Φοβερές αποκαλύψεις για μασονικές στοές,σκάνδαλα με πλαστά έγγραφα και δικαστικούς λειτουργούς! ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με έτος έκδοσης το 2004! (Και η Σακελλαροπούλου στην... “μπουγάδα”;;;)  Βίντεο ΣΟΚ!

Φοβερές αποκαλύψεις για μασονικές στοές,σκάνδαλα με πλαστά έγγραφα και δικαστικούς λειτουργούς! ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με έτος έκδοσης το 2004! (Και η Σακελλαροπούλου στην... “μπουγάδα”;;;) Βίντεο ΣΟΚ!

11 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Φοβερές αποκαλύψεις για μασονικές στοές,σκάνδαλα με πλαστά έγγραφα και δικαστικούς λειτουργούς! ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με έτος έκδοσης το 2004! (Και η Σακελλαροπούλου στην... “μπουγάδα”;;;)  Βίντεο ΣΟΚ!

Οταν πήγαμε να καταθέσουμε για το μέγα αυτό σκάνδαλο που συνδέεται και με άλλα σκάνδαλα της τεκτονικής στοάς για φαγοπότι εκατομμυρίων δικαστικός λειτουργός πήγαινε με βήμα χελώνας και προσπάθησε να μας υπαγορεύσει τι θα πούμε.

Κεραυνοί από τους δικαστές για τα εργασιακά

Τι γίνεται βρε παιδιά;
Δεν το ξέρετε πως οι μασσονικές στοές έχουν δικαστικούς “επισκέπτες”;
Δεν ξέρετε πως για να φτάσεις ψηλά, πρέπει “να περάσεις κάτω από τις ποδίτσες τους”;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σιγά μην έλλειπε η Κατίγκω από τα …”τεκταινόμενα”

 

Γιάννης Ντάσκας

Yπάρχει μια ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με έτος έκδοσης το 2004.

Την απόφαση αυτή παρουσίασε σε ρωσοέλληνα ολιγάρχη, ως γνήσια ένας μέγας αξιωματούχος τεκτονικής στοάς στην Ελλάδα και στο τέλος βρέθηκε κατηγορούμενος για την πλαστή αυτή απόφαση.

Ο ίδιος αρνείται ότι την πλαστογράφησε,αλλά προφανές είναι ότι αν δεν κατονομάσει αυτόν που του την έδωσε ή την πλαστογράφησε εγκαίρως και όχι μετά την παραγραφή,την απόλυτη ευθύνη φέρει εκείνος που την παρέδωσε και μάλιστα ως γνήσια,όπως αναφέρει και σε επιστοή του στον ρωσοέλληνα ολιγάρχη.

Οταν πήγαμε να καταθέσουμε για το μέγα αυτό σκάνδαλο που συνδέεται και με άλλα σκάνδαλα της τεκτονικής στοάς για φαγοπότι εκατομμυρίων δικαστικός λειτουργός πήγαινε με βήμα χελώνας και προσπάθησε να μας υπαγορεύσει τι θα πούμε.

Τότε  του είπαμε:

” θα πούμε αυτά που θέλουμε,έστω και αν δυσαρεστήσουν δικαστικούς λειτουργούς που ανήκουν σε τεκτονικές στοές”.

Μας απάντησε:

“Αυτά να τα πείτε αλλού,δεν ξέρω να υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί σε τέτοιες στοές και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις…”

Ακόμα το σκάνδαλο ΔΕΝ έχει εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό και οι απανταχού μασονικές στοές φαίνονται να συνεργάζονται καλά και πάντως- κατ αποτέλεσμα -δεν μπορεί να ξεμυτίσει από την Ρωσία το θύμα του Ελληνα αρχιμασόνου με διάφορες υπαρκτές η ανύπαρκτες ιστορίες ανά την Ευρώπη.

Φοβερές αποκαλύψεις για μασονικές στοές,σκάνδαλα με πλαστά έγγραφα και δικαστικούς λειτουργούς! ΠΛΑΣΤΗ απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με έτος έκδοσης το 2004! (Και η Σακελλαροπούλου στην... “μπουγάδα”;;;)  Βίντεο ΣΟΚ!

Η δολοφονία των Γλυκών Νερών αποκάλυψε την βασιμότητα αυτών που είπαμε στο δικαστικό λειτουργό.

Στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ μίλησε ο ανώτατος αξιωματούχος της μασονικής στοάς και είπε ότι είναι συζυγος ανώτατης δικαστικής λειτουργού (τ.εισαγγελέας Εφετών – Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου και ότι η δικαστική λειτουργός είχε πέσει θύμα της αξιωματούχου αυτής της τεκτονικής στοάς που εμφανιζόταν ως γυναικολόγος,ενώ ήταν μαία και δεν είχε πτυχία.

Ο αξιωματούχος μιλάει ακόμα και για την διεθνή συνεργασία τεκτονικών στοών…

Στο βίντεο σοκ που δημοσιεύουμε θα τα ακούσετε όλα αυτά.

Το μέγα θέμα που προκύπτει είναι αν η δικαστική-μασονική οικογένεια έστειλε το σκάνδαλο του ανύπαρκτου πτυχίου στον Εισαγγελέα ή το κράτησε μεταξύ μασόνων με μια απλή διαγραφή.

Ο αξιωματούχος της στοάς Επαμεινώνδας Βούλης , σύζυγος της τέως ανώτατης Εισαγγελέως Αικατερίνης Π., λέει στη συνέντευξη ότι η τελική συζήτηση έγινε στο γραφείο μεγαλοδημοσιογράφου και εκδότη με την παρουσία καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το θέμα μας είναι το ερώτημα: γιατί οι δικαστές που φέρονται να υπογράφουν την πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας δεν κινήθηκαν εναντίον του αρχιμασόνου ή όποιου άλλου κατασκεύασε την πλαστή αυτή απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου;

Γιατί δεν ενδιαφέρονται για την ταχεία εκδίκαση,ώστε να μάθουν ποιός ή ποιοί τους ενέπλεξαν κατά τρόπο πρωτοφανή;

Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, μέχρι να γίνει πρόεδρος και να φωτογραφηθεί πανηγυρικά με τον Λιγνάδη και εκείνος με την Κεραμέως και τον Μπαμπινιώτη, ήταν και η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Εκείνη ενδιαφέρθηκε ποτέ για την πλαστή αυτή απόφαση,γεγονός πρωταφανές στα χρονικά;

Αν δεν ήξερε μήπως θέλει να μας ρωτήσει σχετικά,ώστε να της στείλουμε το φάκελλο της έρευνας;

Είναι η ίδια που είπε ότι απομάκρυνε έναν αστυνομικό της φρουράς της.

Ο αστυνομικός αυτός εμπλέκεται σε σκάνδαλο.

Ομογενής(πάλι…)επιχειρηματίας καταγγέλλει με αγωγή ότι του έφαγαν μισό εκατομμύριο ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόϊ ρόλεξ.

Του είπαν ότι ο αστυνομικός θα το έδινε στην πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Καταφανώς ψευδής ισχυρισμός.Η πρόεδρος λέει τον απομάκρυνε.

Αφού είναι καταφανώς ψευδής ο ισχυρισμός στον Εισαγγελέα τον έστειλε;

Μέσα σε όλα αυτά μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά για την διασύνδεση των τεκτονικών στοών με τον κρατούμενο στις φυλακές ψευτογιατρό και φίλο-συνεργάτη πολιτικών και δημοσιογράφων;

 

Οοοοχι! Δεν τα βάζουμε συλλήβδην με τους δικαστικούς λειτουργούς.

Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε το “Κάτω τα χέρια απο τη Δικαιοσύνη”,αλλά και τον αυστηρό έλεγχο των πράξεων,λόγων και κινήσεων συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών.

Ετσι πράτταμε και για ακριβώς τέτοια υπόθεση μας δικαίωσε ονομαστικά και ατομικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο οποίο προσφύγαμε το 2003-4.

Οι τεκτονικές στοές είναι νόμιμες και λειτουργούν με άδεια.

Κανονικά πρέπει να ανακοινώνουν τα ονόματα όλων των μετεχόντων εκεί.Ιδιαίτερα τώρα που είναι σε μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους και βρίσκονται στα δικαστήρια.Τι θα συμβεί αν δικαστικός λειτουργός που ανήκει σε στοά δικάζει φίλα προσκείμενο η έχθρικά διακείμενο στη στοά του και δεν είναι γνωστή η σχέση του μαζί της;

Δεν το γράφουμε τυχαία. Αλλά διότι έχει συμβεί.

Και πληροφορούμαστε ότι υπάρχουν τέτοιες μεγάλες και βαριές σκιές και στο διαχρονικό σκάνδαλο του Αρσακείου…

Πως και απο ποιούς κρυφούς αξιωματούχους και στοών συγκαλύπτονται σκάνδαλα πλαστών πτυχίων με εμπλοκή μεγάλων ονομάτων,τα οποία απαλλάσσονται ακόμα και για παράνομα …ελικοδρόμια;

Το γιατί πρέπει να στηρίζεται η Δικαιοσύνη το αντιλαμβάνεται κανείς από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων και μπαίνει ανάχωμα στις αθλιότητες που απεργάζεται η πολιτική στα εργασιακά.

Διαβάστε τη:

Ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ.Σεβαστίδης.

“Το σχέδιο νόμου για τα εργασιακά που εισήχθη στη Βουλή φαίνεται να κανονικοποιεί την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και να ανατρέπει την
ουσία του προοδευτικού για την εποχή του συνδικαλιστικού νόμου 1264/82.

Κυρίως όμως κλονίζει τη Συνταγματική ισορροπία ανάμεσα στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής και στην υποχρέωση του Κράτους να μεριμνά για την «ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου πληθυσμού» και να διασφαλίζει την ανεμπόδιστη άσκηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων ιδιαίτερα το δικαίωμα στην
απεργία (άρθρα 22 και 23 Σ).

Στα βασικά του σημεία το νομοσχέδιο:

α) επιτρέπει την διευθέτηση του χρόνου εργασίας που οδηγεί στην κατάργηση της 8ωρης ημερήσιας απασχόλησης με ατομική πλέον συμφωνία εργοδότη και εργαζομένου και με απλήρωτη την
προσαύξηση των ωρών της επιπρόσθετης απασχόλησης (άρθρο 59),

β) καταργεί το δικαίωμα της Κυριακάτικης αργίας για πολλές κατηγορίες εργαζομένων (άρθρο 63),

γ) αυξάνει τον αριθμό των υπερωριών σε 150 κατ’ έτος από 96 που ίσχυαν μέχρι σήμερα στη βιομηχανία και 120 στους λοιπούς κλάδους (άρθρο 58), ενώ

δ) τα άρθρα 91, 93 και 95 θέτουν ακόμα περισσότερα βάρη και νομοθετικούς περιορισμούς στο συνταγματικό δικαίωμα στην απεργία, το οποίο πλέον καθίσταται
κενό περιεχομένου, αφού με τους ήδη υπάρχοντες περιορισμούς το 90% των απεργιών δεν πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου.

Θεωρούμε ότι η ψήφιση του Νομοσχεδίου συνιστά σημαντική θεσμική οπισθοδρόμηση και θα διευρύνει την ήδη υφιστάμενη νομική και πραγματική
ανισότητα στις εργασιακές σχέσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ”

 

ΥΓ 1.Γίνεται μέγας θόρυβος στις ΗΠΑ γιατί αποκαλύφθηκε ότι μεγαλοεπιχειρήσεις για 400 δις πλήρωσαν φόρο 13 δις,δηλαδή 3,5%…Το μέγα μέρος των χρημάτων είναι στους φορολογικούς παραδείσους και όχι σε επενδύσεις…

ΥΓ2.Δεν πίστευε στα αυτιά του αξιωματούχος της Δικαιοσύνης όταν του είπαμε ότι δημόσια αξιωματούχος της στοάς υπερηφανευόταν για τη θέση του και μιλούσε για την ανώτατη εισαγγελέα συζυγό του…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,598


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected]r η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα