Η «συνδημία», το «κοινωνικό εμβόλιο» και η επερχόμενη επισιτιστική κρίση (ελληνικοί υπότιτλοι)

Η «συνδημία», το «κοινωνικό εμβόλιο» και η επερχόμενη επισιτιστική κρίση (ελληνικοί υπότιτλοι)

23 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:497
Μοίρασέ το

 

 

Οι τεχνοκράτες δεν θα σταματήσουν πουθενά , δημιουργούν ακόμη κι ελλείψεις τροφίμων για να προωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους (Great Reset) , έναν παγκόσμιο κουμμουνισμό και μετανθρώπισμό.

 

 
Όσο οι λαοί δεν αντιδρούν, οι… ΑΘΕΑΤΟΙ που έχουν πετάξει τη μάσκα και είναι πλέον ΘΕΑΤΟΙ, είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τον πιο σκληρό ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ.
 
Καλλιόπη Σουφλή

  

Καθώς οι χώρες εφοδιάζονται μετα μανίας με τροφές εν αναμονή των παγκόσμιων ελλείψεων στα τρόφιμα, οι «ειδικοί» αποκαλούν τώρα τον COVID-19 , μια συνδημία ονόματι «COVID-20», που απαιτεί ένα «κοινωνικό εμβόλιο» το οποίο περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα , δωρεάν εκπαίδευση και τεράστιες διατροφικές αλλαγές.

Οι τεχνοκράτες δεν θα σταματήσουν πουθενά , δημιουργούν ακόμη κι ελλείψεις τροφίμων για να προωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους (Great Reset) , έναν παγκόσμιο κουμμουνισμό και μετανθρώπισμό.

Αναλύει ο Κρίστιαν από το iceagefarmer.com

(το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους)

12 Νοεμβρίου 2015

65 διεθνείς υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και ειδικοί συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Ταμείου Άγριας Ζωής στην Ουάσινγκτον για να δουν πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε μια μελλοντική επισιτιστική κρίση.
 

Η προσομοίωση πήγε τους συμμετέχοντες από το έτος 2020 έως το 2030.

Όπως προβλεπόταν, η δεκαετία περιλάμβανε δύο μεγάλες επισιτιστικές κρίσεις, με τις τιμές να πλησιάζουν το 400 τοις εκατό του μακροπρόθεσμου μέσου όρου

· μια σειρά από ακραία καιρικά φαινόμενα σχετιζόμενα με το κλίμα

· κυβερνήσεις που ανατράπηκαν στο Πακιστάν και την Ουκρανία

· λιμούς και προσφυγικές κρίσεις στο Μπαγκλαντές, τη Μιανμάρ, το Τσαντ και το Σουδάν.

Ο νικήτης ήταν η διεθνής συνεργασία και η προσομοίωση έληξε με παγκόσμια επιβολή φόρου άνθρακα.

 

Πηγή

Προβολές : 497


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα