Attikanea Info
COVID19 ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ: Σε χώρο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ διοργανώνεται φιλανθρωπικό event για covid19 με τίτλο ”Sit on Satan’s Lap” ( κάτσε στα γόνατα του Σατανά).

COVID19 ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ: Σε χώρο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ διοργανώνεται φιλανθρωπικό event για covid19 με τίτλο ”Sit on Satan’s Lap” ( κάτσε στα γόνατα του Σατανά).

- 343 προβολές ( Μέτρηση έως 01:58:06 )

Tα Σχολεία είναι κλειστά αλλά για σατανιστικές τελετές μύησης παιδιών ανοίγουν..

Σατανιστικές τελετές έτσι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στα Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ….

Ο σατανισμός σε χώρους της εκπαίδευσης κι ο σατανισμός που απευθύνεται σε αθώα μικρά παιδιά συνθέτουν μια ζοφερή εικόνα…

 

 

Κυριαρχεί επί της γης… ναι… αυτός που αντιμάχεται τον Χριστό… και έχει πολλούς πιστούς… 

Ο Σατανισμός, έχει απλωθεί σε απίστευτο μέγεθος και βιώνουμε αυτή ακριβώς την κυριαρχία του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

COVID19 ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ: Σε χώρο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ διοργανώνεται φιλανθρωπικό event για covid19 με τίτλο ”Sit on Satan’s Lap” ( κάτσε στα γόνατα του Σατανά).

Σε χώρο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ διοργανώνεται φιλανθρωπικό event για covid19 με τίτλο ”Sit on Satan’s Lap” ( κάτσε στα γόνατα του Σατανά).

Ο διοργανωτής αυτοαπκαλείται Σατανάς και περιμένει τα παιδιά.

Το διαφημιστικό σλόγκαν είναι: «Πόσα άτομα έχουν σωθεί με προσευχή; Μηδέν. Πόσα έχουν σωθεί φορώντας μάσκα; 130.000!”

Στο Νέο Μεξικό μια καλλιτεχνική συλλογικότητα προκαλεί οργή και θλίψη με την πρωτοβουλία της να πραγματοποιήσει έναν έρανο προς ανακούφιση από την πανδημία.

Μια τοπική καλλιτεχνική ομάδα στο Νέο Μεξικό θα φιλοξενήσει έναν έρανο ”Sit on Satan’s Lap”.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf84ceb1ddd.png

Η ομάδα τέχνης του Albuquerque , η Antlion Entertainment Art Collective, αρχικά υποτίθεται ότι ήταν στην ρίζα του “Sit on Santa’s Lap” (καθίστε στα γόνατα του Αη Βασίλη-Santa Claus) αλλά, λόγω τυπογραφικού λάθους όπως ισχυρίζεται, μετατράπηκε σε “Sit on Satan’s Lap” (καθίστε στα γόνατα του Σατανά).

«Στην πραγματικότητα υπήρχε ένα τυπογραφικό λάθος, ένα λάθος γραφής και απλά το έκανα επειδή όλοι χρειάζονται χρήματα, τα χρήματα είναι περιορισμένα τώρα», δήλωσε ένας ανώνυμος καλλιτέχνης που βρίσκεται πίσω από τον έρανο στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων KRQE. 

Ο καλλιτέχνης θέλει τώρα να αναφέρεται ως «Σατανάς» αν και δεν είναι σαφές εάν είναι τα γόνατα του αυτά στα οποία θα κάθονται οι άνθρωποι.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ceb1cf81cf87ceb5ceafcebf-cebbceaecf88ceb7cf82-1.jpg

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Johnson Field του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού στις 19 Δεκεμβρίου και κοστίζει 6,66 $ για να την παρακολουθήσει κανείς.

«Διοργανώνουν μια εκδήλωση όπου θα είμαι πίσω από ένα παραπέτασμα με μόνο το γόνατό μου εκτεθειμένο και έτσι τα παιδιά μπορούν να καθίσουν στo lap μου ( μια επιφάνεια που δημιουργείται μεταξύ του γόνατου και των γοφών ενός διχοτόμου όταν βρίσκεται σε καθιστή θέση) και να πάρουν ό, τι θέλουν για τα Χριστούγεννα, επειδή ο Santa κρύβεται σαν δειλός και είμαι διατεθειμένος να το δώσω; στο πιάτο “, είπε ο αυτοαποκαλούμενος ”Satan” στο σταθμό.

Στον ιστότοπο, ο έρανος σημειώνει: «Πόσα άτομα έχουν σωθεί με προσευχή; Μηδέν. Πόσα έχουν σωθεί φορώντας μάσκα; 130.000!”.

nypost 12/12/20

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι move-in-guide-map-1.jpg

Όσο κι αν ο διοργανωτής απολογείται ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος δεν φαίνεται να είναι καθώς απολαμβάνει δημοσιότητα και σίγουρα το έκανε για διαφήμιση της καμπάνιας του προκαλώντας.

Επίσης το ότι αυτοαποκαλείται Σατανάς ηδονιζόμενος αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδεολογία του. 

Το ότι επιτίθεται στον Santa Claus ως ”δειλό” δείχνει επίσης από ποια ιδεολογία σκοτεινή εμφορείται. 

Η εκδήλωση θα γίνει σε ένα Πανεπιστήμιο στο Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ.. 

Ο σατανισμός σε χώρους της εκπαίδευσης κι ο σατανισμός που απευθύνεται σε αθώα μικρά παιδιά συνθέτουν μια ζοφερή εικόνα..

Σημαντικό είναι και το διαφημιστικό σλόγκαν της όλης καμπάνιας που διαφωτίζει στο μέγιστο γιατί ο πλανήτης για 1η φορά μ. Χ δεν θα γιορτάσει Χριστούγεννα γιατί ο κόσμος έγινε το Βασίλειο της Σιωπής και της ερημοποίησης.

«Πόσα άτομα έχουν σωθεί με προσευχή; Μηδέν. Πόσα έχουν σωθεί φορώντας μάσκα; 130.000!

Tα Σχολεία είναι κλειστά αλλά για σατανιστικές τελετές μύησης παιδιών ανοίγουν..

Σατανιστικές τελετές έτσι γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στα Πανεπιστήμια στις ΗΠΑ….

 

Πηγή

(Visited 342 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.