. Προστατέψτε την ελευθερία σας.

 

Θα επιχειρήσουν να σας κλείσουν μέσα σε μία ψεύτικη – virtual reality- υγειονομική γυάλα, γιατί θέλουν να ανεχτείτε την πείνα που έρχεται, να ανεχτείτε τη μείωση της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών σας.

 

Η Ευρώπη λόγω covid-19, οδηγείται σε μία ευρω-κρίση και σε τεράστια ελλείμματα των κρατικών προϋπολογισμών.

Η γειτονική Ιταλία έχει ένα Έβερεστ χρέους.

 

Η Ελλάδα είναι δορυφόρος της Γερμανίας και ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να εξυπηρετεί τις καταβολές στα γερμανικά ταμεία σε βάρος του ελληνικού λαού.

 

Ήδη κουβεντιάζεται ένα κούρεμα χρέους για την Ιταλία και άλλες χώρες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα γίνει δεκτό από το Βερολίνο.

Και κυρίως για την Ελλάδα.

 

Ήδη σχηματίζονται ουρές πεινασμένων, ακόμη και στην Ελβετία.

Για πρώτη φορά, είχαμε τέτοιες εικόνες στη Γενεύη της Ελβετίας.

Όπως μεταδόθηκε 1000 άτομα σχημάτισαν ουρά ενός χιλιομέτρου, έξω από το παγοδρόμιο της πόλης, όπου διανέμονται δωρεάν τρόφιμα.

Κάποιοι, πήγαν εκεί προκειμένου να πάρουν λίγο φαγητό, από τις 5 το πρωί και περίμεναν με ιώβειο υπομονή στην ουρά για δωρεάν συσσίτιο.

Ανάμεσά τους, υπήρχαν παιδάκια.

Και σκεφτείτε, ότι αυτές οι εικόνες συνέβησαν στη Γενεύη, που θεωρείται μία από τις πιο ακριβές χώρες του κόσμου. Εκεί, όπου οι κάτοικοι έχουν υψηλό μέσο εισόδημα.

Και όμως αποκαλύπτεται τώρα, ότι σε μία χώρα με πληθυσμό 8,6 εκατομμύρια, 650.000 άνθρωποι ζουν σε καθεστώς φτώχειας.

 

Σκεφτείτε τι θα γίνει εδώ, στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, όπου ήδη οι μελέτες λένε ότι 600.000 παιδιά σιτίζονται πλημμελώς και 400.000 της τρίτης ηλικίας, επίσης έχουν πολύ κακή σίτιση.

Τα τελευταία 24ωρα η ελληνική τηλεόραση δεν μπορεί να δείξει σκηνές πανικού, ούτε από την Ιταλία, ούτε από την Ισπανία, ούτε από άλλα κράτη της Ευρώπης.

 

Έχουν πέσει πολύ τα κρούσματα, έχουν αδειάσει τα νοσοκομεία, είναι περιορισμένος ο αριθμός των θανάτων.

 

Τώρα  λοιπόν, η ελληνική τηλεόραση έχει καταφύγει στη νότια Αμερική.

 

Και ο ΣΚΑΙ κάθε βράδυ κραυγάζει τρομοκρατικά, για τα θύματα στη Βραζιλία, της οποίας ο πληθυσμός είναι πάνω από 200 εκατομμύρια  και το μεγαλύτερο κομμάτι της οικονομίας, εξακολουθεί να εργάζεται.

Επίσης, τα ελληνικά μέσα αφ-ενημέρωσης, αφήνουν να διασπαρεί ότι υπάρχει κίνδυνος στις παραλίες, ακόμη και μέσα στη θάλασσα.

 

Προστατεύστε τα συνταγματικά σας δικαιώματα.

Απολαύστε τις ελληνικές θάλασσες.

Φυσικά, ανακτήστε τις δουλειές σας και προσπαθήστε να επιβιώσετε.

 

Μην περιμένετε τίποτα από αυτή τη νοσηρή κυβέρνηση.

 

Το κράτος, μόλις εξερχόμενο από το μνημόνιο, με χαίνουσες πληγές και με υποχρέωση να διατηρεί 2% πλεονάσματα έως το 2060, δυστυχώς απέκτησε στο τιμόνι του, έναν τιμονιέρη με νοσηρή σκέψη.

 

Θεωρήστε βέβαιο, ότι αν διαμαρτυρηθείτε, θα στείλουν την αστυνομία, λέγοντας ότι παραβιάζετε υγειονομικές οδηγίες.

 

Οι προειδοποιήσεις του alter ego του κου Μητσοτάκη, που λέγεται Χαρδαλιάς, ότι αν χρειαστεί θα γυρίσουμε πίσω σε περιοριστικά μέτρα, είναι απειλή κατά της Δημοκρατίας.

 

Είναι απειλή κατά των ατομικών ελευθεριών.

 

Με συνεργάτη τον κο Τσιόδρα, θέλουν να περιορίσουν τις ελευθερίες των Ελλήνων, ενόψει της φτώχειας που έρχεται και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου.

 

Πηγή

Προβολές : 741


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα