Το σχέδιο για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πολύ σαφές: Πείτε αντίο στα 50 κράτη, ετοιμαστείτε για τις περιοχές της FEMA για τη ΒορειοΑμερικανική ένωση.

Το σχέδιο για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι πολύ σαφές: Πείτε αντίο στα 50 κράτη, ετοιμαστείτε για τις περιοχές της FEMA για τη ΒορειοΑμερικανική ένωση.

14 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:108
Μοίρασέ το

Ωστόσο, η έκθεση των πραγματικών κινήτρων πίσω από την κρίση δείχνει ότι αυτή η ατζέντα για επτά κράτη είναι κομμάτι από ένα μεγαλύτερο σχέδιο για περαιτέρω υποβάθμιση των ατομικών δικαιωμάτων των Αμερικανών και για κατάργηση των συνόρων, που προωθούν την ατζέντα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται; 

Η καταστροφή των σημερινών κρατών έχει την ομοιότητα με κάτι που συνέβη στο παρελθόν και προκάλεσε τον πιο αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στον κόσμο. 

Το ερώτημα είναι, καθώς προωθούν την ατζέντα της Βόρειας Αμερικής Ένωσης, θα επιφέρει ένα ακόμη εμφύλιο;

 

 

 

Αυτό που οραματίζεται η σατανική ελίτ της Αμερικής, δεν αφορά μόνον στην Αμερική, αλλά σ’ ολόκληρο τον κόσμο… άρα, μας αφορά άμεσα, γιατί και η Πατρίδα μας έχει μοιραστεί σε… “καντόνια” με το Σχέδιο “Καλλικράτης” και “Κλεισθένης… απλά ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πίσω από την Αμερική, βρίσκεται ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.

Όπως βρίσκεται και πίσω από όλα τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδας μας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι πολύ σαφές, μια συγκεντρωτική παγκόσμια κυβέρνηση όπου δεν υπάρχουν σύνορα και μόνο μια κυρίαρχη τάξη ελίτ θα διαχειρίζονται τον κόσμο. Τοποθετώντας το ως μια άλλη οριακή γραμμή για τους τελικούς χρόνους. Χρησιμοποιώντας τη διακοπή των 50 πολιτειών, δίνει μια σαφή εικόνα ότι η Αμερική προετοιμάζεται για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η διαβόητη ατζέντα για τη Βορειοαμερικανική Ένωση διαμορφώνεται και το σχέδιο για την κατάργηση των 50 πολιτειών και τη δημιουργία περιοχών FEMA πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή.

Οικονομικά σύμφωνα με τον Parag Khanna, συνεισφέροντα για το NYTimes, η Αμερική θα ευδοκιμήσει περισσότερο εάν η κυβέρνηση καταργήσει τα κράτη και τις περιοχές.

Με την πρώτη ματιά, το σχέδιο φαίνεται να είναι μια καλή ιδέα, αλλά μάλλον πρέπει να παρατηρήσουμε το κρυφό κίνητρο. Τα κράτη της Αμερικής υπάρχουν για την προστασία των δικαιωμάτων του ατόμου και όχι των συλλογικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον Parag, και αυτοί που προέρχονται από την έκθεση, οι 50 πολιτείες είναι δυσλειτουργικές και πολύ ακατάστατες, ειδικά οικονομικά.

Ολόκληρο το σχέδιο για επτά κράτη βασίζεται στο γεγονός ότι ορισμένα κράτη αποτυγχάνουν, ενώ άλλα έχουν ήδη ανακάμψει μετά την οικονομική κρίση του 2008.

Ωστόσο, η έκθεση των πραγματικών κινήτρων πίσω από την κρίση δείχνει ότι αυτή η ατζέντα για επτά κράτη είναι κομμάτι από ένα μεγαλύτερο σχέδιο για περαιτέρω υποβάθμιση των ατομικών δικαιωμάτων των Αμερικανών και για κατάργηση των συνόρων, που προωθούν την ατζέντα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Η ιδέα του συνδυασμού κρατών και της κατάργησης των συνόρων δεν είναι καινούργια, αλλά μάλλον ξεκίνησε πριν από 32 χρόνια, που πρότεινε ένας άντρας με το όνομα Joel Garreau, η ιδέα του ήταν να έχει εννέα κράτη. 

Δεδομένης της παράτασης του χρόνου, τώρα έχει μειωθεί σε επτά.

Η συγκέντρωση της κυβέρνησης δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, και αυτό είναι το αναμφισβήτητο σχέδιο για όλα αυτά, ομόσπονδο σύνολο όλων των αστυνομικών δυνάμεων να ενεργούν ως ένα, παρά αρκετές εκατοντάδες,επιδεικνύει προσεκτικά την ατζέντα για τη Βορειοαμερικανική Ένωση.

«Ο Joel Garreau  είναι εξερευνητής του πολιτισμού, των αξιών και της αλλαγής. Για να βοηθήσει όσους ακολουθούν αργότερα, δημοσιεύει συχνά διανοητικούς χάρτες.


Πιο πρόσφατα είναι ο συγγραφέας του Radical Evolution: Η υπόσχεση και ο κίνδυνος της βελτίωσης του μυαλού μας, των σωμάτων μας και τι σημαίνει να είμαστε άνθρωποι.


Το τελευταίο βιβλίο του Joel έχει μια πρωτοφανή, μερικές φορές ανησυχητική, πάντα μαγική ματιά στην άρθρωση της ιστορίας στην οποία φτάσαμε. Για εκατοντάδες χιλιετίες, οι τεχνολογίες μας στοχεύουν στο να αλλάξουν το περιβάλλον μας με τη μόδα της φωτιάς, της γεωργίας ή των διαστημικών ταξιδιών.


Τώρα, για πρώτη φορά, στοχεύουμε ολοένα και περισσότερο να τροποποιήσουμε το μυαλό μας, τις αναμνήσεις, τους μεταβολισμούς, τις προσωπικότητες, τους απογόνους μας και πιθανώς τις αθάνατες ψυχές μας. Η ριζική εξέλιξη αφορά την αλλαγή της ανθρώπινης φύσης – όχι σε κάποιο μακρινό αύριο, αλλά τώρα, στο δικό μας ρολόι.”

Ο Τζόελ είναι υπερανθρωπιστής, αποδεικνύοντας περαιτέρω το σημείο ότι η ατζέντα για τη Βόρεια Αμερική να χωριστεί σε περιοχές είναι μια ελιτιστική και όχι αυτή της προώθησης των δικαιωμάτων των ατόμων, αλλά μάλλον των συναισθημάτων της συλλογικής. 

Ο Joel δεν είναι ο μόνος που  προωθεί αυτή την ατζέντα .

Η Χίλαρι Κλίντον προωθεί επίσης την ημερήσια διάταξη και ισχυρίζεται ότι η Αμερική δεν θα έχει σύνορα εντός εκατό ημερών από την άφιξή της στο Oβάλ γραφείο.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Η καταστροφή των σημερινών κρατών έχει την ομοιότητα με κάτι που συνέβη στο παρελθόν και προκάλεσε τον πιο αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στον κόσμο. 

Το ερώτημα είναι, καθώς προωθούν την ατζέντα της Βόρειας Αμερικής Ένωσης, θα επιφέρει ένα ακόμη εμφύλιο;

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AMG-NEWS : Corfiatiko

 

Πηγή

Προβολές : 108


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα