Ψηφοφορία στη Βουλή: Η Αριθμολογία του 666. Τυχαία Σύμπτωση ή Βαθύτερο Μήνυμα;

Ψηφοφορία στη Βουλή: Η Αριθμολογία του 666. Τυχαία Σύμπτωση ή Βαθύτερο Μήνυμα;

17 Φεβρουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,794
Μοίρασέ το

 

Όταν η αριθμολογία συναντά την πολιτική, τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο.

Πρόσφατα, η ψηφοφορία εντός της Βουλής παρουσίασε μια ασυνήθιστη αριθμολογική σύμπτωση που δεν μπορεί να αγνοηθεί: ο αριθμός 666.

Όταν επιτέλους αυτός ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ στην πλειοψηφία του λαός, συνειδητοποιήσει τι είπε μέσα στο ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ο εβραίος σιωνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, δεν θα αναρωτιέται γιατί τα πάντα γίνονται με την ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ και είναι ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ.

 

ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ψηφοφορία στη βουλή είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δημοκρατικής διαδικασίας όπου οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή των πολιτών.

Όταν όμως η αριθμολογία συναντά την πολιτική, τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο. Πρόσφατα, η ψηφοφορία εντός της Βουλής παρουσίασε μια ασυνήθιστη αριθμολογική σύμπτωση που δεν μπορεί να αγνοηθεί: ο αριθμός 666.

Ο αριθμός 666, γνωστός και ως «αριθμός του θηρίου» στη Βίβλο, έχει πάντα συνδεθεί με πνευματικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.

 

Οι πολλές ερμηνείες του καταδεικνύουν ότι αυτός ο αριθμός διαθέτει μια ιδιαίτερη έννοια και σημασία.

 

Στην πρόσφατη ψηφοφορία, ο αριθμός αυτός εμφανίστηκε ξανά, δημιουργώντας συζητήσεις για το εάν η σύμπτωση είναι τυχαία ή έχει κάτι περισσότερο να πει.

Ενώ πολλοί θεωρούν ότι η ψηφοφορία είναι απλά ένα αποτέλεσμα των πολιτικών διαπραγματεύσεων και των πεποιθήσεων των βουλευτών, άλλοι πιστεύουν ότι υπάρχει μια αριθμολογία που ρυθμίζει τη σύνθεση των ψήφων.

76: Όχι

176: Ναι 

46: Αποχές και 2 παρών

Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεται ο αριθμός 666 παίρνει το κεντρικό ρόλο.

Πολλοί πιθανολογούν ότι αυτή η αριθμολογική σύμπτωση δεν είναι τυχαία, αλλά αντικατοπτρίζει μια βαθύτερη σημασία.

Η ψηφοφορία με τους αριθμούς 176 υπέρ, 76 κατά, και 46 αποχές, μαζί με την παρουσία δύο βουλευτών, δημιουργεί ένα σύνολο που αντιστοιχεί στον πολύ συγκεκριμένο αριθμό 666.

 

Αν και πολλοί θα το ερμηνεύσουν ως τυχαίο γεγονός, άλλοι μπορεί να εξετάσουν την πιθανότητα ενός πιο βαθύτερου μηνύματος.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αριθμολογική σύμπτωση θα πρέπει να θεωρηθεί ως αφορμή για περαιτέρω σκέψη και ανάλυση προτού ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς όσοι είπαν όχι, γιατί χωρίς αυτά τα όχι δεν θα υπήρχε το ένα 6 για να μας δώσει το 666 ως τελικό αποτέλεσμα.

Η ιστορία έχει πολλά παραδείγματα αριθμολογικών πεποιθήσεων και συμβόλων που επηρεάζουν την ανθρώπινη σκέψη και πράξη.

Συνοψίζοντας, η ψηφοφορία στη βουλή με την αριθμολογία της, μας δείχνει ότι μπορεί τίποτα να μην είναι τυχαίο.

Το γεγονός αυτό είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσεκτική ανάλυση και κατανόηση για την πλήρη κατανόηση των γεγονότων που διαμορφώνουν την πολιτική πραγματικότητα.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,794


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα