Κορωνοϊός και τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! «Βόμβα» από Βρετανό Στρατηγό

Κορωνοϊός και τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! «Βόμβα» από Βρετανό Στρατηγό

9 Νοεμβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 484 προβολές ( Μέτρηση έως 12:48:32 )
 
 
Και η «βόμβα» έπεσε! Ο ανώτατος κορυφαίος στρατιωτικός διοικητής της Βρετανίας προειδοποίησε ότι οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Κορωνοϊός και τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! «Βόμβα» από Βρετανό Στρατηγό
Η προειδοποίηση έγινε…

Και η «βόμβα» έπεσε! Ο ανώτατος κορυφαίος στρατιωτικός διοικητής της Βρετανίας προειδοποίησε ότι οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Συγκεκριμένα, ο στρατηγός Nick Carter, επικεφαλής του βρετανικού αμυντικού επιτελείου δήλωσε ότι ο «ρυθμός» της ιστορίας υποδηλώνει ότι το ξέσπασμα μιας παγκόσμιας σύγκρουσης είναι αρκετά πιθανό λόγω των αβεβαιοτήτων που επιφέρει ο κορωνοϊός.”

 

Μάλιστα, ο στρατηγός προειδοποίησε ότι η Βρετανία και η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να μάθουν από την ιστορία, προκειμένου να αποφύγουν τα λάθη που πυροδότησαν τους παγκόσμιους πολέμους του 20ού αιώνα.

Μιλώντας στο ενημερωτικό δίκτυο Sky News την Κυριακή, ο Κάρτερ είπε ότι “ελλοχεύει ο κίνδυνος, η κλιμάκωση των περιφερειακών συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο να μετατραπεί σε «έναν πλήρη πόλεμο”, όπως συνέβη πριν από τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο.

Υποστήριξε δε, ότι με τον πλανήτη να συνιστά πλέον «αβέβαιο και ανήσυχο μέρος» λόγω του Covid-19, υπάρχει η πιθανότητα, η όποια κλιμάκωση να οδηγήσει σε λάθος υπολογισμό και άρα σε λαίλαπα.

 «Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ιστορία μπορεί να μην επαναληφθεί (επακριβώς) αλλά ρέει με συγκεκριμένο ρυθμό. Αν ανατρέξετε πίσω στον περασμένο αιώνα, πριν από τους δύο παγκόσμιους πολέμους, νομίζω ότι ήταν αναμφισβήτητο πως υπήρξε κλιμάκωση που οδήγησε σε εσφαλμένο υπολογισμό και τελικά σε πόλεμο. Ελπίζουμε ότι δεν θα το ζήσουμε ξανά αυτό», είπε ο ανώτατος αξιωματούχος.

 

Πηγή

(Visited 483 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.