14η Τροπολογία – Το “Μυστικό” Όπλο του Τραμπ

14η Τροπολογία – Το “Μυστικό” Όπλο του Τραμπ

5 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:942
Μοίρασέ το

Η 14η Τροπολογία απευθύνεται στις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αξιωματούχων, ατόμων και πολιτειών που εμπλέκονται σε “εξέγερση” εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 

 

Αυτό σημαίνει πως …ξεκινάει το πάρτυ…

Μήπως ξεκινάει και ο εμφύλιος;;;

Γιατί οι εχθροί του και κυρίως τα μεγάλα κεφάλια του εβραιοσιωνισμού, δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί….

Η ισορροπία όλης της ανθρωπότητας, κρέμεται σε μια κλωστή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Μάρη Λιώκη
 
 
 
του Mike Adams
 
Ένα άρθρο της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 (αποσπάσματα)
μετάφραση: Μάρη Λιώκη
 
Η 14η Τροπολογία απευθύνεται στις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αξιωματούχων, ατόμων και πολιτειών που εμπλέκονται σε “εξέγερση” εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
 
Συγκεκριμένα, η 14η Τροπολογία παρέχει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την εξουσία:
 
  • Να συλλάβει και να θέσει υπό κράτηση επ’ αόριστον όλους τους δημόσιους αξιωματούχους – συμπεριλαμβανομένων δήμαρχων, κυβερνητών, πολιτειακών νομοθετών, ομοσπονδιακών δικαστών και αξιωματούχων επιβολής του νόμου – που υποστηρίζουν την «εξέγερση» ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή που έχουν «δώσει βοήθεια ή παρηγοριά» στους εχθρούς της Αμερικής. (Τμήμα 3)

 

  • Να εξαλείψει τις έδρες της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Καλιφόρνια και άλλες πολιτείες που ασχολούνται με την υποστήριξη πλατφορμών λογοκρισίας Big Tech που υποστηρίζουν την εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής . Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι του Electoral College (Σώμα Εκλεκτόρων) θα μειωθούν επίσης αναλογικά σε αυτές τις πολιτείες. (Τομέας 2)

 

  • Ακυρώνει κάθε ομοσπονδιακή οικονομική υποστήριξη για πόλεις και πολιτείες που ασχολούνται με «εξέγερση ή ανταρσία» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Τμήμα 3 δηλώνει συγκεκριμένα ότι όλες αυτές οι αξιώσεις ομοσπονδιακών χρηματικών υποχρεώσεων προς τις πολιτείες «θα θεωρούνται παράνομες και άκυρες». (Τμήμα 4)
Στην ουσία, η 14η Τροπολογία παρέχει στους Αμερικανούς πολίτες «ίση προστασία» βάσει του νόμου, αλλά για δημόσιους αξιωματούχους ή πολιτείες που εμπλέκονται σε «εξέγερση ή ανταρσία» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή η ίση προστασία ανακαλείται.
 
Σύμφωνα με τη 14η Τροπολογία, ο Τραμπ πρέπει απλώς να αναγγείλει ότι λαμβάνει χώρα εξέγερση και τότε μπορεί να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμά τους για παραβίαση του όρκου τους.
 
Όλοι αυτοί (δήμαρχοι και πολλοί άλλοι) έχουν ορκιστεί να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά παραβίασαν τους όρκους τους και σύμφωνα με τη 14η Τροπολογία σημαίνει ότι έχουν ακυρώσει το δικό τους δικαίωμα ίσης προστασίας σύμφωνα με το νόμο.
 
Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να εξαλείψει τις έδρες του Κογκρέσου για τις πολιτείες που υποστηρίζουν την εξέγερση, μειώνοντας την κατανομή τους στο Σώμα.
 
Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι των εκλεκτόρων των πολιτειών μειώνονται επίσης, καθώς αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στον αριθμό των εκπροσώπων της Βουλής + της Γερουσίας για κάθε πολιτεία.
 
Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι αυτές οι πολιτείες βοηθούν τις προσπάθειες του Big Tech να αρνηθούν τα δικαιώματα των συντηρητικών να συμμετέχουν στις εκλογές και τις ψηφοφορίες, μέσω πολιτικά στοχευμένης λογοκρισίας και τακτικής καταστολής ψηφοφόρων που χρησιμοποιούνται συνήθως από την Google, το Facebook και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες.
 
Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να συλλάβει και να φυλακίσει όλους τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς δικαστές που έχουν χορηγήσει «βοήθεια ή παρηγοριά» σε εξεγερμένους, για παράδειγμα, απελευθερώνοντάς τους χωρίς κατηγορία μετά τη σύλληψή τους για συμμετοχή σε ταραχές ή επίθεση σε αστυνομικούς.
 
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι περιφερειακοί εισαγγελείς και δικαστές κατά της Αμερικής που χρηματοδοτούνται από τον Soros, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει την εξέγερση, μπορούν τώρα να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμά τους με ένα πλήγμα.
 
Για να τα ξεκινήσει όλα αυτά, ο Τραμπ πρέπει απλώς να δηλώσει επίσημα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια εξέγερση!!!!!!!!
 
σημ. μτφρ: Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα Πρόεδρε…
 

Πηγή

Προβολές : 942


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα