Τα κατά συρροήν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και τo «εμβόλιο» της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό. – ΜΕΡΟΣ 2ο

Τα κατά συρροήν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και τo «εμβόλιο» της Johnson & Johnson για τον κορονοϊό. – ΜΕΡΟΣ 2ο

9 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

 

Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα άτομα/εν δυνάμει θύματα αγνοούν ότι (σε αντίθεση με τα επικίνδυνα συνήθη φάρμακα) δεν μπορούν να μηνύσουν τους κατασκευαστές των «εμβολίων» COVID [τα οποία είναι απλώς φάρμακα] απαιτώντας αποζημίωση σε περίπτωση που τους προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες.

Συνεπώς, «κάτω η παράνομη» και «ζήτω η νόμιμη συνταγογραφούμενη τοξικομανία» που επιτρέπει στην Big Pharma να υφαρπάζει το κέρδος από τις εγκληματικές συμμορίες, και να μετατρέπει τους γιατρούς σε dealers οι οποίοι υποκαθιστούν τους μικρο-διακινητές του δρόμου, προς δόξα της «αν-ελεύθερης αγοράς», της εξάρτησης και του θανάτου.

 

Μα την αλήθεια, αναρωτιέμαι αν υπάρχει σωτηρία στον πλανήτη γη, από τα τέρατα που έχουν κυκλώσει ασφυκτικά όλη την ανθρωπότητα. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι να εμπιστεύονται φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν σκορπίσει θανατικό;;;

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) πανηγυρίζουν για το νέο «εμβόλιο» της Johnson&Johnson, αποσιωπώντας το ποινικό παρελθόν της εταιρείας.

 

Τα ΜΜΕ επικρότησαν με πανηγυρισμούς την επείγουσα χορήγηση «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (τουτέστιν, για πειραματική χρήση) στο «εμβόλιο» COVID της Johnson & Johnson, αλλά και τα σχέδια της εταιρείας να συνεργαστεί με τη Merck στην παραγωγή του «εμβολίου», χωρίς να κάνουν την παραμικρή αναφορά σε θέματα ασφάλειας και στο μακροσκελέστατο ποινικό ιστορικό των δύο εταιρειών.

 

Children’s Health Defense Team

4 Μαρτίου 2021

Επιλογή και επιμέλεια κειμένου:

Κλεάνθης Γρίβας

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/mediaignoresjjpharmagiantscheckeredpast/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=bbb5bc07-f2eb-4a23-9c99-6a47b24b9753

 

 • Διαφορετικός ο σχεδιασμός αλλά ίδιος ο στόχος
 • Εκκλησία: «Είναι ηθικά επικίνδυνο»
 • Επιστήμη (όχι η fake): «Είναι και πραγματικά επικίνδυνο»
 • Εν αρχή ην η απόκρυψη
 • Κατά συρροή κακουργήματα
 • Το έγκλημα της «κρίσης των οπιοειδών (νόμιμης ηρωίνης)
 • Η εφημ. Guardian για τα κακουργήματα της Big Pharma

 

 

 

Στις 26 Φεβρουαρίου 2021, η αμερικανική Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσε – μέσω ενός tweet  – ότι η υπηρεσία χορήγησε άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης (EUA) στο εμβόλιο COVID της Johnson & Johnson για Αμερικανούς ηλικίας 18 ετών και άνω.

 

Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων της FDA συμφώνησαν ομοφώνως να επιτρέψουν να μπει στο «παιχνίδι» και ένα τρίτο «εμβόλιο» COVID στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι «βιαζόμαστε» επειδή δεν υπάρχουν αρκετές προμήθειες των δύο COVID-19 εμβολίων που έχουν ήδη πάρει «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» (τα εμβόλια της  Pfizer και της Moderna),

 

Ενώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης εκδήλωναν τον ενθουσιασμό τους για τη «διεύρυνση των επιλογών» που προσφέρει το «νέο εμβόλιο», η Washington Post στις 2 Μαρτίου 2021, προσέφερε μια ακόμη εκπληκτική ερμηνεία: «η ‘ιστορική’ συνεργασία μεταξύ της Johnson & Johnson και της Merck, δύο γιγάντων της Big Pharma –που συνήθως εμφανίζονται ως ‘σκληροί ανταγωνιστές’ για την παρασκευή του ‘εμβολίου’ – θα επιτρέψει στη Merck να βοηθήσει την αντίπαλό της Johnson & Johnson να επιταχύνει την παραγωγή του ‘εμβολίου’ της, προκειμένου να μπορέσει ο Biden να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του για τον εμβολιασμό» [του πληθυσμού].

 

Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας υποδέχθηκαν αυτή την «εταιρική συνεργασία», με ενθουσιασμό, ως «συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της COVID» που θα διπλασιάσει «αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Johnson & Johnson μόνη της».

 

Οι ειδικοί προβάλλουν τα «εμβόλια» μιας δόσης της Johnson & Johnson, που μπορούν να αποθηκεύονται επί αρκετούς μήνες σε θερμοκρασίες ψυγείου, ως ιδανική λύση για τα προγράμματα «εμβολίων» COVID της Pfizer και της Moderna  που αμφισβητούνται –εκτός των άλλων και– επειδή απαιτούν δύσκολες προϋποθέσεις σε ότι αφορά την αποθήκευση και τη διαχείρισή τους.

 

Το CNBC παραδέχτηκε ότι το «εμβόλιο» της μιας δόσης της Johnson & Johnson «θα είναι ευκολότερο να διατεθεί σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα» και «θα ταιριάζει καλύτερα σε ορισμένους πληθυσμούς».

 

Με την προοπτική μιας πολύ κερδοφόρας ευκαιρίας, Johnson & Johnson  προετοιμάζεται ήδη να ξεκινήσει εκτεταμένες κλινικές δοκιμές σε παιδιά (στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα νεογνά και τα βρέφη) και σε εγκυμονούσες. (!!!)

 

Διαφορετικός ο σχεδιασμός αλλά ίδιος ο στόχος

 

Και τα δύο «εμβόλια» χρησιμοποιούν ως  όχημα μεταφοράς  του ανασυνδυασμένου αγγελιοφόρου mRNA [στο οποίο έχουν ενσωματωθεί οι «οδηγίες» που θα εξαναγκάσουν το κύτταρο να παράγει αντισώματα έναντι του ιού SARS-CoV-2], ένα σύνολο λιπιδικών νανοσωματιδίων, τα οποία περιγράφονται από το CNN ως «ευαίσθητες μικρές μπάλες λίπους.

 

 • Στο «εμβόλιο» της Johnson & Johnson, χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία του ιού φορέα, που σημαίνει έναν γενετικά τροποποιημένο ιό στον οποίο έχουν ενσωματωθεί οι «οδηγίες» που θα εισαχθούν στο κύτταρο και θα το αναγκάσουν να παράγει αντισώματα έναντι της πρωτεϊνικής ακίδας του ιού SARS-Cov-2. Ο ιός-φορέας που χρησιμοποιήθηκε είναι ένας εξασθενημένος αδενοϊός του κοινού κρυολογήματος που ονομάζεται αδενοϊός 26.

 

 • Στα «εμβόλια» της Oxford-AstraZenecaκαι της CanSino Biologics υιοθετήθηκε μια παρόμοια προσέγγιση, χρησιμοποιώντας απλώς διαφορετικούς αδενοϊικούς φορείς η καθεμιά.

 

Τα εμβόλια αδενοϊού έχουν μακρά ιστορία χρήσης στον στρατό των ΗΠΑ, αλλά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η FDA χορήγησε άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης σε ένα «εμβόλιο» με αδενοϊό για μη-στρατιωτική χρήση.

 

Το καλοκαίρι του 2020, η Johnson & Johnson πέτυχε να πάρει ευρωπαϊκή έγκριση για το εμβόλιο Ebola που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του ιού-φορέα.

 

Όπως διατείνεται η Johnson & Johnson, «οι αδενοϊοί είναι καλοί για τη μεταφορά των πληροφοριών στον άνθρωπο». Στην περίπτωση της Johnson & Johnson, το «εμβόλιό» της περιέχει ένα ιό φορέα  γενετικών οδηγιών –ένα ιό DNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη της ακίδας του κορωνοϊού– μέσα στα κύτταρα. Αυτές οι οδηγίες αναγκάζουν τα κύτταρα να δημιουργούν την πρωτεΐνη της ακίδας του ιού. Θεωρητικά, αυτές οι «αυτοδημιουργούμενες ακίδες» υποτίθεται ότι «εκπαιδεύουν» τον οργανισμό «να εντοπίζει και να αποτρέπει τυχόν πραγματικές μολύνσεις από τον ιό SARSCoV-2 πριν ο ιός καταστρέψει το κύτταρο».

 

 • Αλλά, και τα τρία «εμβόλια» για την COVID που έχουν πάρει «άδεια για χρήση έκτακτης ανάγκης» από την FDA, έχουντον ίδιο καινοφανή στόχο: να εξαναγκάζουν τον οργανισμό να παράγει την πρωτεΐνη της ακίδας του ιού – ένα στόχο που αποτελεί ριζική απόκλιση από τα παραδοσιακά εμβόλια.

 

Σύμφωνα με ένα άρθρο στις 12 Μαΐου 2020 στο Chemical & Engineering News, η προσέγγιση του αδενοϊού έχει πίσω της 30 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η «αποτυχημένη γονιδιακή θεραπεία». Στο ως άνω άρθρο της Chemical & Engineering News αναφέρεται:

 

«Οι αδενοϊικοί φορείς είναι οι νέοι πρωτοπόροι των εμβολίων για την COVID-19. Μπορούν όμως να ξεπεράσουν το κακό παρελθόν τους; Οι εταιρείες CanSino Biologics, Johnson & Johnson και AstraZeneca/Oxford University, χρησιμοποιούν όλες γενετικά τροποποιημένους ιούς κοινού κρυολογήματος για να παρασκευάσουν εμβόλια COVID-19. Η τεχνολογία έχει πίσω της πάνω από 30 χρόνια προσπαθειών, αλλά ακόμη δεν κατάφερε να κατασκευάσει ένα εμβόλιο αποτελεσματικό για τον άνθρωπο».

 

Με διαπιστωμένη την ικανότητα των αδενοϊικών φορέων να παράγουν φλεγμονώδεις εξεργασίες –ακόμη και θανατηφόρες– οι ερευνητές των εμβολίων αδενοϊών που εφάρμοσαν αυτή τη στρατηγική, ανακάλυψαν ότι αυτές οι παρεμβάσεις ενδέχεται να «πυροδοτήσουν μια επίθεση αντισωμάτων εναντίον του ίδιου του εμβολίου».

 

Το 2007, η Merck αντιμετώπισε ένα ακόμη πρόβλημα όταν διεξήγαγε κλινικές δοκιμές για ένα «εμβόλιο» HIV/AIDS με φορέα έναν αδενοϊό, το οποίο, παραδόξως, αύξησε τον κίνδυνο μόλυνσης από HIV σε ένα υποσύνολο των εμβολιασθέντων. Αυτό αποτελούσε μια προειδοποίηση  για την χρησιμοποίηση των αδενοϊών ως  «υποβρύχιο» για τη μεταφορά «οδηγιών»  μερικά χρόνια μετά.

 

Εκκλησία: «Είναι ηθικά επικίνδυνο»

 

Η ηγεσία της Καθολικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ, αντέδρασε αμέσως στη χορήγηση «άδειας χρήσης επείγουσας ανάγκης» στο «εμβόλιο» της Johnson & Johnson, έκφρασε την αντίθεσή της στο «εμβόλιο», το χαρακτήρισε ως προϊόν «ηθικού συμβιβασμού», επειδή «βασίζεται σε εκτεταμένη χρήση κυττάρων που προέρχονται από άμβλωση», και προέτρεψε τους Καθολικούς να μην το κάνουν. 

 

Αυτές οι αντιρρήσεις είναι στο ίδιο πνεύμα με ανακοίνωση που κατατέθηκε στην FDA προ ενός έτους από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων των ΗΠΑ, η οποία έκφραζε ανησυχίες για την ανάπτυξη «εμβολίων» COVID-19 που βασίζονται στη χρήση κυτταρικών σειρών που είναι «ηθικά προβληματικές».

 

Επιστήμη (όχι η fake): «Είναι και πραγματικά επικίνδυνο»

 

 • Στο «εμβόλιο» της Johnson & Johnson, για την ανάπτυξη του φορέα αδενοϊού χρησιμοποιείται μια ανθρώπινη εμβρυϊκή κυτταρική σειρά που ονομάζεται PER.C6– μια κυτταρική σειρά που πάρθηκε από ιστό του αμφιβληστροειδούς μετά από εκλεκτική έκτρωση ενός υγιούς εμβρύου ηλικίας 18 εβδομάδων. 

 

 • Στο «εμβόλιο» της AstraZenecaOxford, για την διάδοση του αδενοϊού του, χρησιμοποιείται μια διαφορετική ανθρώπινη εμβρυϊκή κυτταρική σειρά που ονομάζεται HEK293T.

 

 • Για να δημιουργήσουν μια συνεχή κυτταρική γραμμή αυτού του τύπου (που ονομάζεται «αθανατοποιημένη» κυτταρική γραμμή), οι επιστήμονες πρέπει να χειριστούν τεχνητά τα αρχικά κύτταρα, τα οποία διαφορετικά θα είχαν πεπερασμένη διάρκεια ζωής. Αυτό το πετυχαίνουν με το να τα εκθέτουν σε διάφορες χημικές ουσίες ή να τα καθιστούν καρκινικά. Οι χειρισμοί αυτού του είδους προκαλούν γενετικές αλλαγές στα κύτταρα, οι οποίες «μεταβάλλουν τους κυτταρικούς πληθυσμούς και τους κυτταρικούς μηχανισμούς».

 

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της FDA προειδοποίησε πριν από δύο δεκαετίες για τους εγγενείς κινδύνους της χρήσης συνεχών κυτταρικών σειρών για την ανάπτυξη εμβολίων, σημειώνοντας ότι τέτοιες κυτταρικές σειρές, «εξ ορισμού» έχουν διάφορες ανωμαλίες και, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις για την «πιθανότητα ανάπτυξης όγκων σε εργαστηριακά πειραματόζωα».

 

Σε ένα έγγραφο της FDA που δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2020 αναφέρεται ότι τα προβλήματα αυτά απέχουν πολύ από την επίλυσή τους. Αναφερόμενος ρητά σε κυτταρικές σειρές όπως οι PER.C6 και HEK293T, (δηλαδή σ’ αυτές που χρησιμοποιούνται από τα εγκριθέντα πειραματικά «εμβόλια») ο συγγραφέας του εγγράφου της FDA δηλώνει:

 

«Η χρήση κυτταρικών σειρών που προέρχονται από όγκο καρκινικών σειρών είναι ένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειαςΟι κυτταρικές σειρές περιέχουν απειλές σε κατάσταση ‘λανθάνουσα’ ή ‘εν υπνώσει’ που μπορούν να ενεργοποιηθούν σε συνθήκες παρασκευής εμβολίων».

 

Εν αρχή ην η απόκρυψη

 

 

 • Αυτό σημαίνει ότι οι παραλήπτες των «εμβολίων» δεν θα γνωρίζουν την πιο κρίσιμη από τις πληροφορίες που θα έπρεπε να γνωρίζουν – εκτός και εάν ψάξουν και βρουν το ενημερωτικό δελτίο που προορίζεται για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, πράγμα που δεν γίνεται σχεδόν ποτέ.

 

Η ιταλική οργάνωση ερευνών και υπεράσπισης εμβολίων, η Corvelva , η οποία διεξήγαγε λεπτομερείς μελέτες του DNA από ακυρωμένες εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές σε «εμβόλια», προειδοποιεί ότι ένα τέτοιο DNA είναι ανώμαλο και δυνητικά προκαλεί όγκο.

Η Corvelva καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τα εμβόλια αυτού του είδους θα πρέπει να θεωρούνται αναξιόπιστα και δυνητικά επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία».

 

Μαζί με μια ποικιλία άλλων ανενεργών συστατικών, το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson περιλαμβάνει επίσης και πολυσορβικό-80, έναν «σταθεροποιητή» που, όπως έχουν δείξει διάφορες μελέτεςεπιτρέπει σε άλλες ουσίες να διαπερνούν τον αιματο-εγκεφαλικό φραγμό που αποτελεί κορυφαίο μέσο προστασίας του εγκεφάλου.

 

[ΣτΕ: To Polysorbate-80 είναι επιφανειοδραστική ουσία, πράγμα που σημαίνει μια ουσία που βοηθά άλλες ουσίες να παραμένουν αιωρούμενες σε ένα διάλυμα, ώστε να μπορούν να κατανέμονται ομοιόμορφα. Χωρίς το polysorbate-80 στα εμβόλια, τα συστατικά τους θα τείνουν να καθιζάνουν και να είναι πιο δύσκολο να ενεθούν.

Το Polysorbate-80 επιτρέπει στις ουσίες να διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα εμβόλιο περιέχει Polysorbate-80, κάθε συστατικό του εμβολίου έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στον εγκέφαλο.

Η έρευνα για το polysorbate-80 κατέληξε στο συμπέρασμα:

«Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το Polysorbate-80 αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (π.χ. παραγωγή θρόμβων του αίματος, καρδιακή προσβολή, καρδιακή ανεπάρκεια) και θανάτων σε ορισμένες περιπτώσεις. Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την επιβίωση και / ή αυξάνει τον κίνδυνο να αναπτυχθούν όγκοι ή να επανεμφανιστούν όγκοι σε ασθενείς με συγκεκριμένους τύπους καρκίνου».

Μια μελέτη από τη Σλοβακία διαπίστωσε ότι η έγχυση Polysorbate-80 σε αρουραίους κατά τις 4-7 ημέρες μετά τη γέννηση τους, «επιτάχυνε τα ποσοστά ωρίμανσής τους, παράτεινε τον οιστρογόνο κύκλο τους και μείωσε το βάρος της μήτρας και των ωοθηκών των ενήλικων αρουραίων, δηλαδή προκάλεσαν όλα τα συμπτώματα της χρόνιας διέγερσης από οιστρογόνα. Αυτές οι ανωμαλίες οδήγησαν σε αύξηση της στειρότητας στα ζώα στα οποία έγινε έγχυση Polysorbate-80».

[«Polysorbate-80 Risks», Vaccine Choice Canada (blog), 2013.10. / «Κίνδυνοι από το Polysorbate-80»]

 

Κατά συρροή κακουργήματα

 

Κατά την αξιολόγηση της πιθανής ασφάλειας του πειραματικού «εμβολίου» της Johnson & Johnson (και της Merck), θα ήταν σκόπιμο να ληφθούν υπόψη τα ρεκόρ των κατά συρροή κακουργημάτων  που έχουν διαπράξει αυτοί οι δύο εταιρικοί γίγαντες.

Ιδού μερικά από τα πιο πρόσφατα:

 

 • Το 2013, η Johnson & Johnson, με διαταγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να πληρώσει 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε αστικά και ποινικά πρόστιμα σχετικά με το αντιψυχωσικό φάρμακο Risperdal και δύο άλλα φάρμακά της, για την προώθηση των οποίων εφάρμοσε παράνομο επιθετικό μάρκετινγκ και άλλες παράνομες πρακτικές όπως απάτες, κλοπέςκαι εξαγορές ενός πλήθους «λειτουργών» στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της υγείας.

 

Το 2017, η Merck πλήρωσε 4,85 δισεκατομμύρια δολάρια, αφού ομολόγησε την ένοχή της ότι εμπορεύονταν παρανόμως το –εν γνώση της– θανατηφόρο φάρμακό της, Vioxx. Η εταιρεία αντιμετώπισε πολλές άλλες κατηγορίες για κατ’ εξακολούθηση απάτες, εξαπατήσεις και αμέλειες , οι οποίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων,  και τα εμβόλια MMR (για την ιλαρά, την παρωτίτιδα και την ερυθρά) και του HPV (του ανθρώπινου θηλώματος).

 

 • Το 2018, η Johnson & Johnson αναγκάστηκε να πληρώσει 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια,για το ταλκ των βρεφών (Baby Powder) που ήταν μολυσμένο με αμίαντο.
 • Το ποσό χαρακτηρίστηκε ως «η μεγαλύτερη αποζημίωση στη μέχρι τότε νομική ιστορία των ΗΠΑ».
 • Η απόφαση εκδόθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μιζούρι στο οποίο κατατέθηκαν εσωτερικά έγγραφα της J & J που απέδειξαν ότι η εταιρεία γνώριζε τη μόλυνση του ταλκ των βρεφών από τη δεκαετία του 1970. Αλλά, επειδή επρόκειτο για ένα από τα πλέον κερδοφόρα προϊόντα της, η εταιρεία επέλεξε να αποκρύπτει τις άκρως βλαπτικές συνέπειες του μολυσμένου με αμίαντο προϊόντος της επί 4 δεκαετίες.

Για το ίδιο θέμα, εκκρεμούν 25.000 αγωγές κατά τη J & J από πρώην χρήστες του ταλκ των βρεφών (Baby Powder) που ισχυρίζονται ότι ο αμίαντος του ταλκ τους προκάλεσε ανάπτυξη καρκίνων.

 

 • Το 2019, επιβλήθηκε στην Janssen, θυγατρική της Johnson & Johnson, να πληρώσει αποζημίωση ύψους 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έναν άνδρα που απέδειξε ότι η εταιρεία Johnson & Johnson δεν προειδοποιούσε τους ασθενείς ότι το Risperdal θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανάπτυξη γυναικομαστίας στα αγόρια, μια παρενέργεια για την οποία έχουν κατατεθεί χιλιάδες άλλες αγωγές εναντίον της. [Φιλαδέλφεια]

 

 • Το 2019, στην Johnson & Johnson επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 572 εκατομμυρίων δολαρίων από την Πολιτεία της Οκλαχόμα, για το ρόλο που διαδραμάτισε στην πρόκληση της λεγόμενης «κρίση των οπιοειδών».

 

Το έγκλημα της «κρίσης των οπιοειδών (νόμιμης ηρωίνης)

 

[ΣτΕ: Το έγκλημα της «κρίσης των οπιοειδών»: «Κάτω η παράνομη» και «Ζήτω η νόμιμη συνταγογραφούμενη τοξικομανία».

Η εταιρεία Johnson & Johnson έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκληση και τη διεύρυνση της συνεχιζόμενης ανθρωποβόρας κρίσης που προκλήθηκε από την προώθηση των συνταγογραφούμενων οπιοειδών, δηλαδή την προώθηση της νόμιμης  συνθετικά παραγόμενης ηρωίνης, από την οποία προκαλούνται 17.000 θάνατοι ετησίως κατά μέσο όρο κατά την πρώτη 20ετία του 21ου αιώνα – ένας αριθμός συντριπτικά υπέρτερος των περίπου 700-800 θανάτων ετησίως που προκαλούνται από τα νοθευμένα περιττώματα που προσφέρονται ως «ηρωίνη» στη μαύρη αγορά.

 

Συνεπώς, «κάτω η παράνομη» και «ζήτω η νόμιμη συνταγογραφούμενη τοξικομανία» που επιτρέπει στην Big Pharma να υφαρπάζει το κέρδος από τις εγκληματικές συμμορίες, και να μετατρέπει τους γιατρούς σε dealers οι οποίοι υποκαθιστούν τους μικρο-διακινητές του δρόμου, προς δόξα της «αν-ελεύθερης αγοράς», της εξάρτησης και του θανάτου.

 

48 πολιτείες και 2.000 περίπου τοπικές και κοινοτικές αρχές μήνυσαν εταιρείες της Big Pharma, υποστηρίζοντας ότι κατασκευάζοντας, διανέμοντας και προωθώντας παντοιοτρόπως τα άκρως εξαρτησιογόνα οπιοειδή, [δηλ. συνθετική ηρωίνη] είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για μια κρίση που σκότωσε πάνω 400.000 ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα από το 2000 και μετά, σύμφωνα με τα «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (CDC) των ΗΠΑ.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και οι πάνω από 47.000 θάνατοι το 2017 και ισάριθμοι θάνατοι του 2016.

Οι ενάγουσες αρχές υποστηρίζουν ότι τα ναρκωτικά κυκλοφόρησαν ανεξέλεγκτα εξαιτίας του ότι οι παρασκευάστριες εταιρείες τα προωθούσαν με κάθε νόμιμο και παράνομο τρόπο και «παρέλειπαν» συστηματικά να ακυρώνουν κάθε ύποπτη παραγγελίας τους».]

 

Η εφημ. Guardian για τα κακουργήματα της Big Pharma

 

Μετά από αυτά τα σκάνδαλα, η εφημερίδα Guardian έγραψε το 2019 ότι «οι ειδικοί ανησυχούν ότι μια από τις πιο γνωστές φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου είναι παγιδευμένη σε μια υπαρξιακή κρίση». Και επικαλούμενη τις αλλεπάλληλες «αποτυχίες των προϊόντων» της, τις συνεχείς δικαστικές αποφάσεις σε βάρος της και την έντονη υποβάθμιση της φήμης της, η εφημερίδα έθεσε το ερώτημα: «τι συμβαίνει με την Johnson & Johnson

 

Με την έλευση του «εμβολίου» COVID της Johnson&Johnson (το οποίο χορηγείται με εφάπαξ δόση και έχει ήδη πλασαριστεί ως «εμβόλιο για όλο τον κόσμο» που θα φέρει το πιθανό «τέλος της πανδημίας»), η εφημερίδα Guardian παρατηρεί ότι:

 

«Η Johnson & Johnson θα καταχωνιάσει όλες τις προηγούμενες ποινικές δραστηριότητές της στη μαύρη τρύπα της αμνησίας.

Θα αγνοήσει τα στοιχεία ασφαλείας όλων των προηγούμενων αποτυχημένων προσπαθειών για τη δημιουργία ‘εμβολίων’ αδενοϊού (συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων της κλινικής δοκιμής του δικού της ‘εμβολίου’ που διακόπηκε από την ίδια  τον  Οκτώβριο του 2020).

Και θα εξαπατήσει ένα σημαντικό αριθμό Αμερικανών που παρότι φοβούνται τα ‘εμβόλια’ COVID, θα δελεαστούν από την ευκολία της εφάπαξ δόσης του «εμβολίου» της Johnson & Johnson – ενός «εμβολίου» που, σύμφωνα με την FDA «δεν έχει άδεια για καμία ένδειξη».

 

Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα άτομα/εν δυνάμει θύματα αγνοούν ότι (σε αντίθεση με τα επικίνδυνα συνήθη φάρμακα) δεν μπορούν να μηνύσουν τους κατασκευαστές των «εμβολίων» COVID [τα οποία είναι απλώς φάρμακα] απαιτώντας αποζημίωση σε περίπτωση που τους προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες.

 

[Κι’ αυτό, γιατί η κρατική εξουσία και οι διεφθαρμένοι οργανισμοί της, έσπευσαν να παραχωρήσουν εκ των προτέρων στους κατασκευαστές των «εμβολίων» COVID πλήρη νομική ασυλία/ασυδοσία (αστική και ποινική) για οποιαδήποτε βλάβη θα προκαλέσουν τα προϊόντα τους, εφαρμόζοντας την αρχή ότι «όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά είναι πιο ίσα από τα άλλα»].

 

 

Το πρώτο μέρος του άρθρου για το «εμβόλιο» της Johnson & Johnson

 

Πηγή

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα