Υγειονομική Δικτατορία. Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υγειονομική Δικτατορία. Ισραηλινή εκπέμπει S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

29 Μαρτίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,523
Μοίρασέ το

Ζητάμε βοήθεια από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που είναι μάρτυρες αυτού που συμβαίνει…

Ξυπνήσαμε σ΄ένα εφιάλτη στον οποίο απαχθήκαμε από την κυβέρνησή μας που μας πούλησε ως ινδικά χοιρίδια ως πειραματόζωα για ένα πειραματικό εμβόλιο.

Αυτοί ξέρετε θέλουν να δώσουμε τα σώματά μας και τις ψυχές μας χωρίς να θέτουμε ερωτήματα.

Γίναμε η μεγαλύτερη κλινική δοκιμή εμβολίου όλης της ιστορίας και σε πανεθνική κλίμακα.

 

 

 

Μήπως πληρώνετε για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού;

Μήπως πληρώνετε για την ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;

Μήπως πληρώνετε για όσα κάνατε σε βάρος των Ελλήνων όταν ήταν υπόδουλοι των Τούρκων…;;;

Μήπως πληρώνετε ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ.

Μήπως πληρώνετε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ… ;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Μήπως ήρθε η ώρα να πληρώσετε για όσο συνεχίζετε να λεηλατείτε την ανθρωπότητα.

ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Καλημέρα αυτό το βίντεο είναι στ΄αγγλικά γιατί θέλω να σας περιγράψω σε εσάς στο λαό του κόσμου αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ.

Θέλω να σας περιγράψω τη ζωή ενός μη εμβολιασμένου Ισραηλινού.

Μια μέρα ξυπνήσαμε σ΄έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη, οι ζωές μας καταστράφηκαν.

Ξυπνήσαμε σ΄ένα εφιάλτη στον οποίο απαχθήκαμε από την κυβέρνησή μας που μας πούλησε ως ινδικά χοιρίδια ως πειραματόζωα για ένα πειραματικό εμβόλιο.

Αυτοί ξέρετε θέλουν να δώσουμε τα σώματά μας και τις ψυχές μας χωρίς να θέτουμε ερωτήματα. Γίναμε η μεγαλύτερη κλινική δοκιμή εμβολίου όλης της ιστορίας και σε πανεθνική κλίμακα.

Φανταστείτε συνήθως μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά σ΄ένα πείραμα αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα ν΄αρνηθείτε ή όχι αλλά εδώ δεν σας ρώτησε κανείς δεν σας ρώτησε κανείς.

Μας έκαναν να νιώθουμε ότι αυτό δεν ήταν καλό δεν ήταν σωστό να αντιδράσουμε να ενεργήσουμε ως άτομα κι ότι αν δεν συμμετέχετε στον εμβολιασμό αυτό θα ήταν ένα είδος δίκης, τότε είστε εγκληματίες , γίνατε πραγματικά ένα εγκληματίας μέσα στη χώρα σας (σσ. ο εσωτερικός εχθρός).

Αυτό είναι κάπως έτσι η ισραηλινή κυβέρνηση ενεργεί ως τρομοκρατική οργάνωση και εξαναγκάζει τα άτομα να μετέχουν σε αυτόν τον πειραματικό εμβολιασμό του οποίου οι συνέπειες είναι άγνωστες.Κι επομένως τα υγειονομικά αποτελέσματα είναι πάντα φλου, σύμφωνοι; Ψεύδονται στα ΜΜΕ λένε ότι το εμβόλιο εγκρίθηκε από το FDA κάτι που είναι ανυπόστατο το επαληθεύσαμε.

Δεν είναι ένα εμβόλιο εγκεκριμένο αυτή η έγκριση από το FDA δεν είναι παρά μια πειραματική έγκριση με την έννοια του κατ΄επείγοντος.

Αυτοί τώρα κλείνουν όλες τις αερογραμμές είμαστε φυλακισμένοι μέσα στη χώρα μας,κανείς δεν βγαίνει κανείς δεν μπαίνει, δεν μπορεί να πετάξει είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

Πως όταν γίνεται ένα πείραμα κλείνουν όλα τα ποντίκια μαζί και παρατηρούν αυτό που συμβαίνει.

Δεν υπάρχει καμιά διαφάνεια,ok;Σε όλους τους λαούς όλες οι συζητήσεις αναφορικά με τον covid19 από όλες τις κυβερνήσεις κρύφθηκαν εδώ και 30 χρόνια κι πως πρέπει να είμαστε σύμφωνοι για τον εμβολιασμό;

Έτσι δεν είναι; Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση αφότου μας έκρυψε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες για τη συμφωνία με την Pfizerγι αυτόν τον πειραματισμό και που κρατήθηκαν για 30 χρόνια, ξέρετε η συμφωνία με Pfizer υπογράφτηκε εδώ και 2 χρόνια πριν διαδοθεί ο covid19.Xάσαμε πάσα εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και σε αυτή τη χώρα.

Αυτοί είναι εντελώς ανεύθυνοι να κάνουν αυτόν τον πειραματισμό σε γυναίκες έγκυες.

Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό;Γυναίκες έγκυες που δεν γνώριζαν τις ιατρικές συνέπειες και τώρα λένε θα εμβολιάσουν τα παιδιά.

Το φαντάζεστε;

Κι αν δεν το κάνετε αν αρνηθείτε να εμβολιαστεί το παιδί σας αν αρνηθείτε να τους δώσετε το σώμα του παιδιού σας τότε στο μέλλον δεν θα μπορεί να πάει στο σχολείο.

Αυτό μας λένε.

Μας εξωθούν και μας αποσύρουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, όλα τα δικαιώματα των ανθρώπινων όντων, όλες τις ελευθερίες μας και την ανάσα της ζωή μας.Δεν μπορούμε να βγούμε ελεύθερα στους δρόμους υπάρχουν μπάτσοι η αστυνομία είναι παντού.

Ζητάμε βοήθεια από όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που είναι μάρτυρες αυτού που συμβαίνει…

Aυτή είναι μια φασιστική συμπεριφορά πλύσης εγκεφάλου που επιχειρείται μέσω των ΜΜΕ.

Το μισό του πληθυσμού κοντά στα 5.000.000 όπως διατείνονται εμείς δεν το πιστεύουμε εμβολιάστηκαν παρά τη θέλησή τους εξαναγκάστηκαν εξωθήθηκαν, δεν το επέλεξαν εξωθήθηκαν ν’ αρνηθούν την ελευθερία τους και τον έλεγχο του σώματός τους την αυτοδιάθεσή τους μη έχοντας την επιλογή

Είναι ένας βιασμός των δικαιωμάτων μας από την κυβέρνηση!

Αυτοί μας λένει είτε θα εμβολιαστείτε είτε δεν θα μπορείτε να εργάζεστε ή να ταξιδεύετε θα γίνετε πολίτες β΄κατηγορίας.

 

Μας διαιρούν δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε τρόφιμα σε κάποια καταστήματα αν δεν είστε εμβολιασμένοι.

Δεν μπορείτε να μπείτε σε μεγάλα εμπορικά κέντρα ούτε να κάτσετε για φαηγό αν δεν έχετε εμβολιαστεί.

Αυτό γίνεται σήμερα στο Ισραήλ αύριο στις χώρες σας.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να εργαστούμε να ταξιδέψουμε ν΄αναπνεύσουμε να ζήσουμε δεν έχουμε κανένα δικαίωμα ως άνθρωποι.

Κι η χώρα έγινε μια δικτατορία υπό αυτήν την ψευδοπανδημίααυτόν τον ψευδοιό που το ποσοστό θεραπείας είναι 98%.

Ψεύδονται στον αριθμό των νεκρών και στην αιτία του θανάτου κολλούν την ταμπέλα κόβιντ σε κάθε θάνατο κάθε ασθένειας.

Τα νοσοκομεία δέχονται 22.000 shekels-περί τα 5600 ευρώ για κάθε θάνατο οφειλόμενο σε κόβιντ.

Πολλά άτομα είναι θύματα και πεθαίνουν από τις παρενέργειες του εμβολίου αλλά τα ΜΜΕ το κρύβουν κρύβουν αυτά τα μεγάλα γεγονότα (σσ.κι όχι μόνο στο Ισραήλ κρύβονται οι μεγάλες παρενέργειες όπως γενικές παραλύσεις ατόμων κάτω των 70 μάλιστα μετά τον εμβολιασμό δεν τις δηλώνουν οι υπεύθυνοι ούτε στην υπηρεσία φαρμακοεπιγρύπνησης δεν τις καταχωρούν, αλλά ουδέν κρυπτόν ας το έχουν υπόψιν τους όπως κι ότι τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν παραγράφονται.

Στη Γαλλία π.χ περιμένουν 13500 θανάτους από καρκίνο περισσότερους το επόμενο διάστημα γιταί πήγαν πίσω οιν θεραπείες με τη μονοπώληση μόνο μιας ασθένειας)

Πολλοί εμπλεκόμενοι , γιατροί πούλησαν τη ψυχή τους στο Σατανά στο διάβολο δέχθηκαν αβαντάζ εκ μέρους της Pfizer (σσ.ενώ εδώ είναι όλοι Αδιάφθοροι) Οι Γιατροί που λένε την αλήθεια κι μάχονται για τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα τους αποσιωπούν ή απολύονται ( σσ. εδώ τους ραίνουν με ροδοπέταλα)

Πρόκειται για ένα βίαιο κλινικό κοινωνικό πείραμα, συγγνώμη για έναν κοινωνικό πειραματισμό.

Προκαλούν κοινωνικό αυτοματισμό φέρνουν αντιμέτωπα τους μεν στους δε , επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών ενάντια στους ανεμβολίαστους αφήνοντας να συμπεραίνεται πως φταίνε αυτοί που το Ισραήλ δεν βγαίνει από την κρίση κι έτσι οι επιθέσεις κατά ανεμβολίαστων αυξάνουν.

Θα φτάσουν σύντομα και στο να δολοφονήσουν κάποιον γιατί δεν εμβολιάστηκε.

Κι όλα αυτά γιατί αφήνουν να διαφαίνεται πως είμαστε εχθροί του έθνους, διωκόμαστε.

Στο άρθρο αυτό παραπέμπει το egaliteetreconciliation 26/3/21.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,523


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα