ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ? 11 ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ... “ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ”,  από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Σπύρο Καμπιώτη.

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ? 11 ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ... “ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ”, από τον Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Σπύρο Καμπιώτη.

22 Ιανουαρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:450
Μοίρασέ το
 
 
Σπύρος Καμπιώτης: “Μάλιστα …θεσμικοί λοιπόν. Όπως δηλ. εκείνοι οι ¨θεσμικοί¨ υπουργοί (¨εκλεγμένοι¨ ή διορισμένοι) που υπέγραψαν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τα … και πρέπει εμείς ¨οι αρνητές¨ να υπακούουμε στις ¨αποφάσεις τους¨ –(που τους έρχονται απ΄έξω)- και στις υπογραφές τους.
 
Εκείνες δηλ. τις ¨θεσμικές¨ αποφάσεις με τις οποίες, ¨θεσμικά¨ ξεπουλήθηκαν οι δρόμοι, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, οι σιδηρόδρομοι, οι δεκο, τα βουνά, ο αέρας, οι θάλασσες, η ενέργεια, τα αρχαία …η Μακεδονία.”

 
 
 
 
Αυτούς τους… “θεσμικούς” όσο τους ακολουθεί και τους πιστεύει ο αφελής λαός, η πορεία του προς την σκλαβιά και τον θάνατο, είναι δεδομένη.
 
Τα τεστ και η επιβολή της μάσκας, δεν είναι τίποτα περισσότερο από εισροή χρήματος στις τσέπες των αρμοδίων υγειονομικών εργαστηρίων και ο έλεγχος και η υποταγή της μάζας.
 
Όταν αντιληφθούμε ότι ο φόβος που έχουν ενσπείρει είναι ο τρόπος  που μας οδηγούν στην πλήρη υποταγή μας στα νεοταξικά τους σχέδια, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε στην αποτίναξη του ζυγού… αρκεί να μην είναι πολύ αργά… 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ.1. Αλήθεια, όταν ο ίδιος ο εφευρέτης του τεστ και επιστήμονες παγκοσμίου κύρους, δηλώνουν πως δεν είναι αξιόπιστα, γιατί αυτός ο ρημαδολαός, πάει να τα κάνει;;;
 
Υ.Γ.2. Όταν στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί εκατοντάδες χιλιάδες  άρθρα για την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος από την μάσκα, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ;;; 
 
 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ?
 
Οι διαδικασίες, και οι μετρήσεις με βάση τις δειγματοληψίες που λαμβάνον χώρα για αυτόν τον ρημαδο-ιό, γίνονται με την λογική του … ¨πειραγμένου¨ νομίσματος, -κορώνα γράμματα-, που κάθε φορά θα ¨πέφτει¨ από την πλευρά εκείνη που είτε μας βολεύει είτε μας συμφέρει (διότι βλέπεις τα συμφέροντα και οι επιδιώξεις είναι κτηνώδη όσο αφορά τουλάχιστον την οικονομική πλευρά του θέματος. Η πολιτική προσέγγιση είναι μία άλλη πολύ μεγάλη συζήτηση, … όχι του παρόντος.
 
Ας μείνουμε όμως προς το παρόν στο υγειονομικό και ερευνητικό κομμάτι που μας αφορά άμεσα.
 
Έχουμε γανιάξει από την πρώτη στιγμή εδώ και περίπου ένα χρόνο να λέμε, πως η δειγματοληψία έπρεπε να είναι τυχαία και όχι μεροληπτική και κατευθυνόμενη -(κάτι που ψέλλιζαν τον τελευταίο καιρό οι ¨ειδικοί¨ αλλά πάει …και αυτό περίπατο)-.
 
Τα πρωτόκολλα έπρεπε να είναι σαφέστατα διαφανή και αδιάβλητα.
Οι παραδοχές, οι υποθέσεις και τα ερωτήματα έπρεπε να είναι συγκεκριμένα και όχι …αχταρμάς ή ρωσική σαλάτα.
 
Το δείγμα έπρεπε να είναι διαστρωματικό και σε πολλά επίπεδα και οριοθετημένο, οι δε μεταβλητές (ανεξάρτητες και εξηρτημένες) ξεκάθαρες, καθώς και οι εμπλεκόμενοι παράγοντες.
 
Η ακολουθούμενη μεθοδολογία, έπρεπε να διέπεται από συγκεκριμένα και απαραβίαστα κριτήρια και πρωτόκολλα και όχι να είναι αλλοπρόσαλλη, διάτρητη και κατά το δοκούν κατευθυνόμενη.
 
Ο σκοπός και ο στόχος έπρεπε να είναι σαφέστατος συγκεκριμένος και όχι …ψάρεμα σε ¨θολά και βρώμικα νερά¨ και …ότι ¨βρέξει ας κατεβάσει¨, καθώς και αρκετά άλλα …ακατανόητα από ερευνητικής τουλάχιστον σκοπιάς.
 
Αν λοιπόν θέλουμε να λέμε και να μιλάμε για πραγματική επιστήμη και επιστήμονες, με ηθικούς κανόνες και επιστημονικές αρχές, τότε όλα τα παραπάνω, ήταν και παραμένουν απαραίτητα, απαιτητά και απαραβίαστα όσο αφορά τουλάχιστον την βασική έρευνα.
 
Ήδη αυτά θα έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί και να εφαρμόζονται συνεχώς και να μη γίνεται … το ότι κατεβάζει η γκλάβα του καθενός ή ότι φανεί του Λολοστεφανή.
 
Είναι κατανοητό?
 
Όχι τίποτα άλλο δηλ. γιατί εδώ και καιρό μας έχουν προκύψει κάθε λογής και κάθε καρυδιάς καρύδι και …παντογνωσιάς, όπου με περίσσια ¨επιστημονική¨ περισυλλογή αλλά και ¨πολιτική¨ σοφία, μας λένε αυστηρά και μας παραπέμπουν
–στολίζοντάς μας κατάλληλα- πως πρέπει να ακούμε τους ¨ειδικούς¨ επιστήμονες, γιατί λέει αυτοί είναι ¨θεσμικοί¨, και άρα ως ¨θεσμικοί¨, εκείνοι είναι που εκφράζουν την επιστήμη, και ένεκα τούτου, όοολοι εμείς πρέπει να υπακούουμε τυφλά.
 
Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, όοολα αυτά τα πολιτικά συστημικά μαζώματα που στελέχωσαν επιτροπές για να αποφασίζουν για την ζωή μας μαζί με το κάθε λογής τυχοδιωκτικό πολιτικό μπάζο είναι ¨θεσμοθετημένοι¨ με κομματική και κυβερνητική βούλα, …αλλά όμως δεν είναι θεσμός ένα σκασμό ειδικότητες γιατρών με αναγνωρισμένα πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, δημοσιεύσεις από δημόσια πανεπιστήμια και πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως παθολόγοι, καρδιολόγοι, μοριακοί βιολόγοι, γενετιστές, λοιμοξιολόγοι, … καθώς και άλλες ειδικότητες επιστημόνων και ερευνητών.
 
Μάλιστα …θεσμικοί λοιπόν. Όπως δηλ. εκείνοι οι ¨θεσμικοί¨ υπουργοί (¨εκλεγμένοι¨ ή διορισμένοι) που υπέγραψαν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τα … και πρέπει εμείς ¨οι αρνητές¨ να υπακούουμε στις ¨αποφάσεις τους¨ –(που τους έρχονται απ΄έξω)- και στις υπογραφές τους.
 
Εκείνες δηλ. τις ¨θεσμικές¨ αποφάσεις με τις οποίες, ¨θεσμικά¨ ξεπουλήθηκαν οι δρόμοι, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, οι σιδηρόδρομοι, οι δεκο, τα βουνά, ο αέρας, οι θάλασσες, η ενέργεια, τα αρχαία …η Μακεδονία.
 
Όπως επίσης ¨θεσμικά¨ διορίζονται οι νέοι δικαστές με καθηγητές επιμόρφωσης τραπεζικούς, και οι οποίοι δικαστές κατόπιν θα παίρνουν αποφάσεις όπου ένας εκ των διαδίκων θα είναι η … κάθε τράπεζα που χρηματοδότησε την επιμόρφωση των νέων δικαστών.
 
Όπως ακόμα ¨θεσμικά¨ θα μας παίρνουν τα σπίτια με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, όπως ¨θεσμικά¨ …. Και ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε και λένε για ¨θεσμική¨ υπακοή και εμπιστοσύνη?
 
Εγώ γελάμε και κλαίμε μαζί.
 
Μα ΝΑΙ τα λένε ¨δημοκράτες¨ και ¨πατριώτες¨ …τρομάρα τους.
 
Αλλά ας μη ¨ξεφεύγουμε¨ από το θέμα μας.
 
Θέλω να θέσω λοιπόν μερικές απλές, απλούστατες ερωτήσεις στους ¨θεσμικούς¨, που έχουν να κάνουν με το βασικό θέμα της ¨πανδημίας¨ που μας ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο.
 
1) Όσοι πήγαν και συνεχίζουν να πηγαίνουν οικειοθελώς για τεστ. Υπάρχει στην καρτέλα/φύλλο, κάποια σημείωση/ερώτηση που να αναφέρεται και να τσεκάρεται από τον υπεύθυνο καταγραφής, αν όλο το προηγούμενο διάστημα πριν το τεστ οι εξεταζόμενοι φορούσαν μάσκα ή όχι? Αν ΝΑΙ πόσες ώρες την ημέρα την φορούσαν?
 
2) Από ΌΛΟΥΣ αυτούς που ελέγχθηκαν και βγήκαν θετικοί αλλά και αρνητικοί, πόσοι είχαν οποιαδήποτε λοίμωξη είτε στη μύτη, είτε στο στόμα/ούλα,/δόντια, είτε στον φάρυγγα, είτε …? και πόσοι δεν είχαν? Και αυτοί που είχαν ή δεν είχαν, σε ποια κατηγορία ανήκαν? Στους θετικούς ή τους αρνητικούς?
 
3) Στο σύνολο των κατα-μετρημένων μέχρι στιγμής ¨κρουσμάτων¨, πόσοι ήταν οι συνεπείς με την μασκοφορία και πόσοι ήταν ¨αρνητές¨ που όμως έκαναν το τεστ?
 
4) Από τους ¨μασκοφόρους¨ ή τους ¨αρνητές¨ (αν υπήρχαν τέτοιοι στα τεστ), πόσοι από αυτούς βγήκαν θετικοί και σε ποια κατηγορία ανήκαν? Πόσοι εισήχθησαν σε νοσοκομείο για παρακολούθηση, πόσοι μπήκαν σε ΜΕΘ και πόσοι κατέληξαν ανάλογα την παραπάνω κατηγορία?
 
5) Αφού οι γρίπες εξαφανίστηκαν από την οικουμένη κατ΄συνέπεια και από την Ελλάδα με μηδενικά κρούσματα και νεκρούς και αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα οφείλεται -όπως βεβαιώνει και ο ΠΟΥ- στην μάσκα που εμποδίζει την είσοδο της γρίπης στο αναπνευστικό σύστημα, τότε γιατί κατά το ίδιο σκεπτικό δεν εξαφανίζεται και ο Κόβιντ μια και αυτός ανήκει στην κατηγορία των κοροναιών, που λίγο πολύ στα απόλυτα μεγέθη τους αυτοί δεν διαφέρουν ιδιαίτερα?
 
6) Αφού ως γνωστόν οι πνευμονίες δεν οφείλονται στους ιούς αλλά στα λοιμογόνα μικρόβια –εξ ου και η μέχρι πρότινος πριν την απαγόρευση αντιβιώσεις- που εισέρχονται στους πνεύμονες και που αυτά προκαλούν μικροβιακές πνευμονίες, και αφού οι πνευμονίες ένεκα της γρίπης –μέσω των μικροβίων- τουλάχιστον εξαφανίσθηκαν λόγω της μάσκας, τότε γιατί δεν εξαφανίζονται και οι πνευμονίες που οφείλονται στον Κοβιντ από τους φέροντας την μάσκα?
 
7) Στο επόμενο χειμερινό διάστημα που απομένει και όχι μόνο, θα αυξηθούν τα ¨κρούσματα¨? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Αν ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση μεγάλος αριθμός αυτών να οδηγηθεί σε ΜΕΘ και αρκετοί από αυτούς να καταλήξουν λόγω λοίμωξης και μικροβιακής πνευμονίας?
 
8)Υπάρχει περίπτωση, αριθμός ατόμων που θα καταλήξει, ο θάνατός τους να οφείλεται σε ηυξημένο μικροβιακό φορτίου που αυτό αναπτύχθηκε στην –υγρή- μάσκα και κατόπιν αυτό επανεισάχθηκε με τον εισπνεόμενο και βαριά φορτισμένο αέρα?
 
9) Όλα τα παραπάνω ήταν γνωστά στους ειδικούς της επιτροπής (και όχι μόνο) εδώ και πολλά χρόνια, από έγκυρες δημοσιευμένες σε ιατρικά περιοδικά, και από έρευνες όταν στις αρχές της ¨πανδημίας¨ πέρσι, ενημέρωναν τον κόσμο πως αυτές –οι μάσκες δηλ.- είναι επικίνδυνες για τον ευρύτερο πληθυσμό? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
 
10) Υπήρξαν πνευμονίες και επιπλοκές με άσχημη ή και τραγική εξέλιξη σε άτομα που κατ΄ επανάληψη αυτά βγήκαν αρνητικά στα τεστ που είχαν υποβληθεί?
 
11) Για όλα τα ανωτέρω υπάρχει η περίπτωση, η βασική αιτία να ήταν η μάσκα? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
 
ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
 
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ?

 

 

Πηγή

Προβολές : 450


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα