Aποτελέσματα πολιτικής covid19: 1.000.000 παιδιά σ’επισιτιστική ανασφάλεια στην Αγγλία, μπήκαν σε πρόγραμμα της UNICEF. Πόλεμος αλλά ποιός τον κήρυξε σε ποιόν;

Aποτελέσματα πολιτικής covid19: 1.000.000 παιδιά σ’επισιτιστική ανασφάλεια στην Αγγλία, μπήκαν σε πρόγραμμα της UNICEF. Πόλεμος αλλά ποιός τον κήρυξε σε ποιόν;

10 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:106
Μοίρασέ το

Καθηγητής Οικονομικών M.Chossudovsky: Το πρόγραμμα εμβολίων βασίζεται στο κέρδος. Υποστηρίζεται από διεφθαρμένες κυβερνήσεις που εξυπηρετούν συμφέροντα των Big Pharma.

”Η παγκόσμια κρίση Coronavirus 2020: Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών, οικονομική κατάθλιψη, παγκόσμιο πραξικόπημα και το “Big Reset”

 

 

 

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ… 

Πες τε μου ποιά από τις κυβερνήσεις είτε τις “ελληνικές” είτε τις ξένες, δεν είναι διεφθαρμένη;

ΟΛΕΣ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Από την στιγμή που… ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, και αυτά τα είχα γράψει σε δεκάδες κείμενα και με αποδείξεις στο παλιό μου ιστολόγιο attikanea.blogspot.com, σημαίνει πως ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Μόνον όταν αυτά τα ερπετά αφανιστούν από την ανθρωπότητα με θεϊκή παρέμβαση, θα αλλάξει η κατάσταση.

1.000.000 παιδιά στην Αγγλία, υποσιτίζονται.

500.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ.

ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η UNICEF τρέφει για πρώτη φορά τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, την 5η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο.

Με την πανδημία, οι ανισότητες διευρύνονται και 3 στα 10 παιδιά βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια στην Αγγλία.

Πόλεμος αλλά ποιός τον κήρυξε σε ποιόν;

Η πανδημία έχει βυθίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά σε επισιτιστική ανασφάλεια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο: η UNICEF σπεύδει να παρέχει βοήθεια σε μια αποστολή της χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Δεν είναι σε μια χώρα σε πόλεμο που η UNICEF κλήθηκε να συνδράμει, αλλά στην 5η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτήν τη χώρα, όπου το ΑΕΠ έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 10%, λόγω της πανδημίας, οι ανισότητες διευρύνονται και τρία στα 10 παιδιά είναι πλέον σε επισιτιστική ανασφάλεια, δηλαδή 2,4 εκατομμύρια νέοι.

Πίσω από αυτά τα στοιχεία κρύβονται σκληρές επιλογές- διλληματικού τύπου σε καθημερινή βάση: να τρώτε ή να ζεσταίνεστε, να θεραπεύεστε ή να ντύνετε.

Η συντηρητική κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον μπορεί να διασφαλίσει ότι έχουν ληφθεί «σημαντικά μέτρα» για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά δεν θα πεινούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας », η εργατική αντιπολίτευση αμφιβάλλει και υπενθυμίζει ότι ήταν απαραίτητο να αγωνιστούμε για τα γεύματα δίδονται στα φτωχότερα παιδιά κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Αναφορά του Maxence Peigné, στο Νότιο Λονδίνο, στο Δημοτικό Σχολείο Charles Dickens, χτισμένο πάνω στα ερείπια του παιδικού σπιτιού του διάσημου Βρετανού συγγραφέα.

Εάν η δυστυχία που περιγράφεται στις σελίδες του Oliver Twist είναι αυτή της βικτοριανής εποχής, η φτώχεια απέχει πολύ από το να εγκαταλείψει την περιοχή του Southwark, 2 βήματα από τους ουρανοξύστες της πόλης.

Αλλά δεν είναι μόνο η Αγγλία…..

Η Γαλλία αυτή τη χρονιά απαριθμεί 10 εκατομμύρια φτωχούς δηλ. ο 1 στους 7 Γάλλους ενώ αποδεδειγμένα η κρίση του coronavirus ευνοεί το κεφάλαιο.

Το ύψος των ανισοτήτων μολύνει-για να το πούμε με σύγχρονους όρους- τα 2/3 του πλανήτη.

Μια μελέτη απέδειξε ότι το 1 % των πιο πλούσιων μολύνει 66 φορές περισσότερο απ΄ότι το 10 % των πιο φτωχών. Το 1% των πιο πλουσίων έχει αποτύπωμα άνθρακα για τις χρηματοοικονομικές τους επενδύσεις 189 τόνων ισοδύναμου άνθρακα CO2 ανά έτος (tCO2eq / έτος), έναντι μόλις 2,9 tCO2eq / έτος για το 10% με τα χαμηλότερα εισοδήματα.(businessinsider.fr)

”Η παγκόσμια κρίση Coronavirus 2020: Καταστρέφοντας την κοινωνία των πολιτών, οικονομική κατάθλιψη, παγκόσμιο πραξικόπημα και το “Big Reset” ηλεκτρονικό βιβλίο του Global Research, Centre de recherche sur la mondialisation (CRG) από τον Καθηγητή Michel Chossudovsky στο Mondialisation.ca, 26 Δεκεμβρίου 2020.

Από την Εισαγωγή-Προοίμιο του βιβλίου. Καθηγητής (επίτιμος) στο Université της Ottawa, Ιδρυτής και Διευθυντής του Centre de recherche sur la mondialisation (CRG) του Montréal, αρχισυντάκτης του Global Research.

”Η εκστρατεία φόβου χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο παραπληροφόρησης. Τον Φεβρουάριο, το “V-le Virus” (που είναι παρόμοιο με την εποχική γρίπη παρεμπιπτόντως) κατηγορήθηκε για την πρόκληση της χειρότερης οικονομικής κρίσης στην παγκόσμια ιστορία.

Και μετά στις 11 Μαρτίου, επιβλήθηκε εμπάργκο σε 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών, με αποτέλεσμα το «κλείσιμο» των εθνικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο.

Από τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε ένα “δεύτερο κύμα”. “Η πανδημία δεν έχει τελειώσει.”..

Η εκστρατεία φόβου κερδίζει. Και τώρα οι άνθρωποι εξαπατούνται για να πιστέψουν ότι ο εμβολιασμός Covid-19 που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση είναι η «λύση».

Και ότι η «κανονικότητα» θα αποκατασταθεί μόλις εμβολιαστεί ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη.

Μια λέξη για το εμβόλιο SARS-CoV-2

Πώς προήλθε γρήγορα ένα εμβόλιο κατά του ιού SARS-CoV-2, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν χρόνια για να αναπτυχθεί, στις αρχές Νοεμβρίου 2020;

Το εμβόλιο που ανακοινώθηκε από την Pfizer βασίζεται σε πειραματική τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων mRNA που επηρεάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Έχουν γίνει εργαστηριακές δοκιμές σε ποντίκια ή κουνάβια;

Ή η Pfizer πήγε κατευθείαν στα ανθρώπινα «ινδικά χοιρίδια»;

 

Οι δοκιμές σε ανθρώπους ξεκίνησαν στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου. «Ποτέ δεν είδαμε μέσα σε τρεις μήνες να δοκιμάζεται ένα νέο εμβόλιο. Αρκετά χρόνια είναι ο κανόνας. “”

Και γιατί χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο κατά του Covid-19 όταν ο ΠΟΥ και το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επιβεβαίωσαν σαφώς ότι το Covid-19 είναι «παρόμοιο με την εποχιακή γρίπη» “

Το πρόγραμμα ανάπτυξης εμβολίων βασίζεται στην επιδίωξη του κέρδους. Υποστηρίζεται από διεφθαρμένες κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέταξε 100 εκατομμύρια δόσεις τον περασμένο Ιούλιο και η ΕΕ πρόκειται να αγοράσει 300 εκατομμύρια.

Αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες (Big Pharma), γενναιόδωρες ανταμοιβές για τους διεφθαρμένους πολιτικούς, εις βάρος των φορολογουμένων.

Στα επόμενα κεφάλαια, ορίζουμε τον ιό SARS-CoV-2 και το αμφιλεγόμενο τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται για τον «προσδιορισμό του ιού» καθώς και για τον καθορισμό «εκτιμήσεων» «θετικών περιπτώσεων» (κεφάλαιο II).

Εκτιμούμε τις ευρείες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες αυτής της κρίσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας της παγκόσμιας φτώχειας και της ανακατανομής του πλούτου υπέρ των εξαιρετικά πλούσιων δισεκατομμυριούχων (Κεφάλαια IV και V).

Το πρόγραμμα ανοσοποίησης της Big Pharma, το οποίο πρέπει να επιβληθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συζητείται στο Κεφάλαιο VII.

Το κεφάλαιο IX ολοκληρώνεται με ανάλυση της πρότασης «Grand Reset» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που εάν εγκριθεί, θα συνίστατο στην κατάργηση του κράτους πρόνοιας και στην επιβολή μέτρων τεράστια λιτότητα σε έναν φτωχό πληθυσμό.”

 

Πηγή

Προβολές : 106


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα