Ληξουριώτισσα: Μη «χοίρων» βέλτιστον

Ληξουριώτισσα: Μη «χοίρων» βέλτιστον

1 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το

 

 

Οδυνηρό είναι το γεγονός ότι και στην σημερινή «Μπελάδα», ο μέσος θρησκευόμενος συμφωνεί – οϊμέ! – με όλες τις παραλλαγές της  νεοταξικής κοσμοθεωρίας: «ο καθένας πιστεύει με τον τρόπο του και έχει την δική του αλήθεια, αρκεί να είναι καλός άνθρωπος και να αγαπάει».

Αυτό το παπαγαλίζει το κάθε «πολιτικά ορθό» κωθώνι, που αν θέλει να είναι καλό παιδί του «συστήματος» μέχρι τέλους, θα πρέπει και να εμβολιαστεί αλλά και, πολύ περισσότερο, να κάνει στη συνέχεια, εσαεί  το «τεστ» από το ορθό!  

 

Ληξουριώτισσα: Μη «χοίρων» βέλτιστον

Motto (Μάρκος 5, 12):  

«… Πέμψον ἡμᾶς εἰς τοὺς χοίρους, ἵνα εἰς αὐτοὺς εἰσέλθωμεν  

«…στείλε μας να μπούμε εις αυτούς τους χοίρους» 

Όπως μαθαίνουμε από την Παλαιά Διαθήκη ακόμη, ο παραδαρμός του λαού του Θεού προερχόταν πάντοτε από την αποστασία, δηλαδή από το αυθαίρετο «ψάξιμο» για μια «καλύτερη βοσκή», μακριά από τον Ποιμένα.  

Με αυτά τα χυδαία που σήμερα βιώνουμε, κάποιοι καταλαβαίνουν, έστω και αργά ότι μόνο το νηφάλιο και εν απλότητι ψάξιμο οδηγεί στην εύρεση της Αλήθειας, που είναι ΜΌΝΟ ΜΙΑ, έχει απόλυτη έννοια και είναι ΕΝΣΑΡΚΩΜΈΝΗ.

Η όντος Αλήθεια λέγεται Ιησούς Χριστός και είναι το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος που μίλησε και στον Μωυσή από τον καιόμενο βάτο στο όρος Σινά, όταν εκείνος ανέβηκε να πάρει τις πλάκες του Νόμου. 

Μόνο όταν, με την βοήθεια του Θεού, βρούμε την Αλήθεια βρισκόμαστε κοντά στον Κύριο που μας επιβεβαιώνει στον κατά Ιωάννου 10, 11: «ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων».  («Εγώ είμαι ο ποιμήν ο καλός και πονετικός. Ο ποιμήν ο καλός και την ζωήν του ακόμα θυσιάζει δια να προφυλάξη τα πρόβατα από κάθε κίνδυνον.»1)  

Μόνο Αυτός ο Ποιμένας μπορεί να μας οδηγήσει μέσα από  πνευματικά «βοσκοτόπια» εκεί που είθε να μας βρει για να μας μετρήσει, ο άγγελος Κυρίου («[…] ἔγειρε καὶ μέτρησον τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ καὶ τὸ θυσιαστήριον καὶ τοὺς προσκυνοῦντας ἐν αὐτῷ·»/“… σήκω και μέτρησε τον ναόν του Θεού και το θυσιαστήριον, που είναι εμπρός εις αυτόν, και εκείνους που προσκυνούν στον ναόν αυτόν τον αληθινόν Θεόν και ανήκουν στον Χριστόν.»2 Αποκάλυψη 11, 1).  

Στον αντίποδα, το υπέρ του δέοντος, «ψάξιμο», μέσα από επιστημολογίες και φιλοσοφήματα, οδηγεί στην εύρεση μιας αλήθειας που να «συμφέρει», με τόσα κεφάλια, όσα και οι περίπου 7,5 δις κατοικούντες της Γης, που ο αντίχριστος θέλει να παγιδεύσει αιωνίως.   

Οδυνηρό είναι το γεγονός ότι και στην σημερινή «Μπελάδα», ο μέσος θρησκευόμενος συμφωνεί – οϊμέ! – με όλες τις παραλλαγές της  νεοταξικής κοσμοθεωρίας: «ο καθένας πιστεύει με τον τρόπο του και έχει την δική του αλήθεια, αρκεί να είναι καλός άνθρωπος και να αγαπάει».

Αυτό το παπαγαλίζει το κάθε «πολιτικά ορθό» κωθώνι, που αν θέλει να είναι καλό παιδί του «συστήματος» μέχρι τέλους, θα πρέπει και να εμβολιαστεί αλλά και, πολύ περισσότερο, να κάνει στη συνέχεια, εσαεί  το «τεστ» από το ορθό!  

(βλ.: https://attikanea.info/%ce%b1%cf%87-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%b8-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%af%ce%bd/ ) 

Αυτή ακριβώς η «διαφορετικότητα» εν ψευταληθεία μας καθιστά μια εύπλαστη και γλοιώδη μάζα στα χέρια των παιδιών του διαβόλου, που  θέλουν να τη «καθαρίσουν» πριν αυτή εξαγνιστεί, με κάποια αφορμή και τους πλακώσει.

Τα «παιδιά» αυτά και πλήρη άγνοια κινδύνου έχουν και δεν έχουν τίποτα να χάσουν πια, οπότε παίζουν τα ρέστα τους στη διαπασών. 

Και ακριβώς επειδή αυτό καταντά αφόρητα ενοχλητικό, οι περισσότεροι καλύπτουν ακόμα και τα αυτιά τους ενώ την καρδιά τους τη κάνουν πέτρα μέχρι ώσπου «να περάσει η μπόρα».  

Αυτοί ακριβώς οι «ψαγμένοι», ακολουθούν τυφλά τους ψευτοποιμένες, τους Ιούδες που έχουν παραδώσει στο «ταψί», τις ψυχές των Ελλήνων Χριστιανών στον αντίχριστο του «Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών», το 2016, στα Χανιά. 

Με αποτέλεσμα οι ψευτοιεράρχες να έχουν ελεύθερο το πεδίο δράσης και να σολάρουν στις οθόνες ή δια ζώσης, ολοκληρώνοντας το σιχαμερό τους έργο που οι ιερόπληκτοι οπαδοί τους το θεωρούν συναρπαστικό!  

Η πρόσφατη 3η Ιερατική Διαδικτυακή Σύναξη με θέμα «Πανδημία Covid-19 και εμβόλια» της Ι.Μ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως είχε ως  προσκεκλημένο και τον παναιρετικό οικουμενιστή επίκοπο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Με την ευκαιρία ο κ. Νικόλαος Χατζινικολάου έδωσε  ένα νέο ρεσιτάλ υπακοής στον «έξω από εδώ», υπνωτίζοντας τους ακροατές του προφορικώς και νοηματικός, με τα χέρια του να καταφέρνουν ένα άψογο «playback» των λεγομένων του!  

https://attikanea.info/%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%cf%87%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%ac%ce%ba/  

Στο ως άνω σύνδεσμο, το νούμερο του ξεκινάει στις 1:18:00 περίπου, αλλά οι «πέρλες» βγαίνουν κυρίως μετά τις 1:22:00 περίπου.

Τα περισσότερα έχουν συζητηθεί ήδη σε άλλα άρθρα.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημεία που δεν έχουν φωτιστεί ή θέλουν υπογράμμιση. Αυτά είναι: 

Στις 1:22:00 περίπου – Ο Τσιόδρας «υπήρξε αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής από ετών»!, 

Στις 1:32:20 περίπου αναφέρεται στη ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΉ στάση απέναντι στις αμβλώσεις που κρατάει η «εκκλησία μας, ασφαλώς» και «γενικότερα οι εκκλησίες»!!! – Εννοεί τις αιρέσεις,  που αναγνωρίσει ως «εκκλησίες», στην μιαρά σύνοδο του Κολυμπαρίου!, 

Στις 1:32:43 περίπου – γιατί όλο πρέπει να μπαινοβγαίνει στα κείμενα του Βατικανού;;;  

Στις 1:33:28 περίπου – υποστηρίζει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εμβρυϊκά κύτταρα στο εμβόλιο επειδή το έμβρυο προέλευσης ήταν ΝΕΚΡΌ!!!! (Ποιο νεκρό; Πόσο νεκρό; Τόσο, όσο και οι δότες που «δωρίζουν» τα όργανα τους! Μιας και περί της βιοηθικής ο λόγος, δεν ξέρω γιατί ο νους μου πηγαίνει παρεμπίπτοντος στα ειδικά ψυγεία κάποιου νοσοκομείου όπου κείτονται στα αζήτητα χιλιάδες έμβρυα από τεχνητές γονιμοποιήσεις, κατεψυγμένα στους -70! https://www.kathimerini.gr/society/474082/katepsygmena-emvrya-sta-azitita/   

«Την 1η Αυγούστου 1996 περίπου 3.000 έμβρυα καταστράφηκαν από τις κλινικές!!» https://www.iatronet.gr/ygeia/maieftiki-egkymosyni/article/4477/katepsygmena-emvrya-xwris-avrio.html – σ.σ.) 

Για το τσιπ τα λέει όλα στην 1:25:50 περίπου. 

Έχοντας τα ακούσει αυτά, παροτρύνω εκείνους που ακόμα κόπτονται να ανοίξουν «πάλι» οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΊ ΝΑΟΊ, να προσπαθήσουν να βρουν μια έστω ομοιότητα – εξαιρουμένου της ενδυμασίας και του λειτουργικού τυπικού -, μεταξύ αυτής της φάρας των ελεεινών, μετα-πατερικών, βαρθολομαίων, κολυμπαριωτών, Π.Σ.Ε.υτο–ορθοδόξων, χριστομάχων ρασοφόρων και τον εορταζόμενο, χθες, Άγιο Εφραίμ Σύρο που ήταν: «[…] Γνώστης ακριβής όλων των δογματικών θεμάτων, ήξερε να καταπολεμά τις αιρέσεις και να υπερασπίζει με θαυμάσια σαφήνεια την Ορθοδοξία.

Ήταν εκείνος που κατατρόπωσε σε διάλογο τον αιρετικό Απολλινάριο και οδήγησε πολλούς αιρετικούς να επιστρέψουν στην πατρώα ευσέβεια. […]» (http://www.saint.gr/3536/saint.aspx)  

Και εφόσον δεν θα βρουν καμία ομοιότητα, μήπως παρατηρούν, επιτέλους, κάποια ταύτιση με όσους «φωτογραφίζει» ο Κύριος μας στο  κατά Ιωάννου 10: «12 ὁ μισθωτὸς δὲ καὶ οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσὶ τὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τὸν λύκον ἐρχόμενον καὶ ἀφίησι τὰ πρόβατα καὶ φεύγει· καὶ ὁ λύκος ἁρπάζει αὐτὰ καὶ σκορπίζει τὰ πρόβατα. 13 ὁ δὲ μισθωτὸς φεύγει, ὅτι μισθωτός ἐστι καὶ οὐ μέλει αὐτῷ περὶ τῶν προβάτων.» («Ο μισθωτός δε βοσκός, που δεν είναι ιδικά του τα πρόβατα και τα βόσκει μόνον και μόνον δια τον μισθόν του, βλέπει τον λύκον να έρχεται και αφίνει τα πρόβατα και φεύγει. Και τότε ανενόχλητος ο λύκος αρπάζει, κατασπαράσσει και διασκορπίζει τα πρόβατα. 

[(12. Οι ανάξιοι πνευματικοί ποιμένες, που έχουν το έργον των μόνον και μόνον ως προσδοφόρον επάγγελμα, δεν ενδιαφέρονται να προφυλάξουν τα λογικά πρόβατα από τον διάβολον και τα όργανά του). 13. Ο μισθωτός βοσκός φεύγει, ακριβώς διότι είναι μισθωτός και δεν έχει καμμίαν διάθεσιν να εκθέση εις κίνδυνον την ζωήν του δια τα πρόβατα, διότι δεν ενδιαφέρεται δι’ αυτά, παρά μόνον δια τον μισθόν του.] πηγή:  

Και όταν καταλάβουν με ποιους πραγματικά έχουν να κάνουν, ας προβούν, ΕΚΠΡΌΘΕΣΜΑ, στην ΙΕΡΆ και ΣΩΤΉΡΙΑ ΑΠΟΤΕΊΧΙΣΗ! 

 

ληξουριώτισσα 

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα