Μπήκαν σε τροχιά τα πρώτα δορυφορικά συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης

Μπήκαν σε τροχιά τα πρώτα δορυφορικά συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης

26 Αυγούστου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

 

Χρησιμοποιώντας βιομετρικά δεδομένα όπως δακτυλικά αποτυπώματα, σαρώσεις ίριδας και αναγνώριση προσώπου, αυτά τα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν με ακρίβεια άτομα από απόσταση.

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ασφάλειας σε διάφορες ρυθμίσεις, από κυβερνητικά κτίρια μέχρι αεροδρόμια, ακόμη και σπίτια.

 

Είδες πόσο ωραία μας σερβίρουν το τυράκι της ασφάλειας και της πάταξης της εγκληματικότητας;;;

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ…

Η ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΚΡΙ…

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΥΡΟ… 

Για να δούμε, πόσοι θα αντέξουν ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΝΕ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το παγκόσμιο κλειδί για την ασφάλεια και την βιομετρική αναγνώριση μέσω δορυφορικού συστήματος ταυτοποίησης θα είναι οι νέες ηλεκτρονικές βιομετρικές ταυτότητες, αφού ο κάθε πολίτης για την έκδοση τους θα υποχρεούται να παραδώσει προς χάραξη – σκανάρισμα το πρόσωπο και το χέρι του. 
Η χρήση δορυφορικών συστημάτων βιομετρικής αναγνώρισης γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε μια ποικιλία βιομηχανιών.
Αυτά τα συστήματα προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως βελτιωμένη ασφάλεια, βελτιωμένη ακρίβεια και μεγαλύτερη άνεση.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των συστημάτων βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους είναι η βελτιωμένη ασφάλεια.
Χρησιμοποιώντας συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους, οι οργανισμοί και τα κράτη μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητα των ατόμων με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα από ότι στις παραδοσιακές μεθόδους και αυτό από το ένα άκρο του πλανήτη στο άλλο.
Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό μπορεί να έχει πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα ή περιοχές.
Επιπλέον, τα συστήματα βιομετρικής ταυτοποίησης που βασίζονται σε δορυφόρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης ή άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων.
Τα συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους προσφέρουν επίσης βελτιωμένη ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους, οι οργανισμοί μπορούν να προσδιορίσουν γρήγορα και με ακρίβεια τα άτομα με βάση τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.
Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για μη αυτόματες διαδικασίες αναγνώρισης, οι οποίες μπορεί να είναι χρονοβόρες και επιρρεπείς σε σφάλματα.
Τέλος, τα συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία.
Χρησιμοποιώντας αυτά τα συστήματα, οι οργανισμοί μπορούν γρήγορα και εύκολα να επαληθεύσουν την ταυτότητα ατόμων από οπουδήποτε στον κόσμο.
Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητες διαδικασίες αναγνώρισης, οι οποίες μπορεί να είναι χρονοβόρες και άβολες.
Συνολικά, τα συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως βελτιωμένη ασφάλεια, βελτιωμένη ακρίβεια και μεγαλύτερη άνεση.
Ως εκ τούτου, αυτά τα συστήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε μια ποικιλία βιομηχανιών.
Τα συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης που βασίζονται σε δορυφόρους φέρνουν επανάσταση στα μέτρα ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.
Χρησιμοποιώντας βιομετρικά δεδομένα όπως δακτυλικά αποτυπώματα, σαρώσεις ίριδας και αναγνώριση προσώπου, αυτά τα συστήματα μπορούν να αναγνωρίσουν με ακρίβεια άτομα από απόσταση. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ασφάλειας σε διάφορες ρυθμίσεις, από κυβερνητικά κτίρια μέχρι αεροδρόμια, ακόμη και σπίτια.

 

 

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα