Τους έχει τυλίξει σε μια ... λαδόκολλα και θα τους πάει μέχρι τέλους, μέσα από τις δικές τους δηλώσεις. Εξευτελίζει και τον υπουργό “υγείας” ο Νίκος Αντωνιάδης (βίντεο)

Τους έχει τυλίξει σε μια ... λαδόκολλα και θα τους πάει μέχρι τέλους, μέσα από τις δικές τους δηλώσεις. Εξευτελίζει και τον υπουργό “υγείας” ο Νίκος Αντωνιάδης (βίντεο)

22 Αυγούστου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:600
Μοίρασέ το
 
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Είστε αδίστακτοι!!!
 
Ό,τι όμως και αν κάνετε, όσες συκοφαντίες και απειλές και αν εκτοξεύσετε, όσους δημοσιογράφους και όσα κανάλια και αν δωροδοκήσετε, τα ίδια σας τα λόγια, οι ίδιες σας οι πράξεις, σας ξεγυμνώνουν.
 
Θα σας κυνηγάνε μέχρι το οριστικό τέλος αυτού του φριχτού εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Αυτής της τεράστιας απάτης.
 
Η έκρηξη στον ωκεανό των ψεμάτων σας έχει ακουστεί σε όλη τη χώρα.
 
Και το τσουνάμι της οργής του κόσμου μεγαλώνει.
 
Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πια γι αυτό…”
 

 

Τσιάρα, υπουργέ “υγείας”, την λαϊκή παροιμία. “τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και μεταξωτούς κώλους…” την γνωρίζεις φυσικά… 

Υπουργό, δεν σε έκανε ο Μητσοτάκης… σε έκαναν όλα εκείνα τα “θρασίμια” που σε ψήφισαν και … φυσικά να μην ξεχνάμε και τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC, που σας έδωσε την εξουσία.

ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΓΑΝΩΤΟ ΤΕΝΕΚΕ.

Τα βάλατε με τον λαό… τα βάλατε με τα παιδιά μας… τα βάλατε με όλους εμάς που αντιστεκόμαστε και μας απειλείτε πως θα μας στείλετε στην… “δικαιοσύνη”…

Και κάνατε και το μοιραίο λάθος, να τα βάλετε και με τον Νίκο Αντωνιάδη…

Μα την αλήθεια, γουστάρω που σας πάει… @$μώντας…

Και δεν το γουστάρω μόνον εγώ… το γουστάρουν και εκατοντάδες χιλιάδες πλέον ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το τέλος σας θα έρθει σύντομα και μαζί μ’ αυτό και το τσουνάμι της οργής εναντίον σας που θα σας πνίξει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!
 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ,
ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ »ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ», ΤΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» ,
ΚΑΙ Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ, Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ :
 
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ;;;
 
ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο »ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ» ΜΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ
ΚΑΙ Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
 
———-
 
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ένας μικροβιολόγος στην πολιτική ηγεσία της Δικαιοσύνης, προχθές, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παίρνοντας πάσα από τους δημοσιογράφους, συκοφάντες όλων όσοι αμφισβητούν με επιστημονικά στοιχεία και την κοινή λογική την «πανδημία» (τα εισαγωγικά τα έχει βάλει ο Τσιόδρας, και θα καταλάβετε γιατί), οι οποίοι τον ρωτούσαν με «αγωνία» «πώς θα σταματήσουμε αυτό το κατασκευασμένο ψέμα, την παραπληροφόρηση», είπε τα εξής καταπληκτικά:
 
-«Βλέπετε ότι η συνέπεια αυτής της πανδημίας είναι το τέλος των ανθρώπων»!!!
 
Ο άνθρωπος αυτός, γιατρός ο ίδιος, μιλάει για το «τέλος των ανθρώπων» ως συνέπεια της «πανδημίας».
 
Με καταγεγραμμένους θανάτους λόγω “Covid-19” 789.909 στο συνολικό πληθυσμό της γης των 7,594 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, δεν γράφω καν το ποσοστό θνησιμότητας, γιατί θα εξοργιστώ κι άλλο με το κατασκευασμένο ψέμα του Τσιάρα, ο οποίος κοιτάει στον καθρέπτη αλλά κατηγορεί εμάς.
 
Η οργή μου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όσο θυμάμαι τον Τσιόδρα να λέει:
«Κάναμε μία ακόμα υπερβολή: Όποιος πέθαινε με ή από Covid, καταγράφαμε ΣΑΝ να πέθαινε από Covid. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πέθαινες από Covid. Το καταγράφαμε ΣΑΝ να πέθαινες από Covid. Το βάζαμε δηλαδή μέσα στην ΚΟΙΝΗ δεξαμενή»!!!
 
Όσο θυμάμαι δηλαδή την ομολογία Τσιόδρα για το κατασκευασμένο ψέμα της καταγραφής θανάτων ανθρώπων ΣΑΝ να είχαν πεθάνει από Covid.
 
Χρειάζεται να μας εξηγήσει ο Μπαμπινιώτης, ο οποίος είναι ήδη έξαλλος για την καταγραφή των «κρουσμάτων», τι σημαίνει αυτό το «σαν» στην πρόταση του Τσιόδρα;
 
Συνεχίζουμε όμως με Τσιάρα, γιατί μετά έπεσαν οι κεραυνοί κατά των «κατασκευασμένων ψεμάτων».
Επικαλέστηκε λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα »κατασκευασμένου ψέματος».
 
Και εδώ θα τρελαθείτε, γιατί με το παράδειγμα αυτό έφερε στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών ψεμάτων και των ανθρώπων που θα διωχθούν από τον εισαγγελέα για «διασπορά ψεύτικων ειδήσεων» ,τον …Σωτήρη Τσιόδρα!!!
 
 
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:
«Πώς θα το σταματήσουμε αυτό; Το κατασκευασμένο ψέμα; Την παραπληροφόρηση;»
 
ΤΣΙΑΡΑΣ (σε συνέχεια του τέλους των ανθρώπων ως συνέπεια της «πανδημίας»):
«Αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Δηλαδή, όση φαντασία χρειαστεί να έχει κάποιος, όσο και να προσπαθεί να το δικαιολογήσει μέσα από άλλες μορφές, ότι ΔΗΘΕΝ ‘είχαμε θανάτους και στο παρελθόν αλλά, αν μετρήσουμε, είναι ίδιοι σε αριθμό’ και διάφορες άλλες τέτοιες λογικές που ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν τεράστιο κίνδυνο, που αν δεν στοιχίσει ενδεχομένως σε δικές μας ζωές, θα στοιχίσει σε ζωές δικών μας ανθρώπων.
Υπάρχουν εργαλεία στη Δικαιοσύνη, υπάρχει το 191 του Ποινικού Κώδικα που τιμωρεί όσους διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις.
Και όσοι πιστεύουν ότι με έναν συγκεκριμένο τρόπο μπορούν να αλλάξουν μία πραγματικότητα που όλοι ξέρουμε ποια είναι».
 
 
Ο μικροβιολόγος, αφού άλλαξε τα φώτα στο άρθρο 191, είπε:
 
-Όσοι συγκρίνουν τους θανάτους στο παρελθόν, τους οποίους ευθέως αμφισβητεί («δήθεν»), προφανώς αυτούς της εποχικής γρίπης (γιατί εμείς οι συνωμοσιολόγοι, με αυτούς κάνουμε τις συγκρίσεις, όχι με καρκίνους, από το κάπνισμα, το αλκοόλ, την πείνα ή τις αυτοκτονίες…), με αυτούς του Covid, είναι φαντασιόπληκτοι, επικίνδυνοι και διασπείρουν ψεύτικες ειδήσεις.
 
Πολύ ωραία. Προσπερνώντας την ΠΑΓΙΑ πρακτική όλων αυτών που μας κουνάνε το δάκτυλο και μας συκοφαντούν, να μην εξηγούν ΠΟΤΕ γιατί αυτά που λέμε δεν είναι έτσι, αλλά περιορίζονται σε αφορισμούς, αοριστίες και ύβρεις, πάμε να δούμε το βίντεο που ανεβάζω και τι έλεγε ο Σωτήρης Τσιόδρας την 1η Απριλίου για τους θανάτους από την εποχική γρίπη και τη σύγκριση που αυτός έκανε με τον Covid.
 
Αυτά που έλεγε δηλαδή και ουδεμία σχέση έχουν με τα επιδημιολογικά δεδομένα ή την εξέλιξη της εκάστοτε γρίπης ή του εκάστοτε κορωνοϊού.
Πρόκειται δηλαδή για πάγιες θέσεις και συμπεράσματα.
 
Τα ΙΔΙΑ ακριβώς θα έλεγε στον Τσιάρα, αν ήταν στο στούντιο του ΣΚΑΪ μαζί του:
 
«Το ΙΔΙΟ πρόβλημα αντιμετωπίζουμε με την ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ. Η οποία ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ είναι ΕΔΩ και ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ κατ´ εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290.000 έως 600.000 ανθρώπους. Είναι ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων που θα πεθάνουν από τη γρίπη σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο. Άρα έχουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μία ‘ΠΑΝΔΗΜΙΑ’»!!!
 
Τα εισαγωγικά στη λέξη «πανδημία» δεν είναι δικά μου.
Είναι του Τσιόδρα!
Το βλέπετε στο βίντεο!
 
Είτε πάνε αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι στα κανάλια, με την ασφάλεια που τους παρέχει το εμετικό περιβάλλον των αργυρώνητων ΜΜΕ, είτε δεν τους νοιάζει μέσα στην αλαζονεία της εξουσίας, είναι πραγματικά απίστευτο το πώς ξεφτιλίζονται εκθέτοντας ο ένας τον άλλον.
 
Είναι δηλαδή ξεκάθαρο ότι ο Τσιάρας κατηγορεί ετεροχρονισμένα τον Τσιόδρα ως φαντασιόπληκτο, παράλογο, επικίνδυνο και ότι διασπείρει ψεύτικες ειδήσεις!!!
 
Φυσικά, τίποτα απ´ όλα αυτά δεν είναι ή δεν κάνει.
 
Την αλήθεια έλεγε τότε, όπως την αλήθεια έλεγαν αυτός και ο Σύψας όταν βεβαίωναν τον ελληνικό λαό ότι οι μάσκες προστατεύουν μόνο τους πάσχοντες και ότι η χρήση της από τον γενικό πληθυσμό ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και τη ζωή του.
 
Όπως την αλήθεια λένε και τώρα όταν βεβαιώνουν τον ελληνικό λαό ότι τα παιδιά είναι η ασφαλέστερη ηλικιακή ομάδα, αλλά εισηγούνται με βάση την αντίθετη παραδοχή, εκθέτοντας τα παιδιά μας, ακόμη και στα νηπιαγωγεία, όπως είπε χθες η Κεραμέως, σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους.
 
Είναι η αλήθεια αυτή που επιχειρείται να μας επιβληθεί ως ψέμα, με την διαπόμπευσή μας, με την κατασυκοφάντησή μας και την απειλή ποινικών διώξεων και φυλακίσεων.
 
Λειτουργώντας και ενεργώντας ως εκπρόσωποι του πιο σκοτεινού και απεχθούς απολυταρχικού καθεστώτος.
 
Είναι η αλήθεια που ξεπροβάλλει και αποκαλύπτεται μέσα από τις δικές τους πράξεις και συμπεριφορές.
 
Όταν οι ίδιοι παραβιάζουν τα μέτρα εκείνα που οι ίδιοι έχουν επιβάλει σε όλους εμάς αλλά οι ίδιοι πάλι εξαιρούν προκλητικά τους εαυτούς τους, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι γνωρίζουν ότι τα μέτρα αυτά δεν προστατεύουν πραγματικά την ατομική και τη δημόσια υγεία.
 
Γιατί εν προκειμένω, η παραβίαση από τους κυβερνώντες των μέτρων που οι ίδιοι αποφασίζουν και επιβάλλουν στους ιθαγενείς, είναι η μοναδική περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά που δεν ωφελεί τους ίδιους αλλά τους βλάπτει!!
 
Όταν π.χ. είχαν επιβάλει σε όλους μας τα capital controls και βγάζαμε 20 ευρώ την ημέρα, αλλά οι ίδιοι τα παραβίαζαν σηκώνοντας χιλιάδες ευρώ και στέλνοντας στο εξωτερικό το ένα έμβασμα μετά το άλλο, η παραβίαση αυτή τους ωφελούσε.
 
Εδώ; Τώρα;
 
Είναι σαν να μας απαγορεύουν να ακουμπήσουμε την επιφάνεια ενός τραπεζιού γιατί αν το κάνουμε θα κολλήσουμε έναν μολυσματικό ιό, θα αρρωστήσουμε και θα πεθάνουμε (Τσιάρας: «η συνέπεια της πανδημίας είναι ο θάνατος των ανθρώπων»), αλλά οι ίδιοι ακουμπάνε το ίδιο τραπέζι και με τα δυο τους χέρια…
 
Απλή λογική:
 
Θα το έκαναν ποτέ αυτό αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πίστευαν ότι θα κολλήσουν τον μολυσματικό ιό και θα πεθάνουν;;;
 
Φυσικά όχι!! Το κάνουν γιατί δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα. Και ενώ το ξέρουν, καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, καταστρέφουν την ελληνική οικονομία και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.
 
Είστε αδίστακτοι!!!
 
Ό,τι όμως και αν κάνετε, όσες συκοφαντίες και απειλές και αν εκτοξεύσετε, όσους δημοσιογράφους και όσα κανάλια και αν δωροδοκήσετε, τα ίδια σας τα λόγια, οι ίδιες σας οι πράξεις, σας ξεγυμνώνουν.
 
Θα σας κυνηγάνε μέχρι το οριστικό τέλος αυτού του φριχτού εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Αυτής της τεράστιας απάτης.
 
Η έκρηξη στον ωκεανό των ψεμάτων σας έχει ακουστεί σε όλη τη χώρα. Και το τσουνάμι της οργής του κόσμου μεγαλώνει.
 
Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πια γι αυτό…
 
"ΚΕΛΑΗΔΗΜΑ" ΤΣΙΟΔΡΑ 2019: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΓΡΙΠΗΣ ΜΕ ΕΩΣ 650.000 ΝΕΚΡΟΥΣ!
 
 
 

 

Πηγή

 

Το βίντεο, είναι από το ιστολόγιο

 
Ο επιφανής Λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, ένας πραγματικά από τους καλύτερους στον κόσμο, “κελαηδάει” με την εγκυρότητά του τον Σεπτέμβριο του 2019, ότι κάθε χρόνο στον κόσμο συμβαίνει μια “Πανδημία” εποχικής Γρίπης, που σκοτώνει από 290.000 έως 650.000 ανθρώπους! Φέτος όμως ο “τρομερός Κορωνοϊός” έχει “σκοτώσει” μόλις 46.500 παγκοσμίως (στοιχεία 1-4-2020)! Μόλις το 1/10 της ετήσιας Γρίπης! Με την καμπύλη μάλιστα στο άνω σχεδόν σημείο! Αλλά καμία χρονιά, με τα έως 650.000 θύματα, δεν είδαμε να κλείνουν οι χώρες, να πανικοβάλλονται οι πολίτες, να τρομοκρατούν τα Δελτία Ειδήσεων και το χειρότερο, να κατεδαφίζονται ολόκληρες Οικονομίες, να φτωχοποιούνται ξαφνικά εκατομμύρια άνθρωποι ή να κλείνουν Πασχαλιάτικα τις Εκκλησίες! Φέτος γιατί κύριε Τσιόδρα; ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Σημ. Το βίντεο είναι από ρεπορτάζ του CNN Greece στις 30-9-2019

 

Προβολές : 600


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα