Τι ΑΠΟΛΥΤA ΣΚΟΤΕΙΝΟ ετοιμαζόταν στην Ουκρανία ΠΡΙΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ο Πούτιν;;; Η χώρα θα μετατρεπόταν σε... ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!!!

Τι ΑΠΟΛΥΤA ΣΚΟΤΕΙΝΟ ετοιμαζόταν στην Ουκρανία ΠΡΙΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ο Πούτιν;;; Η χώρα θα μετατρεπόταν σε... ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!!!

23 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το άρθρο που θα ταράξει τα νερά…

Μετά το 2014 και την ανατροπή του νομίμου προέδρου Γιανουκβιτς, στην Ουκρανία έγιναν πράγματα και θαύματα, τα οποία θα διαβάσατε σήμερα στο ΕΛ!

Ουσιαστικά, η Ουκρανία παρέδωσε την εξουσία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και σε άλλους υπερεθνικούς οργανισμούς, και για αυτό έχουν ξεσηκωθεί ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ παγκοσμίως, με την ρωσική επιχείρηση στην χώρα (δες ΕΔΩ τον Σόρος και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

Η Ουκρανία μετατράπηκε σε Εργαστήριο Μεγάλης Επανεκκίνησης των διεθνιστών.

Η Ουκρανία εργαζόταν και εργάζεται σκληρά, για να είναι το πρώτο έθνος που εφαρμόζει ουσιαστικά όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF): Ψηφιακή ταυτότητα , Διαβατήρια εμβολιασμού, Καθολικό βασικό εισόδημα (UBI), Σύστημα αξιολόγησης πολιτών και πολλά άλλα, που συνδυάζονται όλα, στην ήδη λειτουργική εφαρμογή Diia. Η χώρα μεταβιβάζει την εξουσία των πολιτών στο κράτος και την παραδίδει στο WEF και σε άλλους υπερεθνικούς οργανισμούς, γράφει γερμανικό δημοσίευμα.

Με τη δυναμική συμμετοχή του Προέδρου Volodymyr Zelensky, η Ουκρανία θα είναι μια Μέκκα για τα αμερικανικά εργαστήρια βιο-όπλων και θα ανοίξει το δρόμο για την ψηφιακή δικτύωση, το Metaverse, έναν εικόνικό κόσμο, στον οποίο θα είναι όλοι δικτυωμένοι και θα ελέγχονται. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ! Ο σύνδεσμος είναι η εφαρμογή ψηφιακής ταυτότητας, γνωστή ως “Diia”, ένα αρκτικόλεξο για το “The Government and Me”.

Το Κοινωνικό Πιστωτικό Σύστημα του Ζελένσκι

 

Το ταξίδι ξεκίνησε το 2019, αφού ο Ζελένσκι ήταν στην εξουσία μόνο για λίγους μήνες. Ιδρύθηκε το «Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού», με κύριο καθήκον την δημιουργία μιας κυβερνητικής πλατφόρμας για smartphone.

Η εφαρμογή Diia κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020. Από τότε, η πρόοδος επιταχύνεται.

Με περισσότερες από 50 εφαρμογές, online ταυτοποίηση και επίσημα κυβερνητικά κανάλια, διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, τα οποία περιλαμβάνουν: Άδεια οδήγησης, διαβατήριο εμβολιασμού Covid, φοιτητική ταυτότητα, δυνατότητα δημιουργίας επιχείρησης, αίτησης για ασφάλιση και λήψη κοινωνικών παροχών. Μια γαλλική πύλη τεχνολογίας έγραψε τα εξής σχετικά: «Ένα μοντέλο που προηγουμένως γνωρίζαμε μόνο από την Κίνα, με το κοινωνικό της σύστημα πίστωσης».

Πέρυσι, ο Ζελένσκι υποσχέθηκε ανταμοιβές 1.000 γριβνιών (περίπου 30 ευρώ) – περίπου το ένα δέκατο του τυπικού μηνιαίου μισθού – σε οποιονδήποτε πολίτη προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία πλήρους εμβολιασμού στην εφαρμογή Diia. Για όλα αυτά, ο Ζελένσκι ονομάστηκε «Επίτιμος προσκεκλημένος» για πρώτη φορά στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που φιλοξενήθηκε από τον αρχιτέκτονα «Great Reset» Klaus Schwab.

ΕΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ, ΠΩΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΑ… ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:

 

«Επενδυτική Μέκκα» για εταιρείες τεχνολογίας

Η ομιλία του Ζελένσκι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ περιλάμβανε το τσιτάτο της «νέας κανονικότητας». Υποστήριξε ότι οι σημερινοί παγκόσμιοι θεσμοί δεν λειτουργούν αποτελεσματικά και ότι η διεθνής ασφάλεια πρέπει να επανεξεταστεί.

Παρουσίασε ένα όραμα, στο οποίο η Ουκρανία θα έπαιρνε ηγετική θέση στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. 

Με αυτόν τον τρόπο, έδωσε ανοιχτά την ευκαιρία στη χώρα του για επενδύσεις.

Παρουσίασε το όνειρό του για ένα είδος Silicon Valley της Ανατολικής Ευρώπης, που θα μετέτρεπε τη χώρα του σε «επενδυτική Μέκκα». Ή, όπως το έθεσε ο Ζελένσκι: «Η Ουκρανία είναι ο τόπος όπου τα θαύματα γίνονται πραγματικότητα […] υπάρχει μια ουσιαστική ευκαιρία για επέκταση νέων οικονομικών τομέων».

Ο Schwab ενθουσιάστηκε από την ιδέα και ήταν ευχαριστημένος με τις «μεταρρυθμίσεις» στην χώρα, πολλές από τις οποίες είχαν ξεκινήσει από το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέσω δεξαμενών σκέψης που εξαρτώνται από το WEF στην Ουκρανία.

Επιπλέον, το παγκοσμιοποιητικό Atlantic Council, για παράδειγμα, αναγνώρισε την δυνατότητα για «καινοτομία», λίγο μετά την ορκωμοσία του Zelensky και ανέφερε μια εφαρμογή που μπορεί να χειριστεί συστήματα ενδοεπικοινωνίας, μέσω κινητού τηλεφώνου, καθώς και την εταιρεία blockchain Bitfury.

Το Ατλαντικό Συμβούλιο εξήρε τις εξελίξεις ως θετικές! Σε μια συνάντηση δικτύωσης, οι «νέοι παγκόσμιοι ηγέτες» του Schwab, ο Justin Trudeau και ο Zelenski, συζήτησαν πώς να εμβαθύνουν περαιτέρω τέτοιες «καινοτομίες».

Το Νταβός έχει επίσης το δικό του « Σπίτι της Ουκρανίας,» το οποίο είναι τακτικά διαθέσιμο για «δικτύωση» κατά την διάρκεια των συναντήσεων του WEF.

Προσφορές με Apple & Microsoft: Digital Census

Μετά την έκκληση του WEF, τα πράγματα κινήθηκαν γρήγορα. Σύντομα συνήφθη συμφωνία με την Apple, για από κοινού διεξαγωγή ψηφιακής απογραφής το 2023.

Για άλλη μια φορά, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Diia και την αμερικανική εταιρεία που βοηθά στη βελτίωσή της.

Συγκεκριμένα, η Apple σκόπευε να εντοπίσει « έργα προτεραιότητας που θα προωθήσουν τη μετάβαση της Ουκρανίας στην λειτουργία χωρίς χαρτί». Για άλλη μια φορά, η συνεργασία λειτουργεί υπό το «Υπουργείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού» – και δεν είναι μια μεμονωμένη περίπτωση.

Μόλις το 2020, το Υπουργείο ολοκλήρωσε μια παρόμοια συμφωνία με την Microsoft του Bill Gates, η οποία αναμενόταν να προσθέσει 500 εκατομμύρια δολάρια σε αξία. Η συνεργασία λέγεται ότι είναι εκτεταμένη, δημιουργώντας ένα «υψηλά ασφαλές οικοσύστημα πλατφόρμας cloud». Αυτό αναμενόταν να επηρεάσει «διάφορες βιομηχανίες και να προωθήσει την ενεργειακή μετάβαση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της γεωργίας και την βιωσιμότητα».

 Επιπλέον, οι υπάλληλοι της ουκρανικής κυβέρνησης και οι δημόσιες αρχές θα λάβουν ένα πλήρως δικτυωμένο περιβάλλον. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ!!!

Παρεμπιπτόντως, ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg, ο οποίος δημιουργεί το Metaverse, ένα είδος εικονικής πραγματικότητας που θα συνδέει όλο και περισσότερους τομείς της ζωής, φωτογραφήθηκε με τον Zelenski. 

Σημειώνεται πως το FACEBOOK κατηγορείται, πως επιτρέπει τις δημοσιεύσεις ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

 

Οι Ουκρανοί εξαγοράζονται για μια εικονική ζωή – 5 φορές περισσότερος μισθός

Για την προσέλκυση περαιτέρω επενδύσεων στην λεγόμενη «Diia City», ανακοινώθηκε το 2020, ένα ψηφιακό μοντέλο για μια οικονομική ζώνη με φορολογικά οφέλη για τις εταιρείες τεχνολογίας.

Μεταξύ των λίγων φόρων, που απαιτούνται από την «Diia City», είναι ένας στρατιωτικός φόρος για την υποστήριξη του ουκρανικού στρατού.

Οι διεθνιστές υπόσχονται υψηλούς μισθούς, περίπου πέντε φορές υψηλότερους από τον μέσο μισθό.

Στόχος είναι η δημιουργία 450.000 σχετικών θέσεων εργασίας, αλλά και να αποτελέσει το ψηφιακό μοντέλο της Ουκρανίας ένα «οικονομικό μοντέλο για απλουστευμένους οικονομικούς κανόνες» που θα αποτελούσε «την βάση για τον οικονομικό μετασχηματισμό ολόκληρης της χώρας».

Ο Ζελένσκι υποστήριξε πλήρως το έργο . Επανέλαβε αυτό που είπε στο Νταβός: «Θέλουμε να κάνουμε την Ουκρανία παγκόσμιο κόμβο πληροφορικής, ηγέτη στην καινοτομία και την τεχνολογία».

Ο στόχος ήταν να προσελκύσει ουκρανικές και διεθνείς εταιρείες πληροφορικής, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, επενδυτικά κεφάλαια, νεοφυείς επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς ομίλους.

Αυτά που θα γίνονταν, θα αφορούσαν την γεωργική τεχνολογία, έως την τεχνητή νοημοσύνη, κατασκευή drone, αεροσκάφη και διαστημική τεχνολογία, χρηματοοικονομική τεχνολογία, ιατρικά νευρωνικά δίκτυα και βιοτεχνολογία, διαφημιστική βιομηχανία, πλατφόρμες συναλλαγών, Internet of Things, εκδόσεις, εταιρείες blockchain, ψηφιακή εξωτερική ανάθεση, βιομηχανία γραφικών και εταιρείες ηλεκτρονικών αθλημάτων.

Με άλλα λόγια, ένα τεράστιο τεχνολογικό πάρκο με φορολογικά προνόμια για την «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση», στην οποία συγχωνεύονται άνθρωπος και μηχανή. 

Ο απώτερος στόχος, φυσικά, είναι το « Διαδίκτυο των Σωμάτων», στο οποίο, σύμφωνα με το σχέδιο του WEF, γίνεται η συλλογή «σωματικών δεδομένων μέσω μιας σειράς συσκευών που μπορούν να εμφυτευθούν, να καταποθούν ή να φορεθούν» – ΕΔΩ το σχετικό άρθρο του ΕΛ!

Αρχή του τέλους των μετρητών με βάση το μοντέλο της Κίνας;

Τα σχέδια είναι προφανή: η Ουκρανία προοριζόταν ως δοκιμή Beta για τον πλήρως δικτυωμένο κόσμο του Great Reset. Το διάσημο περιοδικό Forbes, για παράδειγμα, βεβαίωσε επίσης ότι η χώρα ηγείται της «επανάστασης του ψηφιακού νομίσματος ».

Η Ρωσία με την ειδική της επιχείρηση χάλασε, εκ των πραγμάτων, τα σχέδια! Από εδώ και πέρα τι θα γίνει;;;

 

Πηγή

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα