Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν επιχείρηση ψεύτικης σημαίας από Antifa/BLM με την ανοχή της Αστυνομίας

Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν επιχείρηση ψεύτικης σημαίας από Antifa/BLM με την ανοχή της Αστυνομίας

8 Ιανουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:327
Μοίρασέ το
Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν επιχείρηση ψεύτικης σημαίας από Antifa/BLM με την ανοχή της Αστυνομίας
 
Η χώρα σου κλέβεται από σένα απόψε.
Το κάνουν ενώ πιστεύουν ότι το έθνος κοιμάται.
Και όταν ξυπνήσετε – όπως και στις 4 Νοεμβρίου – θα ανακαλύψετε ότι έχετε χάσει τη χώρα σας από μια ομάδα παιδόφιλων εγκληματιών, κακοποιών που επιθυμούν την εξουσία πάνω απ’ όλα.
 
Προσευχήσου για να επέμβει ο Θεός, αλλιώς αυτό το έθνος έχει τελειώσει στα χέρια βρόμικων, αδίστακτων προδοτών, όπως ο Mike Pence και ο Mitch McConnell.

 
 
 
 
Για το θέμα των παιδοβιασμών, από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, θα υπάρξει νέα ανάρτηση.
 
Όπως θα υπάρξει και για κάποια “μπουμπούκια” που μπήκαν μέσα στο Καπιτώλιο, και που είναι… “παλιοί γνώριμοι”.
 
Το θέμα είναι πως οι Αμερικανοί, ξυπνούν και βρίσκονται μπροστά σε έναν εφιάλτη, που όμως είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν… και το δείχνουν…
 
Το ερώτημα είναι, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… 
 
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ.
 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ…
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν επιχείρηση ψεύτικης σημαίας από Antifa/BLM με την ανοχή της Αστυνομίας
 

BREAKING: After the staged “storming” false flag event, Congress to RE-CONVENE tonight and finish its final act of betrayal against America, under the cloak of darkness 

 
Wednesday, January 06, 2021
 
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά τη στημένη “εισβολή” – εκδήλωση ψευδούς σημαίας, το Κογκρέσο θα ΞΑΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ απόψε και θα ολοκληρώσει την τελική του πράξη προδοσίας εναντίον της Αμερικής, κάτω από το πέπλο του σκότους.
 
(Natural News) Η σημερινή «εισβολή» στο κτίριο του Καπιτωλίου έχει ήδη επιβεβαιωθεί ως επιχείρηση ψευδούς σημαίας που διευθύνεται από ομάδες της Antifa / BLM και συντονίστηκε εκ των προτέρων με την αστυνομία του Καπιτωλίου, ως  μέσου δυσφήμισης των υποστηρικτών του Trump στα μέσα ενημέρωσης.
 
Γνωρίζουμε τώρα ότι οι άνθρωποι που ηγήθηκαν της εισβολής του κτηρίου είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν φωτογραφηθεί ως ενεργά άτομα σε συγκεντρώσεις BLM, ταιριάζοντας τα τατουάζ τους, τα μούσια τους, ακόμη και τον φθαρμένο εξοπλισμό.
 
Επιπλέον, οι δολοπλόκοι των οργανώσεων Antifa/BLM μεταφέρθηκαν στην εκδήλωση με μοναδικό σκοπό τη διεξαγωγή προβοκατόρικων/ψεύτικης σημαίας επιχειρήσεων.
 
«Σύμφωνα με έναν πρώην πράκτορα του FBI στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, τουλάχιστον ένα φορτίο λεωφορείου Antifa διείσδυσε στο ράλι του Τραμπ ως μέρος μιας επιχείρησης ψεύτικης σημαίας», αναφέρει το The Gateway Pundit.
 
Τώρα, έχουμε μάθει ότι το προδοτικό Κογκρέσο, με επικεφαλής τους προδότες Nancy Pelosi και Mitch McConnell, συνωμοτούσε μυστικά για να ολοκληρώσει την πράξη προδοσίας τους εναντίον της Αμερικής κάτω από το πέπλο της νύχτας.
 
Έχουν εκδώσει ένα δελτίο τύπου που βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο, από το γραφείο της Προέδρου της Βουλής (Pelosi).
 
Αρχίζει, «Αγαπητέ συνάδελφε σε Όλα τα Μέλη σχετικά με τη Συνέχιση της Κοινής Συνεδρίασης του Κογκρέσου», και στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι η επίθεση στο  Κτήριο του Καπιτωλίου ήταν μια «επαίσχυντη επίθεση στη δημοκρατία μας», κατηγορώντας πλήρως τον Πρόεδρο Τραμπ.
 
Στη συνέχεια, η επιστολή εξηγεί πώς τα προδοτικά μέλη του Κογκρέσου σκοπεύουν να ψηφίσουν για να αποδεχθούν την ανέντιμη λίστα εκλεκτόρων του Μπάιντεν αργότερα απόψε, αφού η Αστυνομία του Καπιτωλίου είχε διαλύσει τους διαδηλωτές με δακρυγόνα και πυροβολώντας τουλάχιστον έναν άοπλο διαδηλωτή στο λαιμό
 
Από την επιστολή:
 
Προς το σκοπό αυτό, σε συνεννόηση με τον Leader Hoyer (σ.σ.: αρχηγός της πλειοψηφίας στη Βουλή) και τον Whip Clyburn (σ.σ.: υπεύθυνος κομματικής πειθαρχίας) και μετά από κλήσεις προς το Πεντάγωνο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Αντιπρόεδρο, έχουμε αποφασίσει ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε απόψε στο Καπιτώλιο μόλις εκκαθαριστεί για χρήση. Ο Leader Hoyer θα στείλει περισσότερες οδηγίες αργότερα σήμερα.
 
Ξέραμε πάντα ότι αυτή η ευθύνη θα μας πήγαινε στη νύχτα. Η νύχτα μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, αλλά ελπίζουμε για μια μικρότερη ατζέντα, ωστόσο ο σκοπός μας θα επιτευχθεί.
 
Αυτό το σχεδίασαν εξαρχής.
 
Πρώτον, χρησιμοποιούν πράκτορες της BLM και Antifa για να «εισβάλλουν» στο Καπιτώλιο Κτήριο με τη βοήθεια της αστυνομίας, η οποία συντονίζει το όλο θέμα. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο που δείχνουν ότι η Αστυνομία του Καπιτωλίου εισάγει ανοιχτά τους «διαδηλωτές» στο κτήριο. Τους κάλεσαν πραγματικά να μπουν!
 
 
Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε από αυτό το βίντεο ότι τους επιτρέπεται να εισρεύσουν μέσα απευθείας, χωρίς καμία αστυνομία να προσπαθεί να τους σταματήσει:
 

 
Μόλις ολοκληρώθηκε η «εισβολή», η Αστυνομία του Καπιτωλίου χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να απομακρύνει όλους τους διαδηλωτές, ενώ ο Τραμπ αναγκάστηκε να πει σε όλους να πάνε σπίτι.
 
Με το Κτήριο του Καπιτωλίου τώρα άδειο, αναγορεύουν την κοινή σύνοδο του Κογκρέσου ξανά σε ύπαρξη, χωρίς κανέναν γύρω να παρατηρεί τι κάνουν, και διαπράττουν την τελική πράξη προδοσίας τους εναντίον της Αμερικής, αποδεχόμενοι την λίστα εκλεκτόρων του Μπάιντεν, για να εγκαταστήσουν τον Joe Biden – μαριονέτα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος – ως Πρόεδρο. 
 
Σημειώστε ότι αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο μαγείρεψαν καταρχάς τις εκλογές: Απομακρύνοντας όλους τους παρατηρητές του GOP (Εθνική Επιτροπή Ρεπουμπλικανών), μπλοκάροντας τα παράθυρα και ενεργώντας σαν να «σταμάτησαν» την καταμέτρηση όταν, στην πραγματικότητα, συνέστησαν εκ νέου το νοθευμένο μέτρημα τα μεσάνυχτα και συνέχισαν να τροφοδοτούν με ψευδείς ψήφους τα μηχανήματα του Dominion, έως ότου είχαν παραγάγει αρκετές ψήφους για να «κερδίσουν».
 
Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατικοί και το βαθύ κράτος: Το καθετί είναι 100% σκηνοθετημένο, πραγματοποιείται πάντα στο σκοτάδι της νύχτας, πάντα με βάση την εξαπάτηση, τις ψευδείς αφηγήσεις και τα συνένοχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι ευτυχή να ψεύδονται στο αμερικανικό κοινό.
 
Η χώρα σου κλέβεται από σένα απόψε. Το κάνουν ενώ πιστεύουν ότι το έθνος κοιμάται. Και όταν ξυπνήσετε – όπως και στις 4 Νοεμβρίου – θα ανακαλύψετε ότι έχετε χάσει τη χώρα σας από μια ομάδα παιδόφιλων εγκληματιών, κακοποιών που επιθυμούν την εξουσία πάνω απ’ όλα.
 
Προσευχήσου για να επέμβει ο Θεός, αλλιώς αυτό το έθνος έχει τελειώσει στα χέρια βρόμικων, αδίστακτων προδοτών, όπως ο Mike Pence και ο Mitch McConnell.
 
 
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου
 
Διαβάστε και εδώ.
 
================
 
 

 

Πηγή

Προβολές : 327


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα