ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!

ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!

5 Δεκεμβρίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,543
Μοίρασέ το
ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!
 
Ασπασία Μιχέλη Μπουλτουδάκη: “Μετέτρεψαν την γη σε ένα σύγχρονο “ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ”.
 
Μετέτρεψαν όλους τους ανθρώπους όλης της γης σε υποχονδριακούς και φοβισμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους.
 
Μετέτρεψαν την γη σε νοσοκομεία με μηχανήματα διασωλήνωσης όλων των ασθενών, ανεξαρτήτως υποκειμένου νοσήματος.”

 
ΣΕΙΣΜΟΣ! ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ”, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Π.Ο.Υ., ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!
 

Η ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη, ήταν η πρώτη που κατηγγειλε την απάτη του κορονοϊού, από τις πρώτες μέρες που ξεκίνησε η καραντίνα της 11ης Μαρτίου 2020. (είχα φιλοξενήσει τις αναρτήσεις της στο προηγούμενο ιστολόγιό μου)

Την συγχαίρω για το θάρρος της, αλλά πιστεύω πως είναι πλέον ώριμη η κατάσταση, για να ενωθούν οι ιατρικές έντιμες φωνές και στην Πατρίδα μας και μαζί με καταξιωμένους ανεξάρτητους και έντιμους νομικούς και πανεπιστημιακούς, να ξεκινήσει η μεγάλη σύγκρουση με τις πολιτικές, ιατρικές, δημοσιογραφικές και φαρμακευτικές ΜΑΦΙΕΣ.

Μόνον ενωμένοι θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε.

Και δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις.

Ως δημοσιογράφος, έστω και από αυτό το μικρό μετερίζι, δεσμεύομαι δημόσια να σταθώ στο πλευρό τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 Υ.Γ. Υπάρχουν ακόμα ιατροί που σέβονται και τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη.

 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
 
Εγώ η ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη καταγγέλω τους κάτωθι.
 
1. Δάικον Γεώργιο, καθηγητήν ΕΚΠΑ.
 
2. Τσιόρδα Σωτήριον.
 
3.Μαγιορκίνην …
 
4.Σύψαν Δημήτριον…
 
6. Γιαμαρέλου Ελένην
7. Fauci…
8. Λινού Αθηνά…
9. Παγώνη..
10. Γώγον.
11…. Αλκιβιάδην.κ.λπ κ.λπ…
 
 
Επίσης καταγγέλω :
 
1.ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΝ.
 
2. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
 
3.ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
 
4.ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ
 
5.ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
 
6. ΠΟΥ.
 
Επίσης καταγγέλω τον Βασίλειον Κικίλια ιατρόν Υπουργόν υγείας και πρόνοιας.
 
 
Για την επιστημονική τους ανεπάρκεια, την άγνοια της αιτιολογίας όλης της παθολογίας του ανθρώπου, την άγνοια των εμφυών γηγενών και επικτήτων αμυντικών μηχανισμών του ανθρωπίνου οργανισμού, την διαταραχή της αναπνοής από την συσσώρρευση του διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα όλων των ποιούντων χρήση της μάσκας, που περεμποδίζει την απομάκρυνση του εκπνεομένου διοξειδίου του άνθρακα και την απρόσκοπτον πρόσληψη του οξυγόνου , ήτοι των αναπνευστικών αερίων, των απαραιτήτων για την οξυγόνωση ων κυττάρων όλου του ανθρωπίνου οργανισμού με ανυπολόγιστες συνέπειες για την επιβίωση, την υγεία, την λειτουργίαν, την συνέχιση της ζωής πάνω στην γη.
 
Την διεθνή απάτη σχετικά με την ΠΑΝΑΚΕΙΑ του εμβολίου.
 
Τις ψευδείς ειδήσεις και την διεθνή παραπλάνηση και απάτη σχετικά με την ισχύουσα νοσηρότητα και θνησιμότητα όλης της γης.
 
Την αποσιώπηση και την απόκρυψη σχετικά με τον επιδημιολογικό χάρτη της γης.
 
Μετέτρεψαν την γη σε ένα σύγχρονο “ΚΩΣΤΑΛΕΞΗ”.
 
Μετέτρεψαν όλους τους ανθρώπους όλης της γης σε υποχονδριακούς και φοβισμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους.
 
Μετέτρεψαν την γη σε νοσοκομεία με μηχανήματα διασωλήνωσης όλων των ασθενών, ανεξαρτήτως υποκειμένου νοσήματος.
 
Την ίδια απεικονιστική εικόνα δίδει και η πνευμονίτις των ενηλίκων, η βρογχιολίτις των παιδιών και η πνευμονία και το οξύ πνευμονικό οίδημα, η ασπεργιλλωσις κ. α.
 
Μετέτρεψαν την Ελλάδα και όλον τον κόσμο σε εξεταζόμενους με τα τεστ, τα οποία είναι όλα θετικά, αφού οι ιώσεις είναι επικρατούσε σε όλην την γη.
 
Οι “ιοί”, όλοι οι ιοί είναι οι συγκάτοικοί μας πάνω στην γη και συνεπώς και το τεστ θα είναι θετικό, αφού κάθε ιογενής και μη λοίμωξη διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων..
 
Που οι διακεκριμένοι και επώνυμοι αυτοί οι άνθρωποι το έχουν λησμονήσει.
 
Επιτέλους καιρός είναι να σταματήσει όλη αυτή η παράνοια και να επανέλθει ο ομαλότητα της ζωής πάνω στην γη.
 
 
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, 3 Δεκεμβρίου 2020
 
ιατρός Ασπασία Μιχέλη Μπουλταδάκη
ειδική Παθολόγος ειδική Καρδιολόγος
ιδιώτης ερευνήτρια Συγγραφέας
 
3 πάροδος Αγίου Ονουφρίου Κουνουπιδιανά Χανίων Κρήτης 73100 τηλ, 6953076661

 

Πηγή

Προβολές : 2,543


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα