Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.

Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.

25 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:276
Μοίρασέ το

Η αρχή της υπακοής καθιερώνεται.

Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, αναλάβετε τη ζωή σας. Μην υπακούετε μαζικά και ζήστε. Διαφορετικά, χτίζετε το παγκόσμιο γκέτο Covid με τα ίδια σας τα χέρια.

 

 

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

Όσοι δεν το αντιληφθούν και συνεχίζουν να υποτάσσονται στα σατανικά τέρατα που κυβερνούν την ανθρωπότητα, θα ζήσουν – αν ζήσουν – υπό καθεστώς δουλείας.

ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΠΑΡΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΝΟΣΗΡΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Ισραήλ επισημοποιεί το υγειονομικό apartheid και το χρωματιστό άστρο που το συνοδεύει.Το πράσινο σήμα για τους εμβολιασμένους, το κόκκινο σήμα για τους μη εμβολιασμένους: Το Ισραήλ, αποφασιστικά στην πρώτη γραμμή του προοδευτισμού, καταφέρνει να επιβάλει τόσο την επιστροφή του αστεριού στον πληθυσμό του όσο και το απαρτχάιντ υγείας.

Nα τι σημαίνει αυτός ο προοδευτικός covidο-κόσμος που καμώνεται τον «υπεύθυνο»:

«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα σύστημα« σήματος », μοβ για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει μόνο μία δόση και πράσινο για εκείνους που έχουν κάνει τη δεύτερη δόση ή έχουν« αναρρώσει » από το Covid.

Εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μουσεία, καφετέριες και ορισμένα μέρη λατρείας θα είναι ανοιχτά στους «μωβ» . Δηλ.για όλους. Και γυμναστήρια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εστιατόρια (με κράτηση) θα είναι ανοιχτά για τους κατόχους του “πράσινου σήματος”, δηλαδή να έχουν διπλό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης … “

Χωρίς ηχηρή κριτική σε πολιτικο-μιντιακούς κύκλους, αλλά κατά τ΄άλλα τόσο προσκολλημένοι στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα δικαιώματα, όπως και ο άνθρωπος, προφανώς σταματούν στις πύλες του υπέροχου κόσμου του Covid.

Δεδομένου ότι έχετε φορέσει υπάκουα τις μάσκες, προετοιμάστε τα αστέρια σας.

Εκτός από αυτό, το μαρκάρισμα του πληθυσμού θυμίζει επικίνδυνα το να φέρεις το άστρο: ο Εβραίος ήταν επικίνδυνος, επειδή ήταν Εβραίος, επομένως έπρεπε να στιγματιστεί στην κοινωνία του Ναζισμού. Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την ίδια αρχή όσον αφορά τους μη εμβολιασμένους ή με ατελή τρόπο εμβολιασμένους αυτοί ενέχουν πιθανό κίνδυνο για τη δική τους κοινωνία καθαρών ατόμων.

Πάντα αναρωτιόμουν πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να μείνουν έγκλειστοι σε γκέτο με τόσο λίγους φρουρούς …

Βλέποντας τι συμβαίνει στο Ισραήλ, και το οποίο πρέπει λογικά να εξαπλωθεί στον προοδευτικό κόσμο, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι, όχι μόνο τείνουν να υπακούουν χωρίς να κάνουν ερωτήσεις , αλλά με λίγη προσπάθεια, μπορεί να φτιάξουν αυτοί οι ίδιοι το δικό τους γκέτο. Για το δικό τους καλό.

Χωρίς αμφιβολία, εάν οι πληθυσμοί δεν εξεγερθούν, αυτό το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε προοδευτικές χώρες, η Γαλλία προετοιμάζει επίσης τη νομοθεσία της για το θέμα αυτό .

Δεδομένου ότι έχετε αποδεχτεί τη χρήση της μάσκας για να πάτε σε καταστήματα, να μετακινείστε ή να βγείτε στο δρόμο, το πρώτο βήμα έχει γίνει. Η αρχή της υπακοής καθιερώνεται.

Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, αναλάβετε τη ζωή σας. Μην υπακούετε μαζικά και ζήστε. Διαφορετικά, χτίζετε το παγκόσμιο γκέτο Covid με τα ίδια σας τα χέρια.

Μια εξουσία φοβάται την ανυπακοή, γιατί τότε καταρρέει. Τρέφεται με τον φόβο, την αδυναμία μας, την υπακοή μας.

Σε κανονικές στιγμές, οι άνθρωποι έχουν καθήκον υπακοής στο κράτος και στους εκπροσώπους του, διαφορετικά είναι αναρχία.

Αλλά όταν η εξουσία κυβερνά ενάντια στους πληθυσμούς, χάνει τη νομιμότητά της, αυτοί οι πληθυσμοί έχουν τότε το καθήκον της ανυπακοής – για να σώσουν τη χώρα τους.

Διαφορετικά, ετοιμάστε το σήμα σας, το αστέρι σας, το γκέτο σας.

Karine Bechet-Golovko

russiepolitics.blogspot.com/reseauinternational.net 22/2/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 276


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα