Μια γενιά που τρώει τα παιδιά της – Μια πανδημία που σκοτώνει τα παιδιά.

Μια γενιά που τρώει τα παιδιά της – Μια πανδημία που σκοτώνει τα παιδιά.

27 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:543
Μοίρασέ το
Μια γενιά που τρώει τα παιδιά της – Μια πανδημία που σκοτώνει τα παιδιά.

 

Τώρα παντού βλέπεις να κυκλοφορούν υστερικοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με δυο και τρεις μάσκες στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν πια στον πλανήτη παιδικά γέλια και παιδικές χαρές.

Κλείσατε τα παιδιά μέσα για να βολτάρουν κάτι τρομοκρατημένοι ημίτρελοι γέροι στον δρόμο στα καταστήματα και στις εκκλησίες σε υστερική κατάσταση από την πλύση εγκεφάλου της Τηλεόρασης…

Τα παιδιά δεν ζούνε πια σαν παιδιά και οι μεγάλοι δεν προβλέπεται να ξαναγίνουν παιδιά με τις επιλογές που έχουν κάνει.

 

 

 

Όχι… δεν ξεχάσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι να ξαναγίνουμε παιδιά στις ψυχές μας.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΜΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ… ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μια γενιά που τρώει τα παιδιά της – Μια πανδημία που σκοτώνει τα παιδιά.

«Αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου» Ιησούς Χριστός.Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης. 

Φέτος οι Νέο Έλληνες γιορτάσανε τα 600 χρόνια σκλαβιάς τους και επ ευκαιρίας των μεγάλων εορτασμών και των συγκινητικών εκδηλώσεων σε όλη την αποικία των αγγλογάλογερμανών είπα να γράψω ένα άρθρο για τις νέες γενιές τις οποίες ενδεχομένως οι παλαιότεροι έχουν σταματήσει να σκέφτονται ή για να ακριβολογώ η γερουσία της Ελλάδας και του πλανήτη λόγω του ατομισμού και του άκρατου εγωισμού τους έχουν μετατραπεί σε γενιά καιάδα που τρώει τα παιδιά της.

Πριν από χιλιάδες χρόνια ήρθε στην γη κάποιος που ονομαζόταν Ιησούς Χριστός και με τα όσα κήρυξε άλλαξε για πάντα την αντίληψη που είχαν έως τότε οι άνθρωποι.

Το κήρυγμα του Ιησού ασχέτως αν το πιστεύει η όχι κανείς είναι γενικώς αποδεκτό πως είναι το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία,διότι εξαιτίας αυτού του κηρύγματος δεν άλλαξε απλώς η ζωή κάποιων ατόμων,ούτε άλλαξε απλώς η θρησκεία κάποιων κρατών ούτε καν άλλαξε απλώς η ανθρώπινη ιστορία για πάντα.

Συνέβησαν και αυτά αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό από αυτά που συνέβησαν.

Το πιο σημαντικό που συνέβη με το κήρυγμα του Ιησού είναι ότι ο άνθρωπος μετατράπηκε σε απευθείας συνομιλητή του Θεού.

Καμία θρησκεία κανένας πνευματισμός καμία επιστήμη και καμία τέχνη δεν το κατάφεραν αυτό ποτέ άλλοτε.

Μόνο ο Ιησούς μας είπε πως να μιλήσουμε απευθείας με τον Θεό ως παιδιά του και πως να γίνουμε και εμείς, με την χάρη του, Θεοί.

Αυτό ήταν το σημαντικότερο κήρυγμα που ακούστηκε ποτέ στην ανθρωπότητα διότι κάθε τι άλλο απλώς δίδασκε τον Θεό ως κάτι το απόμακρο ως τιμωρό ή ως μια άπιαστη η και σκοτεινή έννοια.

Έτσι λοιπόν για να μην μακρηγορώ το σημαντικότερο σημείο του κηρύγματος του Ιησού είναι ότι μέσω αυτού ο άνθρωπος καθίσταται απευθείας συνομιλητής με το Θείο.

Χωρίς μεσάζοντες χωρίς γρίφους χωρίς κόλπα και κρυφές έννοιες.

Τίμια και ειλικρινά.

Το έχω ξαναπεί δεν είμαι Άγιος ούτε θεολόγος οπότε περιγράφω τα πράγματα με την απλή αμαρτωλή λογική μου.

Όμως ο Χριστός ήρθε και για εμένα και ως εκ τούτου έχω δικαίωμα να περιγράφω αυτό που κατάλαβα.

Έτσι λοιπόν από αυτό το σημείο του κηρύγματος του Ιησού κατάλαβα ότι ο Θεός μας είπε:« Παιδιά μου κάνατε μια σκανταλιά και φύγατε μακρυά μου.

Όμως εγώ σαν πατέρας σας που είμαι και σας αγαπάω είμαι διατεθειμένος να σας δεχθώ πίσω, οπότε αν το θέλετε και εσείς ελάτε να κουβεντιάσουμε τι πρέπει να κάνετε και ποιόν δρόμο θα ακολουθήσετε για να έρθετε πίσω» .

Όλο αυτό ήταν μια δίκαιη και ειλικρινή συμφωνία.

Μια συμφωνία που λίγοι γονείς θα προσέφεραν σε κάποιο παιδί που τους πρόδωσε. Μια συμφωνία που αποδεικνύει ότι ο Θεός είναι στοργικός πατέρας.

Όπως βλέπουμε το κήρυγμα του Ιησού μας ανάγαγε συνομιλητές του Θεού ως παιδιά του.

Είναι πολύ σημαντικά τα λόγια που είπε ο Ιησούς «αφήστε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου» όπως είναι πολύ σημαντικό το ξεκαθάρισμα που μας κάνει: «Μόνο εάν γίνετε σαν τα παιδιά θα μπείτε στην βασιλεία των ουρανών».

Οι πατέρες το εξηγούν αυτό το τελευταίο ότι θα πρέπει ο καθένας μας να ξαναγίνει παιδί στην ψυχή του αν θέλει να κερδίσει τον παράδεισο. Και πράγματι μέσα στους αιώνες αμέτρητοι Άγιοι αν και ήταν θαρραλέοι και μαχητικοί, αν και ήταν πολλές φορές σε προχωρημένες ηλικίες, όλες οι μαρτυρίες ομολογούν πως η ψυχή τους είχε κάτι το παιδικό. Ήταν σαν τα μικρά παιδιά…τα παιδιά του Θεού.

Περάσαν όμως τα χρόνια και ο αντίπαλος ο σπερματοκτόνος Διάβολος πάντα έψαχνε και ψάχνει τρόπους να διαβάλλει αυτή την σχέση και επικοινωνία του ανθρώπου με τον Θεό.

Πάντα πολεμούσε τα παιδιά και πάντα έψαχνε τρόπους οι άνθρωποι να μην ξαναγίνουνε ποτέ παιδιά.

Τις περασμένες δεκαετίες όλοι ζήσαμε ένα αφύσικο μεγάλωμα και μια πρόωρη πονηριά στα νέα παιδιά.

Αγόρια και κορίτσια που από το δημοτικό ακόμα τα ξέραν όλα τα είχαν δει όλα και δυστυχώς πολλά από αυτά τα παιδιά, τα είχαν κάνει όλα σε μια ηλικία, που όταν ήμασταν εμείς παίζαμε με κούκλες και ξύλινα σπαθιά.

Γέμισε ο κόσμος και οι δρόμοι με μικρομέγαλα. Γυναίκες….12 χρονών και άντρες…πάλι 12 και πολλές φορές αυτό συνέβη με την σύμφωνη γνώμη των γονιών.

Όσο περνούσαν τα χρόνια και ερχόμασταν στο σήμερα τόσο τα σχολεία γινόταν άντρα ναρκωτικών ,σεξ και βίας, τόσο γενιές μεγάλωναν χωρίς να έχουν υπάρξει παιδιά και τόσο οι σύγχρονοι γονείς κάναν τα στραβά μάτια προκειμένου να έχουν προσωπικό χρόνο και να μην έχουν πάνω από το κεφάλι τους το…..παιδί τους.

Και τώρα τελευταία με την πρόφαση της πανδημίας όπως φαίνεται τα πρώτα που την πληρώνουν είναι τα παιδιά και η όποια παιδική αθωότητα έχει απομείνει στον κόσμο τούτο.

Από την αρχή της ιστορίας του κοροιδοιού έγινε σαφές στο ανθρώπινο πόπολο ότι έπρεπε να θυσιαστεί η ελευθερία των παιδιών προκειμένου να ζήσουν λίγο ακόμα οι γεροντότεροι. Μια πανδημία που χτυπούσε τους γέρους κυρίως και έπρεπε από τους νέους να γίνουν θυσίες.

Προκειμένου ο παππούς 93 χρονών να φτάσει αν γίνεται και τα…200, το παιδί δεν έπρεπε να πάει σχολείο δεν έπρεπε να πάει παιδική χαρά δεν έπρεπε να πάει στην εκκλησία δεν έπρεπε να παίζει στον δρόμο, δεν έπρεπε να δει τον παππού και όταν έβγαινε από το σπίτι του έπρεπε να είναι μασκοφορεμένο.

Το αν αυτό το παιδί καταστρεφόταν τα μάτια του βλέποντας μια οθόνη για να κάνει σχολείο αυτό ήταν αδιάφορο όπως και αδιάφορο ήταν αν αυτού του είδους το σχολείο διδάσκει όντως κάτι.

Το αν το παιδί αποκτούσε ψυχολογικά από αυτό ήταν επίσης αδιάφορο όπως επίσης αδιάφορο ήταν αν απομακρυνόταν από τον παππού έτσι.

Το αν το παιδί απομακρύνεται από την εκκλησία πάλι αδιάφορο όπως επίσης αδιάφορο ήταν αν το παιδί καταστρεφόταν ο εσωτερικός του κόσμος λόγο του εγκλεισμού.

Αδιάφορο αν το παιδί θα ερωτευτεί αδιάφορο αν θα παίξει αδιάφορο αν θα τρέξει αδιάφορο αν θα κοινωνήσει στην εκκλησία, αδιάφορο αν θα δει τους φίλους του.

Το μόνο που είχε σημασία με την έλευση του κοροιδοιού είναι να ζήσει άλλα 130 χρόνια τουλάχιστον ο παππούς 93 χρονών και να μην του κόψουμε την τύχη.

Φυσικά ο παππούς 93 χρονών ξέχασε ότι κάποτε που ήταν και αυτός νέος δεν έζησε τα νιάτα του έτσι ή αν δεν το ξέχασε, την δεδομένη στιγμή δεν τον ένοιαζε.

Και άδειασαν τα πάρκα, οι πλατείες, οι παιδικές χαρές και οι δρόμοι από τα παιδιά,και άδειασαν οι εκκλησίες από τους νέους και άδειασαν τα σχολεία από μαθητές.

Τώρα παντού βλέπεις να κυκλοφορούν υστερικοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με δυο και τρεις μάσκες στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν πια στον πλανήτη παιδικά γέλια και παιδικές χαρές.

Κλείσατε τα παιδιά μέσα για να βολτάρουν κάτι τρομοκρατημένοι ημίτρελοι γέροι στον δρόμο στα καταστήματα και στις εκκλησίες σε υστερική κατάσταση από την πλύση εγκεφάλου της Τηλεόρασης…

Τα παιδιά δεν ζούνε πια σαν παιδιά και οι μεγάλοι δεν προβλέπεται να ξαναγίνουν παιδιά με τις επιλογές που έχουν κάνει.

Όμως η συμφωνία με τον πατέρα μας δεν ήταν αυτή.

Ο Ιησούς Χριστός δεν κήρυξε αυτό και αισθάνομαι ότι σύντομα ο Θεός θα επέμβει για να επιβάλει τους όρους της συμφωνίας όπως αυτές ειπώθηκαν στο κήρυγμα του Ιησού Χριστού…..

Αμήν+

 

 

Πηγή

Προβολές : 543


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα