Τι κρύβεται πίσω από την σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ στον Μητσοτάκη και τον προσβλητικό χαρακτηρισμό “ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ”;;;

Τι κρύβεται πίσω από την σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ στον Μητσοτάκη και τον προσβλητικό χαρακτηρισμό “ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ”;;;

18 Ιουλίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,755
Μοίρασέ το

 

Και επειδή το θέμα μου φάνηκε περίεργο, άρχισα να το ψάχνω κι εγώ, με φίλους  και συναδέλφους δημοσιογράφους από την Κέρκυρα...

Έτσι έμαθα αρκετά πράγματα για την Οικογένεια που ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Και οι πληροφορίες μου, έρχονται να δέσουν με τις πληροφορίες που δίνει ο παρακάτω σχολιαστής,  από την σχετική ανάρτηση…

Όσο για τα τρία χρόνια που έχει να εμφανιστεί ο γέρος της δυναστείας, “πολλά ακούγονται”, ακόμα και ότι είναι ήδη νεκρός, αλλά δεν μπορούν να πιστοποιηθούν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δεν νευρίασε ο μπάρμπας, ο Ιάκωβος, αλλά ο μικρός ο Ναθαναήλ.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης της βίλλας.

Κερκυραίος δημοσιογράφος μου είπε – πριν ένα μήνα – πως ο μπάρμπας έχει να εμφανιστεί στην βίλλα εδώ και 3 έτη.

Η κόρη του μπάρμπα και αδελφή του Ναθαναήλ είχε έλθει πέρυσι το καλοκαίρι και άλλαξε όλο το προσωπικό που είχε προσλάβει ο πατέρας της, πλην του Δένδια.

Για αυτό από το 2018 ο Δένδιας είναι αρνητικός για το Πρότζεκτ.

Πιστεύω με σιγουριά, ότι υπάρχει ενδοοικογενειακή κόντρα και ο Κούλις είχε πάρει οδηγίες από τον επιχειρηματία μπαμπά Ιάκωβο, που εξόργισαν τον φυσιολάτρη (νεαρό – τρόπος του λέγειν) Ρότσιλντ.

Κοινώς έμπλεξε ο Κυριάκος, κάτι όμως που βραχυπρόθεσμα δεν θα του στοιχίσει, γιατί τα νήματα των ΜΜΕ και της Πολιτικής τα κινούν ο μπάρμπας Ιάκωβος και ο εξάδελφός του ο Ντέϊβ της Γαλλίας.

Όταν ποτέ αποδημήσει ο μπάρμπας, τότε θα πρέπει να προσέχει πολύ ο Κυριάκος.

Καμμία σχέση εδώ και αιώνες με την Κέρκυρα δεν είχαν οι Ρότσιλντ. Ούτε ιστορικούς δεσμούς που γράφει το άρθρο.

Η σχέση είναι πρόσφατη.

Ο γιός του Ναυάρχου Αλεξ. Χατζηκυριάκου (εξ΄ ου και το Χατζηκυριάκειο Πειραιώς, όπου η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων) ήταν ο ζωγράφος Νίκος Γκίκας – Χατζηκυριάκος (1906-1994), ο οποίος είχε εξοχικό σπίτι στην περιοχή της Κερασιάς Κασσιόπης στην Β.Α. Κέρκυρα.

Ο Γκίκας παντρεύτηκε το 1961 στο Λονδίνο την Εβραία Μπάρμπαρα Ιουδήθ Χάτσινσον σε τρίτο γάμο της.

Ήταν πρώην σύζυγος του Βαρώνου Ναθαναήλ Βίκτωρος Ρότσιλντ, με τον οποίο είχε αποκτήσει 2 κόρες και το 1936 τον Ιάκωβο Ρότσιλντ.

O Γκίκας to 1971 έγραψε την γη και το σπίτι της Κέρκυρας στον νεογέννητο εγγονό της γυναίκας του, τον Ναθαναήλ, γιό του Ιακώβου Ρότσιλντ. Σε αυτόν δηλαδή που έκραξε τον Μητσοτάκη.

Η Μπάρμπαρα απεβίωσε το 1989.

Μετά τον θάνατο του Γκίκα το 1994, όλη η περιουσία του στην Κέρκυρα περιήλθε στα χέρια των Ρότσιλντ.

 

Τα έγραψα όλα τμηματικά και με δοκιμές αφαιρώντας φράσεις και ορισμένα ονόματα, επειδή μου τα κόβει το Disqus, πιθανόν κατόπιν άνωθεν εντολής.

 

Οι Ρότσιλντ όρισαν διαχειριστή της περιουσίας τους στην Κέρκυρα τον δικηγόρο Ν. Δένδια και το 2005, με την παρουσία του τότε νέου Βουλευτή της ΝΔ, Ν. Δένδια, ο Δήμαρχος Κασσιόπης Κατσαρός (του ΠΑΣΟΚ) ανακήρυξε τον Ιάκωβο Ρότσιλντ επίτιμο Δημότη.

Το 2012, η Κυβέρνηση Σαμαρά, με τον Δένδια πλέον Υπουργό, έβγαλε στο σφυρί μέσω ΤΑΙΠΕΔ την περιοχή Ερημίτης της Κασσιόπης (δίπλα στην βίλλα Ρότσιλντ) για 99 έτη.

Την δημοπρασία την κέρδισε το 2013 η Ιουδ.κεφαλαίων εταιρεία “NCΗ Capital Inc” μέσω της εταιρείας “Επενδύσεις Ακινήτων Νέα Κέρκυρα ΑΕ”.

 

 

Επειδή μου φαίνεσαι ενημερωμένος μήπως ξέρεις τους βασικούς μετόχους της τράπεζας της Ελλάδος και της εθνικής κάποτε τα έβρισκες, αλλά εδώ και μερικά χρόνια δε τα βρίσκω στο net

 

8% έχει η Ελλάς. Τα υπόλοιπα μικρομέτοχοι (προφανώς εικονικοί) που δεν πωλούν ποτέ τις μετοχές τους.

 

Οι μετοχές της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ονομαστικές και ε​ισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών από ​12 Ιουνίου 1930.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος ανέρχεται σήμερα στο ποσό των 111.243.361,60 ευρώ διαιρούμενο σε 19.864.886 μετοχές ονομαστικής
αξίας 5,60 ευρώ η καθεμιά, ενώ το πλήθος των μετόχων της ανέρχεται περίπου σε 17.000.

Τι ψάχνεις να βρείς? Ψύλλους στα άχυρα? Εγώ με αυτήν την υπόθεση δεν ασχολούμαι καν.

Αφού όλοι γνωρίζουμε πως όποιο όνομα και να έχουν οι 17.000 υπάλληλοι του 92% το αφεντικό τους είναι ένα.

Μόνο το 8% κατέχει το Ελληνικό Κράτος.

Αν ήμουν Κυβερνήτης της Χώρας, θα έφτιαχνα άλλη Κρατική Τράπεζα και θα έκοβα άτοκο Κρατικό Χρήμα, αν προλάβαινα πριν με καθαρίσουν, όπως καθάρισαν τον Καποδίστρια και τόσους άλλους Κυβερνήτες Κρατών.

 

Τι μεσολάβησε και τώρα ο Ναθαναήλ Ρότσιλντ είναι αρνητικός με το Cassiopi Project, για το οποίο ήταν θετικός ο πατέρας του, είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερη έρευνα.

Ίσως κάποια αλλαγή στα σχέδια που υπήρχαν το 2012.

Στο Πρότζεκτ είναι αντίθετος και ένας άλλος δισεκατομμυριούχος γείτονας, ο Γιόργκ Ροκενχάουζερ, που έχει αποκτήσει παρακείμενη με τον Ερημίτη έκταση με 1.000 ελαιόδεντρα, πλησίον της βίλλας του Γκίκα (νυν Ρότσιλντ).

Αυτός θέλει η περιοχή να καταστεί καταφύγιο αγρίων ζώων.

Μαζί τους εμφανίζεται να συντάσσεται και ο Ρομπ Λούκας, Managing Partner της Σι Βι Σι Κάπιταλ, αλλά και η Λη Ντούρελ, χήρα του γνωστού συγγραφέα Τζέραλντ Ντούρελ, που έγραφε βιβλία για την Κέρκυρα.

Επίσης μια ομάδα “επενδυτών-ακτιβιστών” μαζί με άλλους υποστηρικτές και υπό το σύνθημα Σέϊβ Ερημίτης, που είχαν υιοθετήσει τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις, εμφανίζονται να έχουν στείλει επιστολή στις Ελληνικές Αρχές για το θέμα.

Μάλιστα, έχουν προτείνει, μεταξύ άλλων, να αγοράσουν οι ίδιοι την έκταση, κάτι που είναι πλέον αργά, αφού ο διαγωνισμός έγινε το 2012 για την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου, προς ικανοποίησιν των δανειστών.

Επί πλέον ο Δένδιας, από το 2018 εξέφρασε την αντίθεσή του για την ολοκλήρωση του Πρότζεκτ. Κάτι σημαίνει αυτό.

 

Σημειωτέον πως το 2013 ένας από τους 8 Διαχειριστές της Εν Σι Έϊτς Κάπιταλ, ήταν φίλος και ομοεθνής του Βαρώνου Ιάκωβου Ρότσιλντ με μεγάλη προϋπηρεσία σε μεγάλες ομοεθνείς του Εταιρείες και ήταν αυτός που θα διαχειριζόταν την Οικοδόμηση της Κασσιόπης.

Άραγε τι συνέβη με αυτόν τον τύπο?

Μήπως αυτός είναι το κλειδί της επιθέσεως κατά Μητσοτάκη?

 

Οι Ελληνες τελικά έχουν κάνει τις πιο απίστευτες προσμίξεις, που αλλού είναι πετυχημένες και αλλού πλήρως αποτυχημένες. Εξαρτάται από το ήθος και το ποσοστό πατριωτισμού και συνειδήσεως του Έλληνος ή “Ελέεινος”..

 

Ο Γκίκας, αν και καλός ζωγράφος δεν είχε καλές σχέσεις με τον καταγόμενο από τα Ψαρά Ναύαρχο ήρωα πατέρα του.

Για τον λόγο αυτόν και προτίμησε να χρησιμοποιεί το Αρβανίτικης καταγωγής επώνυμο της Υδραίας μητέρας του.

Το που παντρεύτηκε την πρώην Βαρωνέσα, του άνοιξαν οι διεθνείς πόρτες για να εκθέσει τα έργα του και να καταλάβει θέσεις.

 

Πηγή

Προβολές : 1,755


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα