“H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα είναι κέντρο κατασκοπείας της τουρκικής ΜΙΤ”. Κι ένα πολύ αποκαλυπτικό σχόλιο, για τους πολιτικούς μας.

“H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα είναι κέντρο κατασκοπείας της τουρκικής ΜΙΤ”. Κι ένα πολύ αποκαλυπτικό σχόλιο, για τους πολιτικούς μας.

27 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:179
Μοίρασέ το
“H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα είναι κέντρο κατασκοπείας της τουρκικής ΜΙΤ”. Κι ένα πολύ αποκαλυπτικό σχόλιο, για τους πολιτικούς μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι να ήταν μόνο η τούρκικη πρεσβεία κέντρο κατασκοπείας καλά θα ήταν. Διότι αυτό είναι και λογικό και αναμενόμενο.

 

 

Και η δική μας ΕΥΠ, τι κάνει;;; Παίζει… σε slow motion το πλι της;;;

Εξακολουθεί να είναι διαλυμένη και μετά την αλλαγή του επικεφαλής της πιό ευαίσθητης υπηρεσίας της χώρας μας;

Μήπως φταίει και το γεγονός πως ο αντικαταστάτης του Ρουμπάτη, δεν έχει τις κατάλληλες γνώσεις;;; Τυτχάνει όμως αρεστός στην οικογένεια Μητσοτάκη… κι αυτό είναι “προσόν”, για μια χώρα, που στις ηγεσίες της έχει μαζέψει τα πιο ακατάλληλα πρόσωπα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Εδώ υπάρχουν “γκρίζοι λύκοι” σε “δομές” και σε ξενοδοχεία που “φιλοξενούν” τους λάθρο, στην τουρκική πρεσβεία δεν θα υπήρχαν;;; Έτσι δεν είναι, Βασιλάκη;;;

“H τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα είναι κέντρο κατασκοπείας της τουρκικής ΜΙΤ”. Κι ένα πολύ αποκαλυπτικό σχόλιο, για τους πολιτικούς μας.
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι να ήταν μόνο η τούρκικη πρεσβεία κέντρο κατασκοπείας καλά θα ήταν. Διότι αυτό είναι και λογικό και αναμενόμενο.

 

Δεν είναι όμως αναμενόμενο, να παίρνουν ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ γυναίκες πολλά πολιτικά στελέχη σε καίριες θέσεις , όπως ο Ευάγγελος Καλπαδάκης , ο οποίος ήταν διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας (είπατε τίποτε;;) του Chipra ….και ζούσε τον “ερωτά” του με Τουρκάλα διπλωματικό – κόρη Τούρκου ανώτατου αξιωματικού – διαπιστευμένη στην πρεσβεία της γείτονος στην Αθήνα.

Ο κ. Καλπαδάκης συζεί μάλιστα με την εν λόγω κυρία.

Η το άλλο τραγικό, την νύχτα των Ιμίων ο Σημίτης παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον…Μαντέλη με την Τουρκάλα γυναίκα.!!!!

Έναν άνθρωπο που χρηματίστηκε απο τον Χριστοφοράκο….και η γυναίκα του ήταν συγγενής του…Ντεμιρέλ.!!

Την βραδιά των Ιμίων…κύριοι και κυρίες, οι Τούρκοι γνώριζαν…τα πάντα.!!

Έχουν “φυτευτεί” δίπλα σε άντρες με σημαντικές πολιτικές και στρατιωτικές θέσεις γυναίκες…Τουρκάλες, Αλβανίδες, Γερμανίδες, Εβραίες…..οι οποίες ελέγχουν , κατευθύνουν και μαθαίνουν τα πάντα.!!


Σύμφωνα με τον αντικαθεστωτικό Τούρκο δημοσιογράφο Abdullah Bozkurt, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας, ΖΑΜΑΝ, που έκλεισε το καθεστώς Ερντογάν λόγω των σχέσεών της με τον Γκιουλέν, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έχει καταστεί άντρο κατασκοπείας της ΜΙΤ.

Μάλιστα, ο εν λόγω δημοσιογράφος παραθέτει και σχετικά επίσημα απόρρητα έγγραφα, με τα οποία πιστοποιείται η παράνομη δράση της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών στην πρωτεύουσα της Ελλάδα, κατά παράβαση διεθνών συμβάσεων.

Τα έγγραφα εκθέτουν εκτεταμένες, παράνομες και εχθρικές δραστηριότητες που διεξάγονται από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ και διπλωμάτες σε μια χώρα του ΝΑΤΟ.

Οι μυστικές επιχειρήσεις, μολονότι στοχεύουν σε μέλη της του Κινήματος Γκιουλέν, αποτελούν παράνομες και εχθρικές πράξεις και δημιουργούν μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας για την Ελλάδα.

Κι αυτό γιατί αν η ΜΙΤ διεξάγει επιχειρήσεις μια για τον έλεγχο και χειραγώγηση των αλλοδαπών που μας στέλνει το τουρκικό κράτος παράνομα, και τώρα για την παρακολούθηση Τούρκων υπηκόων που καταδιώκονται από το καθεστώς Ερντογάν, τότε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος να περιμένει να μην διεξάγει επιχειρήσεις και σε θέματα που αφορούν την καρδιά της εθνικής άμυνας και ασφάλειας της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με το πρώτο απόρρητο έγγραφο με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2020, της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, ο σταθμός κατασκοπείας της ΜΙΤ στην Αθήνα υπέβαλε ένα ενημερωτικό έντυπο 39 σελίδων στις 7 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με το οποίο εντόπισε εκατοντάδες Τούρκους πολίτες που κατέφυγαν στην Ελλάδα για να ξεφύγουν από τις πρωτοφανείς διώξεις του καθεστώτος Ερντογάν.

Οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν παράνομα από τις μυστικές υπηρεσίες διαβιβάστηκαν στην αστυνομική υπηρεσία, η οποία προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητα της πηγής και να τις παρουσιάσει ως αποδεικτικά στοιχεία σε δικαστήρια εναντίον ανθρώπων που διώκονται για σχέσεις με τον Γκιουλέν.

Η 39 σελίδων έκθεση περιέχει τις λεπτομέρειες σχεδόν 300 ατόμων που κατάφεραν να περάσουν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τη φυλάκιση με τεχνητές κατηγορίες για τρομοκρατία και άλλα εγκλήματα στην Τουρκία, όπου το κράτος δικαίου έχει ουσιαστικά ανασταλεί και υπόκεινται σε βασανιστήρια και κακοποίηση στα κέντρα κράτησης και τις φυλακές.

Υπογραμμίζεται ότι είναι αδιανόητο μυστική υπηρεσία της γειτονικής χώρας να συλλέγει ανενόχλητα πληροφορίες για 300 άτομα, με μυστικές επιχειρήσεις κατασκοπείας που διεξάγει στην πατρίδα μας.

Ας ελπίσουμε και πάλι ένας ξένος να μας συνεγείρει, για να πράξουμε το αυτονόητο και να υπεραπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα.

 

ΠΗΓΗ: Infognomon

 

Πηγή

Προβολές : 179


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα