Θα χρειαστούν νέοι περιορισμοί σχετικά με τον COVID-19 για αυτούς που αντιτίθενται στα εμβόλια (anti-vaxxers)

Θα χρειαστούν νέοι περιορισμοί σχετικά με τον COVID-19 για αυτούς που αντιτίθενται στα εμβόλια (anti-vaxxers)

24 Ιουνίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:426
Μοίρασέ το
 

 
 
Οι σιωνιστές, είναι αποφασισμένοι να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα…
Όσοι αποφασίσουν να εμβολιαστούν, θα είναι υποψήφια ζόμπι που θα τους αφανίζουν οι κυβερνήσεις τους σε οποιαδήποτε αντίδρασή τους…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Του Γερουσιαστή Raff Ciccone, Βικτώρια, Αυστραλία

Σαν οι πυρκαγιές να μην ήταν αρκετά άσχημες, έκτοτε είχαμε τον τερματισμό της παγκόσμιας οικονομίας, εκατομμύρια κρούσματα του COVID-19 και εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Αυτή η πανδημία δίνει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός πραγματικού blockbuster του Χόλιγουντ.

Όπως όλες οι καλές ταινίες, και αυτή θα μας αφήσει θεμελιωδώς αλλαγμένους μετά το τέλος της. Ο κόσμος μας θα φαίνεται και θα μοιάζει πολύ διαφορετικός μόλις τελειώσει η παράσταση. Όχι όμως προς το καλύτερο.

Ευτυχώς, η πιθανότητα να αναπτυχθεί εμβόλιο για αυτόν τον ιό φαίνεται ρεαλιστική. Δυστυχώς, σαν διαβολική ανατροπή, την ημέρα που θα έρθει το εμβόλιο, θα φανούν κι εκείνοι που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν. Αλλά σε αντίθεση με τους άτυχους ήρωες των ταινιών, μπορούμε προετοιμαστούμε για αυτό.

Έχω ένα μήνυμα για τους anti-vaxxers: η ανοχή μας για τη σκόπιμη άγνοιά σας έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε, είτε ηθικά είτε οικονομικά, να δώσουμε έδαφος σε όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Δεν υποστηρίζω τον εμβολιασμό των ανθρώπων ενάντια στη θέλησή τους. Αυτό θα ήταν λάθος. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ασφάλεια της κοινωνίας μας είναι η πρώτη προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή μας στην καθημερινή ζωή δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους άλλους. Εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε κατά του COVID-19, θα πρέπει να υποστείτε τις συνέπειες αυτής της επιλογής.

Ως κοινωνία, πρέπει να εξετάσουμε σε ποιο βαθμό θα επιτρέπουμε σε οργανισμούς να αποτρέψουν όσους αντιτίθενται στο εμβολιασμό κατά του COVID-19 να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις τους, να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές τους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αναζητήσουν εργασία.

Οι κυβερνήσεις το έκαναν αυτό έως ένα σημείο, εφαρμόζοντας πολιτικές όπως την παρακράτηση οικογενειακών φορολογικών ελαφρύνσεων και εμποδίζοντας τα παιδιά να εισαχθούν στο σύστημα εκπαίδευσης, εκτός εάν διαθέτουν αποδεικτικά εμβολιασμών.

Περαιτέρω περιορισμοί θα ήταν μια φυσική επέκταση αυτών των πολιτικών.

Τα εστιατόρια θα μπορούσαν να έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19. Οι επιχειρήσεις, ιδίως εκείνες που εμπλέκονται στη φροντίδα ή την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων, ενδέχεται να έχουν το δικαίωμα να αρνούνται να απασχολήσουν εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19. Οι διοργανωτές μαζικών εκδηλώσεων θα μπορούσαν παρομοίως να αρνηθούν την πώληση εισιτηρίων.

Χωρίς αμφιβολία, θα υπάρχουν υλικοτεχνικά ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Ωστόσο, η υγεία και η ασφάλεια του πληθυσμού μας πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε κυβέρνησης και η υποδομή για την εφαρμογή αυτών των αλλαγών ήδη υπάρχει.

Έχουμε ήδη το Μητρώο Ανοσοποίησης που παρακολουθεί το ιστορικό εμβολιασμού των παιδιών στην Αυστραλία. Θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε αυτό το πρόγραμμα ώστε να παρακολουθούμε τον εμβολιασμό ( σ.ι. του κορονοϊού) που ίσως είναι ο σημαντικότερος του αιώνα.

Κάποιοι για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να κάνουν εμβόλια και σωστά θα εξαιρεθούν. Υπάρχουν ήδη κυβερνητικές οδηγίες που θα επιτρέπουν σε αυτό να συμβαίνει.

Για τους υπόλοιπους που παριστάνουν τους αντιρρησίες συνείδησης, δεν υπάρχουν πλεόν δικαιολογίες. Διακυβεύονται πάρα πολλά. Ξέρω ότι μετά τη συγγραφή του παρόντος, το γραφείο μου θα πλημμυρίσει με γράμματα ακτιβιστών κατά του εμβολιασμού που θα απαιτούν να εισακουστούν. Για όσους από εσάς επικοινωνήσετε μαζί μου, να ξέρετε κάτι. Δεν ενδιαφέρομαι για τις εναλλακτικές “αλήθειες” ή τις θεωρίες συνωμοσίας σας.

Οι απόψεις σας ευτυχώς αποτελούν μειονότητα, και έτσι θα αντιμετωπίζονται. Το σημερινό τοπίο των μέσων ενημέρωσης είναι τέτοιο που πιθανότατα θα λάβετε την προσοχή για τα κακώς ενημερωμένα σχόλιά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε δίκιο. Απλώς σημαίνει ότι έχετε τραβήξει την προσοχή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ζούμε μέσα σε μια ταινία. Δεν είναι μια ιστορία που μπορεί απλώς να ξαναγραφεί και δεν θα φύγουμε έτσι απλά, αφού ξοδέψαμε 30 $ για ένα εισιτήριο και ποπ κορν.

Αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος, με πραγματικές συνέπειες και δεν μπορούμε να θέτουμε ζωές σε κίνδυνο, περισσότερο από ποτέ.

 

Πηγή

Προβολές : 426


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα