«ΦΑΚΕΛΩΜΑ» όσων πουν «όχι» στο εμβόλιο! Εκεί γίνεται η αρχή

«ΦΑΚΕΛΩΜΑ» όσων πουν «όχι» στο εμβόλιο! Εκεί γίνεται η αρχή

29 Δεκεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:476
Μοίρασέ το

Υπουργός Υγείας Ισπανίας:«Αυτό που θα κάνουμε είναι ένα μητρώο, το οποίο, επιπροσθέτως, θα κοινοποιηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θα αναφέρεται στα πρόσωπα εκείνα που θα τους προτείνουμε (να εμβολιαστούν) και τα οποία, απλά, θα το αρνηθούν. Δεν θα πρόκειται για ένα έγγραφο που θα δημοσιοποιηθεί». Επίσης τόνισε πως αυτό το μητρώο θα δημιουργηθεί δήθεν «με τον μεγαλύτερο σεβασμό για την προστασία των δεδομένων».

 

 

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ, ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ;

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ…

ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Η μία «βόμβα» σκάει μετά την άλλη και δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις στον πλανήτη!

Οι Αρχές της Ισπανίας κάνουν την αρχή και θα τηρήσουν μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Μάλιστα θα το μοιράζονται και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

Ο υπουργός Υγείας της χώρας, Σαλβαδόρ Ίγια, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta, υπογράμμισε εκ νέου πως ο εμβολιασμός που ξεκίνησε στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι μεν υποχρεωτικός, αλλά δήλωσε σε σχέση με τα άτομα που δεν θα θελήσουν να κάνουν το εμβόλιο:

«Αυτό που θα κάνουμε είναι ένα μητρώο, το οποίο, επιπροσθέτως, θα κοινοποιηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Θα αναφέρεται στα πρόσωπα εκείνα που θα τους προτείνουμε (να εμβολιαστούν) και τα οποία, απλά, θα το αρνηθούν. Δεν θα πρόκειται για ένα έγγραφο που θα δημοσιοποιηθεί». Επίσης τόνισε πως αυτό το μητρώο θα δημιουργηθεί δήθεν «με τον μεγαλύτερο σεβασμό για την προστασία των δεδομένων».

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, το ποσοστό των Ισπανών που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί μειώθηκε εντυπωσιακά, από το 47% τον Νοέμβριο στο 28% τον Δεκέμβριο.

Κατά την διάρκεια της ίδιας περιόδου, το ποσοστό των Ισπανών που δηλώνει έτοιμο να κάνει το εμβόλιο αυξήθηκε από το 36,8% στο 40,5%.

 

 

Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα