Αξίζει κανείς να διαβάσει αυτό το βιβλίο, για να συνειδητοποιήσει με πόση αφέλεια επιχειρούν κάποιοι να καταρρίψουν τις ούτω καλούμενες “συνωμοσιολογικές θεωρίες”.

Αξίζει κανείς να διαβάσει αυτό το βιβλίο, για να συνειδητοποιήσει με πόση αφέλεια επιχειρούν κάποιοι να καταρρίψουν τις ούτω καλούμενες “συνωμοσιολογικές θεωρίες”.

11 Σεπτεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

“Ουσιαστικά, ο αρχηγός της δημοκρατικής πλειοψηφίας της Γερουσίας Thomas Daschle υποστηρίζει ότι τόσο ο πρόεδρος Μπους όσο και ο αντιπρόεδρος Dick Cheney του δήλωσαν, τον Ιανουάριο του 2002, ότι είναι αντίθετοι στη διερεύνηση της υπόθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου από το Κογκρέσο (Ο Λευκός Οίκος το αρνείται.).

Το Κογκρέσο τελικά επέτρεψε τη διερεύνηση, αλλά η έρευνα αποτελματώθηκε όταν η διερευνητική επιτροπή του Κογκρέσου διαμαρτυρήθηκε ότι η CIA και το υπουργείο Δικαιοσύνης παρεμπόδιζαν το έργο της.”

 

Και το “διαταύτα” ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στις τελευταίες εικόνες.

Και ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΝΩΣΤΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

«μπορούμε να αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου.

Η CIA και το FBI είχαν ενδείξεις, αν όχι συγκεκριμένα στοιχεία, ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί και δεν έκαναν τη σύνδεση.

Οι κυβερνητικές υπηρεσίες που ήταν αρμόδιες για την προστασία των ΗΠΑ απέτυχαν.

Η αεράμυνα των ΗΠΑ αποδείχθηκε ανεπαρκέστατη – παρότι υπήρχαν ενδείξεις, τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον, ότι η Αλ Κάιντα εξέταζε ένα σχέδιο του τύπου της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μετά, ούτε η κυβέρνηση Μπους ούτε και το Κογκρέσο έσπευσαν να διερευνήσουν.

Ουσιαστικά, ο αρχηγός της δημοκρατικής πλειοψηφίας της Γερουσίας Thomas Daschle υποστηρίζει ότι τόσο ο πρόεδρος Μπους όσο και ο αντιπρόεδρος Dick Cheney του δήλωσαν, τον Ιανουάριο του 2002, ότι είναι αντίθετοι στη διερεύνηση της υπόθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου από το Κογκρέσο (Ο Λευκός Οίκος το αρνείται.).

Το Κογκρέσο τελικά επέτρεψε τη διερεύνηση, αλλά η έρευνα αποτελματώθηκε όταν η διερευνητική επιτροπή του Κογκρέσου διαμαρτυρήθηκε ότι η CIA και το υπουργείο Δικαιοσύνης παρεμπόδιζαν το έργο της».

Αξίζει κανείς να διαβάσει αυτό το βιβλίο, για να συνειδητοποιήσει με πόση αφέλεια επιχειρούν κάποιοι (όπως οι συγγραφείς του) να καταρρίψουν τις ούτω καλούμενες “συνωμοσιολογικές θεωρίες”.

 

 

Προσωπικά, θα το προχωρήσω ένα βήμα παρακάτω… και θ’ αφήσω την δύναμη των εικόνων να δείξουν ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ  ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και άλλαξαν την μοίρα όλου του κόσμου προς το χειρότερο.

Στο γονίδιό τους κυλά η λέπρα και στο κορμί τους  οι φολίδες κάνουν… πάρτυ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα