Συναγερμός:Το πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!

Συναγερμός:Το πανεπιστήμιο Johns Hopkins επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το εμβόλιο!

10 Μαΐου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:818
Μοίρασέ το

Ο «πίνακας Covid-19», συμπεριλαμβανομένου και του μαζικού εμβολιασμού, έχει να κάνει με το να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και να αφήσει πίσω του ένα πολύ μικρό υπόλοιπο επιζώντων.

Δεν μας προκαλεί άλλωστε έκπληξη το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος «ευγονιστής» Μπιλ Γκέιτς έχει από καιρό παίξει ρόλο σε αυτήν την ατζέντα.

Κάθε μεμονωμένο εμβόλιο και άλλη «ιατρική» επέμβαση που εφάρμοσε είχε  έναν και μόνο σκοπό: την μαζική γενοκτονία .

«Παρακολουθούμε ένα γενοκτονικό διαγενεακό σχέδιο να ξεδιπλώνεται.

Ο Μπιλ Γκέιτς το εκτελεί για λογαριασμό νεκρών και άλλων που μοιράστηκαν τους στόχους τους»

 

 

 

 

 

Αυτό που λέμε μήνες… μπας και ξυπνήσει κανένα από τα πρόβατα που έσπευσαν να μπολιαστούν.
Και αν μεταδίδουν τον ιο με την φυσική τους παρουσία, φανταστείτε με την αιμοδοσία που έκαναν…
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή

Οι περισσότεροι Αμερικανοί, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας, λένε όχι στα εμβόλια για τον Covid-19 παρά τις φασιστικές προσπάθειες της παγκόσμιας Ελίτ να τα επιβάλλει.Εν τέλη όμως ενδέχεται η άρνηση του εμβολιασμού ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία, επειδή τα εμβόλια θα μπορούσαν να εξαπλωθούν μόνα τους , πράγμα που σημαίνει ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να εμβολιάσουν αποτελεσματικά τους μη εμβολιασμένους απλά….. «πέφτοντας» πάνω τους.Το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς είναι ένα ιδιωτικό ερευνητικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, στη Βαλτιμόρη. Το Τζονς Χόπκινς διατηρεί πανεπιστημιουπόλεις και σε άλλα μέρη της πολιτείας Μέριλαντ, στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, στην Ιταλία, στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη.Η εφημερίδα του Johns Hopkins University (JHU) εξηγεί πώς τα αυτοαποδομημένα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να εξαπλωθούν τόσο από εμβολιασμένους όσο και από μη εμβολιασμένους πληθυσμούς.Ακόμα κι αν παραλείψετε τον εμβολιασμό, με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να καταλήξετε να εμβολιαστείτε από κάποιον με τον οποίο έρχεστε σε επαφή και έχει εμβολιαστεί πρόσφατα.

Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό κάνει τους εμβολιασμένους ανθρώπους τους αληθινούς «υπερδιανομείς» που θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνία.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμη πραγματική απόδειξη ότι αυτοί οι ιοί εξαπλώνονται ακόμη και στον αέρα, ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για τη διάδοση κάποιων ασθενειών σε ολόκληρη την κοινωνία;

Η απάντηση είναι ο εμβολιασμένος.

«Τα αυτοδιάχυτα εμβόλια – επίσης γνωστά ως μεταδοτικά ή αυτοαναπαραγόμενα εμβόλια – είναι γενετικά σχεδιασμένα ώστε να μετακινούνται μέσω πληθυσμών με τον ίδιο τρόπο όπως οι μεταδοτικές ασθένειες, αλλά αντί να προκαλούν ασθένειες, παρέχουν προστασία», εξηγεί το έγγραφο JHU.

«Το επιστημονικό όραμα είναι ότι ένας μικρός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό-στόχο θα μπορούσε να εμβολιαστεί και το στέλεχος του εμβολίου θα κυκλοφορούσε τότε στον πληθυσμό σαν παθογόνος ιός. Αυτά τα εμβόλια θα μπορούσαν να αυξήσουν δραματικά την κάλυψη του εμβολίου σε πληθυσμούς ανθρώπων ή ζώων χωρίς να απαιτούν τον εμβολιασμό κάθε ατόμου.»

Η εργασία συνεχίζει να εξηγεί τους δύο διαφορετικούς τύπους εμβολίων αυτοδιάδοσης:

α)εμβόλια ανασυνδυασμένων φορέων και

β)εμβόλια ζωντανών ιών. Φαίνεται σαν τα εμβόλια Covid-19 να είναι η πρώτη κατηγορία.

«Τα εμβόλια ανασυνδυασμένου φορέα συνδυάζουν τα στοιχεία ενός παθογόνου ιού που προκαλούν ανοσία (αφαίρεση του τμήματος που προκαλεί ασθένεια)», εξηγεί το έγγραφο.

«Ο κυτταρομεγαλοϊός είναι ένας υποψήφιος φορέας για ανασυνδυασμένα εμβόλια επειδή είναι ιδιαίτερα ειδικός για το είδος και είναι μέτρια μεταδοτικός.»

Το πλήρες έγγραφο είναι διαθέσιμο για προβολή σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Θα μπορούσατε ήδη να «έχετε εμβολιαστεί» χωρίς καν να το γνωρίζετε!

Όσον αφορά τον Covid-19, οι ευγονιστές είχαν ήδη προχωρήσει σε έναν καταιγισμό ιδεών το περασμένο καλοκαίρι για το πώς να κάνουν αυτο-εξαπλωμένα τα εμβόλια για αυτόν.

Το δελτίο ανέφερε ότι λόγω της «διστακτικότητας» του εμβολίου, οι «επιστήμονες» προσπαθούν να καταλάβουν πώς να μεγιστοποιήσουν τις ιδιότητες των εμβολίων που διαδίδονται από μόνα τους.

«Για τουλάχιστον 20 χρόνια, οι επιστήμονες πειραματίζονται με τέτοια αυτοαποδομημένα εμβόλια, έργο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και που έχει κερδίσει την προσοχή του στρατού των ΗΠΑ», ανέφερε το δελτίο τότε, παραδεχόμενοι ωστόσο ότι οι κίνδυνοι αυτής της τεχνολογίας είναι υψηλοί.

«Μόλις απελευθερωθούν, οι επιστήμονες δεν θα έχουν πλέον τον έλεγχο του ιού. Θα μπορούσε να μεταλλαχθεί, όπως συμβαίνει φυσικά στους ιούς. Μπορεί να κάνει άλμα σε είδη. Θα διασχίσει τα σύνορα. Θα υπάρξουν απρόσμενα αποτελέσματα και ακούσιες συνέπειες. Υπάρχουν πάντα. »

Όπως όλα τα άλλα που προέρχονται από τη Big Pharma, τα εμβόλια αυτοδιάδοσης ψευδώς αποκαλούνται ως εμβόλια.

Η γενετική μηχανική απαιτείται για να τα κάνει να λειτουργούν (και λειτουργούν) σαν ιός, κάτι που υποδηλώνει ότι αυτά τα εμβόλια είναι ο πραγματικός ιός που μας απειλεί όλους.

«Η ιδέα, ουσιαστικά, είναι ο εμβολιασμός μικρού ποσοστού πληθυσμού μέσω άμεσου εμβολιασμού», εξήγησε περαιτέρω το δελτίο.

«Αυτοί οι αποκαλούμενοι ιδρυτές στη συνέχεια θα διαδώσουν παθητικά το εμβόλιο σε άλλα ζώα που συναντούν είτε με το άγγιγμα, το σεξ, τη νοσηλευτική ή την αναπνοή του ίδιου αέρα. Σταδιακά, αυτές οι αλληλεπιδράσεις θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ανοσία σε επίπεδο πληθυσμού. »

Τα Αυτοδιαδεδομένα Εμβόλια Εφευρέθηκαν Για Τον «Έλεγχο Παρασίτων».

Κατά ειρωνικό τρόπο, η ιδέα για τα αυτο-εξαπλούμενα εμβόλια γεννήθηκε από την επιθυμία των επιστημόνων να αναπτύξουν έναν νέο τρόπο ελέγχου των πληθυσμών παρασίτων.

Με άλλα λόγια, υπήρχαν ήδη αυτοδιαδεδομένα εμβόλια με σκοπό τον έλεγχο των παρασίτων .

Μερικά από αυτά τα πρώτα εμβόλια που διαδίδονται σε ζώα τα στειρώνουν αποτελεσματικά. Αυτή η μορφή «ανοσοαντισύλληψης» παραβίασε το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασμένων ποντικών και τους εμπόδισε να γονιμοποιήσουν απογόνους.

Είναι παρόμοια με αυτό που συμβαίνει τώρα σε άνδρες και γυναίκες που υποφέρουν από αναπαραγωγικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό.

Η επίσημη ιστορία είναι ότι τα αυτοαποδομημένα εμβόλια δεν έχουν ακόμη «δοκιμαστεί» σε ανθρώπους, αλλά αυτό το γνωρίζουμε καλύτερα από τους επισήμους παπαγάλους της Ελίτ.

Μέχρι τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης ανάφεραν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, είναι πιθανό ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό μυστικά. Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα παίζει το παιχνίδι.

Ο Mike Adams, υπεύθυνος υγείας, κατακρίνει αυτή την «εκτός ελέγχου» επιστήμη. Είναι μια υπαρξιακή απειλή για την ίδια την ανθρωπότητα, επειδή μόλις η… γάτα βγει από την τσάντα, δεν υπάρχει τρόπος να την συγκρατήσουμε ξανά.

«Εάν μια ενέργεια ή πολιτική έχει υποψία κινδύνου πρόκλησης βλάβης στο κοινό ή στο περιβάλλον, το βάρος της απόδειξης ότι ΔΕΝ είναι επιβλαβές βαρύνει αυτούς που αναλαμβάνουν τη δράση», προειδοποίησε ο Adams το 2012.

«Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες πρέπει να ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ότι τα πειράματά τους ΔΕΝ είναι επικίνδυνα πριν τους επιτραπεί να τα εξαπολύσουν στον κόσμο!»

Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι σημερινοί επιστήμονες φαίνεται να θέλουν τα πειράματά τους να είναι επικίνδυνα -άλλωστε μάλλον αυτό είναι το νόημα-.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο «πίνακας Covid-19», συμπεριλαμβανομένου και του μαζικού εμβολιασμού, έχει να κάνει με το να εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας και να αφήσει πίσω του ένα πολύ μικρό υπόλοιπο επιζώντων.

Δεν μας προκαλεί άλλωστε έκπληξη το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος «ευγονιστής» Μπιλ Γκέιτς έχει από καιρό παίξει ρόλο σε αυτήν την ατζέντα.

Κάθε μεμονωμένο εμβόλιο και άλλη «ιατρική» επέμβαση που εφάρμοσε είχε  έναν και μόνο σκοπό: την μαζική γενοκτονία .

«Παρακολουθούμε ένα γενοκτονικό διαγενεακό σχέδιο να ξεδιπλώνεται. Ο Μπιλ Γκέιτς το εκτελεί για λογαριασμό νεκρών και άλλων που μοιράστηκαν τους στόχους τους», γράφει ο Vince Morreno.

Και συνεχίζει:

«Αυτό είναι διαβολικό. Σατανικό. Ο πολιτισμός στην αντιμετώπιση ενός εξαιρετικά σαφούς και παρόντος κινδύνου.»

 

Πηγή

Προβολές : 818


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα