ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΣΤ Η ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΣΤ Η ΕΜΒΟΛΙΟ.

5 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,501
Μοίρασέ το
ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΣΤ Η ΕΜΒΟΛΙΟ.

Αν συνεχίσει να επιμένει, καλέστε το 100 και θα πείτε ότι υπάρχει παράβαση καθήκοντος δημοσίου υπαλλήλου και να έρθει εκεί για να πάτε αυτόφωρο.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΣΤ Η ΕΜΒΟΛΙΟ.

Κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση, ΜΟΝΟΝ επειδή αφορά στα παιδιά μας και κυρίως στον τρόπο που πρέπει – ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.

Κατά τα λοιπά, έχω αναρτήσει τις ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ που έχει γράψει ο Δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, και μπορείτε να τις αναζητήσετε στο αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση, ΜΟΝΟΝ επειδή πρέπει να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ” ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ Ή ΕΜΒΟΛΙΟ.

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.

Και θα έρθει η ώρα, που θα λογαριαστούμε με κάποιους “εκπαιδευτικούς”.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

Υ.Γ. Για τον συντάκτη του παρόντος άρθρου και τους λόγους που ΔΕΝ τον εμπιστεύομαι, έχω γράψει στο παλιό μου ιστολόγιο.

 

Ψήφισαν υποχρεωτικά rapid–test για να έχεις τις υπηρεσίες του δημοσίου και για να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά ή οι φοιτητές , ακόμη δε και για να λάβουν μέρος σε τηλεκπαίδευση!!!

Βλέποντας ότι δεν υπάρχουν θάνατοι, άρχισαν να μιλούν για κρούσματα.

Βλέποντας που ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και δεν υπάρχει ιός, άρχισαν να ζητούν εμβόλια ή rapid-test για να μας δηλητηριάζουν εκ του ασφαλούς.

Στα 500 κρούσματα έκλεισαν τα μαγαζιά για να μειωθούν τα κρούσματα και στα 3500 κρούσματα ανοίγουν τα μαγαζιά για να μειωθούν τα κρούσματα!!! 

Αυτό και μόνο, δείχνει ότι σε θεωρούν ηλίθιο, αφού δέχεσαι τα παράλογα τους και για αυτό θέλουν να σε έχουν: «σήκω πάνω κάτσε κάτω δούλε».

Αν το ανέχεσαι να σε λένε ηλίθιο, τότε να ανέχεσαι ότι σου κάνουν.

Ανοίγουν την αγορά με την προϋπόθεση να κάνεις υποχρεωτικά συνεχώς τεστ, για να σου λένε ότι συνεχίζονται τα μέτρα γιατί βρέθηκαν κρούσματα.

ΟΣΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ,  ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.

 Κάθε υποχρεωτική ιατρική πράξη είναι παράνομη, επειδή παραβιάζει τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, δηλαδή τον νόμο ν.3418/2005.

Ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας απαγορεύει χωρίς εξαίρεση οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς την συναίνεση του ατόμου.

Το ίδιο και ο όρκος του Ιπποκράτη στον οποίον ορκίζονται οι γιατροί για να ασκήσουν το επάγγελμα-Λειτούργημα.

Ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

Και η μάσκα είναι ιατρική πράξη

Όποιος σας ζητήσει και απαιτήσει να δείξετε rapid-test ή εμβόλιο, δείξτε του την δήλωση που σας δίνουμε και πείτε του ότι παραβιάζει τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και αν επιμείνει θα τηλεφωνήσετε στο 100 για να τον πάτε αυτόφωρο.

Αν συνεχίσει να επιμένει, καλέστε το 100 και θα πείτε ότι υπάρχει παράβαση καθήκοντος δημοσίου υπαλλήλου και να έρθει εκεί για να πάτε αυτόφωρο.

Στο αστυνομικό τμήμα θα δηλώσετε στην μήνυση ως μάρτυρα τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, πρόεδρο του Σωματείου ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ και θα ζητήσετε να κληθεί άμεσα.

Όπως καταλαβαίνετε από αυτά που ανακοινώνουν κάθε μέρα, αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν αν συνεχίσουμε να δεχόμαστε ότι ανακοινώνουν.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι ότι ανακοινώνουν κάθε μέρα μόνο για σένα.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι να είσαι κλεισμένος μέσα εσύ και αυτοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι εσύ να μην μπορείς να μετακινηθείς και αυτοί να κάνουν ταξίδια.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι όλα τα μέτρα να είναι μόνο για σένα και όχι για τους παρανόμους εισελθόντες στην Ελλάδα.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι ότι παράλογο σου λένε.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι να έχουν δώσει στις τράπεζες 233 δισ. ευρώ και να τα πληρώνεις εσύ.

Δεν μπορεί να ανέχεσαι να έχουν αρπάξει αυτοί 675 δισ. ευρώ και να τα πληρώνεις εσύ.

Αν το ανέχεσαι, είσαι Ραγιάς.

Ραγιάς εσύ.

Ραγιάς τα παιδιά σου.

Ραγιάς τα παιδιά των παιδιών σου.

 Ή αυτοί ή εμείς.      Αποφασίστε αν θέλετε να είστε ελεύθεροι.

Για να κατεβάσετε την δήλωση,   ΠΑΤΗΣΤΕ  ΕΔΩ

Παναγιώτης Θεοδωρίδης

Αντίσταση Τώρα

 

Πηγή

Προβολές : 1,501


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα