Σε ένα σενάριο μιας πανδημίας, η μοναδική σωτηρία μέσα στον μεγάλο τρόμο είναι η θεραπεία. Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

25 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:409
Μοίρασέ το

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι προστάτες μας κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς παντού για να το προσφέρουν σε όλους και ήδη μας παρουσιάζουν ότι έχουν κάνει σπουδαία βήματα.

 

Στην Ελλάδα, ο κόσμος αφυπνίζεται…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ… κι όσοι τρέξουν να τα κάνουν, έτσι κι αλλιώς, φύρα ήταν και τους αξίζουν τα χειρότερα… ας τα πάθουν λοιπόν. .. δεν θα τους λυπηθεί κανείς μας.

 

Όσο για την ελίτ του σατανισμού, που επεργάζεται την μείωση της ανθρωπότητας, ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Την ίδια στιγμή πακέτο με το εμβόλιο πάνε και διάφορες νέες τεχνολογικές μέθοδοι καταγραφής στοιχείων, όπως οι βιομετρικές ταυτότητες, το ψηφιακό ιστορικό εμβολίων, οι πληρωμές άνευ μετρητών κλπ που αρχίζουν ήδη να δοκιμάζονται.
 
Ταυτόχρονα η τρέλα με τις μάσκες συνεχίζεται παγκοσμίως.

 
 

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ BILL GATES ΚΑΙ «ΔΩΡΑ» ΦΕΡΟΝΤΕΣ

 • Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

Φωτό από παλαιότερο “καλωσόρισμα” στο κάθαρμα

Ο Gates βρίσκεται στην κορυφή της ολιγαρχικής ελίτ του πλανήτη και κάθε ενέργειά του εξυπηρετεί μια και μόνο σκοπιμότητα: την συγκέντρωση επιρροής και ισχύος μέσω της εξαγοράς των βασικών ρυθμιστικών οργανισμών που παίζουν, εμμέσως ή αμέσως ρόλο ως μηχανισμοί εθνικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μέχρι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με στόχο να επιβάλλει τις ευγονικές εμμονές του μέσω πολλών φιλόδοξων προγραμμάτων επιτήρησης και συμμόρφωσης του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, που υλοποιούνται στα πεδία των εμβολίων, του περιορισμού των γεννήσεων με την στείρωση των γυναικών (προς το παρόν μόνο στις χώρες τις Αφρικής), της επιβολής των εμφυτευόμενων τσιπ που κατασκευάζονται στο MIT (και θα εξακολουθήσουν να κατασκευάζονται), ως εργαλείων του γενικότερου προγράμματος επιτήρησης και συμμόρφωσης των ανθρώπων.

Σ’ αυτό το πεδίο, μεταξύ αυτών που αποτελούν ήδη πραγματικότητα, εντάσσονται:

 • Το QUANTUM-DOT TATTOO που εντοπίζει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
 • Το ID2020 ένα μικροτσίπ που στοχεύει στον εντοπισμό ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων που δεν διαθέτουν έγγραφα ταυτότητας, το οποίο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει ενσωματωθεί στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη. (!)
 • Τα εμφυτεύματα μικροκυκλώματος που αναγνωρίζει ραδιοσυχνότητες(RFID), παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, καθώς και στον έλεγχο των αποσκευών από την Delta Airlines, και θα χρησιμοποιηθούν επίσης και για τον έλεγχο των γεννήσεων, μαζί με τα στειρωτικά εμβόλια, εντασσόμενα σε ένα άλλο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού του Ιδρύματος Bill & Melinda Foundation, το FP2020, το οποίο ιδρύθηκε το 2012.

 • Στη σύγχρονη εκδοχή του έργου, ο παράφρονας μυστακοφόρος μακελάρης του 20ου αιώνα δεν κρατάει περίστροφο, αλλά μια σύριγγα.
 • Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ

Είναι προφανές ότι από την εποχή του Κατηγορώ του Εμίλ Ζολά μέχρι σήμερα, η δημοσιογραφία έχει υποστεί αλλεπάλληλες μεταλλάξεις που την μεταμόρφωσαν από αυστηρό κριτικό της εξουσίας σε δουλικό απολογητή και προπαγανδιστή της.

Αλλά, εάν υπάρχουν δημοσιογράφοι που εξακολουθούν να εμπνέονται από τις μεγάλες στιγμές της δημοσιογραφίας του παρελθόντος, θα μπορούσαν να βοηθήσουν το κοινό να σχηματίσει μια καθαρή εικόνα των σκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί η κατασκευή του τρόμου για τον κοροναϊό, θέτοντας επίμονα στους υγειονομικούς «αξιωματούχους» της κρατικής εξουσίας, ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ):

(1) Πόσοι θάνατοι από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν στη χώρα κατά στο πρώτο τρίμηνο των ετών 2015-2019 και πόσοι στο πρώτο τρίμηνο του 2020 (του… κοροναϊου);

(2) Πόσοι θάνατοι από εποχική γρίπη σημειώθηκαν στη χώρα κατά το χειμώνα 2018-2019 και πόσοι κατά τον χειμώνα 2019-2020 (του… κοροναϊου);

Οι απαντήσεις θα αποδείκνυαν εάν ο (καλλιεργημένος) πανικός για τον κορονοϊός έχει κάποια βάση ή θα εξελιχθεί σε ένα κραυγαλέο φιάσκο, έχοντας πετύχει κάποιους ανομολόγητους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους.

Κλεάνθης Γρίβας – 11/4/2020- ΣΥΝΕΧΕΙΑ :  ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΦΩΤΟ : Α.Τ.

 

 
Το βίντεο έχει Ελληνικούς υπότιτλους (κλίκ στους υπότιλους για ενεργοποίηση των ελληνικών υποτίτλων).

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση τελικά, θα αλλάξει όχι μόνο ότι κάνουμε, αλλά και το ποιοι είμαστε.

 
Θα επηρεάσει την ταυτότητά μας και όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν: την αίσθηση της ιδιωτικότητας μας, την έννοια ιδιοκτησίας μας, τα καταναλωτικά μας πρότυπα, τον χρόνο που αφιερώνουμε στην εργασία και την αναψυχή, και πώς αναπτύσσουμε τη σταδιοδρομία μας, καλλιεργούμε τις δεξιότητές μας, συναντάμε ανθρώπους, και καλλιεργούμε σχέσεις.
 
Ήδη αλλάζει την υγεία μας και οδηγεί σε έναν «ποσοτικοποιημένο» εαυτό, και νωρίτερα από ότι πιστεύουμε, μπορεί να οδηγήσει σε αυξητική βελτίωση του ανθρώπου.
 
Η λίστα είναι ατελείωτη επειδή δεσμεύεται μόνο από τη φαντασία μας. [Klaus Schwab , Πρόεδρος και Ιδρυτής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ.]

Πηγή -Το είδαμε εδώ

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα