Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; (βίντεο)

Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; (βίντεο)

24 Δεκεμβρίου, 2020 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:897
Μοίρασέ το
Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; (βίντεο)

Τα mRNA τροποποιούν το γενετικό υλικό και προκαλούν ανήκεστες βλάβες. 

« Κατά τη γνώμη μου αυτά τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , ένα έγκλημα που ποτέ δεν διαπράχθηκε με τρόπο τόσο κραυγαλέο μέσα στην ιστορία

 

 

 

Και αυτοί που το επιβάλουν στους λαούς τους, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Συγκλονιστικά αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Κέννεντυ, βρίσκουν παντελώς αδιάφορους ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ… ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ…

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ… ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μαθαίνω, πως στο Κέντρο Υγείας Μαραθώνα, ετοιμάζεται κοσμοσυρροή για εμβολιασμό.

ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ…

 

Υ.Γ.2. Όποιος μπορεί, ας σώσει το βίντεο, γιατί οι πληρωμένοι ρουφιάνοι των ανθελληνικών χόαχες, θα το κατεβάσουν.

 

Robert F. Kennedy Jr: τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; (βίντεο)

Αυτό είναι ένα μήνυμα επείγον του Robert F. Kennedy Jr, γιου του Robert F. Kennedy κι ανιψιού του Προέδρου John F. Kennedy,προς όλους τους λαούς του κόσμου.

Το μήνυμα της δήλωσής του συνοψίζεται στο αποφύγετε το εμβόλιο Covid με οποιοδήποτε τίμημα, πάση θυσία!

Ο Robert F. Kennedy Jr μίλησε στις 14 Νοεμβρίου 2020 στον Theo Von.

« Θα ήθελα να τραβήξω κατ΄επείγον την προσοχή σας σε θέματα σημαντικά που σχετίζονται στον προσεχή εμβολιασμό κατά Covid-19” είπε.

« Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού τα εμβόλια τα αποκαλούμενα mRNA της τελευταίας γενιάς επεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και τροποποιούν το δικό του γενετικό υλικό, κάτι που ισοδυναμεί με μια γενετική χειραγώγηση, ήδη απαγορευμένη και θεωρούμενη ως τώρα ως εγκληματική,” πρόσθεσε.

« Αυτή η επέμβαση μπορεί να είναι συγκρίσιμη με τα τρόφιμα τα γενετικά τροπoποιημένα , μεταλλαγμένα, που ομοίως είναι πολύ αμφιλεγόμενα”, τόνισε.

« Αν και τα médias και οι πολιτικοί υποβαθμίζουν το πρόβλημα και απαιτούν το ίδιο ανορθολογικά ένα νέο τύπο εμβολίου για επιστροφή στην κανονική ζωή, κανονικότητα, αυτός ο εμβολιασμός με όρους υγείας και ηθικής παραμένει προβληματικός αλλά επίσης υπό όρους γενετικών βλαβών που αντίθετα με τις βλάβες που προκαλούνται από τα προγενέστερα εμβόλια θα είναι μη αναστρέψιμες και ανεπανόρθωτες” προειδοποίησε.

« Αγαπητοί ασθενείς μετά από ένα εμβόλιο mRNA άνευ προηγουμένου δεν θα είστε πια σε μέτρο να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα του εμβολίου με ολοκληρωτικό τρόπο” είπε.

« Θα οφείλετε να ζήσετε με τις συνέπειες γιατί δεν θα μπορείτε πια να θεραπεύεστε απλώς αφαιρώντας τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα – ακριβώς όπως και ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner. Ούτε να θεραπευτείτε από γενετικές καρδιακές παθήσεις, αιμοφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ. – επειδή η γενετική βλάβη είναι μη αναστρέψιμη!” ανέφερε.

Πρόσθεσε « αυτό σημαίνει φανερά ότι αν ένα σύμπτωμα εμβολιακό αναπτύσσεται μετά από έναν εμβολιασμό mRNA ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος θεραπευτής δεν θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε γιατί αυτές οι ζημιές οι προκλητέες από αυτόν τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά ανεπανόρθωτες.

« Κατά τη γνώμη μου αυτά τα νέα εμβόλια είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , ένα έγκλημα που ποτέ δεν διαπράχθηκε με τρόπο τόσο κραυγαλέο μέσα στην ιστορία συμπέρανε.

« Όπως το είπε ο Dr Wolfgang Wodarg, εμπειρότατος φυσικός: Στην πραγματικότητα, αυτό το “πολλά υποσχόμενο εμβόλιο” στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων πρέπει να απαγορευθεί επειδή είναι γενετική μηχανική! ” τόνισε.

Λοιπόν, θέλετε να γίνετε ένα ζόμπι γενετικά τροποποιημένο; ή ένα ζωντανό ρομπότ; Aυτό είναι επιλογή σας αλλά εγώ δεν το θέλω” κατέληξε.

O Robert F. Kennedy, Jr μίλησε στο Βερολίνο στις (29/8/20) σε μεγαλειώδη διαδήλωση κατά του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Σε δραματικούς τόνους μίλησε ο Robert F. Kennedy Jr:δεν θα πάρετε την ελευθερία μας, δεν θα δηλητηριάσετε τα παιδιά μας.Aπαιτούμε επιστροφή στη Δημοκρατία.

Βέβαια η Γερμανία για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο πήρε τα μέτρα της και απαγόρευσε κάθε διαδήλωση κατά των εμβολίων.

Ενώ οι κατά τόπους γκεμπελίστικοι μηχανισμοί έχουν αναλάβει δράση κατηγοριοποιώντας και τον Robert F. Kennedy, στα fake όπως και διακεκριμένους Γενετιστές που εκφράστηκαν ταυτόσημα.

Είναι το νέο ρεύμα νεο-μακαρθισμού είναι η νέα ναζιστική αποτύπωση της λεγόμενης έκφυλης τέχνης ή έκφυλης δημοσιογραφίας για ό,τι ανθίσταται.

Το fake σημαίνει σήμερα ότι δεν παίρνει ένα άρθρο, μια άποψη κι ας είναι από καθ΄ύλην αρμόδιο Νομπελίστα Επιστήμονα ή διακεκριμένο πολιτικό το οκ της Επιτροπής Λογοκρισίας του Καθεστώτος….

Κόβεται….

Αυτός είναι ο πλουραλισμός τους, η ανοχή στη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στο διάλογο και στη δημόσια διαβούλευση, στην ελευθερία της έκφρασης και του τύπου που χωρίς αυτά δεν υπάρχει Δημοκρατία ούτε κατά διάνοια.

Είναι θεμιτή η διαφωνία αυτό που είναι μακαρθισμός είναι να φτιάχνεις μακροσκελείς λίστες με απαγορευμένους διανοούμενους κι επιστήμονες με απαγορευμένες ιδέες..

Οι Νεοσκοταδιστές απαρνούνται το Βολταίρο και το Γαλλικό Διαφωτισμό…

Επαναφέρουν την Ιερά Εξέταση και το Μεσαίωνα και η Ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί τους γι αυτό τον ανορθολογικό αναχρονισμό και πισωγύρισμα..

Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί λογοκρισίας προπαγάνδας γιατί είναι αυτοί που πιστοποιούν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο ότι πρόκειται για έναν Αυταρχικό Ολοκληρωτισμό άνευ προηγουμένου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 897


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα