Γι αυτό γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το NATO είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Γι αυτό γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το NATO είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

5 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,100
Μοίρασέ το

 

Η ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Το ΝΑΤΟ είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη (κυριολεκτικά)

“ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΕΘΝΗ (των 300 εκατομμυρίων, τα μισά από αυτά Ρώσσοι) ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”.

ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ”.

 

Αυτός είναι ο λόγος που γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Γίνεται κατανοητό γιατί ο ΧΑΖΑΡΟΣΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΟΓΟΝΙΔΙΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ;;; Γίνεται αντιληπτό, γιατί βάζει την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;;

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ρως εναντίον Χαζαρο-εβραίων (Ουκρανία) – Μια αρχαία εχθρότητα

Οι Χαζάροι αγόρασαν το “εβραϊκό” franchise τον 8ο Αιώνα για να ξεχωρίζουν από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους γείτονές τους.

Οι Εβραίοι Ασκενάζι (Ισραηλινοί) δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Εβραίους. Είναι Χάζαροι.

Η επανάσταση των Μπολσεβίκων ήταν εκδίκηση για την καταστροφή της Χαζαρικής Αυτοκρατορίας της Ρωσσίας του Κιέβου το 965 μ.Χ.

Ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας συνεχίζει αυτό το μίσος χιλιετιών.

Η ΝΤΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Το ΝΑΤΟ είναι η Χαζαρία μεταμφιεσμένη (κυριολεκτικά)

Ο Eduard Hodos γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας το 1945 σε μια ορθόδοξη εβραϊκή οικογένεια.

Το 1990, στρατολογήθηκε από την Chabad Lubavitcher και τον ραβίνο Schneerson, αλλά παραιτήθηκε μόλις συνειδητοποίησε ότι η Chabad είχε στόχο να καταστρέψει την Ουκρανία.

Έκτοτε, ο Hodos είναι ένας ειλικρινής επικριτής της Chabad, προειδοποιώντας το κοινό για την ατζέντα της — και τις πολιτικές προσωπικότητες και τους ολιγάρχες που κάνουν τις προσφορές τους. Ο Hodos από τότε ασπάστηκε την Ορθοδοξία και ανήκει στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία της Ουκρανίας

από τον Edward Menez
(henrymakow.com)

Ήταν προγραμματισμένη η τρέχουσα ρωσο-ουκρανική σύγκρουση από το Chabad;

Στην τριλογία του που ονομάζεται “The Jewish Syndrome”, ο Eduard Hodos εξηγεί ότι βρισκόμαστε στη μέση της “Τρίτης Χαζαρίας” (“The Third Khazaria”).

Η Πρώτη Χαζαρία: Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των Χαζάρων (7ος – 10ος αι)
Η Δεύτερη Χαζαρία: Η Κυριαρχία των Μπολσεβίκων (1917 – τέλη της δεκαετίας του 1920).
Η Τρίτη Χαζαρία: Third Khazaria: Η Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών * (1991 – ; )

by Edward Menez
(henrymakow.com)

(αριστερά, φωτό του Eduard Hodos)

Κατά την Πρώτη Χαζαρία, οι Εβραίοι κυριάρχησαν επί του ντόπιου πληθυσμού στην Ουκρανία και προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό.

Ήδη με αυτό, τον 7ο έως τον 10ο αιώνα, χαράχθηκε μια γραμμή μάχης με τη Ρωσσία:

“Τα οχυρά βρίσκονταν σε απόσταση μεταξύ 10 και 20 χιλιομέτρων, δημιουργώντας μια αδιάσπαστη γραμμή στρατιωτικών οχυρώσεων κατά μήκος των συνόρων της σύγχρονης Ουκρανίας και Ρωσσίας: Voronezh – Stary Oskol – Belgorod – Χάρκοβο. Περαιτέρω, από τα νοτιοδυτικά του Χάρκοβου: Krasnograd – Dnepropetrovsk – Krivoj Rog. Στα βορειοδυτικά: Κίεβο – Chernigov.”

ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ.

Αυτό το άρθρο είναι από μια συνέντευξη με έναν Ουκρανό Στρατηγό που περιγράφει με πικρία πώς η Ουκρανία προετοιμάστηκε για την εξαγορά από την Chabad.

Σε μια ΟΜΙΛΙΑ του 1994 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Vologda Slavyanin, ο ηγέτης της Chabad, Messiah
Menachem Mendel Schneerson ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.

(φωτό του Ηγέτης της Chabad, Messiah Menachem Mendel Schneerson (1902-1994) )

“Οι ΣΛΑΒΟΙ, και ανάμεσά τους και οι ΡΩΣΣΟΙ, είναι ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΚΑΙ, ΑΡΧΙΚΑ, ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΕΘΝΗ (των 300 εκατομμυρίων, τα μισά από αυτά Ρώσσοι) ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ”. ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ Η ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ”.

“ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ,ΟΤΙ ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ “ΠΑΡΑΝΟΜΑ”, Κ.ΛΠ.”.

(φωτό αριστερά , 540.000 τετραγωνικά πόδια Το Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο Dnepropetrovsk είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Το Dnepropetrovsk βρίσκεται 250 μίλια ΝΑ του Κιέβου.)

“Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, που κατελήφθη από τη Ρωσσία του Κιέβου (το αρχαίο κράτος της Ρωσσίας με πρωτεύουσα το Κίεβο) τον 10ο αιώνα.

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ είναι προσωρινοί επισκέπτες σε αυτά τα εδάφη και ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙΣ.

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΑΡΙΑ – ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – σε αυτά τα ΕΥΦΟΡΑ ΕΔΑΦΗ με τον ίδιο τρόπο όπως, πριν από 50 χρόνια, δημιουργήσαμε το Ισραήλ, αποθώντας τους Παλαιστίνιους.

Οι Ισραηλινοί θα μετεγκατασταθούν εν μέρει εδώ και ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΒΟΟΕΙΔΗ μακριά προς τα βόρεια, πέρα ​​από τη Μόσχα.

Θα υπάρξει μια μικρή Βόρεια Επικράτεια, ένας αποκλειστικός τομέας με συμπαγή πληθυσμό, όπως συνέβη με τους Ινδιάνους στην Αμερική.”

 

Στην “Εβραϊκή τριλογία” Ο Hudos ταυτοποιεί την προέλευση αυτού του μακροχρόνιου μίσους μεταξύ των Χαζάρων και των Ρώσσων: “Η Μεγάλη Χαζαρική Αυτοκρατορία υπήρχε για αρκετούς αιώνες, έως ότου ο Ρώσσος Πρίγκιπας Σβιατόσλαβ, “το έτος 965 κατέλαβε και την Πόλη τους και τον Λευκό Ναό τους”.

“Η Τρίτη Δύναμη εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της γης, ο πληθυσμός της διασκορπίστηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι περισσότεροι ζήτησαν την προστασία του Σβιατόσλαβ, ενώ η εβραϊκή ελίτ μετακόμισε στην περιοχή Χαζάρ στο Κίεβο…

_ _ _

* Η Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών ( CIS ) [a] είναι ένας περιφερειακός διακυβερνητικός οργανισμός στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία .

Δημιουργήθηκε μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Καλύπτει έκταση 20.368.759 km 2 (7.864.422 τετραγωνικά μίλια) και έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 239.796.010 κατοίκους.

Το CIS ενθαρρύνει τη συνεργασία σε οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές υποθέσεις και έχει ορισμένες εξουσίες που σχετίζονται με τον συντονισμό του εμπορίου, των οικονομικών, της νομοθεσίας και της ασφάλειας. Προώθησε επίσης τη συνεργασία για την πρόληψη του διασυνοριακού εγκλήματος.

Η ΚΑΚ έχει τις ρίζες της στη Ρωσική Αυτοκρατορία , η οποία αντικαταστάθηκε το 1917 από τη Ρωσική Δημοκρατία μετά την Επανάσταση του Φεβρουαρίου νωρίτερα εκείνο το έτος.

Μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση , η Ρωσική Σοβιετική Ομοσπονδιακή Σοσιαλιστική Δημοκρατία έγινε η ηγετική δημοκρατία στη Σοβιετική Ένωση (ΕΣΣΔ) με τη δημιουργία της με τη Συνθήκη του 1922 και τη Διακήρυξη της Δημιουργίας της ΕΣΣΔ μαζί με τη Λευκορωσική ΣΣΔ , την Ουκρανική ΣΣΔ και την Υπερκαυκασία ΣΣΔ .

Όταν η ΕΣΣΔ άρχισε να πέφτει το 1991, οι ιδρυτικές δημοκρατίες υπέγραψαν την Συμφωνία Belavezha στις 8 Δεκεμβρίου 1991, δηλώνοντας ότι η Σοβιετική Ένωση θα έπαυε να υπάρχει και ανακήρυξε το CIS στη θέση του.

Λίγες μέρες αργότερα υπογράφηκε το Πρωτόκολλο της Άλμα-Άτα , που δήλωνε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Τα κράτη της Βαλτικής ( Εσθονία , Λετονία και Λιθουανία ), τα οποία θεωρούν τη συμμετοχή τους στη Σοβιετική Ένωση ως παράνομη κατοχή , επέλεξαν να μην συμμετάσχουν.

Η Γεωργία απέσυρε τα μέλη της το 2008 μετά τον Ρωσογεωργιανό πόλεμο .

Η Ουκρανία τερμάτισε τη συμμετοχή της στους καταστατικούς φορείς της ΚΑΚ το 2018, λόγω

παρατεταμένες εντάσεις με τη Ρωσία . [7]

 

(περισσότερα : https://en.wikipedia.org/wiki/Commonwealth_of_Independent_States )

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,100


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα