Τώρα Ξεκινάει Ο Πόλεμος Για Τον Donald Trump (βίντεο)

Τώρα Ξεκινάει Ο Πόλεμος Για Τον Donald Trump (βίντεο)

7 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:869
Μοίρασέ το

Αρχίζει το πάρτυ.

Είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης νοθείας εκλογών του πλανήτη Γη.

Ο Donald Trump μπαίνει σε φάση επίθεσης.

Θα τους κυνηγήσει μέχρι τέλους όλους!

Ας το δεχθούμε λοιπόν ως ένα καλό νέο, που όμως δεν θα μας γεμίσει φρούδες ελπίδες που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

Στην ουσία το βίντεο δείχνει πως ο Τράμπ, δεν θα τα βάλει μόνον με το βαθύ κράτος, δηλαδή την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην Αμερική, αλλά με τους κυρίαρχους όλου του πλανήτη.

Κάτι τέτοιο, μόνον ο Θεός μπορεί να το κάνει.

Άρα, κρατάμε πολύ μικρό καλάθι και όλα είναι θέμα ημερών, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις 14 Δεκεμβρίου και να γνωρίζουμε ποιός θα ορκοστεί Πρόεδρος των ΗΠΑ στις 21 Ιανουαρίου 2021… άντε και λίγων μηνών, αν αυτός είναι ο Ντόναλντ Τράμπ…

Από την ευχή μας να γίνει αυτό πραγματικότητα, μέχρι την πράξη, απέχει παρασάγγας.

Η κυριαρχία των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, έχει πολύ βαθιές ρίζες και εξαγορασμένες όλες τις εξουσίες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τώρα Ξεκινάει Ο Πόλεμος Για Τον Donald Trump

 

 

Προβολές : 869


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα