Ο Τραμπ κηρύσσει την «Εθνική Ημέρα Μνήμης για Αμερικανούς που Σκοτώθηκε από Παράνομους Αλλοδαπούς» την 1η Νοεμβρίου

2 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:244
Μοίρασέ το

Σε διακήρυξη, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η 1η Νοεμβρίου θα είναι πλέον γνωστή ως «Εθνική Ημέρα Μνήμης για Αμερικανούς που Σκοτώθηκαν από Παράνομους Αλλοδαπούς», τιμώντας τους Αμερικανούς των οποίων οι ζωές αφαιρέθηκαν παράνομα από αλλοδαπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

Στην Ελλάδα, το Κούλη και η πολιτική συμμορία του, θα ανακηρύξει ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ και θα διοργανώνει με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜ ΜΟΥΝΙΑ, ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

Στα πανηγύρια, θα συμμετέχει και η “δικαιοσύνη”, που σε κάθε βιασμό Ελληνίδας από λαθροεισβολέα, βλέπουμε να  ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, προκαλώντας την οργή του λαού μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Απο ΤΖΟΝ ΜΠΙΝΤΕΡ

 
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε μια προεδρική διακήρυξη αυτή την εβδομάδα για να τιμήσει Αμερικανούς πολίτες που σκοτώθηκαν από παράνομους μετανάστες.

Σε διακήρυξη, ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η 1η Νοεμβρίου θα είναι πλέον γνωστή ως «Εθνική Ημέρα Μνήμης για Αμερικανούς που Σκοτώθηκαν από Παράνομους Αλλοδαπούς», τιμώντας τους Αμερικανούς των οποίων οι ζωές αφαιρέθηκαν παράνομα από αλλοδαπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Η διακήρυξη του Trump λέει :

Σε αυτήν την Εθνική Ημέρα Μνήμης, σταματάμε για να τιμήσουμε τη μνήμη κάθε αμερικανικής ζωής που μας απασχολεί τόσο άσχημα από εγκληματίες παράνομους αλλοδαπούς . 

Ως γιοι και κόρες, μητέρες και πατέρες, αδελφοί και αδελφές, και ως Αμερικανοί πολίτες, αυτές οι πολύτιμες ζωές είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι της εθνικής μας κοινότητας. 

Στεκόμαστε πανηγυρικά με τις οικογένειές τους – τις οικογένειες των αγγέλων μας – που έχουν υποστεί αυτό που δεν πρέπει να υποφέρει ποτέ καμία αμερικανική οικογένεια . 

Σήμερα, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι για αυτές τις τραγωδίες αντιμετωπίζουν δικαιοσύνη, λαμβάνοντας παράλληλα κάθε ενέργεια για να αποτρέψουν την εμφάνιση αυτών των φρικτών πράξεων στο Έθνος μας. [Προστέθηκε έμφαση]

Ως Πρόεδρος, δεν έχω υψηλότερο καθήκον παρά να διασφαλίσω την ασφάλεια όλων των Αμερικανών. 

Κατά συνέπεια, δεν θα ξεκουραστώ ποτέ έως ότου τα σύνορά μας είναι πλήρως ασφαλή και οι κοινότητές μας ασφαλείς. 

Οι νόμοι της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένων των νόμων για τη μετανάστευση, πρέπει να τηρούνται και να τηρούνται έτσι ώστε κάθε Αμερικανός πολίτης να μπορεί να έχει ένα λαμπρό και ευημερούμενο μέλλον. 

Υποστηρίζω με υπερηφάνεια τους αφοσιωμένους αξιωματικούς μας για τη μετανάστευση και την επιβολή της τελωνειακής εφαρμογής (ICE), τους τελωνειακούς υπαλλήλους και τους συντελεστές προστασίας των συνόρων (CBPOs), τους πράκτορες συνοριακής περιπολίας και άλλους αξιωματούχους επιβολής του νόμου που εργάζονται καθημερινά για να προστατεύσουν τους Αμερικανούς από τα παράλογα εγκλήματα που έπρεπε να έχουν οι οικογένειές μας Angel υποφέρω. [Προστέθηκε έμφαση]

Για χρόνια, οι πολιτικοί και οι ηγέτες μας γνώρισαν τον πόνο και την ταλαιπωρία των Angel Families με σιωπή και αδιαφορία . 

Κάτω από το ρολόι μου, οι φωνές των αγγελιών μας δεν πέφτουν πλέον στα κωφά αυτιά. 

Οι Αμερικανοί που σκοτώνονται από παράνομους μετανάστες, δεν ξεχνούνται πλέον και διασφαλίζουμε ότι δεν θα πεθάνουν μάταια. 

Το Έθνος μας στέκεται επίσημα δίπλα στις μητέρες και τους πατέρες που δεν μπορούν πλέον να δουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και να έχουν δικές τους οικογένειες και για τους γιους και τις κόρες που έχουν χάσει έναν γονέα ή αγαπημένο τους στα χέρια κάποιου που δεν θα έπρεπε ποτέ να ήταν στην χώρα μας στην πρώτη θέση.

Είναι εξαιτίας αυτών των γενναίων οικογένειες που έχουν υποστεί αφάνταστη ζημιά που Διοίκησης μου δημιούργησε ένα νέο γραφείο στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που ονομάζεται θύματα της μετανάστευσης Εγκλήματος αρραβώνων (VOICE) . 

Αυτό το πρόγραμμα έχει ήδη βοηθήσει εκατοντάδες οικογένειες και θα συνεχίσει να παρέχει κρίσιμες υπηρεσίες έως ότου κανένας Αμερικανός δεν υποστεί τη ζημία ή την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου λόγω των βίαιων ενεργειών ενός εγκληματία αλλοδαπού. [Προστέθηκε έμφαση]

Η κυβέρνησή μου αναγνωρίζει ότι ένα ασφαλές σύνορο είναι απαραίτητο για ένα ασφαλές και ευημερούμενο Έθνος. 

Κατά συνέπεια, έχουμε αφιερώσει χρόνο και πόρους για την κατασκευή ενός ισχυρού συνοριακού τείχους και τον τερματισμό των καταστροφικών μεταναστευτικών πολιτικών προηγούμενων διοικήσεων. 

Έχουν ήδη κατασκευαστεί 400 μίλια τοίχου και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε περισσότερα από 500 μίλια μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. 

Τελειώσαμε την τρομερή πρακτική της σύλληψης και απελευθέρωσης, έχουμε αναπτύξει περίπου 4.000 άτομα της Εθνικής Φρουράς στα Νότια Σύνορα τα τελευταία 2 χρόνια για να υποστηρίξουμε την ομοσπονδιακή ασφάλεια των συνόρων και τις προσπάθειες κατασκευής τείχους, αποκαταστήσαμε την ακεραιότητα και την ασφάλεια στη διαδικασία ασύλου μέσω της Προστασίας των Μεταναστών Πρωτόκολλα, και απέλασε περισσότερα από 20.000 μέλη συμμοριών και πάνω από 500.000 εγκληματίες παράνομους αλλοδαπούς. 

Κατά τη διάρκεια της διοίκησής μου, οι θαρραλέοι αξιωματικοί της ICE, οι CBPO, οι πράκτορες συνοριακών περιπολιών και το προσωπικό επιβολής του νόμου έχουν καταλάβει χιλιάδες κιλά θανατηφόρων ναρκωτικών στα σύνορά μας – αρκετά για να σκοτώσουν κάθε Αμερικανό τέσσερις φορές. 

Μέσα από αυτές τις προσπάθειες, σώζουμε αμερικανικές ζωές, περιορίζουμε το έγκλημα και τιμούμε τις πολύτιμες ζωές που τραβήχτηκαν τραγικά από εμάς. [Προστέθηκε έμφαση]

Σε αυτήν την Εθνική Ημέρα Μνήμης, αποτίουμε φόρο τιμής στη διαρκή μνήμη κάθε Αμερικανού που σκοτώθηκε από έναν παράνομο αλλοδαπό. 

Δεν θα ξεχαστούν ποτέ , και θα παραμείνουμε δίπλα στις οικογένειές τους και θα αγωνιστούμε για ένα μέλλον όπου κάθε Αμερικανός είναι ασφαλής. Μαζί, θα επιδιώξουμε την υπόσχεση για ένα περήφανο, ευγενές και ασφαλές μέλλον, προστατεύοντας παράλληλα τις οικογένειες και τις κοινότητές μας από εκείνους που επιδιώκουν να μας κάνουν κακό. [Προστέθηκε έμφαση]

ΤΩΡΑ, ΕΔΩ, Εγώ, ο DONALD J. TRUMP, Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που μου έχει ανατεθεί από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, διακηρύσσω την 1η Νοεμβρίου 2020 ως Εθνική Ημέρα μνήμης για Αμερικανούς που σκοτώθηκαν από παράνομους αλλοδαπούς . 

Καλώ τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τηρήσει αυτήν την ημέρα με κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες. [Προστέθηκε έμφαση]

ΣΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, έδωσα εδώ το χέρι μου αυτή την τριακοστή ημέρα του Οκτωβρίου, το έτος του Λόρδου μας δύο χιλιάδες είκοσι, και της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής τα διακόσια σαράντα πέμπτα.

 

DONALD J. TRUMP

 

 

Η Angel Mom Mary Ann Mendoza, η οποία είναι επικεφαλής της οργάνωσης Angel Families, επαίνεσε τη διακήρυξη του Trump. 

Ο γιος της Μεντόζα, ο Μπράντον Μεντόζα,  σκοτώθηκε από έναν παράνομο αλλοδαπό τον Μάιο του 2014.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ και μόνο λίγοι Ρεπουμπλικανικοί πολιτικοί είναι οι μόνοι που έρχονται σε επαφή με τις Οικογένειες Αγγέλων, αναγνωρίζουν τους αθώους αγαπημένους μας που σκοτώθηκαν από παράνομους εγκληματίες και ρωτούν πραγματικά τις απόψεις μας για το πώς η χώρα μας μπορεί να αλλάξει τα πράγματα για να προστατεύσει τους Αμερικανούς από αυτήν την αποτρέψιμη τραγωδία», είπε η Μεντόζα στο Breitbart News.

«Η διασφάλιση των συνόρων μας είναι νούμερο ένα. Ο τερματισμός των πολιτικών για τα καταφύγια και της προστασίας των παράνομων εγκληματιών είναι απαραίτητος », συνέχισε η Μεντόζα. 

«Οι Angel Families εκτιμούν τη συνεχή υποστήριξη του Προέδρου Τραμπ και την αναγνώρισή του για αυτό το σοβαρό ζήτημα. 

Είναι μόνο ένα πρόβλημα που δεν ισχύει για εσάς έως ότου επηρεαστείτε προσωπικά. Οι Angel Families αγωνίζονται για τους συναδέλφους μας Αμερικανούς, ώστε να μην ενταχθούν στον οργανισμό μας. “

Ο εκπρόσωπος Mo Brooks (R-AL) εκτιμά ότι περίπου 2.000 Αμερικανοί σκοτώνονται από παράνομους αλλοδαπούς κάθε χρόνο. 

Μόλις φέτος, ορισμένοι Αμερικανοί έχουν πέσει θύματα παράνομης μετανάστευσης.

Στη Λουιζιάνα, αυτήν την εβδομάδα, ένας παράνομος αλλοδαπός κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού, αφού φέρεται να μαχαίρωσε δύο γυναίκες σε θάνατο σε τυχαία επίθεση με μαχαίρια. 

Τον Αύγουστο, ένας παράνομος αλλοδαπός συνελήφθη για τριπλή ανθρωποκτονία το 2018 στην Αριζόνα. 

Τον Σεπτέμβριο, ένας παράνομος αλλοδαπός ορίστηκε ως ύποπτος σε μια υπόθεση μαζικής δολοφονίας όπου μια μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της δολοφονήθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα.

Η διακήρυξη του Τραμπ έρχεται καθώς οι αντίπαλοί του στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και ο γερουσιαστής Καμάλα Χάρις (D-CA), αγνόησαν τα αμερικανικά θύματα παράνομης μετανάστευσης – αντ ‘αυτού, προωθώντας το σχέδιό τους για αμνηστία 11 έως 22 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς και δωρεάν διέλευσης των συνόρων στις ΗΠΑ

Όπως ανέφερε το Breitbart News, ο Χάρις έχει ένα συγκεκριμένο ρεκόρ που βοηθά τους παράνομους αλλοδαπούς. 

Ως εισαγγελέας του Σαν Φρανσίσκο, ο Χάρις επέτρεψε σε εγκληματίες παράνομους αλλοδαπούς σε ένα πρόγραμμα εργασίας κομητείας. Ένας από αυτούς τους παράνομους μετανάστες,  συνέχισε να σκοτώνει σχεδόν μια γυναίκα.

Ομοίως, ο Χάρις δεν κατάφερε να διώξει παράνομο  μέλος της συμμορίας MS-13 μήνες πριν σκοτώσει τρία μέλη της οικογένειας της Μπολόνια.

Στη συνέχεια, ενώ διώκισε το παράνομο μέλος της συμμορίας, ο Χάρις αρνήθηκε εκκλήσεις από τον επιζώντα Άγγελο Μαμά να ζητήσει τη θανατική ποινή και αντ ‘αυτού ζήτησε ισόβια ποινή.

 

Ο John Binder είναι δημοσιογράφος του Breitbart News. 

Ακολουθήστε τον στο Twitter στο  @JxhnBinder .

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

πηγη: https://www.breitbart.com/

 

Πηγή

Προβολές : 244


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα