Κι είμαστε ακόμα στην αρχή... ΒΙΝΤΕΟ Σ-Ο-Κ

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή... ΒΙΝΤΕΟ Σ-Ο-Κ

17 Αυγούστου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,287
Μοίρασέ το

 

«ΜΗΝ μιλάτε στον γείτονά σας»! Φυλακές ΣΙΩΠΗΣ σε λίγο τα σπίτια.

 

 

 

 

Τα σπίτια μας φυσαλίδες, κι εμείς φυλακισμένοι ζωντανοί – νεκροί.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ με την βοήθεια και όλων όσων τους ψηφίζουν.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ Α-ΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έχουν «αμολήσει» τους πιο «σκοτεινούς» πολιτικούς ηγέτες…

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, έχει αρχίζεικαι γίνεται πρότυπο αυταρχισμού και, προφανώς, θα την ζηλεύουν πολλοί πολιτικοί και «ειδικοί» στην Ελλάδα που θέλουν να εφαρμόσουν τα ίδια.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, εφάρμοσε αυστηρό lockdown σε όλη τη χώρα, αφού εντοπίστηκε… ένα κρούσμα στην μεγαλύτερη πόλη του Όκλαντ, το πρώτο της χώρας εδώ και έξι μήνες.

Ολόκληρη η Νέα Ζηλανδία θα είναι σε καθεστώς καραντίντας για τρεις ημέρες από την Τετάρτη, ενώ το Όκλαντ και η Κορομάντελ, μια παράκτια πόλη στην οποία βρέθηκε επίσης το μολυσμένο άτομο, θα μπουν σε lockdown για επτά ημέρες.

 

 

Επιβάλλοντας τους αυστηρότερους κανόνες lockdown επιπέδου 4, τα σχολεία, τα γραφεία και όλες οι επιχειρήσεις θα κλείσουν και θα λειτουργήσουν μόνο οι βασικές υπηρεσίες.

Αυτά δεν είναι, όμως τίποτα, εμπρός στην εντολή που έδωσε η Άρτνερν:

«ΜΗΝ μιλάτε στους γείτονες, μείνετε στην φυσαλίδα σας»!

Κάποια πράγματα είναι περισσότερο κοντά από όσο κάποιοι θεωρούσαν.

Δείτε και ακούστε τα λόγια της:

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,287


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα