Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να διαβάσει την “προπαρασκευαστική νομοθετική τρικλοποδιά” εξ “ειδικών” από Οξφόρδη και Νέα Υόρκη

3 Μαΐου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:906
Μοίρασέ το

 

 

Vasileios Syranastasis: “Αν δε το έχετε καταλάβει, οι “ειδικοί” αυτοί, θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ως πνευματικά και ψυχικά ασταθείς, μη έχοντας πλήρη επίγνωση, μη έχοντας σώας τας φρένας, μη έχοντας την ικανότητα σκέψης και ορθής κρίσης. Και εξ αυτής της εξίσωσης μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στο σώμα μας, πάντα φυσικά για το καλό μας.”

 

“Σωτήρες”, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Οι “νεόκοποι σωτήρες”, που εμφανίστηκαν αίφνης από το πουθενά, μαζί με τον κορονοϊό,  άσχετα αν ο καθένας τους στο επάγγελμά του ήταν καλός, ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ…

Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούμε όλοι μας, τόσο πιο σύντομα θα συνηδειτοποιήσουμε πως ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ “ΣΩΤΗΡΕΣ”, ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Βρε παίδες, πόσοι απ’ αυτούς τους όψιμους σωτήρες, έδωσε το παρόν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ;;;

Μόνον αυτό σκεφθείτε για να κατανοήσετε πως … (την συνέχεια ας την προσθέσει ο καθένας όπως την αντιλαμβάνεται.)

 

Άντε μιας και είναι μεγάλη βδομάδα να σας πω με μεγάλη χαρά πως ΗΔΗ από τον Ιούλιο του 2020 έχουν ετοιμάσει τη “νομοθετική τρικλοποδιά” για να περάσουν “νόμιμα” το ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ κυριολεκτικά μπόλιασμα.
Όποιος έχει γερό στομάχι μπορεί να διαβάσει την ας την πούμε προπαρασκευαστική νομοθετική τρικλοποδιά εξ “ειδικών” από Οξφόρδη και Νέας Υόρκη 👍
Περιληπτικά και σε απλά ελληνικά η νομοθετική τρικλοποδιά θα βασίζεται μάλλον στη νομοθεσία για τη Ψυχική Υγεία, όπου ο νόμος, όπως όλοι γνωρίζουμε, ΗΔΗ επιτρέπει υποχρεωτική παρέμβαση στη ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ενός ατόμου για τη δική του “προστασία” αλλά και τη “προστασία” των άλλων όταν η φύση και ο βαθμός των περιστάσεων το δικαιολογούν.
Δηλαδή οι αιτιολογήσεις της νομοθετικής τρικλοποδιάς για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αντιστοιχούν στα κριτήρια για κράτηση και θεραπεία που περιλαμβάνονται στον νόμο περί ψυχικής υγείας. {{Αν σε βαφτίσουν τρελό σου κάνουν για το “Καλό” σου και το “Καλό” της κοινωνίας ότι γουστάρουν ΝΟΜΙΜΑ και τυπικά ήδη έτσι μπολιαζουν όλα τα γεροντάκια με άνοια και όχι μόνο που δεν έχουν κανέναν στο κόσμο}}.
“Ο νόμος για τη Ψυχική Υγεία “επιτρέπει” την υποχρεωτική παρέμβαση στη σωματική ακεραιότητα και αυτή η παρέκκλιση από την αρχή του κοινού δικαίου χωρίς συγκατάθεση είναι “συμβατή” με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (σ.σ. και το ξύλο που θα φάτε συμβατό με τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι😉)
Και είναι αναμφισβήτητο ότι εάν απαιτείται υποχρεωτική μεταχείριση σύμφωνα με το νόμο για την ψυχική υγεία τότε αυτό είναι συμβατό με το δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το ίδιο ισχύει και για τους εμβολιασμους” (σ.σ. είδατε οι απόγονοι του Josef Mengele πως βγάζουν συμπεράσματα που τους “νομιμοποιούν”)
Είδατε βρε κουτά πόσο πολύ νοιάζονται για την υγεία μας οι σαδιστές με το αζημίωτο πάντα φυσικά $$$$$$$
Πρώτα μας κατέστρεψαν την ψυχική υγεία και τώρα θεωρώντας μας ως δυνητικά ψυχασθενείς και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να κατανοήσουμε, να κρίνουμε και να αποφασίσουμε, έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα, όπως λένε οι ΕΙΔΙΚΟΙ, για να μας σώσουν από το ψυχικά ασταθή ΕΓΩ και να μας μπολιασουν με το ζόρι (Αλλά και να κάνουν ότι άλλο γουστάρουν), εφόσον όπως λένε ήμαστε μια απειλή για τον εαυτό μας και τη κοινωνία .
💣💣💣💣💣
Ήτοι ή κατεβάζετε τα μανίκια ή σηκώνετε τα μανίκια και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
💣💣💣💣💣
Could Covid-19 Vaccinations be Compulsory?
Compulsory Vaccination and Human Rights Law
Could Covid-19 Vaccines become compulsory and can a requirement on individuals to undergo vaccination as a condition of release from pandemic-related restrictions on liberty, including on movement and association, be implemented?
Υ.Γ.1. Αν δε το έχετε καταλάβει, οι “ειδικοί” αυτοί, θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ως πνευματικά και ψυχικά ασταθείς, μη έχοντας πλήρη επίγνωση, μη έχοντας σώας τας φρένας, μη έχοντας την ικανότητα σκέψης και ορθής κρίσης. Και εξ αυτής της εξίσωσης μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στο σώμα μας, πάντα φυσικά για το καλό μας.
ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ?? Και περιμένετε Σωτήρες???
Υ.Γ.2. Για ακόμα μια φορά αυτοί που πρωτοστατούν σε εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα και ενάντια στον ΑΝΘΡΩΠΟ και τον υποβιβάζουν σε ζώο και αντικείμενο, είναι φυσικά, Ιατροί και επιστήμονες (Ναι από αυτούς που χειροκροτούσατε από τα μπαλκόνια σας) …
Στα ακόλουθα ανθρωπάκια που έγραψαν αυτό το αισχρό κείμενο, το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι ο Josef Mengele και τα φιλαράκια του ήταν αγγελούδια μπροστά σας και ο Mengele μπορεί να την κοπάνησε, να κρύφτηκε και να τη γλίτωσε αλλά εσείς πουλάκια μου δεν θα τη γλιτώσετε και όσοι άλλοι έχουν τις ίδιες διεστραμμένες βλέψεις και πεποιθήσεις.
Κρατήστε αυτά τα ονόματα 👇👇👇👇
Dr Lisa Forsberg*, Dr Isra Black**, Dr Thomas Douglas*, Dr Jonathan Pugh *University of Oxford; ** University of York.

 

Πηγή

Προβολές : 906


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα