Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»

Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»

8 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:685
Μοίρασέ το
Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»

 

 

..Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποσοστά θανάτου, ο Yativ και ο Seligmann ασκούν επίσης σκληρή κριτική για τη σοβαρή πίεση που ασκείται στον πληθυσμό από τις ισραηλινές αρχές για να λάβουν αυτά τα εμβόλια.

Σύμφωνα με το INN, οι ερευνητές αποκαλούν αυτές τις δρακόντειες προσπάθειες «ένα νέο Ολοκαύτωμα».

Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει ο ιός»

Το πρώτο που είναι επίσης δικό τους έργο, δεν τους βγήκε… τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος…

 

Τώρα, ετοιμάζουν το καινούργιο… δυστυχώς αυτοί επιβάλουν όλο αυτό το τρομακτικό και εφιαλτικό σκηνικό σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος».

Νέα ανάλυση από το ισραηλινό υπουργείο Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο κατά COVID της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους από ό, τι θα είχαν πεθάνει από τον ιό.

Ανεξάρτητοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό.

Ενώ τον Ιανουάριο μια ομάδα ανεξάρτητων γιατρών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό, μια νέα ανάλυση των ποσοστών θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο στο Ισραήλ δείχνει ότι αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί σε δραματικά επίπεδα.

Μια επανεξέταση δημοσιευμένων δεδομένων από το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας από τον Δρ Hervé Seligmann, μέλος της σχολής Ιατρικής για μολυσματικές και τροπικές ασθένειες στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille και ο μηχανικός Haim Yativ αποκαλύπτουν, εν συντομία, ότι το πειραματικό εμβόλιο mRNA από την Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ότι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων. Μεταξύ των νεότερων ηλικιών, αυτοί οι αριθμοί συνδυάζονται με ποσοστά θανάτου 260 φορές μεγαλύτερα από αυτά που θα είχε επιφέρει ο ιός COVID-19 στο δεδομένο χρονικό πλαίσιο.

Ενώ η πλήρης μαθηματική ανάλυση μπορεί να βρεθεί στο ίδιο το άρθρο, οι συγγραφείς καταδεικνύουν πώς μεταξύ αυτών που εμβολιάστηκαν και άνω των 65,το 0,2%… πέθαναν κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων μεταξύ των δόσεων, εξ ου και περίπου 200 μεταξύ 100.000 εμβολιασμένων. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με τους 4,91 νεκρούς των 100.000 θανάτων από το COVID-19 χωρίς εμβολιασμό. “

«Αυτή η τρομακτική εικόνα επεκτείνεται και σε άτομα κάτω των 65 ετών», συνέχισαν οι ερευνητές.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμβολιασμού πέντε εβδομάδων, «0,05%, που σημαίνει 50 των 100.000, πέθανε. Αυτό πρέπει να συγκριθεί με το 0,19 ανά 100.000 θανάτους από το COVID-19 (που) δεν έχουν εμβολιαστεί…

Ως εκ τούτου, το ποσοστό θανάτου αυτής της ηλικιακής ομάδας αυξήθηκε κατά 260 (φορές) κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέντε εβδομάδων της διαδικασίας εμβολιασμού, σε σύγκριση με το φυσικό τους ποσοστό θανάτου COVID-19. “

Όπως ανέφερε το IsraelNationalNews (INN), ο Seligmann έχει εθνικότητα Ισραήλ-Λουξεμβούργου, έχει πτυχίο βιολογίας από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και έχει γράψει περισσότερες από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Το INN αναφέρει ότι οι ερευνητές «δεν έχουν διαμάχες ή συμφέροντα εκτός από το ότι έχουν παιδιά στο Ισραήλ».

Οι Yativ και Seligmann ορίζουν ότι ακόμη και αυτοί οι «εκτιμώμενοι αριθμοί θανάτων από το εμβόλιο είναι πιθανώς πολύ χαμηλότεροι από τους πραγματικούς αριθμούς, καθώς αντιπροσωπεύουν μόνο εκείνους που ορίζονται ως θάνατοι COVID-19 για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και δεν περιλαμβάνουν AVC και καρδιακό (και άλλα) συμβάντα που προκύπτουν από τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. “

Ούτε αυτοί οι αριθμοί «εξηγούν μακροπρόθεσμες επιπλοκές», γράφουν.

Επιπλέον, μέσα σε αρκετούς μήνες αναμένουν «μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολιασμού καθώς το ADE (Ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα)» αρχίζει να εκδηλώνεται σε εκείνους που έχουν λάβει το πειραματικό εμβόλιο Pfizer.

Όπως εξηγείται από τους Frontline Doctors της Αμερικής (AFLDS), το ADE «είναι όταν τα αντισώματα κατά του COVID, που δημιουργούνται από ένα εμβόλιο, αντί να προστατεύουν το άτομο, προκαλούν μια πιο σοβαρή ή θανατηφόρα νόσο όταν το άτομο εκτίθεται αργότερα σε SARS-CoV-2 πιο άγριο. Το εμβόλιο ενισχύει τη μόλυνση αντί να αποτρέπει βλάβες. “

..Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποσοστά θανάτου, ο Yativ και ο Seligmann ασκούν επίσης σκληρή κριτική για τη σοβαρή πίεση που ασκείται στον πληθυσμό από τις ισραηλινές αρχές για να λάβουν αυτά τα εμβόλια.

Σύμφωνα με το INN, οι ερευνητές αποκαλούν αυτές τις δρακόντειες προσπάθειες «ένα νέο Ολοκαύτωμα».

Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυβέρνηση του Ισραήλ έγινε πρωτοσέλιδο όταν υιοθέτησε ένα σύστημα «πράσινης κάρτας», επιτρέποντας σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί να λάβουν έναν πράσινο κώδικα, ο οποίος στη συνέχεια τους επιτρέπει να εισέρχονται σε χώρους όπως ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.

Καθώς η χώρα ανοίγει εκ νέου μετά από lockdown δύο μηνών, το πράσινο pass θα δοθεί μόνο σε όσους είχαν λάβει την ένεση και όχι σε άτομα που είχαν test αρνητικό για τον ιό.

Τα προτεινόμενα οφέλη περιλαμβάνουν την πρόσβαση σε «μη ουσιώδεις» επιχειρήσεις, καθώς και την απαίτηση αυτο-απομόνωσης, εάν προσδιοριστεί ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, και δεν πρέπει να απομονωθούν μετά από μια επιστροφή από αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί «κόκκινη τοποθεσία».

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια εμποδίζουν πραγματικά τη μετάδοση του ιού, ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ, Γιούλι Έντελσταϊν, δήλωσε κατά την κυκλοφορία του πράσινου «διαβατήριο» ότι « η εμβολιασμός είναι ηθικό καθήκον. Είναι μέρος της αμοιβαίας ευθύνης μας. ” Προχώρησε περαιτέρω, δηλώνοντας, “Όποιος δεν εμβολιαστεί θα μείνει πίσω.”

Το πράσινο πέρασμα πρέπει να ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, και παρόλο που κρατάει ένα, ένα άτομο πρέπει να τηρεί τους κανόνες κάλυψης και φυσικής απόστασης.

Η Jerusalem Post ανέφερε επίσης ότι η εξετάζεται η νομοθεσία που θα παρέχει στους εργοδότες το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο μη εμβολιασμένων ατόμων στον χώρο εργασίας.

Τέτοια μέτρα ώθησαν το Business Insider να περιγράψει το τοπίο στη χώρα ως«διεξαγωγή πολέμου εναντίον των μη εμβολιασμένων».

Εν τω μεταξύ, ο Δρ Anthony Fauci, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Προέδρου Joe Biden, χαρακτήρισε την αντίδραση εμβολιασμού του Ισραήλ ως «εξαιρετικά καλή».

 

childrenshealthdefense 3/2/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 685


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα