ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ “ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΝΟΣΙΑΣ” ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ “ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΝΟΣΙΑΣ” ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

27 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:265
Μοίρασέ το

Αυτό το όραμα που σκιαγράφησε η IATA είναι εκείνο όπου οι άνθρωποι που θα επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς, θα αντιμετωπίζουν επεμβατικά μέτρα ασφαλείας, επιτήρηση, βιομετρική παρακολούθηση, διαβατήρια ανοσίας, ελέγχους θερμοκρασίας και γενικά, λιγότερη ανθρώπινη επαφή λόγω φυσικής απόστασης, όπως και λιγότερη επικοινωνία με πραγματικούς ανθρώπους .

“Λιγότερη ανθρώπινη επαφή”… μας θέλουν άψυχα ζόμπι, αποκομμένα από τους ανθρώπους γύρω μας, για να είναι πιο εύκολος ο απόλυτος έλεγχος επάνω μας…

Κι αναρωτιέμαι, πως μπορούν να σωθούν οι λαοί, από τις σατανικές μεθόδους της ελιτίστικης ΚΑΜΠΑΛΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Derrick Broze
The Last American Vagabond

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΗΤΗΣΕ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΑΝΟΣΙΑΣ, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΚΑΝΟΝΙΚΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA), η οποία εκπροσωπεί 299 αεροπορικές εταιρείες, εξέδωσε πρόσφατα δημοσίευσή με τίτλο ”Βιοασφάλεια για την Αερομεταφορά- Οδηγός για την Επανεκκίνηση των Αεροπορικών- Biosecurity for Air Transport A Roadmap for Restarting Aviation” ,  η οποία σκιαγραφεί τη στρατηγική τους για το άνοιγμα των αεροπορικών ταξιδιών καθώς οι κυβερνήσεις αρχίζουν να άρουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

 

Κάτω από μια ενότητα με τίτλο «Η εμπειρία των επιβατών» και «Προσωρινά μέτρα βιοασφάλειας», η IATA περιγράφει το όραμά τους για τις πτήσεις μετά τον COVID-19. Ο οργανισμός ζητά την ανίχνευση επαφών , μια αμφιλεγόμενη μέθοδο παρακολούθησης των πολιτών, για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του COVID-19.

 

«Προβλέπουμε την ανάγκη συλλογής λεπτομερέστερων στοιχείων επικοινωνίας των επιβατών, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς εντοπισμού», αναφέρει η έκθεση. “Όπου είναι δυνατόν, τα δεδομένα πρέπει να συλλέγονται σε ηλεκτρονική μορφή (από διάφορες πλατφόρμες δεδομένων) και πριν από την άφιξη του επιβάτη στο αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένης της πλατφόρμας eVisa όπως και από τις ηλεκτρονικές πλατφόμες άδειας ταξιδίου.”

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το αίτημα για check-in προ της επιβίβασης μέσω «ηλεκτρονικών πλατφόρμων άδειας ταξιδιού» συμπίπτει με την πρόσφατη ανακοίνωση του Covipass και του του Health Pass από την Clear , όπου και τα δύο απαιτούν ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που χρησιμοποιεί βιομετρικά στοιχεία και αποθηκεύει δεδομένα ταξιδιών, υγείας, και τα στοιχεία ταυτότητας.

Ο Alexandre de Juniac, Διευθύνων Σύμβουλος της IATA, δήλωσε στην δήλωσε στην Arabian Industry ότι «μια προσέγγιση πολλών επιπέδων» που συνδυάζει πολλαπλά μέτρα που «εφαρμόζονται παγκοσμίως και αμοιβαία αναγνωρίζονται από τις κυβερνήσεις» είναι «ο δρόμος προς τη βιοασφάλεια».

Η IATA ζητά επίσης έλεγχο θερμοκρασίας στα σημεία εισόδου των τερματικών σταθμών του αεροδρομίου. Οραματίζονται την αεροπορική εμπειρία με φυσική απόσταση 1 με 2 μέτρων σε όλο το αεροδρόμιο. Η IATA πιστεύει ότι ενδέχεται να απαιτηθούν αλλαγές στα κτίρια του αεροδρομίου για να επιτρέπεται η φυσική απόσταση. Η IATA συνέστησε επίσης «καλύμματα προσώπου» για επιβάτες και προστατευτικό εξοπλισμό για το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων.

Παρόλο που ο οργανισμός αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος ένα γρήγορο και αξιόπιστο τεστ για τον κορονοϊό, πιστεύουν ότι μόλις αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό τεστ θα μπορούσε να εφαρμοστεί κατά την είσοδο στους τερματικούς σταθμούς των αεροδρομίων.

Ζητούν αυτό το μέτρο να «ενσωματωθεί στις διαδικασίες που ακολουθούν οι επιβάτες μόλις αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό τεστ, επικυρωμένο από την ιατρική κοινότητα».

Σχετικά με το θέμα των διαβατηρίων ανοσίας (μια ιδέα που συζητήθηκε από τον Anthony Fauci, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Bill Gates) η IATA δηλώνει ότι «τα διαβατήρια ανοσίας θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω διευκόλυνση της επανεκκίνησης των αεροπορικών ταξιδιών». Ο οργανισμός πιστεύει ότι εάν ένα άτομο αποδειχθεί ότι έχει αναρρώσει από το COVID-19 και έχει αναπτύξει ανοσία, δεν θα χρειαστεί προστατευτικά μέτρα. Μόλις τα ιατρικά στοιχεία υποστηρίξουν την πιθανότητα ανοσίας στο COVID-19, η IATA πιστεύει ότι «είναι απαραίτητο να εισαχθεί ένα αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρότυπο και τα αντίστοιχα έγγραφα να διατίθενται ηλεκτρονικά».

Τέλος, η IATA πιστεύει ότι «πρέπει να επιδιωχθεί μεγαλύτερη χρήση της ανέπαφης τεχνολογίας και των βιομετρικών».

Τα βιομετρικά θα περιλαμβάνουν αναγνώριση προσώπου, ιριδοσκόπηση και / ή αποτυπώματα αντίχειρα.

Αυτό το όραμα που σκιαγράφησε η IATA είναι εκείνο όπου οι άνθρωποι που θα επιλέγουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς, θα αντιμετωπίζουν επεμβατικά μέτρα ασφαλείας, επιτήρηση, βιομετρική παρακολούθηση, διαβατήρια ανοσίας, ελέγχους θερμοκρασίας και γενικά, λιγότερη ανθρώπινη επαφή λόγω φυσικής απόστασης, όπως και λιγότερη επικοινωνία με πραγματικούς ανθρώπους.

Φυσικά, αυτή η ώθηση προς μια ψηφιακή ταυτότητα που θα περιέχει τις προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης ενός ατόμου, τα αρχεία υγείας και άλλα προσωπικά δεδομένα είναι μέρος μιας ατζέντας που προηγείται του COVID-19.

Οι «δυνάμεις εξουσίας» εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να επεκτείνουν το τεχνοκρατικό τους δίκτυο ελέγχου, και ο πανικός που προκαλείται από τον COVID-19 τους επιτρέπει να επιταχύνουν τα σχέδιά τους με ρυθμό που έχουμε να δούμε από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Το μόνο πράγμα που σταματά την έναρξη αυτού του τεχνοκρατικού κράτους, είναι οι άνθρωποι ανά τον κόσμο να έρχονται σε επαφή, να ενημερώνουν εκείνους που βρίσκονται στο σκοτάδι και να αποσυνδέονται από αυτό το δίκτυο ελέγχου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 265


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα